Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, CheOnWeb said:

Ολυμπιάδα (8 ώρες με ένα δεκάρικο) και πολλά άλλα... 

memories...

Μη μου πεις ότι εννοείς αυτό

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± olympics old game

Πόσο τέλειο ήταν!!!

• Like 4
  • Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Πόσο τέλειο ήταν!!!

Και με το κερμα να ξεσκιζεις τα κουμπια του μηχανηματος για να τρεξει πιο γρηγορα ο αθλητης

• Like 5
Δημοσ.
Just now, *nenya* said:

Πόσο τέλειο ήταν!!!

Ναι! Ο βαθμός δυσκολίας ανέβαινε μέχρι ενός σημείου. Αν μπορούσες να το περάσεις αυτό δεν έχανες ποτέ! Όλα τα ρεκόρ τερματισμένα (κάτω από 8" στα 100μ, 9,72 στο μήκος κλπ). Μια μέρα κάτσαμε με σαντουιτσάκια και αλλαγές βάρδιας με σκοπό να κλείσουμε 8ωρο. Το κλείσαμε και το παρατήσαμε. Ο τύπος νόμιζε ότι κλέβαμε και έφερε τεχνικό να το δυσκολέψει (δεν έδινε ανθρωπάκι κάθε 100.000) αλλά δεν είχε καμμιά ελπίδα, απλώς το βαρεθήκαμε και το ρίξαμε στο Amidar (τώρα το θυμήθηκα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, villasg said:

Και με το κερμα να ξεσκιζεις τα κουμπια του μηχανηματος για να τρεξει πιο γρηγορα ο αθλητης

Με μεγάλο αναπτήρα Bic ή (εγώ) με όλα τα δάχτυλα (μαζεμένα) και σχετικά αργές κινήσεις, δεξιά-αριστερά. 7,79 νομίζω στα 100μ.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Δημοσ.

To carnival  μεγαλο κολλημα

uahOnxl.pngFNqjozX.png2QqDA27.pngg409Raq.png

o5wigh9.pngeJkUCM3.jpg

και το φιδακι , οι πασχαλτσες , ding dong , galaga , froger Το βατραχακι , wonder boy  , bomb jack

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τον ηχο οταν πετυχαινες τη ναρκουδα

Επεξ/σία από villasg
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Πόσο τέλειο ήταν!!!

Nαι μωρ' νένυ! Ετσι! απο μικρή στη γυμναστική

Das Fitness Thread approves

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι με φτιάξατε τώρα και πρέπει να κάνω ανασκαφές να βρω το mame και τα roms!
Θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί το mame... απερίγραπτο! Λες και έκανες σεξ πρώτη φορά πάλι. Αλλά η κορύφωση ήταν, όταν στον φίλο που το πρωτοείδες... είδες και πόσα πολλά roms είχε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασικό το κόλπο με τον αναπτήρα η το κέρμα στήν ολυμπιάδα ! έκανε όμως πολύ θόρυβο και σε έκραζε ο υπευθηνος :mad:

Οσοι έχετε mame και παίζεται να κοιτάξετε να έχετε και ολα τα Samples στα παιχνίδια αλλιώς χάνουν αρκετά απο την αίσθηση.

Το βιντεάκι με το Carnival δεν έχει τα ηχητικά villasg ούτε και την αρκούδα γιατί αυτός που παίζει είναι άσχετος μάλλον δεν ξέρει οτι πρέπει να πετύχει ολες τις σημαίες για να τελειώσει η πίστα,να λοιπόν ενα πιο ολοκληρωμένο βιντεάκι με τα ηχητικά

https://youtu.be/U7X0iCGCv0Y

Ολα τα άλλα που έβαλες πιο πάνω τα έλιωνα ιδιαίτερα το wonder boy πήγαινα full speed με ολες τις κουκλίτσες και τα μυστικά για πόντους μέχρι κάπου τον 4ο Boss πολύ καλό και απαιτητηκό παιχνίδι και το Nibbler φιδάκι και το eyes και το θρυλικό βατραχάκι που είναι απο τα πιο κλασικά παιχνίδια Ever και ακόμα και τώρα όπου υπάρχουν κλασικά arcades είναι πολύ ψηλά στίς προτιμήσεις παικτών ! 

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, TriLoBiTe said:

Nαι μωρ' νένυ! Ετσι! απο μικρή στη γυμναστική

Das Fitness Thread approves

Έτσι έτσι XD όταν τα άλλα παιδάκια φώναζαν να παίξουμε 'μήλα' και 'λάστιχο' εγώ σκεφτόμουν να γυμνάσω τα δάχτυλα και να κάνω high scores. Αν δεν επέμενε η μάνα μου να παίζω μαζί τους καμιά φορά δεν θα έκανα ποτέ φίλους :P

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, *nenya* είπε

εγώ σκεφτόμουν να γυμνάσω τα δάχτυλα 

Θυμήθηκα που είχες πει στο άλλο θρεντ ότι ζουλούσες και κάτι μπαλάκια.. είναι φανερό πλέον πως από μικρή έκανες χέρια!  έστω δάχτυλα 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...