Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως για να μην αδικείται τελείως το κατάστημα κ εμένα δεν με άφηνε να παραγγείλω το ασημένιο κ είπα να δοκιμάσω με μαύρο. Με άφησε κανονικά να προχωρήσω, ζήτησα πληρωμή κ παραλαβή από το κατάστημα και ενώ δεν ήρθε κάποιο mail επιβεβαίωσης, 10 λεπτά μετά δέχτηκα κλήση από το κατάστημα στην οποία μου επιβεβαίωσαν την κράτηση. Συμφωνήσαμε να περάσω αύριο να παραλάβω.

Επεξ/σία από didaskalop
Δημοσ.

Σε πήρε η/ο υπάλληλος που έχουν στο τηλεφωνικό κέντρο για την συγκεκριμένη δουλειά της επιβεβαίωσης.
Κάτσε να δούμε το πρωί που θα γυρίσει το αφεντικό με την μπυροκοιλιά, θ' απολύσει πρώτα αυτόν που περνάει τις ηλεκτρονικές παραγγελίες και μετά θα βάλει πάλι τον υπάλληλο να σε πάρει να ζητήσει συγνώμη για το ....... λάθος!  😛

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, didaskalop είπε

Πάντως για να μην αδικείται τελείως το κατάστημα κ εμένα δεν με άφηνε να παραγγείλω το ασημένιο κ είπα να δοκιμάσω με μαύρο. Με άφησε κανονικά να προχωρήσω, ζήτησα πληρωμή κ παραλαβή από το κατάστημα και ενώ δεν ήρθε κάποιο mail επιβεβαίωσης, 10 λεπτά μετά δέχτηκα κλήση από το κατάστημα στην οποία μου επιβεβαίωσαν την κράτηση. Συμφωνήσαμε να περάσω αύριο να παραλάβω.

Θα χαρουμε ολοι να δουμε φωτογραφια της αποδειξης σου οταν και αν παραλαβεις το κινητο :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Cosmote και Γερμανός το είχαν/έχουν 229. Δεν νομίζω να υπάρχει απόθεμα πλέον βέβαια. Οπότε δεν είναι και τόσο παράλογη τιμή.

Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να το έχει 229 αυτήν την στιγμή? 

Δημοσ.

Κανένα.

Και στο συγκεκριμένο του θέματος θα είχε περισσέψει κανένα και το έσπρωξε να φεύγει.

Η τιμή δεν είναι και παραλογη πάντως και πιστεύω το τεμάχιο σε μαύρο χρώμα όντως θα το παραλάβει το μέλος που το έκλεισε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...