Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το budget μου ειναι μεχρι 150 ευρο. για gaming το θελω. με ενδιαφερει να μπορω να παιζω στα 60 hz δεν με νοιαζει για παραπανω το pc μου δεν εχει αλλογα αλλωστε :D  .αναλυση 1920 x1080

gtx 970

i5 3570k

8 gb ram

Επεξ/σία από dimension_x
Δημοσ.

έχω μια iiyama 24,5" 75Hz 1ms TN 1080p και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. μηδενικό BB και 0 καμμένα pixel..

https://www.skroutz.gr/s/12181180/Iiyama-G-Master-G2530HSU-B1.html#sku-info

Την είχα πάρει 150 ευρώ απο techstores στο μοσχάτο.. τώρα βλέπω έχει πέσει η τιμή της λίγο...

για ΤΝ είναι αρκετά καλά τα χρώματα της... σίγουρα όχι όμως σαν IPS...

Ελπίζω να βοήθησα..

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, hauntedpunto είπε

IPS με 1ms; δεν ήξερα ότι υπήρχε! nice

Κοίτα όμως τα σχόλια. Λένε αρκετοί πως φαίνονται τα μπλε και πορτοκαλί pixels. Διάβασε ειδικά το σχόλιο του jorjo.

Κι έγω ψάχνομαι για αυτό προβληματίζομαι. Αν βρω κάτι καλύτερο θα σου πω. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Sasuskey είπε

Κοίτα όμως τα σχόλια. Λένε αρκετοί πως φαίνονται τα μπλε και πορτοκαλί pixels. Διάβασε ειδικά το σχόλιο του jorjo.

Κι έγω ψάχνομαι για αυτό προβληματίζομαι. Αν βρω κάτι καλύτερο θα σου πω. 

λόγω αναβάθμισης ψάχνω και γω οθόνη εδώ και αρκετό καιρό.. όπου πάω να καταλήξω, κάτι διαβάζω από κάποιον που έχει παράπονο και ξενερώνω και ξανακοίταω..
έχω καταλάβει ότι καμιά οθόνη δεν είναι τέλεια και καμία δεν τα έχει όλα.. και ειδικά οι IPS είναι τζόγος τι panel θα σου κάτσει..

Δημοσ.

Την Hp 24es την έχεις υπόψιν σου; Τα μόνα αρνητικά σχόλια που βρήκα μέχρι και σε Amazon αφορούσαν ελαττωματικά μοντέλα, αλλά εκεί σε καλύπτει η εγγύηση οπότε δεν αγχώνομαι. Σαν ποιότητα κατασκευής και οθόνης φαίνονται ευχαριστημένοι.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Sasuskey είπε

Την Hp 24es την έχεις υπόψιν σου; Τα μόνα αρνητικά σχόλια που βρήκα μέχρι και σε Amazon αφορούσαν ελαττωματικά μοντέλα, αλλά εκεί σε καλύπτει η εγγύηση οπότε δεν αγχώνομαι. Σαν ποιότητα κατασκευής και οθόνης φαίνονται ευχαριστημένοι.

τους μαγεύει η glossy

:)

Δημοσ.

ωραια η hp αλλα 7 ms  δεν ειναι πολλα ? ειλικρινα δεν μπορω να αποφασισω :P . IPS ,TN ,χρωματα ,ms ,hz , πφφφφφφ .ωραια θα ηταν μια g-sync αλλα ειναι πανακριβες και οπως ειπα 150  max μπορω να δωσω.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dimension_x είπε

ωραια η hp αλλα 7 ms  δεν ειναι πολλα ? ειλικρινα δεν μπορω να αποφασισω :P . IPS ,TN ,χρωματα ,ms ,hz , πφφφφφφ .ωραια θα ηταν μια g-sync αλλα ειναι πανακριβες και οπως ειπα 150  max μπορω να δωσω.

Είναι ανάλογα την οθόνη.

Είχα dell με 8ms και δεν είχα ίχνος ghosting

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dimension_x είπε

Την dell την έχω μπροστά στο γραφείο μου. Αν δεν σε ενοχλεί που ειναι glossy χτύπα

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Η Samsung είναι curved και δεν υπάρχει καλός λόγος να πάρεις curved σε μικρές ίντσες. Και VA που δεν έχει καλές γωνίες θέασης όσο η IPS LG.

Η LG θεωρείται καλό value for money. Εγώ θα έπαιρνα την LG. 

Σε glossy έχω λιμπιστεί μόνο αυτή την HP για το υπέροχο design της.

hpmonitor.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...