Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για καθαρά χρήση γραφείου, είναι καλό το παρακάτω build; (αποκλειστικά από e-shop γιατί είμαι επαρχία).

pcbuild_v1.PNG.5b27351df10c692f024f3f3bc409b8c6.PNG

Αν έχετε κάποια πρόταση για αλλαγή, καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ

• Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, bamp είπε

Είναι ακριβά τα κομμάτια που αγοράζεις λόγω e-shop. Άν το θέμα είναι που μένεις επαρχία, μπορείς να παραγγείλεις τα παρακάτω κομμάτια από priveshop.gr, κάνουν συναρμολόγηση και στα αποστέλλουν δωρεάν οπουδήποτε. Γύρω στο ένα δεκάρικο παραπάνω είσαι, αλλά πιστεύω ότι αξίζει γιατί θα έχεις ποιοτικό τροφοδοτικό 80+bronze με 5 χρόνια εγγύηση, καλύτερο ssd και μεγαλύτερης χωρητικότητας (, και πιο ωραίο κουτί. Το ότι είναι σύστημα γραφείου δεν σημαίνει ότι αξίζει να αγοράσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Υ.Γ. Άν δεν σου χρειάζεται με τίποτα ο μεγάλος ssd-(αν και για μένα γιατί όχι αφού είναι κοντά στο budget σου αν τα αγοράσεις από priveshop...), πας σε αυτόν τον 128άρη --> https://www.priveshop.gr/product/11004049/EKSARTHMATA/SKLHROI-DISKOI/ADATA-ULTIMATE-SU800-128GB-SERIAL-ATA-III και είσαι στα 418€.

priveshop.jpg

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, jeandoumpier είπε

Είναι ακριβά τα κομμάτια που αγοράζεις λόγω e-shop. Άν το θέμα είναι που μένεις επαρχία, μπορείς να παραγγείλεις τα παρακάτω κομμάτια από priveshop.gr, κάνουν συναρμολόγηση και στα αποστέλλουν δωρεάν οπουδήποτε. Γύρω στο ένα δεκάρικο παραπάνω είσαι, αλλά πιστεύω ότι αξίζει γιατί θα έχεις ποιοτικό τροφοδοτικό 80+bronze με 5 χρόνια εγγύηση, καλύτερο ssd και μεγαλύτερης χωρητικότητας (, και πιο ωραίο κουτί. Το ότι είναι σύστημα γραφείου δεν σημαίνει ότι αξίζει να αγοράσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Υ.Γ. Άν δεν σου χρειάζεται με τίποτα ο μεγάλος ssd-(αν και για μένα γιατί όχι αφού είναι κοντά στο budget σου αν τα αγοράσεις από priveshop...), πας σε αυτόν τον 128άρη --> https://www.priveshop.gr/product/11004049/EKSARTHMATA/SKLHROI-DISKOI/ADATA-ULTIMATE-SU800-128GB-SERIAL-ATA-III και είσαι στα 418€.

priveshop.jpg

Ευχαριστώ. Παρήγγειλα τελικά ακριβώς αυτή την σύνθεση από το συγκεκριμένο κατάστημα. Άφησα και σημείωση να μου αναβαθμίσουν το bios για τον 2200G.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι εκτός παιχνιδιού όσο αναφορά τους σταθερούς, καθότι ήμουν με λαπτοπ για πολλά χρόνια. Ψάχνομαι για αγορά σταθερού, καθώς το λαπτοπ τα έπεξε. Το όριο μου είναι 600 ευρώ. Φυσικά 50 πάνω κάτω είναι οκ αν και θα προτιμούσα προς τα κάτω :P

Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για παιχνίδια, οθόνη έχω μία σχετικά παλιά, οπότε θα προτιμούσα μία σύνθεση χωρίς οθόνη μέχρι να ξαναμαζέψω και να αγοράσω μία μαζί με πληκτρολόγιο. Ηχεία θα χρειαστώ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, James213 είπε

Καλησπέρα! Είμαι εκτός παιχνιδιού όσο αναφορά τους σταθερούς, καθότι ήμουν με λαπτοπ για πολλά χρόνια. Ψάχνομαι για αγορά σταθερού, καθώς το λαπτοπ τα έπεξε. Το όριο μου είναι 600 ευρώ. Φυσικά 50 πάνω κάτω είναι οκ αν και θα προτιμούσα προς τα κάτω :P

Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για παιχνίδια, οθόνη έχω μία σχετικά παλιά, οπότε θα προτιμούσα μία σύνθεση χωρίς οθόνη μέχρι να ξαναμαζέψω και να αγοράσω μία μαζί με πληκτρολόγιο. Ηχεία θα χρειαστώ!!

Αρχικά, γράψε τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις.

2ον, ξέρεις να στήνεις ή θέλεις οπωσδήποτε από ένα κατάστημα που στήνει;

3ον, περιοχή;

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1
Δημοσ.

Κοίτα από παιχνίδια παίζω τα πάντα...Αυτή την στιγμή το λαπτοπ μου έχει 8 gb ram, i56300hq και μία gtx950 4gb και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω παίξει παιχνίδι που να μην έτρεχε έστω με τα πάντα στο low... δηλαδή με τέτοια επίπεδα άντε με καλύτερη κάρτα γραφικών είμαι οκ. είδα πχ ότι έπεζε στα build πολύ η 1050! πιστεύω ότι θα είναι πολύ ανώτερη από αυτή που έχω τώρα. Προφανώς και δεν περιμένω να παίζω σε 4k με τέτοιο ποσό, αν μπορεί να τρέξει το shadow of the tomb raider που βγαίνει τον Σεπτέμβριο νομίζω, θα είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Ξέρω να στήνω, αλλά αν κολλήσω κάπου έχω φίλους για βοήθεια. Προφανώς αν συμφέρει στο ποσό που διαθέτω δεν θα  πείραζε το κατάστημα να το στείλει έτοιμο. Αλλά αν δημιουργήσει πρόβλημα στην τιμή, άκυρο.

Η περιοχή είναι Σάμος, οπότε μιλάμε για σκρουτζομάγαζα και απόστολή με courier, δεν παίζει κάτι τοπικό :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/7/2018 στις 11:44 ΠΜ, James213 είπε

Σε αυτό το budget μπορείς να πας στα παρακάτω κομμάτια από dexter.gr. Είναι υπολογισμένα και τα μεταφορικά για το νησί σου στο συνολικό κόστος που βλέπεις.

Η 1050ti είναι καλύτερη από την 950 αλλά μην περιμένεις πολύ μεγάλη διαφορά. Στα ultra γραφικά σε 1080p δίνει μέσον όρο 10-15fps (αναλόγως και το παιχνίδι φυσικά, δες εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=vcB0HUnQxOM) περισσότερα από την 950. Όχι ότι είναι λίγα, απλά στο διευκρινίζω. Πάντως ναι, θα μπορείς να παίζεις αυτά που θέλεις με παραχωρήσεις.

Εννοείται ότι η ιδανική σύνθεση θα ήταν i5 8400+1060 3gb για την περίπτωσή σου, και εκεί θα τα έπαιζες όλα πολύ πιο άνετα ακόμη, αλλά ένας τέτοιος συνδιασμός φτάνει κοντά στα 700-750€.

DEXTER.jpg.2f82b9a6b7ac39242a4cbca69d2bb48d.jpg

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά φένεται το σύστημα, ευχαριστώ! Θα δω μήπως περιμένω λίγο ακόμα και αλλάξω επεξεργαστή και κάρτα γραφικών όπως είπες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι οτι για καθαρά γραφείο μνήμες 3000mhz+ tridentz και τα λοιπά είναι περιττά ,ένα σετ 8gb 2133mhz θα κάνουνε την δουλειά εξίσου καλά χωρίς σχεδόν να καταλάβεις διαφορά. Παντός μπράβο που δεν πας σε prebuild σύστημα .. 

Αν και καλό είναι να μας πεις bamp τι προγράμματα έχεις σκοπό να δουλεύεις κ τι δουλειά θα κάνει το συγκεκριμένο pc..

Επεξ/σία από roulis37
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/7/2018 στις 10:01 ΠΜ, Leleouras είπε

Το ντώσει πέναλτι? 

Η δική σου βοήθεια που είναι για πες μου? Στο Off topic του topic? Κάτι προσπάθησες να κάνεις οκ.

Και μια που τσίμπησες για πάμε . 

Να πάρει καλύτερα σε rysen μηχάνημα μνημες 2133mhz ε? Δεν θα δει διαφορα με 3000mhz σε ΑPU rysen ε?

Να πληρώσει και τα ίδια χρήματα να αγοράσει λιγότερο χρονισμένες μνήμες ε?

Γιατί έτσι βοηθάμε σε ένα topic sure...

Φίλε μ νομίζω ήμουνα ξεκάθαρος στην απάντηση μου πιο πάνω αλλά οκ πάμε πάλι.

Το παιδί θέλει ένα pc Καθαρα Γραφείου όπως και το λέει,όχι gaming..

Πάμε παρακάτω θα βάλω τιμές ενδεικτικές από σκρουτζομαγαζα γιατι οι πιο πολύ από εκεί περνούνε πράγματά.

Τιμή ραμ 8gb 2133 dual dim  74.53ε

Τιμή ραμ 8gb 3200 dual dim  101.44ε

Κέρδος 26.91 ευρω.

Εγώ θα έλεγα αν θέλει κ λιγότερα να πληρώσει το παλικάρι μπορεί να παει κ σε a-10 9700 66.37ε είναι 30ε πιο κάτω το 2200g αυτή την στιγμή που μιλαμε.

* Σε όλες της τιμές δεν έχουνε μεταφορικά απλά μην πάει κανείς να κάνει των έξυπνων η κάτι ενδεικτικές της εβαλα

Συνολικό κέρδος 56ε περίπο για ένα υπολογιστή που δεν έχει καμία επαφή με gaming κ είναι καθαρά για γραφείο..

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Συγγνώμη που θα σας στενοχωρήσω, αλλά ο θεματοθέτης εδώ και αρκετές ημέρες έγραψε ότι παρήγγειλε τη σύνθεση που του πρότεινα από priveshop, άρα τι συζητάμε;

Και κατά την γνώμη μου καλά έκανε, γιατί αγόρασε με ίδια σχεδόν χρήματα ποιοτικότερα κομμάτια απ'ότι είχε σκοπό στην αρχική σύνθεσή του στο e-shop, και συγκεκριμένα ποιοτικότερα κουτί-τροφοδοτικό και ssd μεγαλύτερο σε χωρητικότητα και πιο ποιοτικό επίσης. Εν κατακλείδι, για όποια χρήση και να προορίζεται ένα σύστημα, το σημαντικό είναι με τα χρήματα που διαθέτει κάποιος να φτιάξει κάτι καλό και ολοκληρωμένο.

• Like 3
Δημοσ.

Λογικό... Με τέτοιο τρόπο όλα σκούπα θέλει... Ακόμη δεν κατανοείς... Κανείς δεν ζορίζεται αν έχεις άλλη γνώμη, μην προσβάλλεις με τον τρόπο σου όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...