Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κάνει εντύπωση. Πώς και δεν έβαλε κανείς αυτήν την σπαζοκεφαλιά; Κορυφαίο για μένα.

puzznicARC.png

Επεξ/σία από dj_takis
  • Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, dj_takis είπε

Μου κάνει εντύπωση. Πώς και δεν έβαλε κανείς αυτήν την σπαζοκεφαλιά; Κορυφαίο για μένα.

puzznicARC.png

Puzznic 

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Κι αυτο ειναι απο τα πολυ παλια κι ωραια....  Και δυσκολευε απιστευτα... Δεν ξερω καν που τερματιζει..

Τι πανέμορφο παιχνιδάκι το Bomb Jack αλλά και τα ηχητικά ήταν πολύ όμορφα,δεν νομίζω να είχα φτάσει ποτέ πάνω απο 4-5 πίστες αλλά καθόμουνα και χαζεύα όταν έπαιζαν άλλοι B)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο mall athens εχει καποια coin up στο village μεσα και το ιδιο στο village στο ρεντη εχει ολοκληρη αιθουσα απεξω με coin up.Βεβαια τα τελευταια και οχι τα παλια που παιζαμε εμεις.

Βεβαια 1-2 που τσεκαρα ειναι 1 ευρω το παιχνιδι οποτε δεν ξερω ποσο θελεις να παιξεις...

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aias είπε

Στο mall athens εχει καποια coin up στο village μεσα και το ιδιο στο village στο ρεντη εχει ολοκληρη αιθουσα απεξω με coin up.Βεβαια τα τελευταια και οχι τα παλια που παιζαμε εμεις.

Βεβαια 1-2 που τσεκαρα ειναι 1 ευρω το παιχνιδι οποτε δεν ξερω ποσο θελεις να παιξεις...

Τι coin op έχει ? κανονικά Arcades η οι μεγάλες καμπίνες με ράλλι αγωνιστικά και shooters με όπλα μόνο ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Τι coin op έχει ? κανονικά Arcades η οι μεγάλες καμπίνες με ράλλι αγωνιστικά και shooters με όπλα μόνο ?

τα ραλλυ ,σοοτερ κτλ

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Aias είπε

τα ραλλυ ,σοοτερ κτλ

Τα ραλάκια αυτά με τιμόνια η που μπαίνεις μέσα και αυτά με τα όπλα και τα ιδιαίτερα χειριστήρια θεωρούνται ως τεχνικά παίγνια,όπως άλλωστε και τα φλιπεράκια,και είναι απο τροποποίηση που έγινε στόν νόμο για τα φρουτάκια,γιαυτό ήθελα να μάθω αν έχουν και απο τα άλλα τα "κανονικά" ηλεκτρονικά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχω προσέξει και εγώ τα παιχνίδια στο village του Mall αλλά δεν πρόσεξα τις οθόνες να δω αν είναι acrade games ή τίποτε άσχετα.

@ELMastas  γνωρίζεις αν αυτό το παιχνίδι έχει υπάρξει στα ουφάδικα ή πρωτοκυκλοφόρησε μόνο σε pc version

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
12 hours ago, georgeγ said:

το Phoenix πρεπει να ηταν απο τα πρωτα  best seller που ειχαν κυκλοφορησει

Μεγάλη μου παράλειψη, όπως και οι "μέλισσες" φυσικά.

Ψάχνοντας, βρήκα και το Scramble

• Like 2
Δημοσ.

Απο ολα αυτα τα πρωιμα vertical shooters πιο πολυ μου αρεσε το galaga και το exerion. Ακομα παιζω που και που.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό ήταν από τα πρώτα, μπορεί και το πρώτο που έπαιξα, 5-6 χρονών και είχα πάθει πλάκα εννοείται!

1181242142224.jpg

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπημένα πολύ και κλασικά,ο Scrable επι χρόνια όπου το έβρισκα έπαιζα πάντα 2-3 παιχνίδια,Galaga και Exerion θυμάμαι έκανε μεγάλη εντύπωση τότε με τα 3D bakcround και το ιδιαίτερο στύλ του και δεν ήταν και απο τα πιο κοινά παιχνίδια να το βρείς !

Το Outrun και αυτό πολύ αγαπημένο, έπεφταν σαγώνια τότε απο τα γραφικά και την μουσική του είχα γράψει και Review για αυτό για γνωστό gaming ελληνικό περιοδικό που έψαχνε τότε για συντάκτες :D 

Βασίλης_29  Δεν υπάρχει φίλε μου στα ουφάδικα απο όσο γνωρίζω σίγουρα οχι στήν Ελλάδα και πιστεύω και ούτε στο εξωτερικό.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2
Δημοσ.

Εμενα τα πρωτα ουφακια που επαιξα ηταν ασπρομαυρα και μετα με κολλημεvες χρωματιστες ταινιες στην οθονη και αντιτιμο 2 ολοκληρες δραχμες ! ! ! ...
το κλασικο space invaders , το Pong  με τις 2 ρακετες ,  αυτο με τους μετεωρητες  Asteroids , το απιστευτο για την εποχη  του ραλακι crash , το ραλακι με το μοχλο ταχυτητων  Sprint , το Lunar Lander ,

CRASH                                                                     SPACE IVADERS                                                         PONG
yBGTj9B.jpgL4T1NlE.jpgNXGZxk9.jpg

ASTEROIDS                                                                               SPRINT                                                                LUNAR LANDER
MfbDQlI.jpgX3XCznU.jpg6wiV85f.png

Να πως ηταν τα ασπρομαυρα με κολλημενες εγχρωμες ταινιες στην οθονη
xjDw331.png

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, villasg είπε

Εμενα τα πρωτα ουφακια που επαιξα ηταν ασπρομαυρα και μετα με κολλημεvες χρωματιστες ταινιες στην οθονη και αντιτιμο 2 ολοκληρες δραχμες ! ! ! ...
το κλασικο space invaders , το Pong  με τις 2 ρακετες ,  αυτο με τους μετεωρητες  Asteroids , το απιστευτο για την εποχη  του ραλακι crash , το ραλακι με το μοχλο ταχυτητων  Sprint , το Lunar Lander ,

CRASH                                                                     SPACE IVADERS                                                         PONG
yBGTj9B.jpgL4T1NlE.jpgNXGZxk9.jpg

ASTEROIDS                                                                               SPRINT                                                                LUNAR LANDER
MfbDQlI.jpgX3XCznU.jpg6wiV85f.png

Να πως ηταν τα ασπρομαυρα με κολλημενες εγχρωμες ταινιες στην οθονη
xjDw331.png

Ελα ρε παλικάρι,μιλάμε για πολύ καρα ρέτρο ιστορικά παιχνίδια,αυτά είναι, δικός μας άνθρωπος ! είχες προλάβει και δίφραγκο ?! Εγώ θυμάμαι το ταληράκι στα παλιά "ανάλογα" μηχανήματα,μόνο τον ήχο και την ατμόσφαιρα στο σκοτεινό ουφάδικο να παίζει Asteroids και Space invaders μεταφερόσουνα αλλού ! εεερε και κάτι "κολιές" που κάναμε πιτσιρίκια με τα αυτοκινητάκια πήγαινε σβούρα το τιμόνι θυμάμαι είχε 2 τιμόνια η καμπίνα το ένα κοντά στο άλλο για διπλό :wub:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...