Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Αντιθέτως, αν είναι δωρεάν είναι ακόμη χειρότερα! Θα είναι όπως τα κινητά, με τα οποία είναι κολλημένα τα παιδιά πρωί-βράδυ. Ο εθισμός είναι ο ίδιος, είτε είναι στο σπίτι είτε στο κατάστημα. Δεν γλιτώνεις τίποτα αν έχεις κλεισμένο το παιδί σου όλη μέρα σπίτι να παίζει με μια κονσόλα-υπολογιστή. Τουλάχιστον με τα χρήματα μπορείς να βάλεις ένα όριο στο παιδί σου. Μπορείς επίσης να του μάθεις και πως να διαχειρίζεται τα χρήματα. Επίσης ας μην υπερβάλουμε, πολλοί λίγοι έκλεβαν τα μηχανήματα. Δεν ήταν χαζοί οι καταστηματάρχες.
Bspus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Argyfreewind είπε Με αυτό το σκεπτικό τότε τι φταίνε και οι καημένοι οι έμποροι ναρκωτικών. Τη δουλειά τους κάνουνε. Ας πρόσεχαν οι χρήστες. Ας νομιμοποιήσουμε και τα ναρκωτικά και ας έχουν οι νέοι το μυαλό τους να μην παρασυρθούν. Το χόντρυνα λίγο αλλά στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα. Άνθρωποι που μπροστά στο κέρδος δεν τους νοιάζει τι θα γίνουν τα παιδιά έστω και μια μικρή μερίδα. Το λέω γιατί έχω παιδιά και δεν θα ήθελα να αφήνουν τα μαθήματά τους και να εθιστούν όπως εγώ αλλά και πολλοί άλλοι. Δεν ξέρω αν έχεις μαγαζί και σε έθιξα, όμως μια ωραία λύση είναι να υπάρχουν καφετέριες που θα μπορούν οι γονείς να πίνουν τον καφέ τους και τα παιδιά να παίζουν ηλεκτρονικά ΔΩΡΕΑΝ σαν παροχή του καταστήματος με τον καφέ. Έτσι τα παιδιά δεν θα μπαίνουν στη διαδικασία να σκεφτούν να κλέψουν είτε το μαγαζί με μισινέζες και καλαμάκια από σουβλάκια ούτε και πορτοφόλια αλλά θα είναι και υπό την επίβλεψη των γονέων που θέτουν όρια. Ας μη σκεφτόμαστε καθόλου το χρηματικό κέρδος σε ότι αφορά τα παιδιά. Υπάρχουν λύσεις. Και τα ίντερνετ καφέ που έθιξες κι αυτά κακώς επιτρέπουν κάτω των 18. Θα έπρεπε να ζητάνε ταυτότητα. Οι κονσόλες που έχουν στα σπίτια τα παιδιά είναι δωρεάν. Πληρώνουν οι γονείς για να πάρουν το παιχνίδι (αν δεν το κατεβάσουν σπασμένο) και το παιδί παίζει δωρεάν όσες φορές θέλει χωρίς να σκέφτεται ότι δεν θα έχει χρήματα να συνεχίσει αν χάσει. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου. Το θεμα της νομιμοποιησης ναρκωτικων σηκωνει μεγαλη συζητηση. Μην εισαι καθολου σιγουρος οτι θα ερχοταν η καταστροφη. Θα αλλαζαν πολλες ισορροπιες και δεν αποκλειεται να ηταν και καλυτερα τελικα. Στην Ολλανδια δεν κανουν ολοι μπαφους καθημερινα επειδη ειναι νομιμο. Περισσοτερο απ'ολα τουριστικη ατραξιον εχει γινει. Ναι δεν ειναι σκληρα ναρκωτικα αυτα το ξερω. Για τα δωρεαν ουφαδικα που λες μην εχεις την εντυπωση οτι καποιος εφηβος σημερα υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερθει. Αυτοι θα ηταν καθαρα για να προσελκυσει μεγαλυτερα ατομα που περασαν την δικη τους εφηβεια με τετοια μηχανηματα. Ο νεος στα 2 λεπτα θα το εχει απορριψει
Argyfreewind Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Εγώ για αυτό ανέφερα το θέμα των γονέων ότι βάζουν όρια. Δεν είπα να παίζουν τα παιδιά ανεξέλεγκτα. Τώρα αν οι γονείς είναι στον κόσμο τους όπως σήμερα και αφήνουν τα παιδιά τους σε κάθε είδους οθόνη με τις ώρες μόνο για να έχουν την ησυχία τους τότε τι να κάνουν και τα παιδιά; Επειδή δουλεύω σε φροντιστήριο έρχεται ένα 13 χρόνο αγοράκι φέτος σχεδόν μόνιμα αδιάβαστο. Βρε παιδάκι μου του λέω κάνε μια προσπάθεια... Και μου λέει, κύριε περιμένω πως και πως να τελειώσω για να πάω με τους φίλους μου στο ίντερνετ καφέ. Για αυτό δεν διαβάζω. Το ξέρω ότι δεν πρέπει να ξοδεύω τόσες ώρες αλλά δεν μπορώ. Έχω ενημερώσει και τους γονείς του. Πες μου δεν είναι λυπηρό; 1
yanpas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, pollop είπε Σκηνικα...μπαμπας να μπαινει στον ' κουλη' στο μπραχαμι στα ουφο και να αρχιζει τις σφαλιαρες τον γιο του, γελια, δεκαρικακια στην τσεπη και ανεμελια,ωραια χρονια Μολις τωρα διάβασα για τον "κουλη" και δεν κρατήθηκα....εφτιαξα account αυτην την στιγμη Θυμάμαι ακόμα και σε ποιον τοίχο ειχε το καθε "ηλεκτρονικο". Εμεις τον λεγαμε "ο παππους" Οδηγουσε και ενα φανταστικο αυτοκινητο-αντίκα και το ειχε παρκαρισμενο παντα απ'εξω. Εκει μεγαλωσα.Υπέροχες αναμνήσεις! Κριμα που δεν ειχαμε τοτε κινητα-καμερες να κραταμε καποιες στιγμες. Επηρεασμένος λοιπον απο τετοιες αναμνήσεις,κατάφερα πριν μερικους μήνες και κατασκεύασα απο το μηδέν και μια "κονσόλα". 13 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/7/2018 στις 9:58 ΠΜ, Argyfreewind είπε Εγώ για αυτό ανέφερα το θέμα των γονέων ότι βάζουν όρια. Δεν είπα να παίζουν τα παιδιά ανεξέλεγκτα. Τώρα αν οι γονείς είναι στον κόσμο τους όπως σήμερα και αφήνουν τα παιδιά τους σε κάθε είδους οθόνη με τις ώρες μόνο για να έχουν την ησυχία τους τότε τι να κάνουν και τα παιδιά; Επειδή δουλεύω σε φροντιστήριο έρχεται ένα 13 χρόνο αγοράκι φέτος σχεδόν μόνιμα αδιάβαστο. Βρε παιδάκι μου του λέω κάνε μια προσπάθεια... Και μου λέει, κύριε περιμένω πως και πως να τελειώσω για να πάω με τους φίλους μου στο ίντερνετ καφέ. Για αυτό δεν διαβάζω. Το ξέρω ότι δεν πρέπει να ξοδεύω τόσες ώρες αλλά δεν μπορώ. Έχω ενημερώσει και τους γονείς του. Πες μου δεν είναι λυπηρό; Λυπηρό για τους γονείς του περισσότερο, όχι για τα ιντερνετ καφέ. Εμένα όταν το παραέκανα στα ηλεκτρονικά, ερχόταν ο μπαμπάς μου και με τραβούσε από το αυτί χαχα. Δεν υπήρχε περίπτωση μετά από το σχολείο να πάω για παιχνίδι. Επίσης το χαρτζιλίκι ήταν πολύ περιορισμένο, οπότε δεν μπορούσα να μείνω πολύ ώρα. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
ELMastas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Στις 24/7/2018 στις 12:16 ΜΜ, yanpas είπε Μολις τωρα διάβασα για τον "κουλη" και δεν κρατήθηκα....εφτιαξα account αυτην την στιγμη Θυμάμαι ακόμα και σε ποιον τοίχο ειχε το καθε "ηλεκτρονικο". Εμεις τον λεγαμε "ο παππους" Οδηγουσε και ενα φανταστικο αυτοκινητο-αντίκα και το ειχε παρκαρισμενο παντα απ'εξω. Εκει μεγαλωσα.Υπέροχες αναμνήσεις! Κριμα που δεν ειχαμε τοτε κινητα-καμερες να κραταμε καποιες στιγμες. Επηρεασμένος λοιπον απο τετοιες αναμνήσεις,κατάφερα πριν μερικους μήνες και κατασκεύασα απο το μηδέν και μια "κονσόλα". Μπράβο για το μεράκι σου και για την καμπίνα που έφτιαξες,δεν ξέρω με τον ήχο τι έκανες και απο που βγάινει ... με λίγη διακόσμηση και Art απο έξω θα δείχνει τζάμι ! Τον "Παππού" πάντος τον θυμούνται πολλοί το ίδιο και το όνομα Κούλη,ίσως το έδωσαν και σε άλλους μαγαζάτορες αργότερα εγω παρόλο που δεν έμενα σε αυτήν την περιοχή,αλλά στήν Πλ Βικτωρίας,γύρναγα όπου μπορούσα για να ανακαλύψω νέα μαγαζιά (εντός Αθήνας πάντα)και με τραίνα και με λεωφορεία
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, ELMastas said: Μπράβο για το μεράκι σου και για την καμπίνα που έφτιαξες,δεν ξέρω με τον ήχο τι έκανες και απο που βγάινει ... με λίγη διακόσμηση και Art απο έξω θα δείχνει τζάμι ! Τον "Παππού" πάντος τον θυμούνται πολλοί το ίδιο και το όνομα Κούλη,ίσως το έδωσαν και σε άλλους μαγαζάτορες αργότερα εγω παρόλο που δεν έμενα σε αυτήν την περιοχή,αλλά στήν Πλ Βικτωρίας,γύρναγα όπου μπορούσα για να ανακαλύψω νέα μαγαζιά (εντός Αθήνας πάντα)και με τραίνα και με λεωφορεία Το "Παππούς" έπαιζε πολύ ως παρατσούκλι στους μαγαζάτορες των ηλεκτρονικών. Μάλλον οι άνω των 50 τότε. παππούδες μάς φαινόντουσαν! Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από CheOnWeb 1
villasg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, ELMastas είπε στήν Πλ Βικτωρίας Αρα ατανταρακι επαιζες Πλ.Αμερικης ( Δημητρακης ) - roi mat - reggina - rebans , Πλ.Αγιου Ανδρεα ,Τριγωνη πλατεια λιγο πριν τα θυμαρακια στις γραμμες , πλ.κυψελης το μικρο απενατι απο το ταχυδρομειο - το αλλο στο στενακι μεσα διπλα στο φροντιστηριο Κυβος , Πατησιων χαμηλα σχεδον απεναντι απο το μινιον 1ος οροφος , την καθετη στην στουρναρα , ακαδημιας υπογειο , ..... αχ .....
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μετά από μπόλικο ψάξιμο σήμερα, κατέβασα έναν emulator στο pc και παίζω το strikers1945. Το τερμάτισα στο easy mode, αν το έπαιζα τώρα σε ουφάδικο θα ήθελα 4500 δρχ για να το τερματίσω. 1
villasg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Στις 1/8/2018 στις 11:37 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε emulator στο pc Για λεγε το mame ( 32 ή 64 ) ή καποιο αλλο , δωσε ινφο
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ο emulator που βρήκα λέγεται συγκεκριμένα MAME 0.200. Δεν συγκράτησα την ιστοσελίδα που το κατέβασα, διέγραψα και το ιστορικό λόγω προβλημάτων στον browser. Πάντως είναι ο μόνος emulator που παίζει και λειτουργεί, όλοι οι υπόλοιποι είχαν θέματα, να μην σχολιάσω κάτι koplayers που βρήκα κτλ, σκέτη απογοήτευση. Τον συγκεκριμένο emulator δεν τον τρέχεις καν install, απλά τον έχεις ως είναι. Υπάρχει μέσα στον emulator ένας άδειος φάκελος που λέγεταi roms κατεβάζεις τα παιχνίδια σε rar μορφή και τα βάζεις εκεί χωρίς unzip, βρήκα τέσσερις version από stikers1945, οι τρεις παίζουν κανονικά. Τώρα θα ψάξω το the loop master 1944.
villasg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ok αυτος ειναι ο πιο καλος . (mame0200b_64bit.exe) Απλα εμενα στα win 10x64 μου κανει καποια overflow , αλλα να ειναι καλα το Raspberry pi Εγω eχω 1,24gb roms για το μαμε ! ! ! Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από villasg
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν οτι αποσύρουν οτι rom υπήρχε στο emuparadise. Λένε οτι η σελίδα λειτουργούσε 18 χρόνια. https://www.emuparadise.me/emuparadise-changing.php 2
ELMastas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν οτι αποσύρουν οτι rom υπήρχε στο emuparadise. Λένε οτι η σελίδα λειτουργούσε 18 χρόνια. https://www.emuparadise.me/emuparadise-changing.php H Nintendo είναι υπεύθυνη και γιαυτό όπως φαίνεται ! είναι γνωστό βέβαια πως τους αρέσει να κυνηγάνε κόσμο,εταιρίες,μέσα ενημέρωσης κλπ που ασχολούνται με τα παιχνίδια η το όνομα τους όσο κανείς άλλος ...
rus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 19/7/2018 στις 2:28 ΜΜ, CheOnWeb είπε Ναι! Ο βαθμός δυσκολίας ανέβαινε μέχρι ενός σημείου. Αν μπορούσες να το περάσεις αυτό δεν έχανες ποτέ! Όλα τα ρεκόρ τερματισμένα (κάτω από 8" στα 100μ, 9,72 στο μήκος κλπ). Μια μέρα κάτσαμε με σαντουιτσάκια και αλλαγές βάρδιας με σκοπό να κλείσουμε 8ωρο. Το κλείσαμε και το παρατήσαμε. Ο τύπος νόμιζε ότι κλέβαμε και έφερε τεχνικό να το δυσκολέψει (δεν έδινε ανθρωπάκι κάθε 100.000) αλλά δεν είχε καμμιά ελπίδα, απλώς το βαρεθήκαμε και το ρίξαμε στο Amidar (τώρα το θυμήθηκα). 2.52 στο υψος ειχες κανει ποτε? Προσφατα το επαιζα αλλα δε θυμομουν τη σφυρα, μου θυμιζεις με ποιο τροπο είναι παντα εγκυρη η βολη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις