Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) Xbox One - 13,69 @Cdkeys.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως έχεις δίκιο στο μέλλον θα γίνει free to play... Πάντως το αγόρασα και δίνει και το assassin's creed unity δωρεάν για όποιον ενδιαφέρεται.😀😀

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Pippo90 είπε

Νομίζω πως έχεις δίκιο στο μέλλον θα γίνει free to play... Πάντως το αγόρασα και δίνει και το assassin's creed unity δωρεάν για όποιον ενδιαφέρεται.😀😀

δεν πιστευω οτι εχει μεινει και κανενας στον κοσμο που να μην το εχει πια αυτο το παιχνιδι.... :D

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Pippo90 είπε

Έχοντας παίξει όλα τα παιχνίδια της σειράς το συγκεκριμένο για εμένα ήταν το χειρότερο 😋

Δημοσ.

το κακό με το xbox είναι ότι πρέπει να έχεις gold συνδρομή για να το παίξεις. Απ όσο μου έχει πει ο γιος δλδ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dchatz είπε

το κακό με το xbox είναι ότι πρέπει να έχεις gold συνδρομή για να το παίξεις. Απ όσο μου έχει πει ο γιος δλδ

Γενικά, για να παίξεις online παιχνίδια στο xbox πρέπει να έχεις το xbox gold. PC και πάλι PC

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dchatz είπε

και ps4 μια απο τα ιδια ειναι

PC MASTERRACE

Δημοσ.
15 minutes ago, dchatz said:

Σε πιστεύω. Ίσως επαιξε μια γρήγορη και σου εκατσε

Τι να σου πω, ισως. Δεν το κοιταζα, οταν το πετυχα μου φανηκε τιμιο για να παιξω 2-3 φορες να το παρω να υπαρχει.. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ένας φίλος μου το πρότεινε για να παίζουμε μαζί. Υπάρχει περίπτωση να φάω μπαν στο στεαμ; είναι ασφαλές σαιτ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...