Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Λοιπόν φέτος το καλοκαίρι ψάχνω το θέμα αναβάθμισης της κάρτας γραφικών μου. Καθώς οι τιμές των καινούριων καρτών είναι αυτή τη στιγμή αρκετά ψηλές λόγω του cryptomining, ψάχνω ως εναλλακτική επιλογή την αγορά μιας μεταχειρισμένης κάρτας γραφικών. Εχω λίγη εμπειρία με την αγορά μεταχειρισμένων πραγμάτων, ειδικά καρτών γραφικών, οπότε ψάχνω για συμβουλές. Π.χ. Τι πρέπει να προσέχω, πως να επικοινωνήσω σωστά με τον πωλητή, πώς να αποφύγω τις απάτες κλπ.

(Μόλις δημιούργησα το account οπότε σορυ αν πόσταρα στο λάθος μέρος)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε

Τι συστημα εχεις ;
Ποσα θες να διαθεσεις ;
Σε τι αναλυσεις θελεις να παιζεις ;

Το θέμα για εμένα δεν είναι ποια κάρτα θα διαλέξω, ψάχνω για GTX 1050 Ti ή 1060 3GB και δεν θέλω να ξοδέψω πολύ παραπάνω από 200 ευρώ. Εγω αυτο που ρωτάω είναι για παράδειγμα τι ελέγχους πρέπει να κάνω με τη κάρτα ή πια είναι κάποια σημάδια για απάτη ή για μια κάρτα που είναι πιθανόν να μην διαρκέσει πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aggserp4 είπε

Το θέμα για εμένα δεν είναι ποια κάρτα θα διαλέξω, ψάχνω για GTX 1050 Ti ή 1060 3GB και δεν θέλω να ξοδέψω πολύ παραπάνω από 200 ευρώ. Εγω αυτο που ρωτάω είναι για παράδειγμα τι ελέγχους πρέπει να κάνω με τη κάρτα ή πια είναι κάποια σημάδια για απάτη ή για μια κάρτα που είναι πιθανόν να μην διαρκέσει πολύ.

Γιατι τοτε δεν περνεις καινουργια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ;
https://www.skroutz.gr/s/10263026/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-GV-N105TOC-4GD.html
και
https://www.skroutz.gr/s/9694893/Gigabyte-GeForce-GTX1060-3GB-GV-N1060WF2OC-3GD.html
οποτε αγοραζεις κατι μεταχειρησμενο ρισκαρεις οτι ελενχους και να κανεις

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Γιατι τοτε δεν περνεις καινουργια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ;
https://www.skroutz.gr/s/10263026/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-GV-N105TOC-4GD.html
και
https://www.skroutz.gr/s/9694893/Gigabyte-GeForce-GTX1060-3GB-GV-N1060WF2OC-3GD.html
οποτε αγοραζεις κατι μεταχειρησμενο ρισκαρεις οτι ελενχους και να κανεις

Πολύ καλή η τιμή για την 1060... Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο;

Τι διαφορά θα έχει στην απόδοση ενα entry level μοντελο σαν αυτό σε σχέση με μια πιο ακριβή με το ίδιο chipset? Υπάρχει σημαντική διαφορά ή σε χρεώνουνε... για τα LEDάκια;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aggserp4 είπε

Πολύ καλή η τιμή για την 1060... Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο;

Τι διαφορά θα έχει στην απόδοση ενα entry level μοντελο σαν αυτό σε σχέση με μια πιο ακριβή με το ίδιο chipset? Υπάρχει σημαντική διαφορά ή σε χρεώνουνε... για τα LEDάκια;

μηδαμινή άντε να έχει η 6gb εκδοσή κάνα 10% στην καλύτερη σε ορισμένα games 

Τι CPU και ποση ram εχεις ;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

μηδαμινή άντε να έχει η 6gb εκδοσή κάνα 10% στην καλύτερη σε ορισμένα games 

Τι CPU και ποση ram εχεις ;

CPU εχω εναν i3 4ης γενιάς 3.2GHz νομίζω δεν θυμάμαι πιο μοντέλο ακριβώς και 6GB RAM. Σκοπεύω ομως να αναβαθμίσω σε κάποια φάση καθώς η CPU είναι καπως παλιά και δεν δουλεύει καλα η κάρτα ήχου της μητρικής (ευτυχώς έχω ακουστικά με USB)

Δημοσ.

CPU εχω εναν i3 4ης γενιάς 3.2GHz νομίζω δεν θυμάμαι πιο μοντέλο ακριβώς και 6GB RAM. Σκοπεύω ομως να αναβαθμίσω σε κάποια φάση καθώς η CPU είναι καπως παλιά και δεν δουλεύει καλα η κάρτα ήχου της μητρικής (ευτυχώς έχω ακουστικά με USB)

αν εχεις σκοπο να μεινεις με αυτο το συστημα πανω απο χρονο προτεινω την 1050ti και μετα πας για νεο συστημα  μια και καλη

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

αν εχεις σκοπο να μεινεις με αυτο το συστημα πανω απο χρονο προτεινω την 1050ti και μετα πας για νεο συστημα  μια και καλη

Γιατί; Πιστεύεις πως θα κάνει bottleneck; Εγώ δεν θέλω να δίνω καθε 2 χρόνια 600+ ευρώ σε νεο υπολογιστή. Καλύτερα να κάνω ξεχωριστα αναβάθμιση καθε κομμάτι πιστεύω...

Δημοσ.

Γιατί; Πιστεύεις πως θα κάνει bottleneck; Εγώ δεν θέλω να δίνω καθε 2 χρόνια 600+ ευρώ σε νεο υπολογιστή. Καλύτερα να κάνω ξεχωριστα αναβάθμιση καθε κομμάτι πιστεύω...

O i3 που έχεις  είναι διπύρηνος όποτε πιστεύω πως η 1060 είναι λίγο overkill για το σύστημα σου 
δωσε 180€ για μια 1050ti κρατα το μηχανημα για κανα χρονο ακομα + και μετα αναλογος τα οικονομικα σου και αν δεν σε εξηπηρετει για την χρηση που το θες πηγαινε για νεο συστημα τοτε 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

O i3 που έχεις  είναι διπύρηνος όποτε πιστεύω πως η 1060 είναι λίγο overkill για το σύστημα σου 
δωσε 180€ για μια 1050ti κρατα το μηχανημα για κανα χρονο ακομα + και μετα αναλογος τα οικονομικα σου και αν δεν σε εξηπηρετει για την χρηση που το θες πηγαινε για νεο συστημα τοτε 

Καλά δεν ξέρω ακόμα... θα το ψάξω. Σ' ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aggserp4 είπε

Καλά δεν ξέρω ακόμα... θα το ψάξω. Σ' ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια

αμα εχεις το μαρουλι πηγαινε σε νεο συστημα τωρα υπαρχουν αρκετα θεματα με διαφορα builds εδω στο insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/7/2018 στις 2:53 ΠΜ, aggserp4 είπε

εχω παιξει pubg σε i3 4ης γενιας με 1060 και δεν παιζοταν, τρελό bottleneck(δεν ξερω για αλλα games), παρε αμα ειναι την 1060 μεταχειρισμενη και ψαξε για καναν i5/i7 μεταχειρα, επίσης δες και για 8gb ram

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...