Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, μεγάλη πληγή το σταμάτημα των download από το emuparadise. 

Βρήκα ένα παιχνιδάκι από αυτά που μου αρέσουν το 19XX war against destiny. Ο emulator δεν μπορεί να το παίξει όμως γιατί λείπει το αρχείο 19xx.key. Από οτι φαίνεται υπάρχουν ορισμένες σελίδες που διαθέτουν roms για τέτοια παιχνίδια αλλά λείπουν αρχεία, μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρω ένα κανονικό rom του παιχνιδιού που να μην λείπει το αρχείο. Άλλες σελίδες λένε και καλά οτι κατεβάζεις roms αλλά είναι τίγκα στους ιούς. 

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιά έκδοση έχεις ? Χρειάζεσαι Rom απο αυτά που είναι zip η κάποιο άλλο αρχείο ? και εγω δεν τα ξέρω καλά όμως έχω και μια πιο παλιά έκδοση 32 ολοκληρωμένη που δεν θέλει να κατεβάζεις ξεχωριστά πράματα και μια 64 πιο καινούργια που κατέβασα πρόσφατα και έβαλα και τα Extras και βλέπω τρέχει το παιχνιδάκι μια χαρά και μάλλον θα ασχοληθώ γιατί δεν το είχα στα υπόψη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, Βασίλης_29 said:

Πάντως, μεγάλη πληγή το σταμάτημα των download από το emuparadise. 

Βρήκα ένα παιχνιδάκι από αυτά που μου αρέσουν το 19XX war against destiny. Ο emulator δεν μπορεί να το παίξει όμως γιατί λείπει το αρχείο 19xx.key. Από οτι φαίνεται υπάρχουν ορισμένες σελίδες που διαθέτουν roms για τέτοια παιχνίδια αλλά λείπουν αρχεία, μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρω ένα κανονικό rom του παιχνιδιού που να μην λείπει το αρχείο. Άλλες σελίδες λένε και καλά οτι κατεβάζεις roms αλλά είναι τίγκα στους ιούς. 

Πρεπει να ειμαι απο τους ελαχιστους που δεν του αρεσε το emuparadise. Δεν ξεχασα τις εποχες που κολυμπαγε στα spyware, ουτε τα κακα roms που ειχε. Ανωτερες εναλλακτικες υπηρχαν και υπαρχουν ως σημερα παντως, χωρις εγγραφες ουτε τιποτα.

Παρεπιπτωντος, σε περιπτωση που προσπαθεις να το τρεξεις με το MAME, παιδια ο εξομοιωτης δεν εχει καμια σχεση με Χ χρονια πισω. Οι περισσοτεροι αξιολογοι προγραμματιστες του εχουν αποχωρησει απο την ομαδα. Κοιταξτε τον Final Burn Alpha για τυγχων ασυμβατοτητες κτλ.

Υγ.

screenshot_22.jpg.b6ec2bcbeacc70778ebaacd880751c32.jpg

Επεξ/σία από Getta Robo
Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω, εγώ γνώρισα το συγκεκριμένο site λιγότερο από ένα μήνα όταν άρχισα να ψάχνω διάφορα games που θέλω.

Τα έβρισκα όλα από εκεί, δεν χρειαζόταν καν να να εγγραφώ τα κατέβαζα κατευθείαν. Τώρα αν και υπάρχουν ορισμένες άλλες σελίδες, μερικά roms είναι προβληματικά.

Αυτό που παραθέτεις με τα αρχεία του συγκεκριμένου rom το έχω βρει και εγώ. Το αρχείο 19xx.key δεν υπάρχει σε όσα rom έχω βρει.

Προσπαθώ να το τρέξω με τον MAME 0.200, είχα ψάξει και διάφορους άλλους αλλά μόνο με αυτόν έβγαλα άκρη.

Δημοσ.

Ειναι κοινο να λειπουν αρχεια απο τα roms και να δινουν ολο το πακετο με εγγραφη η και χρηματα οπως κανουν παρα πολλοι. Στη πραγματικοτητα παντως οι περισσοτερες σελιδες που διαμοιραζουν roms, εχουν πολυ παλια roms, διχως να ανανεωσουν ποτε την συλλογη τους απο συγχρονα dumps κτλ. Οπως ηταν του emuparadise πχ.

Η εκδοση που ξερω σελιδες να διαμοιραζουν το war against destiny εχει ολα τα αρχεια, συμπεριλαμβανόμενου του 19xx.key. Ειναι το τελευταιο αρχειο στη λιστα αν προσεξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το πρόσεξα οτι είναι όντως αρχείο του rom, αλλά από όσο έψαξα μέχρι τώρα δεν το έχουνε μέσα. Πριν λίγο δοκίμασα και από torrent αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα δεν το συμπεριλαμβάνουν και δεν τρέχει καν το παιχνίδι. Θα την βρω την άκρη πάντως.

Edit: Τελικά έτρεξα το παιχνίδι με τον kawaks. Ο συγκεκριμένος έχει και επιλογή για να παίζει παιχνίδια από neo geo, μέχρι στιγμής έπαιζα το strikers 1945 plus που αφορά μόνο το neo geo με emulator τον neoragex, όταν έβαλα το rom να δοκιμάσω αν παίζει στον kewaks έλεγε οτι έλλειπε άλλο αρχείο...... μέχρι τώρα έχω τρεις emulators.....

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Να ρωτήσω και γω κάτι μιάς και είμαστε επι του θέματος και κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα το θέμα,εχω το Mame64 (ver 0193) για να τρέξω παιχνίδια απο μηχανήματα παλαιότερα πχ Commodore 64 Amstrad κλπ είτε είναι μορφής cartridge η floppy disk ενώ μου τα βγάζει σε λίστα,ζητάει κάποια άλλα αρχεία που δεν έχω,η μπορεί και να τα εχω και να μην το ξέρω και να μην τα έχω ξεziparei στόν ανάλογο φάκελο αφού δεν ξέρω που θα τα δω και πως,γνωρίζει κανείς πως λέγεται ο ανάλογος φάκελος και τι είδους πρέπει να είναι τα αρχεία που πρέπει να υπάρχουν σε αυτόν ? 

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα που να πουλάει;

Υπάρχει κανένα ουφαδικο που να μπορείς να διαλέξεις το παιχνίδι που θες να παίξεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Να ρωτήσω και γω κάτι μιάς και είμαστε επι του θέματος και κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα το θέμα,εχω το Mame64 (ver 0193) για να τρέξω παιχνίδια απο μηχανήματα παλαιότερα πχ Commodore 64 Amstrad κλπ είτε είναι μορφής cartridge η floppy disk ενώ μου τα βγάζει σε λίστα,ζητάει κάποια άλλα αρχεία που δεν έχω,η μπορεί και να τα εχω και να μην το ξέρω και να μην τα έχω ξεziparei στόν ανάλογο φάκελο αφού δεν ξέρω που θα τα δω και πως,γνωρίζει κανείς πως λέγεται ο ανάλογος φάκελος και τι είδους πρέπει να είναι τα αρχεία που πρέπει να υπάρχουν σε αυτόν ? 

Προσεξε, το mame είναι για την εξομοιωση των arcades. Για τα παιχνίδια του  Commodore 64 πρεπει να χρησιμοποιησεις εξομοιωτή για Commodore 64.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Ωραία τα χρόνια εκεί στο 1998 περίπου, εγώ εμένα Εξάρχεια, τα είχα όλα μέσα στα πόδια μου. Palladium στη Σολωμού, ναός και παιδεία στη τζωρτζ και ένα άλλο στην Πατησίων απέναντι περίπου από το μινιόν. Μέχρι και κοπάνα όταν κάναμε από τα φροντιστήρια που πηγαίναμε στην Κάνιγγος, εκεί αραζαμε.Μετα δυναμωσαν πολύ οι κονσόλες, ειδικά από το dream cast και μετα, μπορούσαμε να λιώνουμε το virtual striker στο σπίτι. Μετά ήρθαν και τα Pro στο ps2 και καιγομασταν στο σπίτι πιο οικονομικά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rus είπε

Προσεξε, το mame είναι για την εξομοιωση των arcades. Για τα παιχνίδια του  Commodore 64 πρεπει να χρησιμοποιησεις εξομοιωτή για Commodore 64.

Αυτό απέναντι στο Μινιόν ήταν το ημιχρόνιο στόν 1ο η 2ο νομίζω όροφο είχε και μπιλιάρδα μέσα,στήν Κάννιγος υπήρχε και το άλλο στο υπόγειο με τις ιατρικές μπλούζες απο πάνω στήν βιτρίνα και αυτό ήταν του τσιμόγιαννη που είχε κάνει το μεγάλο τον "ναό"στήν Τζώρτζ .

Το Mame που έχω και ανέφερα πιο πάνω 0.193b και κάποια Extra προηγούμενης version που κατέβασα για Art κλπ εξομοιώνει παρα πολλά μηχανήματα,ακόμα και Handhelds που υπήρχαν ασπρόμαυρα και με LCD οθόνες κλπ αυτά μου τα τρέχει κανονικά,έχει διάφορες κονσόλες παλιές που μπορεί να τρέξει και υπολογιστές home αλλα για αυτούς δεν ξέρω τι χρειάζεται και αν μπορεί να του βάλω κάποιους φάκελους για να τρέξει.

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Αυτό απέναντι στο Μινιόν ήταν το ημιχρόνιο στόν 1ο η 2ο νομίζω όροφο είχε και μπιλιάρδα μέσα,στήν Κάννιγος υπήρχε και το άλλο στο υπόγειο με τις ιατρικές μπλούζες απο πάνω στήν βιτρίνα και αυτό ήταν του τσιμόγιαννη που είχε κάνει το μεγάλο τον "ναό"στήν Τζώρτζ .

Το Mame που έχω και ανέφερα πιο πάνω 0.193b και κάποια Extra προηγούμενης version που κατέβασα για Art κλπ εξομοιώνει παρα πολλά μηχανήματα,ακόμα και Handhelds που υπήρχαν ασπρόμαυρα και με LCD οθόνες κλπ αυτά μου τα τρέχει κανονικά,έχει διάφορες κονσόλες παλιές που μπορεί να τρέξει και υπολογιστές home αλλα για αυτούς δεν ξέρω τι χρειάζεται και αν μπορεί να του βάλω κάποιους φάκελους για να τρέξει.

Του πότε είσαι φίλε και που πήγαινες σχολείο; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ELMastas είπε

Θα σου ελεγα να ξεχασεις το MAME για τετοια συστηματα. Ναι μεν τυπικα τα υποστηριζει αλλα θα κανεις πολυ καλυτερα τη δουλεια σου με ειδικευμενους emulators. Ασε που πρακτικα δεν ξερω καν αν κανει αξιοπρεπη δουλεια.

1 ώρα πριν, rus είπε

Απο καποιο σημειο και μετα το ΜΑΜΕ συγχωνευτηκε με το MESS (multi emulator super system, γενικος εξομοιωτης κονσολων και υπολογιστων) και εγινε... πραγματικο mess :D

20 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Πρεπει να ειμαι απο τους ελαχιστους που δεν του αρεσε το emuparadise. Δεν ξεχασα τις εποχες που κολυμπαγε στα spyware, ουτε τα κακα roms που ειχε. Ανωτερες εναλλακτικες υπηρχαν και υπαρχουν ως σημερα παντως, χωρις εγγραφες ουτε τιποτα.

Παρεπιπτωντος, σε περιπτωση που προσπαθεις να το τρεξεις με το MAME, παιδια ο εξομοιωτης δεν εχει καμια σχεση με Χ χρονια πισω. Οι περισσοτεροι αξιολογοι προγραμματιστες του εχουν αποχωρησει απο την ομαδα. Κοιταξτε τον Final Burn Alpha για τυγχων ασυμβατοτητες κτλ.

ΟΚ, αλλα τα παιχνιδια που εξομοιωνε τελεια ακομα τα παιζει τελεια. Η οχι?

Ας ειναι πιο αργο, δεν εχει τοση σημασια πια, ειδικα για τοσο παλια παιχνιδια

Το ρομ που λεει ο φιλος πανω οτι λειπει απο το 19ΧΧ δεν ειναι ρομ αλλλα decryption key. Ολα τα παιχνιδια στο cps2 ηταν κρυπτογραφημενα. Θυμαμαι μαλιστα το 2001 πως το παρακαμψανε. Εγραψε καποιος ενα trojan που το ετρεξε σε πραγματικο cps2 για να παρει τον κωδικα του παιχνιδιου σε clear text. Και του δωρισανε ολα τα παιχνιδια του συστηματος διαφοροι ωστε να κανει το ιδιο. Διαφορετικα δεν θα τα ειχαμε εξομοιωμενα. Η κρυπτογραφηση του cps2 ποτε δεν εσπασε πραγματικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, 26ska είπε

Του πότε είσαι φίλε και που πήγαινες σχολείο; 

Εεεμ τι να κάνουμε αμέσως φάνηκε ο παλιός με αυτά που είπα πιο πάνω,αλλά και αυτός που ψάχνει μήπως βρει κάποιον γνωστό "παλιόφιλο" ^_^ 

Οποσδήπτε μπορεί να σε έχω πετύχει αν σύχναζες συχνά εκεί,είμαι βέβαια σαφώς πιο παλαιός.αφού τελείωσα το λύκειο κάπου το 89..

Στο 2ο πήγαινα Αχαρνών & Σουρμελή ✌️

Επεξ/σία από ELMastas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...