Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, TriLoBiTe said:

Θυμήθηκα που είχες πει στο άλλο θρεντ ότι ζουλούσες και κάτι μπαλάκια.. είναι φανερό πλέον πως από μικρή έκανες χέρια!  έστω δάχτυλα 😂

Σταμάτα πριν το κλειδώσουν κι αυτό!!!

:')

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 minutes ago, ELMastas said:

Κλασικό το κόλπο με τον αναπτήρα η το κέρμα στήν ολυμπιάδα ! έκανε όμως πολύ θόρυβο και σε έκραζε ο υπευθηνος :mad:

Με τα 4 δάχτυλα (σχεδόν σε μπουνιά) δεν έκανε πολύ θόρυβο και κάθε φορά που πέρναγες το χέρι από πάνω, έκανες 4 κλικ (λόγω καμπυλότητας των νυχιών). Έπρεπε βέβαια να βρεις την "ιδιοσυχνότητα" του κουμπιού για να έχεις τον σωστό ρυθμό αλλιώς όσο γρήγορα και να το έκανες δεν "έδινες" περισσότερα κλικ.

(Τώρα που το περιγράφω συνειδητοποιώ ότι τα είχαμε κάνει επιστήμη.) 😄

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Stamer είπε

Το πρόβλημα είναι οτι με φτιάξατε τώρα και πρέπει να κάνω ανασκαφές να βρω το mame και τα roms!
Θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί το mame... απερίγραπτο! Λες και έκανες σεξ πρώτη φορά πάλι. Αλλά η κορύφωση ήταν, όταν στον φίλο που το πρωτοείδες... είδες και πόσα πολλά roms είχε!

Εγω θυμαμαι να προσπαθω ματαια να εξηγησω σε φιλους που βλεπανε το mame περι τινος προκειται. Η ιδεα οτι τρεχανε τον αυθεντικο κωδικα των arcades σε pc τους ξεπερνουσε. Δεν μπορουσαν να καταλαβουν γιατι επρεπε να πατησεις πληκτρο για να "βαλεις κερμα".

To wonderboy in monsterland ηταν απο τα αγαπημενα μου. Ενα ειδος action rpg, αρκετα πρωτοτυπο για την εποχη του, ειδικα για arcade.

Οταν το ξαναεβαλα στο mame καταλαβα και ποσο χαλια ηταν μεταφρασμενα τα κειμενα του στα αγγλικα.

118124218780.png

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tmjuju είπε

Βασίλης_29

Αεροπλανάκι ….

Λες για το 1945 ή αργότερα για το raiden (βγήκαν και τα δύο και σε επόμενες εκδώσεις)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ναι ρε αρχηγέ, αυτό πρέπει να είναι. Επίσης βρήκα και μια άλλη version το 1945 plus.

Παρόλα αυτά, θυμάμαι υπήρχαν κάποιες μικροδιαφορές, αυτές ήταν η τελευταία πίστα που θυμάμαι διαφορετικό τον τελικό εχθρό, ενώ η κάθε πίστα είχε μεγαλύτερη διάρκεια από αυτές. Μάλλον αυτό που έτυχε να παίξω πρέπει να ήταν κάποια άλλη version, αλλά 99% για το ίδιο παιχνίδι μιλάμε.

Αυτοί που το παίζουν σε διάφορα video στο youtube το τερματίζουν στο άψε σβήσε, είναι πολύ επιδέξιοι και αποφεύγουν όλα τα πυρά. Πόσες φορές με είχαν χτυπήσει αυτά τα πορτοκαλί πυρά και έβαζα τα κατοστάρικα με τον κουβά στο μηχάνημα.....

Είδα και το Riden, μοιάζουν αρκετά αλλά δεν είναι αυτό.

Πραγματικά θα ήθελα να είχα μπροστά μου μια παιχνιδοκονσόλα να το έπαιζα ξανά.

Η περίοδος που έπαιζα το παιχνίδι πρέπει να ήταν 96-98.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ELMastas είπε

Βασίλης_29

Μου προκάλεσες το ενδιαφέρον με αυτό που είπες και πιστεύω πως έχω δει όλα τα ηλεκτρονικά που κυκλοφορούσαν εδω να σε ρωτήσω κάνα 2 πράματα μήπως και καταλάβω ποιό ήταν και το βρούμε,πές ακόμα καμμιά λεπτομέρεια αν θυμάσαι,κατ αρχάς του πότε ήταν περίπου το παιχνίδι αυτό ήταν του 80 η του 90 δεκαετία ?

Πήγαινες απο αριστερά πρός τα δεξιά στήν Οθόνη δηλ οριζόντια ? η Κάθετα προχώραγε η οθόνη και είσουν απο κάτω πρός τα πάνω ? Και τέλος είχες αεροπλανάκι η κάνα άλλο σκάφος στύλ διαστημόπλοιου ? και είχες και βόμβες περιορισμένες η μόνο τα πολυβόλα ?

Είχες τα πολυβόλα, και με ένα άλλο πλήκτρο υπήρχαν και κάποια extra δυνατότερα όπλα αλλά μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις λίγες φορές, αυτά τα άφηνες στο τέλος της κάθε πίστας για τον τελικό αντίπαλο.

Δημοσ.

Παιχνιδάρα και αυτό με τους καουμπόιδες,για το αγαπημένο Wonder boy in monsterland που έβαλε ο Bspus δέν έχω λόγια κάποιες φορές κατάφερνα και το έφτανα στόν δράκο στο τέλος με ένα κέρμα αλλά αυτό γινόταν σχετικά σπάνια,έχει βγει και συνέχεια στο Master System το wonder boy iii the dragon's trap στο game gear πολύ καλό και δεν το είχα παίξει για χρόνια μέχρι που βγήκε πέρσυ το Remake σχεδόν σε όλα τα format και τις κονσόλες και με ένα κουμπί μπορείς να το αλλάξεις σε original γραφικά και ήχο όποτε θέλεις ! πολύ καλό και το συνηστώ να το παίξει όποιος δεν το έχει ήδη υπήρχε στο Steam προσφορά πρίν λίγο καιρό στα 9ευρώ και υπάρχει σε (PlayStation 4, Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox One, Linux, Macintosh!) ✌️

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ELMastas είπε

πολύ καλό και το συνηστώ να το παίξει όποιος δεν το έχει ήδη υπήρχε στο Steam προσφορά πρίν λίγο καιρό στα 9ευρώ και υπάρχει σε (PlayStation 4, Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox One, Linux, Macintosh!) ✌️

Αυτά τα παιχνίδια σε όσες κονσόλες και να βγουν δεν μπορούν να μεταφέρουν την ατμοσφαιρα της τότε εποχής.

πχ η μαγεία του να κλωτσάς την καμπίνα επειδή σου έφαγε το κέρμαtongue.gif ή να κακοποιείς τον μοχλό και να ρίχνεις μπουνιές στα κουμπιά γιατί έτσι, ε αυτό δεν μπορείς να το κάνεις στο PS.

Επεξ/σία από thant
  • Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Με μεγάλο αναπτήρα Bic ή (εγώ) με όλα τα δάχτυλα (μαζεμένα) και σχετικά αργές κινήσεις, δεξιά-αριστερά. 7,79 νομίζω στα 100μ.

Το καλύτερο ήταν με καρύδι μικρού-μεσαίου μεγέθους..το κλείδωνες ανάμεσα στα δάκτυλα και έδινες πόνο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...