villasg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, palasd είπε αλλά αυτό με το καλαμάκι πρώτη φωρά το ακούω πως γινόταν ? Στα πρωτα μηχανηματα , εξυνες το ξυλακι στην μυτη και το εβαζες στον κερματοδκτη και κουναγες πανω κατω 1
ELMastas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Το είχα σκίσει. Ούτε μια βενζίνη χαμένη. Σωστός ! μου άρεσε πολύ που έπαιρνες όλο και μεγαλύτερα κυβικά μηχανές και έτρεχαν πιο γρήγορα ! το τερμάτιζα και γω αφού στήν αρχή στήν γειτονιά μας το είχε φέρει χωρίς φρένο και ήταν πανδύσκολο να φτάσεις Νεα Υορκη αλλά και κοντά στο τέλος .. το είχα μάθει λοιπόν απο εκεί και καταλαβαίνεις πως όταν το βρήκα αλλού,με φρένο το έλιωνα και δεν ξεκόλαγα εύκολα απο το μηχάνημα με είχανε "διώξει"μάλιστα κάποια δόση απο ένα μηχάνημα αφού έκαναν παράπονα κάποιοι κάπου που το είχε στήν Αλεξάνδρας,γιατί περίμεναν να παίξουν και εγω είχα φάει με 1 κέρμα κάνα 40λεπτο χαλαρά... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ειχαν αξία τοτε τα λεφτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🤣🤣🤣
ELMastas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ειχαν αξία τοτε τα λεφτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🤣🤣🤣 Αξία,πραγματικά αξία όμως ! θυμάμαι εποχές που με ενα κατοστάρικο δρχ (κόκκινο) είσουν καλυμμένος ! έτρωγα Hot dog στήν πλατεία έπινα και την κοκα κόλα μου και μου έμεναν και λεφτά για μερικά παιχνίδια 💲 Δεν το συζητάμε σε τίποτα γιορτές κάλαντα κλπ όταν βλέπαμε να έχουμε κάνα 500άρικο ! εεερε το τι σινεμάδες,τι φαγητά και τι ουφάδικα πήγαινες με τόσα χρήματα .... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από ELMastas
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Εννοειται!Με ενα 500ρικο,(πρασινοπό) (1.5 ευρω σημερα) περναγες μια εβδομαδα πανεμορφη! Ενταξει, αλλη αξια τοτε οντως τα λεφτα... 1
CheOnWeb Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Τα πολλά λεφτά΄έφυγαν (κυρίως απ' αυτούς που δεν ήξεραν καλά) όταν ήρθαν τα καινούρια ή μετατράπηκαν τα παιχνίδια και σου έδινε τη δυνατότητα να συνεχίσεις από 'κει που είχες χάσει αν έριχνες κέρμα μέσα σε 10sec. Ένα κέρμα μέχρι την τελευταία πίστα και καμμιά εικοσαριά για να την βγάλεις! Κλασική σκηνή, τα πιτσιρίκια που σε χάζευαν όταν έσκιζες το παιχνίδι σου και σου έλεγαν, "φίλε, παίζεις καιρό, το ξέρεις καλά;", προσπαθώντας να μαντέψουν σε πόση ώρα θα παίξουν! Ή αυτοί που αν το παρατούσες (ήρθε η γκόμενα ή φεύγουν οι κολλητοί για σουβλάκια), σου έλεγαν, "φίλε να το συνεχίσω;". Γενικά, άπειρες στιγμές κάλλους, ο άλλος μπήκε με τον "μπόμπο" μέσα κι έκανε κολιές γύρω απ' το ποδοσφαιράκι. Τι να πρωτοθυμηθώ... 3
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Εμ αυτα ειναι που μας τρελαινουν και που οι πιο νεοι δεν καταλαβαινουν... Γιατι το πακετο "ηλεκτρονικα" ειχε ατελειωτες σουρεαλ στιγμες και το πιο σημαντικο, ολα τα ζουσες και γινονταν ζωντανα μπροστα σου! Δεν διαβαζες ολη μερα στο facebook ανεκδοτα για να γελασει λιγο το χειλακι σου! Οπως τα λεει ο CheOnWeb! Στιγμες άπειρες, απείρου κάλλους και ολη μερα ο,τι να΄ναι! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) χαχα ναι πολλά τέτοια σκηνικά. Αν ήσουν καλός μαζεύονταν δίπλα σου τίποτα παιδάκια και έλεγαν "ουάου είσαι καλός". Δεν είχαν και χρήματα μερικοί και απλά πήγαιναν για να κοιτάξουν ή να μάθουν βλέποντας. Μερικά ηλεκτρονικά ήταν σε κακόφημα μέρη... σου την έπεφταν για bullying τίποτα περίεργοι ή έπαιζες και ξύλο με κανέναν. Σε άλλα έκανες και παρέες. π.χ σε κανένα NBA Jam μπορούσες να παίξεις και με 4 άτομα.. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
VonLoutsos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Virtua Striker!!!! Αν ήξερες και τα κόλπα για εύκολο γκολ έπαιρνες εύκολα νίκη και θα μπορουσες να παίζεις με τις ώρες αν οι υπόλοιποι που περιμεναν να παιξουν δεν το ήξεραν καλά... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GenesisX είπε χαχα ναι πολλά τέτοια σκηνικά. Αν ήσουν καλός μαζεύονταν δίπλα σου τίποτα παιδάκια και έλεγαν "ουάου είσαι καλός". Δεν είχαν και χρήματα μερικοί και απλά πήγαιναν για να κοιτάξουν ή να μάθουν βλέποντας. Μερικά ηλεκτρονικά ήταν σε κακόφημα μέρη... σου την έπεφταν για bullying τίποτα περίεργοι ή έπαιζες και ξύλο με κανέναν. Σε άλλα έκανες και παρέες. π.χ σε κανένα NBA Jam μπορούσες να παίξεις και με 4 άτομα.. Μα οι περισσοτεροι γονεις λεγανε την ατακα, " μην πας στα ηλεκτρονικα γιατι μαζευονται ολοι οι αλητες!"🤣 Και το καλυτερο? Στην ουσια οι αλητες ημασταν εμεις οι ιδιοι!(Και καλα..)😂😂😂 Πως λεμε οτι ολα τα παιδια ειναι αλητες εκτος απ το δικο μας?Χαχαχα!!! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από ZELOMOTH
isay Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Μα οι περισσοτεροι γονεις λεγανε την ατακα, " μην πας στα ηλεκτρονικα γιατι μαζευονται ολοι οι αλητες!"🤣 Και το καλυτερο? Στην ουσια οι αλητες ημασταν εμεις οι ιδιοι!(Και καλα..)😂😂😂 Πως λεμε οτι ολα τα παιδια ειναι αλητες εκτος απ το δικο μας?Χαχαχα!!! Δεν το βλέπεις με την οπτική που το ελεγαν οι γονείς. Στα καταστήματα αυτά σύχναζαν και αλήτες, οχι οτι οσοι πήγαιναν εκει ήταν αλήτες. Αντίστοιχο παραδειγμα είναι το γήπεδο και οι κάφροι-χουλιγκαν, οπου πάνε οικογενειάρχες/φιλαθλοι να δουν μπάλα, αλλά και ο "ποτισμένος" καφρος. Ο γονεας θα ελεγε μην πας γηπεδο γιατί πάνε χουλιγκανς. Πλάκα -πλάκα οταν ήμουν στην εφηβεία (16-18), ο πατέρας μου δεν με άφηνε να πηγαινω γήπεδο σε αγώνες πρωταθλήματος (ουτε καν ερασιτεχνικό) αλλά σε φιλικά ή διεθνείς αγώνες μου εβρισκε μόνος του εισιτήρια. Ηξερε οτι σε διεθνείς αγωνες ειχε στατιστικά πολύ λογοτερους "καμένους οπαδους", άρα κινδύνους. Και μιλάμε για εποχή που δεν υπήρχαν σημερινοι έλεγχοι. Τότε έβαζες και τανκς μεσα και κανεις δεν ελεγε τιποτα. 1
zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Virtua Striker!!!! Αν ήξερες και τα κόλπα για εύκολο γκολ έπαιρνες εύκολα νίκη και θα μπορουσες να παίζεις με τις ώρες αν οι υπόλοιποι που περιμεναν να παιξουν δεν το ήξεραν καλά... Οι περισσότεροι τα ήξεραν τα κόλπα
pollop Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Μα οι περισσοτεροι γονεις λεγανε την ατακα, " μην πας στα ηλεκτρονικα γιατι μαζευονται ολοι οι αλητες!"🤣 Και το καλυτερο? Στην ουσια οι αλητες ημασταν εμεις οι ιδιοι!(Και καλα..)😂😂😂 Πως λεμε οτι ολα τα παιδια ειναι αλητες εκτος απ το δικο μας?Χαχαχα!!! Σκηνικα...μπαμπας να μπαινει στον ' κουλη' στο μπραχαμι στα ουφο και να αρχιζει τις σφαλιαρες τον γιο του, γελια, δεκαρικακια στην τσεπη και ανεμελια,ωραια χρονια Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από pollop
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, Argyfreewind είπε Ξεχάσατε ένα καράτε δεν θυμάμαι το όνομά του, εμείς το λέγαμε Μπρους Λη. Έβγαιναν κάποιοι με μπλε φόρμες και κάποιοι άλλοι που πετούσαν μαχαίρια. Είχε 5 ορόφους το κτίριο. Και το twin cobra διπλό. Ωραίες αναμνήσεις παιδιά αλλά ας δούμε και τα μειονεκτήματα που είναι βασικά. Δεν ξέρω για εσάς αλλά πιστεύω ότι δεν ήμουν ο μόνος που έψαχνα σε πορτοφόλια και συρτάρια για να βρω λεφτά για να τα ακουμπίσω στον εθισμό μου γιατί τότε περί εθισμού επρόκειτο. Δεν διάβαζα, το μυαλό μου ήταν να πάω με την παρέα μου για ηλεκτρονικά. Και αν έμενε πενηντάρικο δεν γίνονταν κατοστάρικο ακόμα εκεί θα ήμουν. Γιατί να ανοίξει κάποιος τέτοιο μαγαζί; Για να τα "κονομάει" εις βάρος των παιδιών όπως είναι και τα ίντερνετ καφέ και οι καφετέριες; Δεν έχουν τα παιδιά μας καλύτερα πράγματα να ασχοληθούν από το να είναι κολλημένα σε μια οθόνη είτε λέγεται τηλέφωνο ή τηλεόραση ή pc και να πονηρεύονται από μικρά για να βρουν λεφτά για να "ξεδώσουν" και καλά; Δεν ξέρω αν αυτές οι σκέψεις προβληματίσουν κάποιους όπως προβλημάτισαν κι εμένα. Δεν φταίνε τα παιχνίδια αν ο άλλος έχει εθιστεί και αδειάζει πορτοφόλια για να βρει λεφτά να παίξει. Εθισμός υπάρχει σε πάρα πολλά πράγματα, και στον υπολογιστή που έχεις στο σπίτι και στο internet και στα social media και στις παιχνιδοκονσόλες που έπαιζες στο σπίτι. Την απάντηση γιατί να ανοίξει κάποιος ένα τέτοιο μαγαζί την έδωσες μόνος σου, για να βγάλει κέρδος, όπως κάνει και ο κάθε μαγαζάτορας/επιχειρηματίας αλλιώς δεν θα άνοιγε μαγαζί. Πολλές φορές επίσης, όταν ακόμα δεν έχει διεισδύσει κάτι σε ένα σχετικό ποσοστό μέσα στα σπίτια μας, π.χ μια τεχνολογία ή ένα τεχνολογικό προϊόν, πάντα κοιτάνε κάποιοι να το παρέχουν με άλλον τρόπο επί πληρωμής για να βγάλουν κέρδος, όπως τα netcafe όταν οι περισσότεροι δεν είχαν internet ή όπως τα ουφάδικα όταν οι περισσότεροι δεν είχανε αντίστοιχα ηλεκτρονικά και παιχνιδοκονσόλες στο σπίτι τους. Εγώ μεγάλωσα το 90 και ήδη είχα το gameboy και το sega με τα οποία ήμουν εθισμένος, το ουφάδικο αποτελούσε απλά μια extra ενασχόληση στις διακοπές, έδωσα χρήματα γιατί ήθελα να τερματίσω ένα παιχνίδι, έβγαλαν αρκετό κέρδος από μένα, πάντως δεν μπορώ να πω οτι ήμουν εθισμένος σε αυτό, το 80 βέβαια που δεν ήτανε πολλοί όσοι είχαν παιχνιδοκονσόλες το ουφάδικο ήταν ακόμα πιο ελκυστικό. 1
Argyfreewind Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με αυτό το σκεπτικό τότε τι φταίνε και οι καημένοι οι έμποροι ναρκωτικών. Τη δουλειά τους κάνουνε. Ας πρόσεχαν οι χρήστες. Ας νομιμοποιήσουμε και τα ναρκωτικά και ας έχουν οι νέοι το μυαλό τους να μην παρασυρθούν. Το χόντρυνα λίγο αλλά στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα. Άνθρωποι που μπροστά στο κέρδος δεν τους νοιάζει τι θα γίνουν τα παιδιά έστω και μια μικρή μερίδα. Το λέω γιατί έχω παιδιά και δεν θα ήθελα να αφήνουν τα μαθήματά τους και να εθιστούν όπως εγώ αλλά και πολλοί άλλοι. Δεν ξέρω αν έχεις μαγαζί και σε έθιξα, όμως μια ωραία λύση είναι να υπάρχουν καφετέριες που θα μπορούν οι γονείς να πίνουν τον καφέ τους και τα παιδιά να παίζουν ηλεκτρονικά ΔΩΡΕΑΝ σαν παροχή του καταστήματος με τον καφέ. Έτσι τα παιδιά δεν θα μπαίνουν στη διαδικασία να σκεφτούν να κλέψουν είτε το μαγαζί με μισινέζες και καλαμάκια από σουβλάκια ούτε και πορτοφόλια αλλά θα είναι και υπό την επίβλεψη των γονέων που θέτουν όρια. Ας μη σκεφτόμαστε καθόλου το χρηματικό κέρδος σε ότι αφορά τα παιδιά. Υπάρχουν λύσεις. Και τα ίντερνετ καφέ που έθιξες κι αυτά κακώς επιτρέπουν κάτω των 18. Θα έπρεπε να ζητάνε ταυτότητα. Οι κονσόλες που έχουν στα σπίτια τα παιδιά είναι δωρεάν. Πληρώνουν οι γονείς για να πάρουν το παιχνίδι (αν δεν το κατεβάσουν σπασμένο) και το παιδί παίζει δωρεάν όσες φορές θέλει χωρίς να σκέφτεται ότι δεν θα έχει χρήματα να συνεχίσει αν χάσει. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από Argyfreewind
Προτεινόμενες αναρτήσεις