Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, rus είπε Moλις το δοκιμασα και στο mame 200, παιζει κανονικα. Πιθανότατα εχεις βαλεις καποια περιεργη rom. Η δικη μου λεγεται "19xx.zip" και εχει μεγεθος 7,47ΜΒ. Για το raiden fighters 2 που λες ποια rom εχεις? υπαρχουν πολλοι κλωνοι του. Υπάρχει το αρχείο 19xx.key μέσα; Βρήκα και εγώ ένα με 7.47ΜΒ που λες αλλά εξακολουθεί και δεν το τρέχει, λέει οτι λείπει το συγκεκριμένο αρχείο το οποίο όντως δεν υπάρχει στο zip. Αν σου είναι εύκολο στείλε μου σε μήνυμα την σελίδα που το βρήκες. Για το raiden fighters τώρα, από οτι βρήκα υπάρχουν 4-5 version. Μέχρι στιγμής, μπορώ να παίξω την raiden fighters jet. Έχω κατεβάσει raiden fighters και raiden fighters 2, το ένα μου λέει αυτό που ανέφερα με το countdown το άλλο πετάει hardware error. Τα αρχεία είναι το rdft 10.8ΜΒ και rdft2 12.1ΜΒ. 1 ώρα πριν, gtajunkie είπε Δοκίμασε το εξής: Ξεκίνα το παιχννίδι, μετά Tab, Dip Switches και σιγουρέψου ότι to JP1 dipswitch είναι στο "Update". Μετά "Return to main menu", και μετά "Return to game". Περιμένεις το countdown από το 999 μέχρι το 0. Όταν φτάσει στο 0 πατάς ξανά Tab, Dip Switches, και βάζεις το JP1 στο Off, μετά "Return to main menu" και τέλος από το Menu πατάς Reset Game. Θα το κοιτάξω και θα σου πω τι γίνεται. Edit: Αυτό έκανα με την διαφορά οτι έσβησα και κάτι αρχεία από τον φάκελο nvram, τώρα περιμένω το count να πάει 0. Βοήθησαν οι πληροφορίες από εδώ http://wiki.mamedev.org/index.php/Driver:Seibu_SPI Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από Βασίλης_29
rus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Υπάρχει το αρχείο 19xx.key μέσα; Βρήκα και εγώ ένα με 7.47ΜΒ που λες αλλά εξακολουθεί και δεν το τρέχει, λέει οτι λείπει το συγκεκριμένο αρχείο το οποίο όντως δεν υπάρχει στο zip. Αν σου είναι εύκολο στείλε μου σε μήνυμα την σελίδα που το βρήκες. Για το raiden fighters τώρα, από οτι βρήκα υπάρχουν 4-5 version. Μέχρι στιγμής, μπορώ να παίξω την raiden fighters jet. Έχω κατεβάσει raiden fighters και raiden fighters 2, το ένα μου λέει αυτό που ανέφερα με το countdown το άλλο πετάει hardware error. Τα αρχεία είναι το rdft 10.8ΜΒ και rdft2 12.1ΜΒ. Nαι υπαρχει, κατεβασε το από δω. Οσο αφορα το άλλο, τα rdft και rdft2 παιζουν κι αυτά κανονικα, δε τα ελεγξα ακομα αλλα κατεβασε τα απ το ιδιο site.
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Κατάφερα και έπαιξα rdf2 με τις παραπάνω ρυθμίσεις. Θα τα κοιτάξω αργότερα.
rus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, donyple είπε μπαα σαν το αυθεντικο δεν εχει παιδια !!! αλλο πραγμα να βαζεις τη κασετουλα- δισκετουλα αναλογα και να περιμενεις ...να φορτωσει το game.... Εννοείται. Αλλα αφου δεν εχουμε το αυθεντικο τι άλλο να κανουμε? θα χρησιμοποιησουμε εξομοιωτη.
ELMastas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, donyple είπε μπαα σαν το αυθεντικο δεν εχει παιδια !!! αλλο πραγμα να βαζεις τη κασετουλα- δισκετουλα αναλογα και να περιμενεις ...να φορτωσει το game.... Οκ είπαμε το original feel είναι αλλιώς ιδιαίτερα στα Arcades,βέβαια ακόμα και σε κονσόλες η και home computers,όμως το να περιμένεις να φορτώσει (εάν φορτώσει)παιχνίδι με τον παραδοσιακό τρόπο και την ώρα που χρειαζότανε δεν είναι κάτι που νομίζω θα ήθελε κάποιος να "ξαναπεράσει"ιδιαίτερα για κασσέτες δεν συζητάω κάν γιατί έχω ζήσει εποχές που περίμενες 10-15 λεπτά να φορώσει και αν δεν ήταν σωστά ρυθμισμένο το αζιμούθιο η σκάλωνε κάπου το φόρτωμα ξανά μανά απο την αρχή .... Είναι λοιπόν πρακτικά πολύ δύσκολο ακόμα και αν βρείς ανάλογο κασετόφωνο και κασέτες σε τόσο καλή κατάσταση ... το θέμα με το φόρτωμα είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και σε δισκέτες πχ σε floppy στον C64 η Amstrad ακόμα και στήν Amiga που η κατάσταση ήταν σαφώς καλύτερη και εκεί όμως όταν το παιχνίδι ήταν αρκετές δισκέτες,θυμάμαι έβγαζες έβαζες συχνά σε ορισμένα παιχνίδια και αυτό σου έσπαγε τα νεύρα πχ φόρτωνε το παιχνίδι έπαιζε την εισαγωγή και μετά αμέσως αλλαγή δισκέτας,μετά μόλις έκανες κάτι άλλο η πήγαινες κάπου αλλού,ξανά αλλαγή ! και Rinse and repeat ... σε κάποια παιχνίδια ιδίως μεγάλα σε όγκο,αυτό γινόταν πολύ συχνά και στήν εποχή μας είμαι σίγουρος πως μετά απο λίγο θα έσπαγε τα νεύρα του 99% των χρηστών,γιαυτό εξάλλου βγήκαν και προγράμματα και περιφερειακά ανάλογα,ώστε να μπορείς να να φορτώνεις με "κολπάκια" απο usb κλπ ακόμα και αν έχεις το original μηχάνημα 2 1
gtajunkie Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Έτσι ακριβώς, για παράδειγμα το Roland on the Ropes ή το Roland in the Caves στον Amstrad 464 με την κασέττα, ήθελε κάπου στα 8 με 10 λεπτά αν θυμάμαι καλά να φορτώσει. Καμμία σχέση με τον εξομοιωτή.
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ωραίο παιχνιδάκι. Δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε ποτέ Ελλάδα. Αρκετή βία για την εποχή του, μπορεί να υπάρχουν και άλλα παρόμοια βέβαια.
ELMastas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Φυσικά είχε κυκλοφορήσει υπήρχε και στόν "ναό" και το έπαιζα πολύ καλό beat em up όπως και το πρώτο το Dynasty wars,χρυσή εποχή για αρκετά χρόνια με πολλές παιχνιδάρες beat em up της Capcom που έδινε ρέστα σε αυτήν την κατηγορία παιχνιδιών όπως Knights of the Round,Alien vs. Predatοr,Dungeons & Dragons (και τα 2),Final Fight,The Punisher,Cadillacs & Dinosaurs κλπ ... ✌️ Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από ELMastas 1
Getta Robo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Το επαιξα σε bootleg, διπλα απο το παλιο ΚΤΕΛ στο Κιατο καπου μεση του 90. Υπηρχαν πολυ καλυτερα στο ειδος παντως. Οπως τα παραπανω. Δυστυχως ομως, δεν βρηκα ποτε στην εποχη της, καμπινα dungeons and dragons, κατι που ομως διορθωσα ευλαβικα επι MAME. Θα την ειχα ξετιναξει αν την εντοπιζα σε καποια επιχειριση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις