Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, jgeorgiou said:

Να το βλέπει ο thRESH που νομίζει ότι παίρνουν 1000ευρώ για την πλάκα τους

Ναι sorry που δεν μύρισα τα νύχια μου από την στιγμή που δεν είχε διευκρινήσει ο Paladin την εργασία των 1000 euro...

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/7/2018 στις 8:48 ΜΜ, possiz είπε

Προφανώς λόγω πετρελαίου έχουν περισσότερο κατά κεφαλήν εισόδημα από εμάς. Αλλά money can't buy you love. Κρύο, νύχτα και μιζέρια τον περισσότερο καιρό σε αντίθεση με ήλιο, διασκέδαση και χαρούμενη διάθεση εδώ πέρα. Και ας πιάνουμε μόνο 100mbps, φτάνουν και περισσεύουν εκτός αν είσαι ανώμαλος με τις ταινίες. 

Καλά αυτό με τη χαρούμενη διάθεση και αν ήταν αστείο. 

Που ακριβώς την είδες τη χαρούμενη διάθεση όταν όλοι γκρινιάζουν για τα οικονομικά τους, την γενικότερη κατάσταση στη χώρα και τα ένα σωρό προβλήματα; Απλά δες πόσο "χαρούμενη διάθεση" επικρατεί σε αυτό το νήμα, σαν μια μικρογραφία της κοινωνίας - 70-80% γκρινιάζει.

Καλές οι παραλίες, καλός ο ήλιος, καλή η διασκέδαση αλλά δε μπορείς να ζήσεις μόνο από αυτά. Χρειάζεσαι δουλειά, χρήματα και μια γενική κοινωνική και οικονομική σταθερότητα, που η Ελλάδα δε μπορεί να προσφέρει. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jimmy08 είπε

Καλά αυτό με τη χαρούμενη διάθεση και αν ήταν αστείο. 

Που ακριβώς την είδες τη χαρούμενη διάθεση όταν όλοι γκρινιάζουν για τα οικονομικά τους, την γενικότερη κατάσταση στη χώρα και τα ένα σωρό προβλήματα; Απλά δες πόσο "χαρούμενη διάθεση" επικρατεί σε αυτό το νήμα, σαν μια μικρογραφία της κοινωνίας - 70-80% γκρινιάζει.

Καλές οι παραλίες, καλός ο ήλιος, καλή η διασκέδαση αλλά δε μπορείς να ζήσεις μόνο από αυτά. Χρειάζεσαι δουλειά, χρήματα και μια γενική κοινωνική και οικονομική σταθερότητα, που η Ελλάδα δε μπορεί να προσφέρει. 

Συμφωνω και επαυξανω λεγοντας πως εδω τα <<τοπ>> επαγγελματα οπως μηχανικοι αεροσκαφων ,γιατροι(αφακελωτοι οχι φακελωμενοι :P )  κλπ περνουν τριχες σε σχεση με το εξωτερικο.

Δημοσ.

Για καθίστε καλά Εμείς φταίμε η ΟΤΕ φταίει μαζί με τους συνεργάτες του που δεν έχουνε τελειώσει τις δουλειές που θάπρεπε από πρόπερσι να της είχανε τελειώσει και να ζητάνε ένα σκασμό λεφτά τσάμπα χωρίς να δίνουν αυτά που πρέπει ξέρετε τι ωραία είναι που έχω το ΚΑΦΑΟ να το βλέπω και να μην έρχεται ο συνεργάτης του ΟΤΕ να του βάλει ρεύμα και με συνδέσουν εκεί κατευθείαν Και μην παίρνω από τρία χιλιόμετρα στο ίντερνετ που παίρνω τώρα είναι σαν να σου Βάλε τη σωλήνα του νερού και μη σε συνδέουν

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα βλέπω να έχουν συνδέσει αρκετά και να δουλεύουν ακούω θόρυβο επιτέλους απο μέσα,όμως παρόλα αυτά δεν έχω δει να έχουν ακόμα μεγαλύτερη διαθεσιμότητα η να έχει αλλάξει κάτι ως τώρα..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/7/2018 στις 8:11 ΜΜ, ThReSh είπε

Τώρα βάζεις τις τελείες...

Εδώ έγραφες 54, 56, 59, όχι 5.4 5.6 ή 5.9...

εγραψα λαθος download κατεβαζει με σταθερο 7.3 και 7.4 μβ απο steam αρα 60 μεγαμπιτ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Περιοχή Βύρωνας. Εγινε η αίτηση σε Cosmote για 100 Mbit FTTH. Ηρθε  εργολάβος (της Vodafone) και σε συνεννόηση με τον διαχειριστή  της πολυκατοικίας έγινε η αποτύπωση του σχεδίου για το πέρασμα της οπτικής ίνας σε όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας, την τοποθέτηση του ειδικού κουτιού σε κάθε όροφο κτλ. Τώρα είμαι σε αναμονή επικοινωνίας από το κλιμάκιο της Cosmote προκειμένου να έρθουν για να κάνουν τις εργασίες εγκατάστασης (που σε αυτή τη φάση δεν τις χρεώνουν). Δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα γιατί θα πρέπει ο εργολάβος να πάρει άδεια από το Δήμο για κάποιο σκάψιμο που θα γίνει έξω από την πολυκατοικία κτλ... έχει μέλλον το πράγμα, αλλά τουλάχιστον δρομολογήθηκε..

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήρθα και δοκίμασα στο Vodafone fiber ready arena δοκίμασα το ίντερνετ της περιοχής σου φίλε 1Gbps τρελάθηκα :o:)B) είσαι πολύ τυχερός. 

Δημοσ.

Ποιές είναι οι διαφορές του VDSL με το PVU;Εβαλε πρόσφατα η Wind καμπίνες για PVU στην γειτονιά μου και μετά από λίγες ημέρες έσκαψαν για εργασίες οπτικών ινών.

Ημουν στην Forthnet  και πήγα στην Wind αφού έληγε το συμβόλαιο μήπως δω άσπρο φως.Δυστυχώς απο 7.5-8.5 Mbps ανέβασαν το Sn Margin και μειώθηκε το download κάπου 2 Mbps.Πριν κάπου 5 χρόνια έπιανα 12-13 Mbps.

Οταν ζητούσα απο την Forthnet μείωση τιμής μου είχαν δώσει την χαμηλότερη 26€ και τώρα που άλλαξα πάροχο στα 20.99€(Wind Double Play) με πήραν για προσφορά στα 15€!!!Οταν τους ζήτησα τον λόγο γιατί δεν μου έκαναν καλύτερη προσφορά τόσα χρόνια απάντησαν οτι πλέον ο ανταγωνισμός είναι υψηλότερος.

Ελπίζω να έχω διαθεσιμότητα σε λίγο καιρό.

Δημοσ.

Εβαλαν πινακα inalan εξω απο το σπιτι μου.  Καποιος που εχει βαλει ο ιδιος ας μου πει παρακαλω ποσο πιανει μεσω ορο ταχυτητα. thanks in advance 

Επισης να μπορω να παρω την επιδότηση και ποσα θα δινω το μηνα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...