Racerr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεχρι ποσο εχετε παει γενικα οσο καιρο οδηγειτε και με τι οχημα? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Racerr 1 2
opcorsa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 το θεμα ειναι και με τι αυτοκινητο... 260 με leon cupra 2.0 TSI 1 1 1
Racerr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε το θεμα ειναι και με τι αυτοκινητο... 260 με leon cupra 2.0 TSI προσθετω και αυτο
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με Honda Civic 1800 κυβικα 140 ιππους αυτοματο κιβωτιο του 2007 και ειχε κι αλλο γκαζι εξω απο την Λαμια (οχι σε Εθνικη) Για λιγα δευτερολεπτα βεβαια. Δενν ειχα ποτε απο τα λεγομενα πολυ γρηγορα αμαξια . Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano 2 1
antbyron Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Παίδες ελπίζω να "έχετε τον έλεγχο" γιατί οι ζωές σας αλλά και των άλλων είναι σημαντικές. 7 2
xrhstosiak Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, antbyron είπε Παίδες ελπίζω να "έχετε τον έλεγχο" γιατί οι ζωές σας αλλά και των άλλων είναι σημαντικές. οποιον και να ρωτησεις μερικα δευτερολεπτα πριν γινει η στραβη θα σου πει τον εχω τον ελεγχο (ακομα και μεθυσμενος να ειναι) δεν εξαιρω τον εαυτο μου, ουτε το παιζω αγιος, και εμεις μικροι εχουμε κανει τις μακακιες μας αλλα δεν ειναι για να βγαινουμε να τις διαφημιζουμε κιολας ... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από xrhstosiak 5
villasg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Πριν 10 χρονια 245 με μια Yamaha FJR 1300 , μια φορα τα ειδα και δεν το ξανακανα γιατι χεστηκα
Amix Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Seat Leon 2012 - 1.6 TDI - 105Hp - 180 km\h BMW X5 E53 - 4.6is - 230 km/h (δεν οδηγουσα εγω) 1
ManFromEarth Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Αυτο το thread τι ειναι, καγκουρομετρητης; 8 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Αυτο το thread τι ειναι, καγκουρομετρητης; Δεν ειμαι καγκουρας και δεν θεωρω καγκουρια μια φορανα θελεις να δοκιμασεις τα ορια του αυτοκινητου σε μια αδεια ευθεια για ελαχιστα δευτερολεπτα.. 4
mp123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 54 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ειμαι καγκουρας και δεν θεωρω καγκουρια μια φορανα θελεις να δοκιμασεις τα ορια του αυτοκινητου σε μια αδεια ευθεια για ελαχιστα δευτερολεπτα.. Εμενα δεν με νοιαζουν οι τελικες τοσο πολυ.πιο σοβαρο θεωρω με ποσα μπορω να μπω σε μια στροφη. αναλογος φυσικα τι στροφη ειναι αυτη να δω τα κρατηματα του αυτοκινητου και την συμπεριφορα της αναρτησης. επισεις τις επιταχυνσεις για να δω την συμπεριφορα του αυτοκινητου στα προσπερασματα.. 6
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, mp123 είπε Εμενα δεν με νοιαζουν οι τελικες τοσο πολυ.πιο σοβαρο θεωρω με ποσα μπορω να μπω σε μια στροφη. αναλογος φυσικα τι στροφη ειναι αυτη να δω τα κρατηματα του αυτοκινητου και την συμπεριφορα της αναρτησης. επισεις τις επιταχυνσεις για να δω την συμπεριφορα του αυτοκινητου στα προσπερασματα.. Ναι αλλά αυτό δεν μετριέται Έχει στροφές που μπορείς να μπεις με όσα πας (ουσιαστικά δεν είναι στροφές, καμπές του δρόμου είναι, αν μιλάμε για ΕΟ), έχει στροφές σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας που μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις με φόρα (π.χ. παραλιακή) και έχει και πέταλα σε ορεινές διαδρομές που είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα +1 για τις επιταχύνσεις, και εμένα οι ρεπρίζ με συγκινούν στα μηχανοκίνητα, όχι οι τελικές... 5
sixfeetunder Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) να δοκιμασεις τα ορια του αυτοκινητου σου συνχαρητηρια,πολυ ωραια κανεις.Εγω ομως τι φταιω που αμα τα ξεπερασεις θα με παρεις μαζι σου στον αλλο κοσμο.Φαε το κεφαλι σου μονος σου να σε χειροκροτησω η να σε μουτζωσω οπως ετυχε φυσικα ετσι καποιος γρηγορος καρφωθηκε σε στροφη μπροστα μου κολονα οπου του τραβηξα και μια μουτζα και συνεχισα ηρεμα τον δρομο μου.Καταλαβες φιλε?εσυ με την ζωη σου κανε οτι θες αλλα ρωτα και εμενα και τον οποιο εμενα αν θελει να σε κανει παρεα στον αλλο κοσμο 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ειμαι καγκουρας και δεν θεωρω καγκουρια μια φορανα θελεις να δοκιμασεις τα ορια του αυτοκινητου σε μια αδεια ευθεια για ελαχιστα δευτερολεπτα.. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από sixfeetunder 6 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα