Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ειμαι καγκουρας και δεν θεωρω καγκουρια μια φορανα θελεις να δοκιμασεις τα ορια του αυτοκινητου σε μια αδεια ευθεια για ελαχιστα δευτερολεπτα..

Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει τα όρια του αυτοκινήτου του ας πάει σε μια πίστα να ξεχαρμανιάσει. Τα υπόλοιπα όλα ενέχουν κινδύνους.

• Like 7
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Ναι αλλά αυτό δεν μετριέται :P

Έχει στροφές που μπορείς να μπεις με όσα πας (ουσιαστικά δεν είναι στροφές, καμπές του δρόμου είναι, αν μιλάμε για ΕΟ), έχει στροφές σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας που μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις με φόρα (π.χ. παραλιακή) και έχει και πέταλα σε ορεινές διαδρομές που είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα :)

+1 για τις επιταχύνσεις, και εμένα οι ρεπρίζ με συγκινούν στα μηχανοκίνητα, όχι οι τελικές... 

20180326_150914_351x361.jpg

με 4η 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, amagawd είπε

20180326_150914_351x361.jpg

με 4η 

Για το στρίψιμο εννοούσα ότι δεν μετριέται...

Δεν το έχω μετρήσει, αλλά σε έχω σίγουρα :D

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Για το στρίψιμο εννοούσα ότι δεν μετριέται...

Δεν το έχω μετρήσει, αλλά σε έχω σίγουρα :D

με τι αμαξι ?

Δημοσ.

Μέχρι 230 πήγα με δικό μου αμάξι,Peugeot 508 sw gt.
Κάτι τις πήγαινε ακόμα,αλλά δεν με έπαιρνε.
-Μην αρχίζετε με τις γνωστές μλκ,τι φταίμε εμείς κτλ.Καθήστε σπίτια,αλλά και εκεί έχει κινδύνους.

• Sad 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά η τελική ενός αυτοκινήτου εξαρτάται και από την ποιότητα του καυσίμου, την κλίση του δρόμου (έστω και την παραμικρή), την κατεύθυνση και ταχύτητα του ανέμου, και την τοπική βαρομετρική πίεση. Ακόμη και στο ίδιο μέρος, διαφορετικές ημέρες θα μετρήσετε διαφορετικές τελικές. Μιλάω για διαφορές ακόμη και 15-20 km/h. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω 250αρισει κοντερίσια, αλλά πραγματικά πρέπει να ήταν 230κατι (αν θυμάμαι από το gps).. αυτό με s3

με το vts μου έχω 200αρισει και αυτό ήταν πολύ πιο τρομακτικό

με renault 19 που ήταν το πρώτο μου αυτοκίνητο έχω φτάσει τα 180 και αυτό ήταν πολύ πιο τρομακτικό από όλα (ενώ πχ με 180 στο audi φίλος μου που καθόταν δίπλα δούλευε την τότε γκομενά του και της έλεγε ότι πάει για ύπνο, ενώ είχαμε βγει καγκουροβόλτα,  τόσο "εκκλησία" :lol: ) 

κάποτε έτρεχα όλη μέρα και μέσα στην αθήνα, αλλά μου πήραν 2 φορές το δίπλωμα (και γενικά μάζευα κλήσεις) και έκτοτε έχω ηρεμήσει.. αν μου το πάρουν τώρα για 2 μήνες θα μου κόψουν τα πόδια δεν είμαι να πηγαίνω με μέσα και ειδικά στα μέρη που μπορεί να βρεθώ μες στη μέρα και η μια ώρα μετακίνησης θα γίνει 3.. 

τελευταία φορά προ δεκαετίας που με είχαν γράψει με  170 έξω από ΓΝΑ μου μπήκε στον πωπο η φάση και δεν έχω ξαναφάει κλήση, προσέχω αρκετά 

νεότερος ήμουν μάλλον κινούμενος κίνδυνος, πλέον που οδηγώ νορμάλ είμαι ο,τι πιο ασφαλές υπάρχει στους ελληνικούς δρόμους, μυρίζομαι τα ενδεχόμενα ατυχήματα πολύ πριν γίνουν για αυτό και δεν τη πατάω, επίσης έχω βαρεθεί κάπως και την οδήγηση, μου στέλνει κάθε μήνα στατιστικά η google και μου λέει ότι περνάω πάνω από 60 ώρες το μήνα μέσα στο αυτοκίνητο 😥

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μια φορά το είχα πάει μέχρι 160.Πήγαινε και παραπάνω αλλά δεν ήθελα γιατί μου αποσπούσε την προσοχή η εργασία που έκανα εκείνη την ώρα στο laptop που είχα στα πόδια μου.

Εντωμεταξύ με έποιασε και φανάρι και κατεβάζοντας ταχύτητα με το δεξί μου χύθηκε ο φραπές στο πατάκι ενώ με το αριστερό καθώς έτρωγα το σάντουιτς έπεσαν σουσάμια στο πληκτρολόγιο.Αν δεν ήταν εκείνο το φανάρι θα το είχα τελικιάσει...

Επεξ/σία από tarantules
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ένα άλλο βασικό ερώτημα επίσης είναι και το τι λάστιχα "φορούσατε" όταν δοκιμάζατε τα 200+ km/h και σε τι κατάσταση ήταν. Γιατί έχω γνωρίσει κόσμο που έβαλε στο αμάξι του τα "πιο φθηνά και οικονομικά" λάστιχα και την άλλη μέρα ένιωσε έτοιμος να τεστάρει την τελική του...

Σε αυτές τις ταχύτητες δεν υπάρχει καν δευτερόλεπτο αντίδρασης παρά μόνο κάτι κλάσματα... :) 

• Like 3
Δημοσ.

Μαλακίες που κάναμε κάποτε . Τό είχα τελικιάσει κάμποσες φορές στην ευθεία της Κατερίνης  300. Έπαιρνα τΙς  στροφές της Υλίκης με 200+ και την βρήκα από κότα με smart που μίλαγε στο κινητό με 0 χλμ

Πάλι καλά ...

XX τρακαρισμένο.jpg

• Sad 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Μαλακίες που κάναμε κάποτε . Τό είχα τελικιάσει κάμποσες φορές στην ευθεία της Κατερίνης  300. Έπαιρνα τΙς  στροφές της Υλίκης με 200+ και την βρήκα από κότα με smart που μίλαγε στο κινητό με 0 χλμ

Πάλι καλά ...

XX τρακαρισμένο.jpg

Το ίδιο συνάδελφος με χιλιάρα (gsxr) πηγαίνει με 299km/h που φτάνει το κοντέρ. Με το gps  βλέπει ότι πηγαίνει μέχρι 315km/h.

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ένα άλλο βασικό ερώτημα επίσης είναι και το τι λάστιχα "φορούσατε" όταν δοκιμάζατε τα 200+ km/h και σε τι κατάσταση ήταν. Γιατί έχω γνωρίσει κόσμο που έβαλε στο αμάξι του τα "πιο φθηνά και οικονομικά" λάστιχα και την άλλη μέρα ένιωσε έτοιμος να τεστάρει την τελική του...

Σε αυτές τις ταχύτητες δεν υπάρχει καν δευτερόλεπτο αντίδρασης παρά μόνο κάτι κλάσματα... :) 

Pirelli P Zero Nero GT 94Y 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...