ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Αν τυχων το κανεις, στειλε κανα πμ η΄ ανακοινωσε το εδω περα.. Οπου και να εισαι, θα κοιταξω να ερθω.. Ειναι για πολλες βραδιες με ξεθαμα αναμνησεων και για μπυρες τσαφωτες! Πετα κι ενα dragon ninja που δεν το ειπες κανενας ακομα και προχθες το τερματισα! 2
randomcat Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Είναι διαφορετικό από αυτό που έπαιζα, πάντως φαίνεται δυσκολότερο σε σχέση με το άλλο. Ένα ακόμα πιο δύσκολο:
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Βρήκα την version που έψαχνα. 2 ώρες πριν, randomcat είπε Ένα ακόμα πιο δύσκολο: Το είδα μέχρι τις τελευταίες πίστες, παλουκάκι είναι.
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Sega rally και virtual striker 2. Το καλύτερο ράλι και το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει 2
dukepapass Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Ένταξή για καποιον που θελει και ξερει υπαρχουν ακομα καμπινες σε διαφορα μερη που ξέρω ετοιμες αλλα και κατασκευαστή που μπορει να σου φτιάξη αλλα πρεπει να βαλεις το χερι στην τσεπη για να εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα σε καμπινα για να το εχεις και να το χαίρεσαι. Εχω δυο γνωστους οι οποίοι εχουν απο καμια 20-30ρια σε μαγαζι για προσωπική χρίση .........αυτα που ειναι δυσεύρετα πλεον για να βρεις ειναι τα φλιπερακια γιατι δεν νοειτε ουφαδικο χωρις ενα φλιπερακι !!!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Sega rally και virtual striker 2. Το καλύτερο ράλι και το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει Αυτά ήταν από τα τελευταία παιχνίδια που είχαν βγει. Γενικά τα παιχνίδια της περιόδου 96-2000 δύσκολο να τα βρεις σε working roms...
Pokemon640 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, GenesisX είπε Αυτά ήταν από τα τελευταία παιχνίδια που είχαν βγει. Γενικά τα παιχνίδια της περιόδου 96-2000 δύσκολο να τα βρεις σε working roms... Σε real hardware είναι πανάκριβα αλλά είχα προλάβει να παίξω. Π.χ. αυτό. Έχω σκεφτεί να πάρω αλλά εκτός από την αξία του ίσως περάσει τελωνείο και να θέλει άδεια όπως τα Opap play. 🤔 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από Pokemon640 2
wannaplay Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Στις 11/7/2018 στις 8:01 ΠΜ, mpaleokastritis είπε 2
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, GenesisX είπε Αυτά ήταν από τα τελευταία παιχνίδια που είχαν βγει. Γενικά τα παιχνίδια της περιόδου 96-2000 δύσκολο να τα βρεις σε working roms... Ναι και ίσως επειδή τα έπαιξα μεγαλύτερος και πιο συνειδητοποιημένα ας πούμε τα κατάλαβα και καλύτερα και μου έχουν μείνει. Ακόμα και τώρα τα παίζω ευχάριστα πχ, ενώ με mame κλπ βαριέμαι εύκολα. 2 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Σε real hardware είναι πανάκριβα αλλά είχα προλάβει να παίξω. Π.χ. αυτό. Έχω σκεφτεί να πάρω αλλά εκτός από την αξία του ίσως περάσει τελωνείο και να θέλει άδεια όπως τα Opap play. 🤔 Για χρήση σε μαγαζί λες άδεια; Θυμάμαι να έχουν ένα αυτοκόλλητο σήμα αυτά σαν τα τέλη κυκλοφορίας! 1
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Σε real hardware είναι πανάκριβα αλλά είχα προλάβει να παίξω. Π.χ. αυτό. Έχω σκεφτεί να πάρω αλλά εκτός από την αξία του ίσως περάσει τελωνείο και να θέλει άδεια όπως τα Opap play. 🤔 To like ειναι για την υπογραφαρα σου 1 ώρα πριν, zio10 είπε Ναι και ίσως επειδή τα έπαιξα μεγαλύτερος και πιο συνειδητοποιημένα ας πούμε τα κατάλαβα και καλύτερα και μου έχουν μείνει. Ακόμα και τώρα τα παίζω ευχάριστα πχ, ενώ με mame κλπ βαριέμαι εύκολα. Για χρήση σε μαγαζί λες άδεια; Θυμάμαι να έχουν ένα αυτοκόλλητο σήμα αυτά σαν τα τέλη κυκλοφορίας! Ναι οπως το λες ειναι! Πληρωναν καθε χρονο τελη νομιμοτητας! Ελα παμε αλλη μια καλη αναλαμπη! Ρε το αλλο με ενα αμαξακι που ανεβοκατεβαινε τα διαζωματα μεχρι να χρωματισει τις γραμμες απο ολο τον δρομο, πως το λεγανε? Το ειχα βρει στα mame αλλα το ξεχασα μετα απο καιρο... Κατι με city.... Ακυρο... το βρηκα! 2
Bspus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 ολα της capcom μου αρεσαν και ηταν και δυσκολα Αλλο ενα που θυμηθηκα τωρα ηταν το black tiger Και ενα ακομα κλασικο της konami, το green beret 1
ELMastas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Τι Φοβερά παιχνιδάκια και αυτά,το πρώτο Black tiger (η Black Dragon σε άλλες περιοχές) ήταν επικό παιχνίδι περιπέτειας,πολύ όμορφο και εντυπωσιακό όταν βγήκε και σε γραφικά και σε gameplay,το είχα ταίσει αρκετά και το είχα μάθει πολύ καλά αφού μετά λίγο καιρό,το έφτανα στο τέλος χωρίς continue είχε και αρκετά μυστικά με χρόνο και αντικείμενα να παίρνεις και ήθελε να μάθεις και καλά τα επικίνδυνα σημεία,απέξω αφού είχε παγίδες που σε αιφνιδίαζαν κλπ το Green beret ήταν και αυτό πολύ εθιστικό, με πολύ καλό ήχο και εφφέ αλλά και συνδιασμό shooting/σφαξίματος gameplay και ήθελε ιδιαίτερα καλό συνχρονισμό στίς επιθέσεις και επίσης πολύ καλή χρήση των περιορισμένων ειδικών όπλων σε δύσκολα σημεία πχ βάραγες με το μπαζούκα μια και προχωρούσες μπροστά για να φας περισσότερους αφού όσο ήταν στήν οθόνη το βλήμα έπαιρνε πολύ κόσμο μαζί 3
dukepapass Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Bubble Bubble και ολα τα μαμε για παραλια live!!!αντε και καλο καλοκαρι!!🤗 5
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Κι αυτο ειναι απο τα πολυ παλια κι ωραια.... Και δυσκολευε απιστευτα... Δεν ξερω καν που τερματιζει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις