Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη για το hijack αλλά μιας και είναι σχετικό.

Ημιτελές διαμέρισμα στα 80τμ (οικοδομής 2007) στα 65000. Αξίζει λέτε ? Ουσιαστικά αυτά που του λείπουν θα είναι σαν να του κάνεις μια ανακαίνιση.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Aλουμίνια (χωρις να ειναι ενεργειακά, απλά διπλά τζάμια με σιτες και αλουμινένιο πατζουρι, συνολο 7000 χωρις αποδειξη!!!!!!!!!!!!! 

Υπερβολικό πόσο φίλε αν κ δεν ξέρω τις διστάσεις κ τα ανοίγματα σου. 

Εγώ πάντως για τρεις μπαλκονοπορτες elvial θερμοδιακοπης με χρώμα ματ κ παντζούρια αλουμινίου , 1 μεγάλο παράθυρο υπνοδωματιου elvial θερμοδιακοπης με χρώμα ματ κ ηλεκτρικό ρόλο αλουμινίου , 2 παράθυρα κουζίνας pvc salamander  με μπάρες ασφαλείας στο κουφωμα, 2 παράθυρα μπάνιου pvc slamander με μπάρες ασφαλείας , 2 παραθυράκια pvc για τα παταρια, 1 πόρτα ασφαλείας balomenos όλα με ενεργειακά τζάμια κ  σίτες έδωσα 6000.

Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης 

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bill999r είπε

Δεν το γνώριζα καθόλου φίλε μου σαν υλικό. 

Πολύ προτοτυπο δεν λέω, αλλά εμφανισιακά σε περιορίζει. Φαντάζομαι βγαίνει μόνο στο χρώμα του φελλου;;; 

Πάντως με τη γυψοσανιδα κάνεις παπάδες κ στο λέω επειδή πέρα από το σπίτι μου στην Αθήνα που έχω επενδύσει όλο το ταβάνι, έχω φτιάξει βιβλιοθήκες που τις εχω φορτώσει σαν γαϊδούρια κτλ, γυψοσανιδα σε συνδυασμό με πετροβαμβακα έβαλα κ στο εξωχικο μας σε ορεινό χωριό της Πίνδου χώρις κανένα πρόβλημα με υγρασίες ή κρεμεσμα που αναφέρεις. 

Συμφωνώ απόλυτα. 

Βέβαια παίζουν ρόλο κ οι διαστάσεις πχ της κουζίνας, μηχανισμοί κτλ. 

Για το μπάνιο το κόστος το θεωρώ υπερβολικό ούτως ή άλλως. 

Αν δεν σ' αρέσει το natural look, το στοκάρεις και είναι σαν άλλο ένα στρώμα σοβά. Είναι πολύ βολικό, κάνεις ότι έκανες και στον κανονικό τοίχο και το ξηλώνεις στο πι και φι όποτε σου καπνίσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Αν δεν σ' αρέσει το natural look, το στοκάρεις και είναι σαν άλλο ένα στρώμα σοβά.

Ενδιαφέρον... 

Με λίγα λόγια για κάποιον που έχει πρόβλημα χώρου κ θέλει να μονωσει εσωτερικά νομίζω είναι ιδανική επιλογή. 

Από κόστος φίλε μου τι λέει γιατί με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα κάτι τιμές στο Θεό... 

32 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Ημιτελές διαμέρισμα στα 80τμ (οικοδομής 2007) στα 65000. Αξίζει λέτε ?

Εγώ πιστεύω ότι αξίζει διότι θα το διαμορφώσεις όπως θες κ θα βάλεις τα υλικα που θες. 

Ωστόσο αν προχωρήσεις να ξέρεις πως θέλει αρκετά λεφτά για να αποπερατωθει... 

Οπότε άνετα θα φτάσεις τα 100.000. 

Με 100.000 όμως θα έχεις σπίτι του 07 καινούριο. Σε ορισμένες περιοχές με τόσα λεφτά παίρνεις σπίτι του 65 που θέλει γκρεμισμα... 

Επεξ/σία από bill999r
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, bill999r είπε

Ενδιαφέρον... 

Με λίγα λόγια για κάποιον που έχει πρόβλημα χώρου κ θέλει να μονωσει εσωτερικά νομίζω είναι ιδανική επιλογή. 

Από κόστος φίλε μου τι λέει γιατί με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα κάτι τιμές στο Θεό... 

Εγώ πιστεύω ότι αξίζει διότι θα το διαμορφώσεις όπως θες κ θα βάλεις τα υλικα που θες. 

Ωστόσο αν προχωρήσεις να ξέρεις πως θέλει αρκετά λεφτά για να αποπερατωθει... 

Οπότε άνετα θα φτάσεις τα 100.000. 

Με 100.000 όμως θα έχεις σπίτι του 07 καινούριο. Σε ορισμένες περιοχές με τόσα λεφτά παίρνεις σπίτι του 65 που θέλει γκρεμισμα... 

Εξαρτάται από πού θα το πάρεις. Αν π.χ. το πάρεις από το Lerroy Merlin θα σου έρθει μακράν φτηνότερο από εκείνους που πωλούν κάτι "εξωτικά" σε τιμές...

Αυτό με τα χρήματα για την ανακαίνιση ξαναπέστο. Είναι από τα λίγα που αξίζει το δικό σου σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Ημιτελές διαμέρισμα στα 80τμ (οικοδομής 2007) στα 65000. Αξίζει λέτε ? Ουσιαστικά αυτά που του λείπουν θα είναι σαν να του κάνεις μια ανακαίνιση.

Είναι πολύ φλου η ερώτησή σου

Δεν λες περιοχή, όροφο, αν έχει αποθήκη, αν έχει γκαράζ, και ένα σωρό άλλα... 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Αν π.χ. το πάρεις από το Lerroy Merlin θα σου έρθει μακράν φτηνότερο α

Ναι μόλις το βρήκα. Όντως πολύ φθηνό βγαίνει, γτ είδα τιμή για τα 4mm κοντά στα 50ευρω /τμ. 

Την τοποθέτηση την έκανες μόνος σου; φαντάζομαι το έβαλες για μονωση; σωστά; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bill999r είπε

Ναι μόλις το βρήκα. Όντως πολύ φθηνό βγαίνει, γτ είδα τιμή για τα 4mm κοντά στα 50ευρω /τμ. 

Την τοποθέτηση την έκανες μόνος σου; φαντάζομαι το έβαλες για μονωση; σωστά; 

Ναι, το έβαλα μόνος μου. Στην αρχή μ' άρσε η εμφάνιση του φυσικού, αλλά μετά το βαρέθηκα, το στοκάρισα και το έβαψα. Μπαίνεις στο δωμάτιο και κόβεται η φασαρία απότομα.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Μπαίνεις στο δωμάτιο και κόβεται η φασαρία απότομα

Ωραίος φίλε μου, δεν το ήξερα καθόλου σαν μονωτικά υλικό αλλά όσο διαβάζω βλέπω πως έχει τρομερές ιδιότητες. 

Ειδικά αν στοκαρεται κ βάφεται είναι μεγάλη ευκολία. 

Η τοποθέτηση έγινε με σιλικόνη για το κολλήσεις στον τοίχο; 

Πάντως κάθε υλικό είναι κ για την αντίστοιχη χρήση. 

Η γυψοσανίδα που λέγαμε παραπάνω είναι κυρίως για δόμηση κ αισθητική αναβάθμιση, ενώ ο φελλός φαντάζομαι χρησιμοποιείται κυρίως για τις θεεμιμονωτικες ιδιοτητες του. Οπότε νομίζω πως πρόκειται για δύο υλικά τα οποία δεν πρέπει να συγκρίνουμε μιας κ έχουν διαφορετικές χρήσεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Περίγραψε μας τι ακριβώς λείπει?

Είναι σε πολυκατοικία και είναι ημιτελή όλα τα διαμερίσματα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, bill999r είπε

Ωραίος φίλε μου, δεν το ήξερα καθόλου σαν μονωτικά υλικό αλλά όσο διαβάζω βλέπω πως έχει τρομερές ιδιότητες. 

Ειδικά αν στοκαρεται κ βάφεται είναι μεγάλη ευκολία. 

Η τοποθέτηση έγινε με σιλικόνη για το κολλήσεις στον τοίχο; 

Πάντως κάθε υλικό είναι κ για την αντίστοιχη χρήση. 

Η γυψοσανίδα που λέγαμε παραπάνω είναι κυρίως για δόμηση κ αισθητική αναβάθμιση, ενώ ο φελλός φαντάζομαι χρησιμοποιείται κυρίως για τις θεεμιμονωτικες ιδιοτητες του. Οπότε νομίζω πως πρόκειται για δύο υλικά τα οποία δεν πρέπει να συγκρίνουμε μιας κ έχουν διαφορετικές χρήσεις. 

Το κόλλησα με κόλλα γι αυτά τα υλικά. Wacol την έλεγαν αν θυμάμαι καλά και είναι πυκνόρρευστη. Ο τοίχος πρέπει να είναι καθαρός.

Επεξ/σία από spectaculator
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, cger είπε

Περίγραψε μας τι ακριβώς λείπει?

Είναι σε πολυκατοικία και είναι ημιτελή όλα τα διαμερίσματα?

Ναι πολυκατοικία. Κλασσικά ο εργολάβος έπεσε έξω η οικοδομή έμεινε στην μέση και όλα τα διαμερίσματα είναι ημιτελή. Έχουν μπει παροχές δηλ. υδραυλικά, ρεύματα, καλοριφέρ κτλ, έχει γίνει και σοβάτισμα. Λείπουν όμως πατώματα, μπαλκονόπορτες, πόρτες-παράθυρα, μπάνια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Ναι πολυκατοικία. Κλασσικά ο εργολάβος έπεσε έξω η οικοδομή έμεινε στην μέση και όλα τα διαμερίσματα είναι ημιτελή. Έχουν μπει παροχές δηλ. υδραυλικά, ρεύματα, καλοριφέρ κτλ, έχει γίνει και σοβάτισμα. Λείπουν όμως πατώματα, μπαλκονόπορτες, πόρτες-παράθυρα, μπάνια.

Να σου πω χοντρικα οτι με νορμαλ πραγματα απο τη στιγμη που γλυτωνεις υδραυλικα και σωματα και φυσικα μεγαλο κοστος και το σοβατισμα πας ακομα γυρω στα 30000€ στο νερο με νορμαλ πραγματα και τσιμεντοκονια στο πατωμα. Περλομπετον ουτε γι αστειο.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε

Περλομπετον ουτε γι αστειο.

Γτ όχι; 

Από ότι ξέρω σου βγαίνει πολύ πιο οικονομικό κ έχει πολύ καλές μονωτικες ιδιότητες σαν υλικό. 

Άλλωστε νομίζω χρησιμοποιείται και στις ενδοδαπεδιες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Έχει αγοράσει κάποιος άλλος διαμέρισμα στην πολυκατοικία αυτή?

Τι εκκρεμότητες υπάρχουν στους κοινόχρηστους χώρους? (Αλουμίνια, μάρμαρα, πόρτες, κάγκελα, ηλεκτρολογικά, ασανσέρ)

Επεξ/σία από cger

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...