l337 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ειμαι καγκουρας και δεν θεωρω καγκουρια μια φορανα θελεις να δοκιμασεις τα ορια του αυτοκινητου σε μια αδεια ευθεια για ελαχιστα δευτερολεπτα.. Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει τα όρια του αυτοκινήτου του ας πάει σε μια πίστα να ξεχαρμανιάσει. Τα υπόλοιπα όλα ενέχουν κινδύνους. 7 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Ναι αλλά αυτό δεν μετριέται Έχει στροφές που μπορείς να μπεις με όσα πας (ουσιαστικά δεν είναι στροφές, καμπές του δρόμου είναι, αν μιλάμε για ΕΟ), έχει στροφές σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας που μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις με φόρα (π.χ. παραλιακή) και έχει και πέταλα σε ορεινές διαδρομές που είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα +1 για τις επιταχύνσεις, και εμένα οι ρεπρίζ με συγκινούν στα μηχανοκίνητα, όχι οι τελικές... με 4η
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, amagawd είπε με 4η Για το στρίψιμο εννοούσα ότι δεν μετριέται... Δεν το έχω μετρήσει, αλλά σε έχω σίγουρα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Για το στρίψιμο εννοούσα ότι δεν μετριέται... Δεν το έχω μετρήσει, αλλά σε έχω σίγουρα με τι αμαξι ?
palawiaris Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέχρι 230 πήγα με δικό μου αμάξι,Peugeot 508 sw gt. Κάτι τις πήγαινε ακόμα,αλλά δεν με έπαιρνε. -Μην αρχίζετε με τις γνωστές μλκ,τι φταίμε εμείς κτλ.Καθήστε σπίτια,αλλά και εκεί έχει κινδύνους. 3
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, amagawd είπε με τι αμαξι ? Ποιος μίλησε για αμάξι ;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Παιδιά η τελική ενός αυτοκινήτου εξαρτάται και από την ποιότητα του καυσίμου, την κλίση του δρόμου (έστω και την παραμικρή), την κατεύθυνση και ταχύτητα του ανέμου, και την τοπική βαρομετρική πίεση. Ακόμη και στο ίδιο μέρος, διαφορετικές ημέρες θα μετρήσετε διαφορετικές τελικές. Μιλάω για διαφορές ακόμη και 15-20 km/h.
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) έχω 250αρισει κοντερίσια, αλλά πραγματικά πρέπει να ήταν 230κατι (αν θυμάμαι από το gps).. αυτό με s3 με το vts μου έχω 200αρισει και αυτό ήταν πολύ πιο τρομακτικό με renault 19 που ήταν το πρώτο μου αυτοκίνητο έχω φτάσει τα 180 και αυτό ήταν πολύ πιο τρομακτικό από όλα (ενώ πχ με 180 στο audi φίλος μου που καθόταν δίπλα δούλευε την τότε γκομενά του και της έλεγε ότι πάει για ύπνο, ενώ είχαμε βγει καγκουροβόλτα, τόσο "εκκλησία" ) κάποτε έτρεχα όλη μέρα και μέσα στην αθήνα, αλλά μου πήραν 2 φορές το δίπλωμα (και γενικά μάζευα κλήσεις) και έκτοτε έχω ηρεμήσει.. αν μου το πάρουν τώρα για 2 μήνες θα μου κόψουν τα πόδια δεν είμαι να πηγαίνω με μέσα και ειδικά στα μέρη που μπορεί να βρεθώ μες στη μέρα και η μια ώρα μετακίνησης θα γίνει 3.. τελευταία φορά προ δεκαετίας που με είχαν γράψει με 170 έξω από ΓΝΑ μου μπήκε στον πωπο η φάση και δεν έχω ξαναφάει κλήση, προσέχω αρκετά νεότερος ήμουν μάλλον κινούμενος κίνδυνος, πλέον που οδηγώ νορμάλ είμαι ο,τι πιο ασφαλές υπάρχει στους ελληνικούς δρόμους, μυρίζομαι τα ενδεχόμενα ατυχήματα πολύ πριν γίνουν για αυτό και δεν τη πατάω, επίσης έχω βαρεθεί κάπως και την οδήγηση, μου στέλνει κάθε μήνα στατιστικά η google και μου λέει ότι περνάω πάνω από 60 ώρες το μήνα μέσα στο αυτοκίνητο 😥 Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από logistoulis 2 2
karaLRS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 1.7mach ή 2100 χιλιόμετρα. με το αμάξι 180 στα Μέγαρα 🙂 5
tarantules Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ μια φορά το είχα πάει μέχρι 160.Πήγαινε και παραπάνω αλλά δεν ήθελα γιατί μου αποσπούσε την προσοχή η εργασία που έκανα εκείνη την ώρα στο laptop που είχα στα πόδια μου. Εντωμεταξύ με έποιασε και φανάρι και κατεβάζοντας ταχύτητα με το δεξί μου χύθηκε ο φραπές στο πατάκι ενώ με το αριστερό καθώς έτρωγα το σάντουιτς έπεσαν σουσάμια στο πληκτρολόγιο.Αν δεν ήταν εκείνο το φανάρι θα το είχα τελικιάσει... Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από tarantules
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Ένα άλλο βασικό ερώτημα επίσης είναι και το τι λάστιχα "φορούσατε" όταν δοκιμάζατε τα 200+ km/h και σε τι κατάσταση ήταν. Γιατί έχω γνωρίσει κόσμο που έβαλε στο αμάξι του τα "πιο φθηνά και οικονομικά" λάστιχα και την άλλη μέρα ένιωσε έτοιμος να τεστάρει την τελική του... Σε αυτές τις ταχύτητες δεν υπάρχει καν δευτερόλεπτο αντίδρασης παρά μόνο κάτι κλάσματα... 3
DhZou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, karaLRS είπε 1.7mach ή 2100 χιλιόμετρα. με το αμάξι 180 στα Μέγαρα 🙂 Νομίζω νίκησες
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μαλακίες που κάναμε κάποτε . Τό είχα τελικιάσει κάμποσες φορές στην ευθεία της Κατερίνης 300. Έπαιρνα τΙς στροφές της Υλίκης με 200+ και την βρήκα από κότα με smart που μίλαγε στο κινητό με 0 χλμ Πάλι καλά ... 3
bromiaris Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Μαλακίες που κάναμε κάποτε . Τό είχα τελικιάσει κάμποσες φορές στην ευθεία της Κατερίνης 300. Έπαιρνα τΙς στροφές της Υλίκης με 200+ και την βρήκα από κότα με smart που μίλαγε στο κινητό με 0 χλμ Πάλι καλά ... Το ίδιο συνάδελφος με χιλιάρα (gsxr) πηγαίνει με 299km/h που φτάνει το κοντέρ. Με το gps βλέπει ότι πηγαίνει μέχρι 315km/h.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Ένα άλλο βασικό ερώτημα επίσης είναι και το τι λάστιχα "φορούσατε" όταν δοκιμάζατε τα 200+ km/h και σε τι κατάσταση ήταν. Γιατί έχω γνωρίσει κόσμο που έβαλε στο αμάξι του τα "πιο φθηνά και οικονομικά" λάστιχα και την άλλη μέρα ένιωσε έτοιμος να τεστάρει την τελική του... Σε αυτές τις ταχύτητες δεν υπάρχει καν δευτερόλεπτο αντίδρασης παρά μόνο κάτι κλάσματα... Pirelli P Zero Nero GT 94Y
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα