Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stamer είπε

Image result for bubble bobble   Image result for arkanoid   Image result for pang   Image result for final fight

Κι αυτό εδώ κόλλημα! (super qix)

Image result for super qix arcade

Image result for arcade game world rally

Αυτό με τις κόκκινες φούσκες πως λέγεται; Το έπαιζα αλλά ποτέ δεν συγκράτησα το όνομά του.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με κάνατε να αρχίζω να παίζω ξανά MAME :lol:

Εντάξει η λίστα είναι ατελείωτη. πρέπει να τα έχω παίξει όλα τα παιχνίδια όταν ήμουν μικρός.

Τα πιο δύσκολα ήταν τα platform games. Τα πιο πολλά δεν τερματίζονται ποτε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Βασιλης29, μήπως λες το xenon;

main_small.jpg

Όχι, 99% το strikers 1945 είναι. Απλά από οτι είδα, έχει διάφορες version, πρέπει να έτυχα σε κάποια που δεν την βρήκα στο youtube ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά ρε γμώτο όσο βλέπω αγαπημένα παιχνίδια που βάζετε τόσο μου τελειώνουν και τα Likes...δεν υπάρχει πιθανότητα άραγε να ανοίξουν κάποιοι ένα ωραίο Arcade μαγαζί στήν Αθήνα ? Εξω βέβαια υπάρχουν αλλά σε λίγα μέρη και δεν ξέρω αν έχει περάσει πλέον η εποχή των ουφάδικων και δεν θα γυρίσει ποτέ....

Το συναίσθημα της καμπίνας του χειρισμού,ήχου και εικόνας που είχες όταν έμπαινες μέσα στα ουφάδικα με χαμηλό φωτισμό και σε κατέκλυζαν χρώματα και ήχοι δεν αντιγράφεται ούτε σε PC ούτε σε κονσόλες με emulators,αν και αυτό μας πάει πίσω και αναγκαστικά κάνουμε που και που αρκετοί,για να θυμηθούμε τα παλιά,τα είπαμε και πρίν μερικές σελίδες....έχω κάνει αρκετές σκέψεις τελευταία και αν είχα κεφάλαιο και δεν υπάρχει πλέον και κάποιο κόλλημα με τον νόμο για τα "ηλεκτρονικά"πραγματικά σκεφτόμουν σοβαρά να το κάνω (γιατί οχι συνεταιρικά )με φίλους που να αγαπάνε το αντικείμενο,θα μου πείτε wishfull thinking και στήν σημερινή περίοδο μοιάζει χλωμό,αλλά τουλάχιστον ακόμα μπορούμε να κάνουμε ορισμένοι ανάλογα όνειρα... 

14216544812_761b9986fd_b.jpg

• Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...