ZELOMOTH Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Το Jackal παιδακια το επαιζε κανενας? Άααααααααλλο κόλλημα κι αυτο....
thant Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Να μην ξεχάσουμε το μπιλιάρδο με τα μοντέλα για πιο χαλαρές καταστάσεις...😜 3
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Ναι ρε αυτο θα εβαζα μετα! χαχα! Που φωναζε ολο Γιώτααααααααα!!!!!🤣🤣🤣 1
randomcat Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Stamer είπε Κι αυτό εδώ κόλλημα! (super qix) Αυτό με τις κόκκινες φούσκες πως λέγεται; Το έπαιζα αλλά ποτέ δεν συγκράτησα το όνομά του.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Με κάνατε να αρχίζω να παίζω ξανά MAME Εντάξει η λίστα είναι ατελείωτη. πρέπει να τα έχω παίξει όλα τα παιχνίδια όταν ήμουν μικρός. Τα πιο δύσκολα ήταν τα platform games. Τα πιο πολλά δεν τερματίζονται ποτε.
villasg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Εγω πηρα ενα Raspberry Pi3 με ολα μεσα ( 7500 games ) και εκει ξεδινω .... 1
JimasGR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Wonderboy in monsterland οτι καλυτερο (Mame 32) 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, randomcat είπε Είναι διαφορετικό από αυτό που έπαιζα, πάντως φαίνεται δυσκολότερο σε σχέση με το άλλο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Βασιλης29, μήπως λες το xenon; Όχι, 99% το strikers 1945 είναι. Απλά από οτι είδα, έχει διάφορες version, πρέπει να έτυχα σε κάποια που δεν την βρήκα στο youtube ακόμα. 1
ELMastas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Πραγματικά ρε γμώτο όσο βλέπω αγαπημένα παιχνίδια που βάζετε τόσο μου τελειώνουν και τα Likes...δεν υπάρχει πιθανότητα άραγε να ανοίξουν κάποιοι ένα ωραίο Arcade μαγαζί στήν Αθήνα ? Εξω βέβαια υπάρχουν αλλά σε λίγα μέρη και δεν ξέρω αν έχει περάσει πλέον η εποχή των ουφάδικων και δεν θα γυρίσει ποτέ.... Το συναίσθημα της καμπίνας του χειρισμού,ήχου και εικόνας που είχες όταν έμπαινες μέσα στα ουφάδικα με χαμηλό φωτισμό και σε κατέκλυζαν χρώματα και ήχοι δεν αντιγράφεται ούτε σε PC ούτε σε κονσόλες με emulators,αν και αυτό μας πάει πίσω και αναγκαστικά κάνουμε που και που αρκετοί,για να θυμηθούμε τα παλιά,τα είπαμε και πρίν μερικές σελίδες....έχω κάνει αρκετές σκέψεις τελευταία και αν είχα κεφάλαιο και δεν υπάρχει πλέον και κάποιο κόλλημα με τον νόμο για τα "ηλεκτρονικά"πραγματικά σκεφτόμουν σοβαρά να το κάνω (γιατί οχι συνεταιρικά )με φίλους που να αγαπάνε το αντικείμενο,θα μου πείτε wishfull thinking και στήν σημερινή περίοδο μοιάζει χλωμό,αλλά τουλάχιστον ακόμα μπορούμε να κάνουμε ορισμένοι ανάλογα όνειρα... 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις