Dr_73 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Γίνεται να γίνει ρύθμιση στα windows (10) , ώστε να σκρολάρει η σελίδα πάνω-κάτω με τον κέρσορα , χρησιμοποιώντας trackball ΧΩΡΙΣ scroll wheel (ή ring κτλ κτλ). Θα ήταν προτιμότερο όχι μόνο σε browser αλλά παντού και σε windows explorer , όταν βλέπεις φακέλους με άπειρα αρχεία κτλ . (Αν ξέρει κανείς αντίστοιχη ρύθμιση σε linux, επίσης ευπρόσδεκτη η βοήθεια, το σύστημα είναι dual boot).
coffeex Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Γιατί δεν χρησιμοποιείς τα πλήκτρα PageUp - PageDown ;
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Θα ήθελα να παίρνω το trackball στην πολυθρόνα πιο μακριά από το πληκτρολόγιο . Με το πληκτρολόγιο γίνεται όπως παλιά με page up/down όπως είπες, με κέρσορα το ίδιο , με end κατευθείαν στο τέλος της σελίδας ... αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο .
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Εγώ πάντως που έχω trackball έχω σετάρει το ένα κουμπί να δουλεύει ως middle click το οποίο τα περισσότερα προγράμματα το μεταφράζουν ως scroll. Και μετά χρησιμοποιείς την μπίλια για να πας πάνω-κάτω. Δουλεύει κούκλα και είναι πιο βολικό κι από ροδέλα.
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Θα ήθελα να παίρνω το trackball στην πολυθρόνα πιο μακριά από το πληκτρολόγιο . Με το πληκτρολόγιο γίνεται όπως παλιά με page up/down όπως είπες, με κέρσορα το ίδιο , με end κατευθείαν στο τέλος της σελίδας ... αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο . Γιατί δεν παίρνεις ένα bluetooth πληκτρολόγιο ή κάτι σαν αυτά που χρησιμοποιούν για το kodi; https://www.skroutz.gr/s/3549731/Riitek-Rii-mini-i8.html
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Αναρωτιέμαι μήπως μπορεί να αξιοποιηθεί ένα kensigton orbit trackball . Αν δεν βρεθεί λύση , πρέπει να το πετάξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δύσκολα γιατί έχει μόνο δύο κουμπιά. Καλύτερα πάρε ένα logitech marble. https://www.logitech.com/en-us/product/trackman-marble
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα