Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Snollygoster είπε

raspberry pi + retropie + 8bitdo controllers με ενα 100ρικο παιζετε ο,τι video game εχει κυκλοφορήσει από την αρχή μέχρι το PS1 με ασύρματα SNES like χειριστήρια στην τηλεόραση σας.

θελει και γνωσεις και αυτο μαλλον δεν παει ενα 100αρικο

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, slk200gr said:

θελει και γνωσεις και αυτο μαλλον δεν παει ενα 100αρικο

1. δεν είναι καθόλου δύσκολο να το στήσει κάποιος μόνος του.

2. υπάρχουν ανθυπονόμιμα sites που δίνουν έτοιμα SD images τα κανεις restore σε μια SD και ειναι όλα έτοιμα.

20 minutes ago, idomeneas7 said:

Νομιζω το ολο νοημα ειναι να πας καπου εξω να παιξεις και οχι σπιτι σου.

πάσο τότε. εγώ απλά είπα έναν φτηνό τρόπο να παίξει κάποιος τα άπαντα από την παιδική του ηλικία με έναν σχετικά φτηνό και εύκολο τρόπο.

• Like 5
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, idomeneas7 είπε

Ηταν ενας τύπος στο Retro Festival με πάρα πολλά μηχανήματα. Σίγουρα τα πούλαγε αλλά δεν ξέρω αν τα έχει κάπου για να παίζει ο κόσμος εκτός φεστιβάλ.

ξερειες αν υπαρχει μαγαζι που να μπορεις να πας ο ιδιος να παιξεις ?

39 λεπτά πριν, Snollygoster είπε

raspberry pi + retropie + 8bitdo controllers με ενα 100ρικο παιζετε ο,τι video game εχει κυκλοφορήσει από την αρχή μέχρι το PS1 με ασύρματα SNES like χειριστήρια στην τηλεόραση σας.

ποιο είναι αυτό και που βρίσκετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mpaleokastritis είπε

Άνοιξα αυτό το θέμα για να ρωτήσω και να μάθω η και γενικότερα να συζητήσουμε αν ακόμα υπάρχουν τα παλιά ουφαδικα η αλλιώς arcade games αυτή τη στιγμή αναζητω ουφαδικα σε όλη την Αθήνα αν κάποιος ξέρει μαγαζί που να μπορείς να παίξεις η ακόμα και καφετέρια που να έχει έστω και μια κούτα ας απαντήσει εδω

Αν είχες κατάστημα εν έτος 2018, πιστευεις οτι σε συμφερε να εχεις και συντηρείς ουφάδικα, οταν υπάρχουν τόσες συσκευέ γυρω μας που υποστηρίξουν παιχνίδια και μάλιστα πολύ καλύτερα;

Και αντε σαν "πελάτης" να πάω μια φορα ... το χρόνο για να θυμηθώ την παιδική μου ηλικία (με τσεπη γεμάτη νομίσματα) και να ακουμπήσω 5 ευρω, αλλά σαν επενδυση τη θεωρώ καμμένη για τα σημερινά δεδομένα.

1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

ακόμη δεν έχω κάνει σελίδα, αλλά μπορείς να δεις το bartop πίσω από την Χριστιάννα

https://youtu.be/2cUCgyXDWus?t=2m34s

το συγκεκριμένο είναι με tft οθόνη, φτιάχνω και με CRT

Το τηλεφωνάκι (*) της Χριστιάννας μπορουμε να το βρουμε; Αυτή η μπλούζα batman είναι "τουμπανάκι" !

(*) είδες πως φαίνεται ο "μεγάλος"; Αν ήμουν σβουρος θα ζήταγα το fabeook της (εντάξει ένα google search ειναι)

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.
6 minutes ago, mpaleokastritis said:

ποιο είναι αυτό και που βρίσκετε?

1. https://retropie.org.uk

2. Raspberry Pi 3b+ Kit

3. 8bitdo Controller (έχει και πιο ακριβό με analogue sticks αν ενδιαφέρει κάποιον)

• Like 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, isay είπε

Το τηλεφωνάκι της Χριστιάννας μπορουμε να το βρουμε; Αυτή η μπλούζα batman είναι "τουμπανάκι" !

το θέλετε πακέτο η στο χέρι ; 😂

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mpaleokastritis είπε

Οχι αλλα αν ρωτησεις στο Retro festival θα σου πουν ποιος ειναι και μετα του μιλας και βλεπεις. Μπορει να μην εχει μαγαζι αλλα να τα νοικιαζει πχ σε μαγαζια και να σου πει.

Δημοσ.

Αν πας Athens mall και metromall έχει ορισμένα παιχνίδια (ποιο καινούρια όχι τόσο ρετρό). Στον όροφο του village.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, isay είπε

Αν είχες κατάστημα εν έτος 2018, πιστευεις οτι σε συμφερε να εχεις και συντηρείς ουφάδικα, οταν υπάρχουν τόσες συσκευέ γυρω μας που υποστηρίξουν παιχνίδια και μάλιστα πολύ καλύτερα;

Και αντε σαν "πελάτης" να πάω μια φορα ... το χρόνο για να θυμηθώ την παιδική μου ηλικία (με τσεπη γεμάτη νομίσματα) και να ακουμπήσω 5 ευρω, αλλά σαν επενδυση τη θεωρώ καμμένη για τα σημερινά δεδομένα.

Το τηλεφωνάκι (*) της Χριστιάννας μπορουμε να το βρουμε; Αυτή η μπλούζα batman είναι "τουμπανάκι" !

(*) είδες πως φαίνεται ο "μεγάλος"; Αν ήμουν σβουρος θα ζήταγα το fabeook της (εντάξει ένα google search ειναι)

καλα προφανως ρε συ αλλωστε τι εσοδα θα ειχε αφου ολη η νεολαια είναι στα νετ καφε απλα σ λεω σε συνδυασμο με κατι που μπορει να πιανε π.χ καφετερια η μπιλιαρδο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mpaleokastritis είπε

καλα προφανως ρε συ αλλωστε τι εσοδα θα ειχε αφου ολη η νεολαια είναι στα νετ καφε απλα σ λεω σε συνδυασμο με κατι που μπορει να πιανε π.χ καφετερια η μπιλιαρδο

και τα νετ καφέ πεθαμένα ήταν μέχρι πολύ πρόσφατα όπου αποφάσισαν να τα ξαναστήσουν με σοβαρά πισι και αναστήθηκαν (εν μέρει και από το pubg που δεν μπορούσε κανένα κονσερβοκούτι να το τρέξει). γενικά πιστεύω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πιάσει κάτι τέτοιο. μπορείς να το βάλεις δίπλα στο μπιλιάρδο και να είναι σαν αόρατο.. πρέπει να κάνεις trigger την περιέργεια των νέων ή την νοσταλγία των παλιότερων αλλά όπως είπε και πιο πάνω κάποιος, θα πας μια φόρα τον χρόνο να αφήσεις 5 ευρώ όχι παραπάνω..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, zio10 είπε

Και στο car.gr έχει σχετικές αγγελίες για πώληση μηχανημάτων.

φιλε μου το ξερω αλλα εγω ρωτησα αν υπαρχει καποιο μαγαζι που μπορεις να πας να παιξεις όχι να αγορασεις

Αν το μαγαζι εχει εσοδα λογω του μπιλιάρδου και ας παει ενας τον χρονο αφηνωντας 5 ευρω δεν σε νοιαζει αλλωστε πλεον οι καμπινες δεν ενοικιαζωνται αλλα αγοράζονται με το φθηνοτερο κωστος των 500 ευρω και βαλε @Secret

Επεξ/σία από mpaleokastritis
  • Like 2
Δημοσ.

Στην Ακράτα πάντως που πηγαίνω τώρα το καλοκαίρι, έχει ουφάδικο και είναι τίγκα απο πιτσιρίκια. Το "τάλιρο" (ευρώ) πέφτει αβέρτα στα μηχανήματα.....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...