Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, zio10 είπε

Τελευταία ερώτηση για να μη σε ζαλίζω, πριν έγραψες ότι αυτός που έχεις βάλει είναι 25 χιλιοστά, αυτοί στα λινκ είναι 2 και 3 χιλιοστά. Μήπως εννοούσες 2,5 χιλιοστά ή όντως είναι τόσο χοντρά τα φύλλα; 

Ευχαριστώ και πάλι!

Εγώ έβαλα 2.5 εκατοστά. Τότε που μόλις είχαν έρθει ήταν χοντρά. Δεν χρειάζεται όμως και πλέον είναι λεπτά και σχετικά εύκαμπτα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, spectaculator είπε

Θα το κοιτάξω. Δεν είχα ιδέα από δαύτες. Είναι όμως δουλειές που δεν μπορούν να γίνουν από τον καθένα. Ο φελλός είναι διαφορετική φάση, ευκολότερο κι από ταπετσαρία.

Eννοειται , εμενα μου τα εχει κανει ολα ο πεθερος μου που εχει φτιαξει ολα τα γυψινα της πετρουπολης τα τελευταια 30 χρονια...αγνοια πληρη ειχα και εγω οπως και για γυψοσανιδες εξωτερικου χωρου που προφανως θα αντεχουν νερο ζεστη κλπ. :)

Δημοσ.

Παίδες, για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχετε καμία πρόταση για ντουλαπια κουζινας σε οικονομική τιμή; Γενικα προτιμάτε μεγαλες αλυσιδες τύπου ικεα πρακτικερ κτλ ή βιοτεχνιες; Ευχαριστώ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/7/2018 στις 10:49 ΜΜ, kat kat είπε

Παίδες, για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχετε καμία πρόταση για ντουλαπια κουζινας σε οικονομική τιμή; Γενικα προτιμάτε μεγαλες αλυσιδες τύπου ικεα πρακτικερ κτλ ή βιοτεχνιες; Ευχαριστώ!

Πόσο οικονομική λύση ψάχνεις?
Οι μεγάλες αλυσίδες πάντως, καταλήγουν να μην είναι τόσο οικονομικές όσο φαίνονται στην αρχή

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Home Done είπε

Πόσο οικονομική λύση ψάχνεις?
Οι μεγάλες αλυσίδες πάντως, καταλήγουν να μην είναι τόσο οικονομικές όσο φαίνονται στην αρχή

Θέλω μεχρι 1500 να ξοδεψω δεδομενου οτι η κουζίνα ειναι μικρή.

Εχεις απολυτο δικιο για τις αλυσιδες, ειχα παει για σχεδιασμο κουζινας και τελικα βγηκε 2300 το τελικο ποσο που ειναι εκτος budget. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kat kat είπε

Εχεις απολυτο δικιο για τις αλυσιδες, ειχα παει για σχεδιασμο κουζινας και τελικα βγηκε 2300 το τελικο ποσο που ειναι εκτος budget. 

Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις αλλά μια μικρή κουζίνα στα praktiker μπορεί να βγει πολύ φτηνή!

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν φτιάξω την κουζίνα μου είχα πάει leroy merlin  να πάρω μια ιδέα,επειδή έλεγαν φθηνές κτλπ και λέω κάτσε μπας και ισχύει, και στο τέλος μου έβγαλαν κουστούμι 1800€ 😛

Πήρα τον δικό μου μαραγκό-ξυλουργο,και μου έκανε  την ίδια  κουζίνα κομπλέ,με 1300€ και τελείωσε το θέμα. :)

Αν είσαι Αθήνα πες μου να σου δώσω τηλέφωνο,είναι καλός μάστορας 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Πριν φτιάξω την κουζίνα μου είχα πάει leroy merlin  να πάρω μια ιδέα,επειδή έλεγαν φθηνές κτλπ και λέω κάτσε μπας και ισχύει, και στο τέλος μου έβγαλαν κουστούμι 1800€ 😛

Πήρα τον δικό μου μαραγκό-ξυλουργο,και μου έκανε  την ίδια  κουζίνα κομπλέ,με 1300€ και τελείωσε το θέμα. :)

Αν είσαι Αθήνα πες μου να σου δώσω τηλέφωνο,είναι καλός μάστορας 

Το ιδιο ακριβώς και εγώ. Αθήνα είμαι, σε παρακαλώ στείλε μου το τηλεφωνο του. Σε ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kat kat είπε

Το ιδιο ακριβώς και εγώ. Αθήνα είμαι, σε παρακαλώ στείλε μου το τηλεφωνο του. Σε ευχαριστώ πολύ.

Οκ έγινε.

Αύριο το πρωί θα σου στείλω σε μήνυμα που θα είμαι στο γραφείο μου,και εκει έχω ολα τα τηλέφωνα των μαστόρων μου.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
Στις 29/7/2018 στις 7:00 ΜΜ, kat kat είπε

Μέσα σε αυτά, προφανώς έχουν υπολογιστεί μόνο τα έπιπλα κουζίνας.
Πιθανώς να θέλεις και αποξηλώσεις, ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, μερεμέτια, πλακά, μπογιατζή κτλ
Μάλλον θα πρέπει να ξαναδείς λίγο τον προϋπολογισμό πριν ξεκινήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/7/2018 στις 11:53 ΠΜ, stelios18120 είπε

Μερική ανακαίνιση μπάνιου τι εννοείς ακριβώς δηλαδή να κάνεις;

Εγώ πχ ξυλωμα τα πάντα μέσα στο μπανιο,αλλαγή σωληνώσεων με καινούργιες επενδυμένες χαλκοσωλήνες,και αλλαγή με πλαστικά όλα τα σιφώνια δαπέδου + πλακάκια όλο το μπανιο και χτιστή ντουζιέρα όλα μαζί μου πήγαν 2200€.

Τι εννοείς με την μερική ανακαίνιση; 

Πάντως οι τιμές που έβαλες είναι φωτιά.πολλα θέλει να βγάλει αυτός που στην έδωσε.....καλο θα ήταν να ρωτατε ξεχωριστά το κάθε συνεργειο και να σας δίνουν προσφορες και γραπτή προσφορά τι θα σας αλλάξει κτλπ κτλπ.

Υπερβολικα παρα πολλα. 3500 μου πηγαν τα πλακακια , τα υλικα, χτιστη ντουζιερα και η αμοιβη του πλακα ( παρα πολυ καλος) για πληρη ανακαινιση πατωματος και μπανιου και μπαλκονιων για σπιτι 74τμ.

Με πλακακια ιταλικα/ισπανικα γρανιτες 13-16€ το τετραγωνικο, Κολλα ακριβη δυο συστατικων, ασταρια, κτλ

Να επισημανω και εγω τι ΔΕΝ εκανα γιατι την εκανα μονος μου τη μελετη της ανακαινισης. Ισως κατι σ ενδιαφερει.

-Δεν περασα δικτυο σωληνων για αυτονομια θερμανσης.

-Δεν περασα ξεχωριστες γραμμες για τα κλιματιστικα 

-Δεν εβαλα χωριστη μπριζα εντος του μπανιου, εχω την κλασσικη 16Α ακριβως εξω απ το μπανιο

-Δεν περασα σε ολα τα δωματια ethernet πανα μονο σε σαλονι και την μια κρεβατοκαματα.

-Δεν περασα αναμονες για ηχεια οροφης/atmos

Επεξ/σία από heavyrain
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορείς να μου στείλεις και εμενα λίστα με μαραγκούς που έχεις?

Εισαι ευχαριστημενος?

Ενδιαφερομαι για ανακαινιση κουζινας

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 29/7/2018 στις 9:57 ΜΜ, kat kat είπε

τελικά έκανες δουλειά με αυτόν;

Στις 12/7/2018 στις 12:52 ΜΜ, john_petrucci7 είπε

Εγω παλι εβαλα αλουμινια 4 μπαλκονοπορτες κι ενα αρκετα μεγαλο μπανιου σητες ηλεκτρικα ρολλα ολα europa σειρα 2000 την απλη δηλαδη μαζι με 20 μετρα μασιφ καγκελο μπαλκονια κι ενα κομματι πυλωτη στα 4500...απροηματιστα ολα...τα 5000 σαν πολλα ηταν για προσφορα...ακομα και σε europa εμπορο που πηγα επισημο ιδια προρφορα μαζι με καγκελα 4700 μου ειχε δωσει

που σου έδωσαν αυτή την προσφορά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

που σου έδωσαν αυτή την προσφορά;

Μου την ειχε κανει ενας που κανει οικοδομικες εργασιες μετα τα μπετα γνωστος μας. Απ οσο ξερω τα αλουμινια ηταν απο metallo roll και καγκελα ενας δικος τους δεν θυμαμαι ονομα ενας καγκελας ηταν. Αλλα και σε επισημο europa που ειχα παει στο περιστερι την τιμη που εγραψα πηρα προσφορα δηλαδη κανα 200αρι πιο πανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...