Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ανοίγω θέμα γιατί θα χρειαστώ τις συμβουλές σας ώστε να επιλέξω το πρώτο μου μηχανάκι.

Ηθελα να πάρω την Duke 390 2017 καινούργια αλλά θα πρέπει να μαζεύω λεφτά για πολύ καιρό και η αλήθεια ειναι οτι θα ήθελα να πάρω κάτι πιο σύντομα οπότε είμαι σε δίλημμα, οι επιλογές μου είναι να πάρω ένα παπί να κάνω την δουλεία μου και να πάρω αργότερα την μηχανή που θέλω. Η να επιλέξω μια πιο οικονομική μηχανή αλλά ίσως όχι τόσο αξιόπιστη.. Δεν γνωρίζω από μηχανές οπότε θα ήθελα την γνώμη σας.

Επεσα πάνω στις Bajaj Pulsar NS 200
την Bajaj Dominar 400 η οποιες εχουν μοτερ απο KTM (διορθωστε με αν κανω λαθος) και ειναι και αντιπροσωπος της KTM

Μετα εχουμε την Ιταλικη Benelli BN 251

Και τελευταια την CFMoto NK 200 και 400.

Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για ολα αυτα και αν ειναι αξιοπιστες εταιρειες.

Δημοσ.

Μην ασχοληθεις με ακυρα τετοια μηχανακια.3

Μονο το bajaj επρεπε να σε αποτρεπει απο την οποια σκεψη αγορας.
Στο θεμα παπι η μηχανη θα πρεπει να δεις πραγματικα για τι χρηση το θες.

Ειναι καθημερινη χρηση σε κοντινες αποστασεις;

Καθημερινη χρηση σε νορμαλ αποστασεις;

Θες να πηγαινεις σουπερ μαρκετ; 

Αναρωτησου πρωτα και μετα ελα πες και σε εμας ωστε να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.

Συμβουλη,μη σε παρασερνει η κ@υλ@ του να παρεις μηχανη ( οχι αυτες τις περιεργες μαρκες που ανεφερες,μιλαμε για κανονικη μηχανη ) και σκεψου πραγματικα τι χρειαζεσαι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Dr4In είπε

Καλησπέρα παιδιά ανοίγω θέμα γιατί θα χρειαστώ τις συμβουλές σας ώστε να επιλέξω το πρώτο μου μηχανάκι.

Ηθελα να πάρω την Duke 390 2017 καινούργια αλλά θα πρέπει να μαζεύω λεφτά για πολύ καιρό και η αλήθεια ειναι οτι θα ήθελα να πάρω κάτι πιο σύντομα οπότε είμαι σε δίλημμα, οι επιλογές μου είναι να πάρω ένα παπί να κάνω την δουλεία μου και να πάρω αργότερα την μηχανή που θέλω. Η να επιλέξω μια πιο οικονομική μηχανή αλλά ίσως όχι τόσο αξιόπιστη.. Δεν γνωρίζω από μηχανές οπότε θα ήθελα την γνώμη σας.

Επεσα πάνω στις Bajaj Pulsar NS 200
την Bajaj Dominar 400 η οποιες εχουν μοτερ απο KTM (διορθωστε με αν κανω λαθος) και ειναι και αντιπροσωπος της KTM

Μετα εχουμε την Ιταλικη Benelli BN 251

Και τελευταια την CFMoto NK 200 και 400.

Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για ολα αυτα και αν ειναι αξιοπιστες εταιρειες.

Η αληθεια ειναι οτι και η Bajaj και η CFMoto φορανε μοτερ της KTM.Σε καμια ομως απο τις δυο περιπτωσεις δεν θα παρεις ΚΤΜ,στην μια θα παρεις CFMoto και στην αλλη Bajaj.Τωρα να συγκρινω αυτες τις δυο με την ΚΤΜ το θεωρω το λιγοτερο ιεροσυλια οποτε αν απλα θες ενα φθηνο και αξιοπιστο μηχανακι,οποιο και να παρεις(CFMoto-Bajaj)καλο ειναι,παντως δεν θα εχει καμια σχεση με ΚΤΜ,δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.Απο την αλλη διλημμα αναμεσα σε μηχανακι(κοινως παπακι) και Duke 390 τι συζηταμε?Μαλλον δεν ξερεις τι θελεις.Σαν να μου λες ειμαι αναμεσα σε Hyundai Accent και Peugeot 308 GTI(απο αποψη δυνατοτητων).

Επεξ/σία από LouCi4er
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ziaba είπε

δες την cbr 300 στα 4000€ παιζει

Θέλω naked σε μηχανή όχι super sport

12 ώρες πριν, talibanakos είπε

Μην ασχοληθεις με ακυρα τετοια μηχανακια.3

Μονο το bajaj επρεπε να σε αποτρεπει απο την οποια σκεψη αγορας.
Στο θεμα παπι η μηχανη θα πρεπει να δεις πραγματικα για τι χρηση το θες.

Ειναι καθημερινη χρηση σε κοντινες αποστασεις;

Καθημερινη χρηση σε νορμαλ αποστασεις;

Θες να πηγαινεις σουπερ μαρκετ; 

Αναρωτησου πρωτα και μετα ελα πες και σε εμας ωστε να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.

Συμβουλη,μη σε παρασερνει η κ@υλ@ του να παρεις μηχανη ( οχι αυτες τις περιεργες μαρκες που ανεφερες,μιλαμε για κανονικη μηχανη ) και σκεψου πραγματικα τι χρειαζεσαι.

Για αρχή τουλάχιστον την θέλω για πόλη για κοντινές καθημερινές αποστάσεις και όποτε τυχαίνει και normal αποστάσεις.. Θέλω να είναι εμφανισημο και όσο το δυνατόν πιο ασφαλές, τα μικρά 125 από όσο γνωρίζω δεν είναι αρκετά ασφαλή και σίγουρα δεν είναι ωραία, με το ζόρι ίσως θα πάρω απλά για να κάνω την δουλειά μου για τώρα.. 

Για την Benelli τι έχετε να πείτε? 

12 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Η αληθεια ειναι οτι και η Bajaj και η CFMoto φορανε μοτερ της KTM.Σε καμια ομως απο τις δυο περιπτωσεις δεν θα παρεις ΚΤΜ,στην μια θα παρεις CFMoto και στην αλλη Bajaj.Τωρα να συγκρινω αυτες τις δυο με την ΚΤΜ το θεωρω το λιγοτερο ιεροσυλια οποτε αν απλα θες ενα φθηνο και αξιοπιστο μηχανακι,οποιο και να παρεις(CFMoto-Bajaj)καλο ειναι,παντως δεν θα εχει καμια σχεση με ΚΤΜ,δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.Απο την αλλη διλημμα αναμεσα σε μηχανακι(κοινως παπακι) και Duke 390 τι συζηταμε?Μαλλον δεν ξερεις τι θελεις.Σαν να μου λες ειμαι αναμεσα σε Hyundai Accent και Peugeot 308 GTI(απο αποψη δυνατοτητων).

Το δίλημμα φίλε μου δεν ήταν ανάμεσα στην duke και κάποιο μηχανάκι αλλά ανάμεσα σε μηχανάκι και μηχανή και συγκεκριμένα αυτές που έχω βάλει, την Duke 390 δεν μπορώ να την πάρω απλά την ανέφερα για να σας δώσω μια ιδέα με τι με φαντάζομαι να οδηγώ 

Δημοσ.

Αμα σου αρεσει παρε bajaj .την ktm  η bajaj την εχει αγορασει. για αυτο μην ανησηχεις ιδια ποιοτητα εχουν . μια χαρα ειναι το 200 της bajaj που το εχω δει στην εκθεση.με 3000 ευρω ειναι πολυ ωραιο μηχανακι 2 χρονια εγγυηση.

benelli , fc motors δεν θα σου ελεγα .κινεζικες φτηνοκατασκευες ακριβες για οτι προσφερουν.καμια σχεση με την bajaj..  αν μπορεις ομως οικονομικα δωσε 3900 και παρε το kawaski z250 sl  η' το ninja 250.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mp123 είπε

benelli , fc motors δεν θα σου ελεγα .κινεζικες φτηνοκατασκευες ακριβες για οτι προσφερουν.καμια σχεση με την bajaj..

Τι εννοεις;

Ελπιζω να μην εννοειςοτι η Benelli ειναι φτηνη κινεζοκατασκευη και να ηθελες να εννοησεις κατι αλλο.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, talibanakos είπε

Τι εννοεις;

Ελπιζω να μην εννοειςοτι η Benelli ειναι φτηνη κινεζοκατασκευη και να ηθελες να εννοησεις κατι αλλο.

Δεν αζιζει στα λεφτα της η benneli..αν τα ειχει 1000 ευρω κατω τοτε αλλαζει το θεμα.   π,χ δινει το bn251 3700 ευρω.παρα πολλα. βαζει αλλα 200 και παει σε kawasaki z 250 sl  η' το ninja 250 καινουργιο.  Απο ποιοτητα δεν ειδα κατι παραπανω απο bajaj.  Μην υποτιματε την bajaj. μια χαρα ειναι σε πολυ καλη τιμη , τιμια μηχανακια για αυτα που προσφερουν..για πιτσιρικα για αρχη μια χαρα ειναι.  απο θεμα αξιοπιστιας δεν το συζηταω.επειδη εχω παει στην χωρα που κατασκευαζετε οι δρομοι ειναι γεματοι απο αυτα..  μην κολαμε τωρα στο ονομα.ινδικη ειναι και το λεει.  τα ktm duke 125 , 250 , 390 στο ιδιο εργοστασιο φτιαχνονται απο την ιδια εταιρια..

ετσι απο περιεργια δεν τα bajaj 200 και μετα δες το benelli 251.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

αν θες να εχεις εμφανισιμο και ασφαλες μηχανακι (οσο μπορει να ειναι αυτο), να πας να παρεις ενα μεταχειρισμενο ducati monster 620 του 2004. στα 2-2.5 χιλιαρικα. δοκιμασε μηχανακια, δοκιμασε αν μπορεις και αυτο, και τα ξαναλεμε.

ασε τα καινουρια τα 300ρια. και γενικα ασε τα καινουρια, τσαμπα λεφτα.

αν δεν πας σε κατι τετοιο, κοιτα να παρεις κατι ελαφρυ και οχι γρηγορο γενικα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fuz10n είπε

αν θες να εχεις εμφανισιμο και ασφαλες μηχανακι (οσο μπορει να ειναι αυτο), να πας να παρεις ενα μεταχειρισμενο ducati monster 620 του 2004. στα 2-2.5 χιλιαρικα. δοκιμασε μηχανακια, δοκιμασε αν μπορεις και αυτο, και τα ξαναλεμε.

ασε τα καινουρια τα 300ρια. και γενικα ασε τα καινουρια, τσαμπα λεφτα.

αν δεν πας σε κατι τετοιο, κοιτα να παρεις κατι ελαφρυ και οχι γρηγορο γενικα.

Ο ανθρωπος θελει ενα  οικονομικο καινουργιο 25-- 30  αλογακια με 2 χρονια εγγυηση. καπου στα 3000 ευρω και οχι τον δεινοσαυρο το 620 του 2004.. τι συζηταμε τωρα για μτχ 14 ετων μηχανακι.

Δημοσ.

1000 φορες ενα καλομεταχειρισμενο yamaha,kawasaki,honda κτλ παρα αυτα που κοιτας.

Δεν θα βρισκεις ανταλλακτικα ,κι οταν θα παλιωσει λιγο δεν θα βρισκεις ουτε μεταχειριαμενα.Και φυσικα οταν θα ερθει η ωρα να το πουλησεις θα πρεπει να το χαρισεις.

• Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

1000 φορες ενα καλομεταχειρισμενο yamaha,kawasaki,honda κτλ παρα αυτα που κοιτας.

Δεν θα βρισκεις ανταλλακτικα ,κι οταν θα παλιωσει λιγο δεν θα βρισκεις ουτε μεταχειριαμενα.Και φυσικα οταν θα ερθει η ωρα να το πουλησεις θα πρεπει να το χαρισεις.

Δλδ εγω που σε δυο μηνες θα αγορασω μηχανη  καπου στα 5500 με 6300 ευρω τι προτεινεις ?   μτχ η καινουργιο. ?  αμα εδινες τετοιο ποσο τι θα επαιρνες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...