Devadevam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαιρετω τη παρεα και ευχαριστω οσους μπουν στο κοπο να βοηθησουν..δε ξερβ απο που να αρχισω βεβαια. Λοιπον καταρχην να ξεκινησω λεγοντας οτι ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος σε σουπερ μαρκετ..χωρις να θελω να υποτιμησω οσο κοσμο δουλευει στο κομματι αυτο νιωθω οτι δε κανω για εκει..καθε μερα που παω πεθαινει κατι μεσα μου μιζεριαζω..απο μικρος η ζωη μου ηταν ενας ηλεκτρονικος υπολογιστης παντα εψαχνα να μαθω κατι καινουργιο (συν απειρες ωρες WoW κατα την εφηβεια) απο hardware μεχρι wordpress και κατι ελαχιστα απο γλωσσες..ολα αυτοδιδακτος..ειχα παντα ονειρο να ασοχλουμε επαγγελματικα στο τομεα αυτον αλλα ποτε μου δεν εκατσα να διαβασω ωστε να περασω σε καποια σχολη της πληροφορικης..απο πρακτικη τελεια σπιτι μονος μου αλλα για να ριξω διαβασμα ουτε λογος.(πρωτο φαουλ) λοιπον μη τα πολυλογω εφτασα σε ενα σημειο της ζωης μου που δεν υπαρχει στοχος για εμενα δεν ελπιζω πουθενα στο επαγγελματικο κομματι και δεν εχω καποιο στοχο να κυνηγησω..μεχρι προχθες που εψαξα λιγο για κεντρα δια βιου μαθησης και σεμιναρια περι Η/Υ και ειπα λιγο να ο ψαξω..απο παντα με ιντριγκαρε το επαγγελμα του προγραμματιστη καθως και το web design η τεχνικος Η/Υ κατανοωντας το παλουκι που απαιτειτε..το θεμα ειναι οτι δε ξερω απο που να αρχισω ετσι ωστε να παρω καποιο χαρτι χωρις να εχς τελειωσει καποιο ΤΕΙ/ΑΕΙ η πανεπιστημιο που να μου δωσει την ευκαιρια να εργαστω στο κομματι που με γεμιζει και που με ευχαριστει!! τι σεμιναρια να κανω τι να κυνηγησω βοηθεια!! δε μπορω αλλο τη καταθλιψη του να κανεις κατι με το ζορι σε καθημερινη βαση για 8-10 ωρες με 500 ευρο μισθο!! (να συμπληρωσω οτι αμα βγαλω τις υποχρεωσεις μου απτο μισθο δε μ μενουν πανω απο 100-150 ευρο το μηνα για εμενα, επομενως βγαζω στην ακρη το ενδεχομενο για κολεγιο η ιδιωτικο τει) οποτε μου μενει μονο η επιλογη καποιου ειδους δια βιου μαθησης η καποιο ιεκ δημοσιο που φαινεται ακατορθοτο λογω δουλειας.. συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας θα με βοηθουσε πολυ καποιος να μου δειξει τον δρομο!!!! Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Devadevam 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Καλημέρα. Καταρχάς να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τι γνωρίζεις, και κυρίως τι ΔΕ γνωρίζεις από Η/Υ και προγραμματισμό.Η ορθή λογική είναι πρώτα να οριοθετήσεις τις γνώσεις σου, να αποφασίσεις μετά με τι θες να ασχοληθείς και να κινηθείς ανάλογα.Επιπρόσθετα, καλό είναι να σκεφτείς τη περίπτωση να διαβάσεις να μελετήσεις μόνος σου και να αποκτήσεις κάποιες από τη δωρεάν πιστοποιήσεις που υπάρχουν από τα διάφορα σχετικά sites πχ coursera. Μη ξεχνάς και τα διάφορα meetups, δε ξέρω σε ποια πόλη είσαι, αλλά αν είσαι Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, καλό είναι να συμμετέχεις σε μερικά, γιατί πέρα από γνώσεις θα αποκτήσεις και γνωριμίες. Τέλος, η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο. Αν είσαι πάνω από 30 και θες να ασχοληθείς τώρα με το προγραμματισμό, τουλάχιστον στην Ελληνική αγορά εργασίας θα συναντήσεις υπερπληθώρα προβλημάτων. Αν έχεις καλή γνώση Αγγλικών, ανοίγουν οι ορίζοντες σου.
TheDarkKnight Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Αφού δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα δίδακτρα ενός κολεγίου και το ιεκ σου φαίνεται ακατόρθωτο λόγω δουλειάς, μία είναι η λύση, πανελλαδικές με σκοπό την εισαγωγή σε κάποιο Α.Ε.Ι.(Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι.). Το ξέρω ότι διάβασμα και δουλειά δεν πάνε μαζί, ωστόσο θυμάμαι κάποιους φοιτητές που παρακολουθούσαν μαθήματα και δούλευαν επειδή σπούδαζαν εκτός του τόπου κατοικίας τους. Όμως, στην περίπτωση σου τα πράγματα είναι δυσκολότερα. 2
Στεφανος123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δεν μας εχεις πει την ηλικια σου οποτε ο καθενας υποθετει μια ηλικια και σου προτεινει και μια αναλογη λυση.Απο τα λεγομενα σου δε σε κανω κατω απο 32.Στη Πληροφορικη δε χρειαζεσαι απαραιτητα καποιο πτυχιο ,αλλα χρειαζεσαι οπωσδηποτε καποιο portfolio.Υπαρχουν πολλες αγγελιες που δεν ζητουν πτυχιο αλλα επιβαλλεται το portfolio.Στη περιπτωση σου πρεπει να λιωσεις μονος σου στον υπολογιστη καθημερινα πολλες ωρες εαν θες να βρεις μια Junior δουλεια.Το πιο δυσκολο κομματι που εχεις να αντιμετωπισεις ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος στο να του επιβαλλεις κατι που οπως ειπες ο ιδιος "ποτε μου δεν εκατσα να διαβασω" .Εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο το Udemy και να ψαξεις για μαθηματα που σε ενδιαφερουν.Πρωτα αναρωτησου ποιος κλαδος σε ενδιαφερει,ψαξε για αγγελιες να δεις τι ζητανε και μετα χτυπα courses.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Αξιόλογα μαθήματα θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο. Για πιστοποιήσεις κλπ μπορείς να ρωτήσεις κι εκεί. https://www.youtube.com/user/psounis/channels Υ.Γ.: Sorry αλλά χωρίς διάβασμα κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.
Devadevam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, Kostas Palaiologos είπε Καλημέρα. Καταρχάς να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τι γνωρίζεις, και κυρίως τι ΔΕ γνωρίζεις από Η/Υ και προγραμματισμό.Η ορθή λογική είναι πρώτα να οριοθετήσεις τις γνώσεις σου, να αποφασίσεις μετά με τι θες να ασχοληθείς και να κινηθείς ανάλογα.Επιπρόσθετα, καλό είναι να σκεφτείς τη περίπτωση να διαβάσεις να μελετήσεις μόνος σου και να αποκτήσεις κάποιες από τη δωρεάν πιστοποιήσεις που υπάρχουν από τα διάφορα σχετικά sites πχ coursera. Μη ξεχνάς και τα διάφορα meetups, δε ξέρω σε ποια πόλη είσαι, αλλά αν είσαι Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, καλό είναι να συμμετέχεις σε μερικά, γιατί πέρα από γνώσεις θα αποκτήσεις και γνωριμίες. Τέλος, η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο. Αν είσαι πάνω από 30 και θες να ασχοληθείς τώρα με το προγραμματισμό, τουλάχιστον στην Ελληνική αγορά εργασίας θα συναντήσεις υπερπληθώρα προβλημάτων. Αν έχεις καλή γνώση Αγγλικών, ανοίγουν οι ορίζοντες σου. Καλημερα και σε εσενα φιλε μου..οι γνωσεις μου δεν ειναι εντυπωσιακες ειναι κατι παραπανω απο τη βασικη χρηση ενος Η/Υ..δηλαδη εχω στησει ιστοσελιδα στο παρελθον μονος μου μεσω wordpress μπορω να λυσω και να δεσω εναν υπολογιστη απο προγραμματισμο δε θα ελεγα οτι ξερω πολλα πραγματα γιατι οταν αρχισε να με ενδιαφερει προεκυψαν αλλα πραγματα που μου περνανε τον χρονο και την ενεργεια..στην ιδεα ομως και απο τα λιγα που εχω δει και μαθει θελω να δω τον εαυτο μου να ασχολειτε επαγγελματικα με το κομματι αυτο..η ηλικια μου ειναι 24 συγνωμη που δε το ανεφερα 59 λεπτά πριν, TheDarkKnight είπε Αφού δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα δίδακτρα ενός κολεγίου και το ιεκ σου φαίνεται ακατόρθωτο λόγω δουλειάς, μία είναι η λύση, πανελλαδικές με σκοπό την εισαγωγή σε κάποιο Α.Ε.Ι.(Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι.). Το ξέρω ότι διάβασμα και δουλειά δεν πάνε μαζί, ωστόσο θυμάμαι κάποιους φοιτητές που παρακολουθούσαν μαθήματα και δούλευαν επειδή σπούδαζαν εκτός του τόπου κατοικίας τους. Όμως, στην περίπτωση σου τα πράγματα είναι δυσκολότερα. εχεις δικιο σε αυτο και απτη στιγμη που υπαρχει θεληση ολα θα γινουν αρκει να βρω με τη βοηθεια σας γιατι δεν ειχα ψαχτει ποτε για το πως και το τι..ισως με το ιεκ να τα καταφερω κατοπιν συνεννοησης με τη δουλεια..ελπιζω δηλαδη 38 λεπτά πριν, Στεφανος123 είπε Δεν μας εχεις πει την ηλικια σου οποτε ο καθενας υποθετει μια ηλικια και σου προτεινει και μια αναλογη λυση.Απο τα λεγομενα σου δε σε κανω κατω απο 32.Στη Πληροφορικη δε χρειαζεσαι απαραιτητα καποιο πτυχιο ,αλλα χρειαζεσαι οπωσδηποτε καποιο portfolio.Υπαρχουν πολλες αγγελιες που δεν ζητουν πτυχιο αλλα επιβαλλεται το portfolio.Στη περιπτωση σου πρεπει να λιωσεις μονος σου στον υπολογιστη καθημερινα πολλες ωρες εαν θες να βρεις μια Junior δουλεια.Το πιο δυσκολο κομματι που εχεις να αντιμετωπισεις ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος στο να του επιβαλλεις κατι που οπως ειπες ο ιδιος "ποτε μου δεν εκατσα να διαβασω" .Εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο το Udemy και να ψαξεις για μαθηματα που σε ενδιαφερουν.Πρωτα αναρωτησου ποιος κλαδος σε ενδιαφερει,ψαξε για αγγελιες να δεις τι ζητανε και μετα χτυπα courses. 24 ετων ειμαι αδερφε συγνωμη για τη παραληψη..εχεις απολυτο δικιο και σε ευχαριστω για τις πληροφοριες..και το συγκεκριμενο που ειπα για το διαβασμα ηταν τοτε που τα μυαλα ηταν πανω απτο κεφαλι..για το τωρα εχω ολη τη διαθεση και τη θεληση να κανω ακριβως οτι χρειαζεται να κυνηγησω αυτο που θελω..οσα και να ειναι τα εμποδια..ολα γινονται..με ενδιαφερει κυριως ο κλαδος του τεχνικου λπγισμικου και ο κλαδος του τεχνικου εφαρμογων..θα δω και αυτο που μου ειπες στο τελος σε ευχαριστω πολυ
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, Devadevam είπε ισως με το ιεκ Το ιεκ είναι χαμένος χρόνος, μόνο λεφτά θα δώσεις από εκείνα που δεν έχεις.
Devadevam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, tony_dim_2018 είπε Το ιεκ είναι χαμένος χρόνος, μόνο λεφτά θα δώσεις από εκείνα που δεν έχεις. τι θα μου προτεινες..το μονο που θελω ειναι να βαλω το μυαλο μου σε μια τροχια και να προσαρμοσω ζωη και υποχρεωσεις ωστε να μπορω να ανταπεξελθω..να ξερω που παταω και οτι δε κανω τσαμπα κοπο..ισως ειναι αργα που θελω να κανω την αρχη στα 24 μου αλλα θελω να το προσπαθησω..
Στεφανος123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, Devadevam είπε ισως ειναι αργα που θελω να κανω την αρχη στα 24 μου αλλα θελω να το προσπαθησω.. 2
ss13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλώς όρισες , πρέπει να σου αρεσει το διάβασμα ( οι περισσότεροι στο χώρο αυτό είναι βιβλιοφάγοι , τους αρέσει το διάβασμα ) , αλλιώς δεν πας πουθενά , ακόμα πρέπει να τα πας καλά με τα Αγγλικά ( όπου ψάχνεις θα είναι το 90 % στα Αγγλικά ) διάβασε παρόμοιο άρθρο επιμονή και υπομονή Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από ss13
darkman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να βρεις φιλε μου δουλεια στον τομεα που θες περα απο το ποσο καλος εισαι πρεπει να φαίνεται και στα χαρτια που εχεις μονο ετσι εχεις ελπιδες επιβίωσης σε αυτον τον τομεα, το χαρτι του ιεκ ειναι για τα σκουπίδια ποια το σωστο για να εχεις καποιο ποσοστο επιτυχίας, και δεν μιλαμε για σιγουρα, ώστε να μπορεις να βρεις δουλεια ειναι αυτο που λεει ο thedarkkinght πανελλαδικές με σκοπό την εισαγωγή σε κάποιο Α.Ε.Ι.(Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι.). και μετα καποιο μεταπτυχιακό . Για να μπορεις να στελενεις ενα βιογραφικο και να εχεις μεγαλες πιθανότητες για δουλειά μαζι 100% μια ξενη γλώσσα με χαρτι πχ ενα lower . δεν εισαι μεγαλος αλλα αυτα ολα θελουν κωλο αν νομιζεις οτι μπορεις ξεκινα απο εχθες οτι αλλο και να κανεις θα εισαι ενας της σειρας που θα ψαχνεις για δουλεια . Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από darkman
Devadevam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Στεφανος123 είπε θα το δω μολις σχολασω φιλε μου σε ευχαριστω πολυ 32 λεπτά πριν, darkman είπε Για να βρεις φιλε μου δουλεια στον τομεα που θες περα απο το ποσο καλος εισαι πρεπει να φαίνεται και στα χαρτια που εχεις μονο ετσι εχεις ελπιδες επιβίωσης σε αυτον τον τομεα, το χαρτι του ιεκ ειναι για τα σκουπίδια ποια το σωστο για να εχεις καποιο ποσοστο επιτυχίας, και δεν μιλαμε για σιγουρα, ώστε να μπορεις να βρεις δουλεια ειναι αυτο που λεει ο thedarkkinght πανελλαδικές με σκοπό την εισαγωγή σε κάποιο Α.Ε.Ι.(Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι.). και μετα καποιο μεταπτυχιακό . Για να μπορεις να στελενεις ενα βιογραφικο και να εχεις μεγαλες πιθανότητες για δουλειά μαζι 100% μια ξενη γλώσσα με χαρτι πχ ενα lower . δεν εισαι μεγαλος αλλα αυτα ολα θελουν κωλο αν νομιζεις οτι μπορεις ξεκινα απο εχθες οτι αλλο και να κανεις θα εισαι ενας της σειρας που θα ψαχνεις για δουλεια . εχεις δικιο φιλε μου δυστυχως η ευτυχως..με λιγα λογια το μονο θετικο στην υποθεση μου ειναι το οτι ξερω πολθ καλα αγγλικα..να και κατι καλο χαχα..ειμαι κατοχος lower .μειον ενα εμποδιο..σε ευχαριστω για τον χρονο σου 35 λεπτά πριν, ss13 είπε Καλώς όρισες , πρέπει να σου αρεσει το διάβασμα ( οι περισσότεροι στο χώρο αυτό είναι βιβλιοφάγοι , τους αρέσει το διάβασμα ) , αλλιώς δεν πας πουθενά , ακόμα πρέπει να τα πας καλά με τα Αγγλικά ( όπου ψάχνεις θα είναι το 90 % στα Αγγλικά ) διάβασε παρόμοιο άρθρο επιμονή και υπομονή το εχω με τα βιβλια διαβαζω συστηματικα τα τελευταια χρονια..και με τα αγγλικα επισης ειμαι πολυ καλος ευτυχως..σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 47 λεπτά πριν, Devadevam είπε τι θα μου προτεινες..το μονο που θελω ειναι να βαλω το μυαλο μου σε μια τροχια και να προσαρμοσω ζωη και υποχρεωσεις ωστε να μπορω να ανταπεξελθω..να ξερω που παταω και οτι δε κανω τσαμπα κοπο..ισως ειναι αργα που θελω να κανω την αρχη στα 24 μου αλλα θελω να το προσπαθησω.. Αν άρχισες από τα 24 να σκέφτεσαι ότι είναι αργά, έχεις πέσει ήδη στο τρυπάκι της απογοήτευσης και κάποιος πρέπει να σε βγάλει από κει μέσα... χαχα ...Σου δίνω ένα χέρι βοηθείας για να βγεις, αλλά αν ξαναμπείς θα σ' αφήσω να βγεις μόνος σου. Λοιπόν... Όταν ξεκίνησα δεν είχα ιδέα από υπολογιστές, αυτό έγινε στα 36 μου, το 2006 σε κάποιο ΙΕΚ (τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής), πήρα υποτροφία στην πρώτη εξεταστική κι έχασα τη δεύτερη λόγω ανοιχτών βιβλίων που επέτρεψαν οι καθηγητές, με αποτέλεσμα εγώ που είχα διαβάσει αλλά δεν είχα βιβλίο μπροστά μου, να γράψω χειρότερα από εκείνους που, η πρώτη φορά που έβλεπαν βιβλίο ήταν εκείνη η ώρα της εξεταστικής. Για να καταλάβεις τη σοβαρότητα της κατάστασης, το ίδιο ΙΕΚ επέτρεπε σε άτομα της αρεσκείας του, ν' απουσιάζουν για πολλές ημέρες χωρίς να παίρνουν απουσία, κι αν εγώ Πχ αργούσα 5 λεπτά την έβαζαν άμεσα. Αυτά από μόνα τους, σου δείχνουν πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται εκεί μέσα. Θα μου πεις Οκ, μπορεί εκεί που πήγα εγώ να ήταν στάβλος κι εσύ να πας κάπου αλλού και να είναι υπέροχα. Οι γνώσεις όμως που θα λάβεις σ' ένα τέτοιο περιβάλλον, θα είναι επιφανειακές. Τελικά το ΙΕΚ δεν το τελείωσα γιατί τα έσπασα με τους «κυρίους» καθηγητές και τα παράτησα. Άσε που κυκλοφορούσε η φήμη ότι την πιστοποίηση γνώσεων την έδιναν όπου ήθελαν. Τέσπα... πάμε παρακάτω. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια απουσίας, ξεκίνησα ν' ασχολούμαι ξανά, αυτή τη φορά μόνος μου απ' το σπίτι μέσω ιντερνέτ, και βοηθητικά παίρνω κάποια βιβλία απ' τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου της περιοχής μου, που συμπτωματικά διαθέτει πλούσιο υλικό για τους υπολογιστές. Σήμερα, έχω ολοκληρώσει τα βασικά μαθήματα για 2 γλώσσες, μερικά σχετικά projects κι όταν νοιώσω έτοιμος θα προχωρήσω στην επόμενη γλώσσα. Όπως θα έχεις καταλάβει ήδη, εσύ είσαι στα 24 κι εγώ στα 48. Φυσικά δεν έχω όνειρα ότι θα εργαστώ στο χώρο, απλώς κάνω το χόμπι μου και το απολαμβάνω. Για όλα αυτά θα πρότεινα να δώσεις περισσότερη προσοχή στις απαντήσεις των υπολοίπων μελλών, που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο και μερικοί απ' αυτούς έχουν κι ανώτερες σπουδές. Αν μπορείς κι εσύ να σπουδάσεις, κάνε το! Αν δεν μπορείς λόγω υποχρεώσεων, τωρινής εργασίας και λοιπών κωλυμάτων, ξεκίνα από κάπου μόνος σου, χαλαρά και μεθοδικά. Κι ίσως αργότερα ποιος ξέρει... μπορεί να έχεις την ευκαιρία για κάτι καλύτερο... Πάντως να θυμάσαι τούτο... Σπουδή, είναι η συστηματική μελέτη, και κανένα σχολείο δεν μπορεί να σε σπουδάσει εάν εσύ δεν σπουδάζεις από μόνος σου.
defacer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Φίλε μου, επί της ουσίας: από προγραμματισμό αυτή τη στιγμή δεν ξέρεις τίποτα. Επομένως είναι λίγο πρόωρο να ρωτάς πώς θα γίνεις επαγγελματίας από τη στιγμή που δεν είσαι ακόμα ούτε χομπίστας. Επειδή στο χώρο της πληροφορικής εκτός του ακαδημαϊκού τομέα (που δεν είναι το θέμα μας) μια σχολή το μόνο που έχει να σου δώσει είναι βάσεις και χαρτί όταν αποφοιτήσεις, και το υπόλοιπο 99% πρέπει να το μάθεις μόνος σου, νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται είναι να αλλάξεις την ερώτηση σε "πώς να αρχίσω να μαθαίνω προγραμματισμό με στόχο κάποτε να δουλέψω στο χώρο". Στο φόρουμ προγραμματισμού κάθε τόσο κάποιος έρχεται με αυτή την απορία, έλα και συ. Τεχνικός υπολογιστών είναι τελείως άλλο πράγμα, τόσο που με προβληματίζει ότι τα είπες και τα δύο μαζί, και δε θα το συνιστούσα γιατί είναι δουλειά που μπορεί οποιοσδήποτε να μάθει σε ελάχιστο χρόνο, με ότι αυτό συνεπάγεται. 3
mikebol Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Εγω θα προτεινα και προγραμματα e-learning. Μπορεις να μαθεις αρκετα πραγματα με μικρο σχετικα κοστος. Κοιτα τα προγραμματα του ΕΚΠΑ για πληροφορικη και προγραμματισμο και θα βρεις αρκετα ενδιαφεροντα (πχ java, c++, web).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα