rus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 22/7/2018 στις 10:01 ΜΜ, dime100 είπε Σε αυτό με τα πατίνια είχε και ένα με καρχαρίες που κρατούσες ένα όπλο καμάκι και σημάδευες και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση σαν καμπίνα.Νομίζω shark attack λεγόταν το παιχνίδι. Δε λες το sly spy?
Getta Robo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, rus said: Δεν ειναι το θεμα τι βολευει εμενα, αλλα τι ισχυει. Μακαρι να ισχυει αυτό που λε ςεσυ. Γιατι να με βολευει η απαγορευση, εχω τιποτα συμφεροντα από αυτή? Τα ηλεκτρονικα δε τη πληρωσαν από τα ιντερνετ καφε, αλλα από κατι εκπομπες του 30φυλλοπουλου για τους ηλεκτρονικους κουλοχερηδες. Επειδη δε μπορουσαν να τους διακρινουν από τα ψυχαγωγικα ηλεκτρονικα εκλεισαν όλα τα ηλεκτρονικα. Για να μη διαβαζω ολο το λινκ, σε ποιο σημειο λεει ότι αλλαζει κατι επι της ουσιας? Τι εννοεις "μακαρι να ισχυει αυτο που λεω εγω"; Ο νομος οριζει τα παραπανω, οχι εγω, οπως και ισχυουν. Εκτος και αν πιστευεις πως διαφορες παγκοσμιες και λοιπες παρουσιασεις και εκδηλωσεις με ηλεκτρονικα, οπως και η υπαρξη καταστηματων, γινοντε "με την ανοχη του κρατους". Καμια σχεση.Δεν ξερω αν σε βολευει η οχι η απαγορευση, η αγνοια επι του ζητηματος ομως ειναι διαφορετικο πραγμα. Η συσχετιση ηλεκτρονικων και internet cafe ειναι τεραστιο κεφαλαιο οπως εγραψα και δεν αναλυεται ετσι απλα. Ενημερωτικα παντως, ναι υπηρξαν υπερβολικα παρα πολλοι οπου ενεπλακησαν σε αυτο, και εγινε ετσι η ολη κατασταση. Εδω ομως μας αφορουν τα ηλεκτρονικα, και τα πραγματα ειναι εδω και χρονια ξεκαθαρα. Διαβασε λοιπον ολη την σελιδα να σου λυθουν οι αποριες και οι παρερμηνιες. Οποτε θες επισης απαντησε για τα παραπανω που σε ρωτησα. 13 minutes ago, ELMastas said: Δεν πρόλαβα να το διαβάσω ακόμα με προσοχή όμως απο τα λίγα που είδα,δεν είδα να "καταργείται" ο συγκεκριμένος νόμος,πέραν του οτι έχουν δοθεί αλλού οι άδειες και πως θα βγαίνουν,στο τέλος λέει για κάποια άρθρα που καταργούνται όμως δεν βλέπω μέσα τον νόμο που είχε βγει για τα "φρουτάκια" πες μας λίγο πιο συγκεκριμένα αν γίνεται που δείχνει οτι καταργείται να το μάθουμε και μεις. Εγω θυμάμαι πως είχε γίνει διαχωρισμός τεχνικών παιγνίων και μόνο αυτά με μηχανικά μέρη και με ιδιαίτερα χειριστήρια πχ Καμπίνες με ράλλι μοτοσυκλέτες Πιστόλια και φλιμπεράκια που θεωρούνται με μηχανικά μέρη επιτρέπονταν,γιαυτό και ως τώρα μόνο τέτοια παιχνίδια βλέπουμε και στα εμπορικά κέντρα κλπ Είδα οτι υπάρχει ακόμα για κάποιο περίεργο λόγο ενας συμψηφισμός τεχνικών ψυχαγωγικών και τυχερών παιγνίων σε "παιγνιομηχανήματα " όπως είδα στο παρακάτω άρθρο §9. Για την εγκατάσταση και εκμετάλλευση τεχνικών – ψυχαγωγικών ή τυχερών παιγνίων με παιγνιομηχανήματα στις εγκαταστάσεις του Ο.Δ.Ι.Ε. και μέσω του δικτύου της Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε., σύμφωνα με την περίπτωση δ' της παρ. 1 του άρθρου 2 του α.ν. 598/1968, καθώς και μέσω του διαδικτύου, απαιτείται η τήρηση των προϋποθέσεων αδειοδότησης, πιστοποίησης και λειτουργίας του νόμου αυτού. Δες την παραγραφο 16 προσεκτικα. §16. Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου καταργούνται τα άρθρα 1, 2, 3 εδάφια πρώτο και δεύτερο, 4, 5, 6, 7 παράγραφοι 2, 8 και 9 του ν. 3037/2002 (Α' 174) Κοινως, απεσυραν ολα αυτα που δημιουργησαν την σύγχυση και προβληματα πισω στο 2002. Οπως αναλυεται και στο αρθρο της wikipedia εδω. https://el.wikipedia.org/wiki/Νόμος_3037/2002 Κατα τα αλλα, δεν ειναι λιγοι αυτοι που προσπαθησαν να φερουν νεα ηλεκτρονικα. Το ζητημα ειναι ομως, πως και κοστιζουν μια περιουσια, και δεν εχουν τοση ζητηση. Καμια των καμιων σχεση με το ενδοξο παρελθον. Βαλε και του οτι σε τυγχων βλαβη (καθολου σπανιες), το κοστος ειναι πολυ μεγαλο. Αποσβεση σε μηχανημα 3000€+ θα εχεις μακροπροθεσμα. Οποτε το πιο κοινο ειναι να βαζουν εξομοιωση με χρεωση, παντα σε παλαιοτερα παιχνιδια. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Getta Robo 1
cumulus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Για ουφαδικα δεν ξερω αλλα τα ουφο αυξανονται με εκθετικο ρυθμο 1
rus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Getta Robo είπε Τι εννοεις "μακαρι να ισχυει αυτο που λεω εγω"; Ο νομος οριζει τα παραπανω, οχι εγω, οπως και ισχυουν. Εκτος και αν πιστευεις πως διαφορες παγκοσμιες και λοιπες παρουσιασεις και εκδηλωσεις με ηλεκτρονικα, οπως και η υπαρξη καταστηματων, γινοντε "με την ανοχη του κρατους". Καμια σχεση.Δεν ξερω αν σε βολευει η οχι η απαγορευση, η αγνοια επι του ζητηματος ομως ειναι διαφορετικο πραγμα...... Εννοω ότι μακαρι να εχεις δικιο. Μα για το νομο μιλαω κι εγω. Και ας μη τα μπερδευουμε, οι παρουσιασεις με ηλεκτρονικα ή τα ιντερνετ καφε δεν εχουν σχεση, μιλαμε μονο για arcades, τα ηλεκτρονικα παιχνιδια με κερματοδεκτη. Μεχρι να αποδειξεις αυτά που λες αγνοια θα χαραχτηριζει εσενα.
Getta Robo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Just now, rus said: Εννοω ότι μακαρι να εχεις δικιο. Μα για το νομο μιλαω κι εγω. Και ας μη τα μπερδευουμε, οι παρουσιασεις με ηλεκτρονικα ή τα ιντερνετ καφε δεν εχουν σχεση, μιλαμε μονο για arcades, τα ηλεκτρονικα παιχνιδια με κερματοδεκτη. Μεχρι να αποδειξεις αυτά που λες αγνοια θα χαραχτηριζει εσενα. Περιμενω ακομα τους νομους για τα παραπανω που εθεσες. Απλα ελληνικα. Περι αγνοιας, αν δεν καταλαβαινεις την νομοθεσια και περιμενεις να σου εξηγησω και τα αρθρα, προφανως δεν ειναι δουλεια μου.
rus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Getta Robo είπε Περιμενω ακομα τους νομους για τα παραπανω που εθεσες. Απλα ελληνικα. Περι αγνοιας, αν δεν καταλαβαινεις την νομοθεσια και περιμενεις να σου εξηγησω και τα αρθρα, προφανως δεν ειναι δουλεια μου. Αντίθετα, εγω περιμενω να αποδειξεις οτι εχει αρθει ο νομος απαγορευσης των arcades, όπως ισχυριζεσαι. Δυο φορες ζητησα να μου υποδειξεις σε ποιο σημειο του λινκ λεει κατι τετοιο, αλλα δεν.
Getta Robo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 minute ago, rus said: Αντίθετα, εγω περιμενω να αποδειξεις οτι εχει αρθει ο νομος απαγορευσης των arcades, όπως ισχυριζεσαι. Δυο φορες ζητησα να μου υποδειξεις σε ποιο σημειο του λινκ λεει κατι τετοιο, αλλα δεν. Καμια αντιθεση, παραθεσα παραπανω το αρθρο 16 και τις αλλαγες του. Αν δυσκολευεσαι να τις κατανοησεις, μιλα σε νομικο καλυτερα. Περιμενω τωρα την νομοθεσια που να λεει πως ο 3037/2022 ειναι εν ισχυ και υπαρχει απαγορευση. Αλλιως εκτιθεσαι με τα λεγομενα σου.
rus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/7/2018 στις 10:44 ΠΜ, ZELOMOTH είπε Χωρις κερμα δεμενο, χωρις τιποτα! Απλα της φτιαχναμε 2πλη γωνια, σαν αγκιστρο(μισο ορθογωνιο καικαλα) ωστε να πιανει την βελονα του μηχανηματος και να ακουγονται τα credits βροχη!🤣🤩 Το αυτό ακριβως. Ειχε φτιαξει ένα τετοιο ο αδελφος μου και βαζαμε μπολικα credits στο Τehkan World Cup για να παιζουμε διπλο με τις ωρες. Μια φορα ξεφυγε με το πανω-κατω του χεριου και ακουγοταν συνεχομενο "γκλιν-γκλιν-γκλιν-γκλιν-γκλιν..." και μας πηραν χαμπαρι οι συναδελφοι απ το διπλα δωματιο 11 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Καμια αντιθεση, παραθεσα παραπανω το αρθρο 16 και τις αλλαγες του. Αν δυσκολευεσαι να τις κατανοησεις, μιλα σε νομικο καλυτερα. Περιμενω τωρα την νομοθεσια που να λεει πως ο 3037/2022 ειναι εν ισχυ και υπαρχει απαγορευση. Αλλιως εκτιθεσαι με τα λεγομενα σου. Σε ποιο σημειο το αρθρου που λες ακυρωνεται ο 3037/2002? Γιατι εγω δε βλεπω κανενα τετοιο. Λεκτικες καρικατούρες όπως "δυσκολευεσαι να κατανοησεις", "εκτίθεσαι" κλπ. δε θα αλλαξουν τα δεδομενα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από rus
Getta Robo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 6 minutes ago, rus said: Σε ποιο σημειο το αρθρου που λες ακυρωνεται ο 3037/2002? Γιατι εγω δε βλεπω κανενα τετοιο. Λεκτικες καρικατούρες όπως "δυσκολευεσαι να κατανοησεις", "εκτίθεσαι" κλπ. δε θα αλλαξουν τα δεδομενα. Καπου εδω και ληγει η συζητηση, αν τα σημεια του 4002/2011: §16. Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου καταργούνται τα άρθρα 1, 2, 3 εδάφια πρώτο και δεύτερο, 4, 5, 6, 7 παράγραφοι 2, 8 και 9 του ν. 3037/2002 (Α' 174) Δεν μπορεις να καταλαβεις τι γινεται με την νομοθεσια.. Προφανως θα πρεπει να απευθυνθεις αλλου. Το οτι δεν υπαρχουν οι νομοι που προφασιζεσαι και παραπληροφορεις με ανυπαρκτα και φανταστικα στοιχεια ειναι αλλο ζητημα. Καλη συνεχεια.
rus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Getta Robo είπε Δεν μπορεις να καταλαβεις τι γινεται με την νομοθεσια.. Προφανως θα πρεπει να απευθυνθεις αλλου. Το οτι δεν υπαρχουν οι νομοι που προφασιζεσαι και παραπληροφορεις με ανυπαρκτα και φανταστικα στοιχεια ειναι αλλο ζητημα. Σου ειπα οτι οι λεκτικες καρικατουρες δε βοηθανε.
ELMastas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Διάβασα αυτά που λέει στο άρθρο 16 και παραθέτει ο Getta Robo πιο πάνω και φαίνεται πως έχει δίκιο,μην μπαίνουμε σε τσάμπα αντιπαραθέσεις και χαρακτηρισμούς ✌️ το οτι έχουν καταργηθεί διατάξεις αφού είχαν γίνει και κάποιες τροποποιήσεις για τα πανηγύρια (ακόμα υπάρχουν ορισμένες που θα πρέπει να καταργηθούνε..)μετά τόσα χρόνια,είναι λογικό ο κόσμος να έχει άγνοια,είχε γίνει πλέον "καθεστώς" η απαγόρευση και πέρασαν σχεδόν 9 χρόνια για να καταργηθεί... και πάλι όμως υπάρχουν κάποια θέματα με τις άδειες την φορολογία κλπ,οπότε δεν είναι μόνο το κόστος των μηχανημάτων που φοβούνται οι μαγαζάτορες. Θυμάμαι ακόμα που κυνήγαγαν κόσμο στα Internet Cafe τον πρώτο καιρό ! ακόμα και η Αστυνομία δεν είχε ιδέα περι τροποποιήσεων και κατάργησης των νόμων επί χρόνια ... Είχε γίνει γενικά μπάχαλο μεγάλο με το θέμα και ακόμα και τώρα δεν είναι ολα εντελώς ξεκάθαρα με κάποια θέματα όπως την διαδικτυακή σύνδεση και συγκεκριμένα είδη λογισμικού που κρατάνε στοιχεία κλπ. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από ELMastas 1
rus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/7/2018 στις 11:57 ΠΜ, Argyfreewind είπε Ωραίες αναμνήσεις παιδιά αλλά ας δούμε και τα μειονεκτήματα που είναι βασικά. Δεν ξέρω για εσάς αλλά πιστεύω ότι δεν ήμουν ο μόνος που έψαχνα σε πορτοφόλια και συρτάρια για να βρω λεφτά για να τα ακουμπίσω στον εθισμό μου γιατί τότε περί εθισμού επρόκειτο. Δεν διάβαζα, το μυαλό μου ήταν να πάω με την παρέα μου για ηλεκτρονικά. Και αν έμενε πενηντάρικο δεν γίνονταν κατοστάρικο ακόμα εκεί θα ήμουν. Γιατί να ανοίξει κάποιος τέτοιο μαγαζί; Για να τα "κονομάει" εις βάρος των παιδιών όπως είναι και τα ίντερνετ καφέ και οι καφετέριες; Δεν έχουν τα παιδιά μας καλύτερα πράγματα να ασχοληθούν από το να είναι κολλημένα σε μια οθόνη είτε λέγεται τηλέφωνο ή τηλεόραση ή pc και να πονηρεύονται από μικρά για να βρουν λεφτά για να "ξεδώσουν" και καλά; Δεν ξέρω αν αυτές οι σκέψεις προβληματίσουν κάποιους όπως προβλημάτισαν κι εμένα. Γενικα ο εθισμος βλαπτει. Εκεινο το καιρο ηταν ένας τροπος για να περασεις ευχαριστη ωρα. Ή στο κινηματογραφο πηγαινες ή στα ufo, δεν υπηρχε κατι άλλο. Μειονεκτημα θα ελεγα ότι ηταν το περιβαλλον... καπνιλας. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από rus
Getta Robo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 minute ago, ELMastas said: Διάβασα αυτά που λέει στο άρθρο 16 και ο Getta Robo έχει δίκιο οτι έχουν καταργηθεί διατάξεις γιατί είχαν γίνει τροποποιήσεις για τα πανηγύρια (ακόμα υπάρχουν ορισμένες που θα έπρεπε να καταργηθούνε..)μετά τόσα χρόνια βέβαια ολος κόσμος έχει άγνοια,αφού είχε γίνει καθεστώς η απαγόρευση και πέρασαν σχεδόν 9 χρόνια για να καταργηθεί... και πάλι όμως υπάρχουν κάποια θέματα με τις άδειες την φορολογία κλπ,οπότε δεν είναι μόνο το κόστος των μηχανημάτων που φοβούνται οι μαγαζάτορες. Θυμάμαι ακόμα που κυνήγαγαν κόσμο στα Internet Cafe τον πρώτο καιρό ! ακόμα και η Αστυνομία δεν είχε ιδέα περι τροποποιήσεων και κατάργησης των νόμων επί χρόνια ... Είχε γίνει γενικά μπάχαλο μεγάλο με το θέμα και ακόμα και τώρα δεν είναι ολα εντελώς ξεκάθαρα με κάποια θέματα όπως την διαδικτυακή σύνδεση και συγκεκριμένα είδη λογισμικού που κρατάνε στοιχεία κλπ. Ειχαν γινει τοσα πολλα απο τοτε. Σε καμια περιπτωση δεν εχουν λυθει ολα τα προβληματα, αλλα δεν εχει καμια σχεση με τα αισχη τοτε. Ειχαμε γινει περιγελος παγκοσμιως, ουτε στο Πακισταν δεν ηταν ετσι η κατασταση. Ενημερωτικα τωρα, ειχε γινει πριν καποια χρονια μια παγκοσμια εκθεση ηλεκτρονικων (arcades) παιχνιδιων στο Γκαζι στη τεχνουπολη. Ο υπευθυνος το ειχε ψαξει διεξοδικα το ζητημα για το κατα ποσο ισχυε η οχι η τοτε νομοθεσια, και αφου ειχε εφαρμοστει ο 4002/2011 προχωρησε και πραγματοποιηθηκε κανονικα. Εκτοτε εχουν γινει πολλες εκθεσεις και εκδηλωσεις, επισης με ηλεκτρονικα μηχανηματα, σε πλαισια μαλιστα δημοσιου ενδιαφεροντος με υπουργεια απο πισω κτλ. Δεν υπαρχει καμια απαγορευση, τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα σε αυτο το κομματι. Ασχετως φυσικα ατομων που αναφερει και ο cumulus, τι να κανουμε υπαρχουν και αυτοι. Οπως εγραψα παραπανω, το κοστος και ειδικα οι φθορες των μηχανηματων ειναι αποτρεπτικα στο να φερει καποιο καταστημα νεα μηχανηματα. Μιλαω φυσικα για επισημες και αυθεντικες κυκλοφοριες, οχι τα bootlegs οπου κατασκευαζαν καποτε και στην Ελλαδα. Απο καταστηματα τωρα που εχουν ηλεκτρονικα, μου ειπαν πως υπαρχει καποιο νεο στη Νεα Φιλαδελφια αλλα δεν γνωριζω περισσοτερα. Αν το εχει επισκεφτει καποιος, ας γραψει περισσοτερες πληροφοριες. 1
ELMastas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σίγουρα ο Εθισμός υπήρχε όμως εκτός του οτι ήταν περιορισμένος λόγο του οτι περίμεναν και άλλοι να παίξουν και δεν μπορούσες να πάρεις ενα μηχάνημα μονότερμα ως πιτσιρικάς γιατί θα έτρωγες φάπες,υπήρχε και το αντίτιμο που το σκεφτόσουνα και που ήταν στούς περισσότερους απο μας περιορισμένους,τα Ufαδικα είχαν ξεχωριστή θέση στήν καρδιά μας και είχαν τότε αξία αφού για τους παραπάνω λόγους καθώς και για να γίνεις καλός σε ενα παιχνίδι να παίζεις περισσότερο η να κερδίσεις τον σεβασμό των άλλων δίναμε ιδιαίτερη προσοχή στα παιχνίδια. Βέβαια είχαμε και άλλες ασχολίες τότε όπως είπε πιο πάνω ο φίλος όμως παίζαμε και έξω στήν Πλατείς ώρες ατελείωτες η πηγαίναμε στο Πάρκο για μπάλα κλπ πολύ πιο υγιείς ασχολίες και πολύ πιο μεγάλη κοινωνικοποίηση και ανθρώπινη επαφή απο οτι στίς μέρες μας. Φυσικά αν υπάρχει και γνωρίζει κάποιος για κατάστημα με πραγματικά Arcades στήν Ν Φιλαδέλφια ας μας πει το που είναι για να πάμε Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από ELMastas 1
rus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Δεν υπαρχει καμια απαγορευση, τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα σε αυτο το κομματι. Ασχετως φυσικα ατομων που αναφερει και ο cumulus, τι να κανουμε υπαρχουν και αυτοι. Εγω εβαλα like στον cumulus, εσυ όχι. Πως ξερεις για ποια ατομα μιλαει? Εσενα το θεμα σου όταν κανεις συζητηση είναι να επιτεθεις στο συνομιλητη σου? Αυτή η τακτικη σε βγαζει απευθειας νοκ αουτ. 8 λεπτά πριν, ELMastas είπε Βέβαια είχαμε και άλλες ασχολίες τότε όπως είπε πιο πάνω ο φίλος όμως παίζαμε και έξω στήν Πλατείς ώρες ατελείωτες η πηγαίναμε στο Πάρκο για μπάλα κλπ πολύ πιο υγιείς ασχολίες και πολύ πιο μεγάλη κοινωνικοποίηση και ανθρώπινη επαφή απο οτι στίς μέρες μας Δεν ηταν λες υγιης ασχολια τα arcades? Δηλαδη σε αυτό το θεμα μιλαμε ολοι για κατι ανθυγιεινο και βλαπτικο Που να πας να παιξεις μπαλα ολοκληρος μαντράχαλος. Και κάθε μερα? Μπορουσες να πας στη καφετερια και να κατσεις 2 ωρες. Αλλα 2 ωρες στα arcades περνουσε πιο ευχαριστα η ωρα, δε νομιζεις? Στις 23/7/2018 στις 2:09 ΜΜ, SpirtouLisS είπε Tekhan world cup. Πολλες φορές νηστικός στο σχολειο για να φαω τα 2-3 κατοσταρικα στο tekhan. Απο οσο θυμαμαι βεβαια ο μαστορας το ειχε φουλ κατσαβιδωμενο (ειχε επιλογη μεσα στην πλακετα με τζαμπερακι για easy-hard-super hard) και στην 3η ομαδα δεν περνουσες με τιποτα. Εκτος απο καποιους μεγαλους λιωμενους που περνουσαν μεχρι τον ημιτελικο αλλα εκει εχαναν και αυτοι. Όλα ειχαν επιλογή δυσκολιας. Συνηθως οι μαγαζατορες τα ειχαν στο ευκολο, για να υπαρχει πελατεια. Τα περισσοτερα παιχνίδια που τσεκαρα μετα στο mamε ειδα ότι εχουν προεπιλογη δυσκολοτερο επιπεδο. Στη συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια που λες, αν το tehkan ειχε πολύ μεγαλη ζητηση ισως βολευε το μαγαζατορα να το δυσκολεψει. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις