Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/7/2018 στις 3:14 ΜΜ, Paladin-}LoA{- είπε

Ουγκάντα.... Έχω 500Mbps download / upload με FTTH Νορβηγία, υπάρχει εκεί κοντά δεκαετία και ο ΟΤΕ πανηγυρίζει που το φέρνει το 2018... ή μηπως να πω το 22...Και κόβει και το upload στο ένα δέκατο... Ότι να ναι πραγματικά.... Οτι σαβούρα εχει η Deutsche Telecom την φερνουν Ελλάδα και μετά όταν παρουσιάζουν τεχνολογίες δεκαετίας και πάνω κάνουν και ειδική εκδήλωση λες και ανακάλυψαν τον τροχό... 

Μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω μόνο και μόνο επειδή λες βλακείες. Και πριν πεις και άλλες να σε ενημερώσω ότι μένω στη Βόρεια Ιρλανδία.

1ον τί σχέση έχει η Νορβηγία με την Ελλάδα σε οικονομικό επίπεδο, όπως και σε μορφολογικό.

Θεωρείς ότι αυτά δεν παίζουν ρόλο;

2ον  Εσύ από που και ως πού ξέρεις ότι η Deutsche Telecom φέρνει σαβούρα στην Ελλάδα;Έχεις κάποια σχέση με το επάγγελμα και έχεις κάποια στοιχεία που εμείς δεν έχουμε;

Είδες εσύ εκτός των αστικών κέντρων πχ της Γερμανίας να έχουν τίποτα τρομερές συνδέσεις;Και αν ναι που;

Στο σπίτι μου έχω Virgin 100/50 και στο μαγαζί μου που είναι στο ΚΕΝΤΡΟ του Μπέλφαστ (πρωτεύουσα) έχω ADSL και πιάνω 14mbps. Εδώ υπάρχουν 3-4 πάροχοι στο μέγεθος του ΟΤΕ και ΜΟΝΟ η virgin έχει κάλυψη στο σπίτι μου και στο κέντρο δεν έχει καμία γιατί τους απαγορεύει ο δήμος να σκάψουν (μιλάω για γρήγορο ίντερνετ).

Θεωρείς ότι Νορβηγία/Βόρεια Ιρλανδία και Ελλάδα έχουν τις ίδιες προτεραιότητες; Φαντάζεσαι τη ζωή σου στη Νορβηγία (όπως κι εγώ άλλωστε εδώ) χωρίς Ίντερνετ με τον καιρό που έχει; Θα αυτοκτονούσαμε!

Μιας και είμαι σε ελληνικό φόρουμ θέλω να ξέρετε ότι αυτά που λένε οι του εξωτερικού είναι άρες μάρες κουκουνάρες.

Ναι υπάρχουν περισσότερες περιοχές με γρήγορο ίντερνετ ειδικά στις βόρειες χώρες αλλά και πολλές περιοχές με τα ίδια προβλήματα που υπάρχουν και στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από alex1_kgr
  • Like 4
  • Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, makedon1 είπε

Tελείωσε??   Ούτε εκχιονιστικά στο Όσλο δεν βγάζανε φέτος και προσπαθούνε να κάνουν διάφορα με την τεράστια φούσκα του υπερδανεισμου σε εισοδήματα που καθόλου δεν δικαιολογούν τέτοια δάνεια.  Τους ξένους τους πετάνε τα συμβόλαια στα μούτρα και γενικά δεν θα αργήσει να σκάσει το τσουνάμι.  Πάρε τον έξτρα διακοπο-μισθο τώρα να πας για διακοπές κάπου που δεν είναι ουγκάντα και καλή επιστροφή στην άγνωστη πόλη.... Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη γιατί ούτε ανθηρά ούτε λαμπρά είναι εκεί πάνω και 10 γιγαμπιτ γραμμη να εχει.

Ε ναι βέβαια συμφωνώ. Δεν βγάλανε εκχιονιστικά στο Όσλο φέτος διότι δεν ήθελαν να πάρουν χρήματα από τα 800+ δις € απόθεμα που έχουν σαν κράτος! 😂 Η κρίση του πετρελαίου τους φόβισε και σου λέει κάτσε μη φάμε το απόθεμα μας στο να εκχιονίζουμε! 😂 Προφανώς ή εσύ ή δικός σου χάσατε τη δουλειά σας λόγω της (τελειωμένης πια) κρίσης. Είσασταν οι άτυχοι της υπόθεσης καθώς το Όσλο χτυπήθηκε ελάχιστα εν συγκρίσει π.χ. με Σταβάνγκερ που είμαι εγώ που χάσανε τη δουλειά τους 10.000+ άτομα από το 13 μέχρι το 17. Για τους ξένους που αναφέρεις ο Νορβηγός αν πρέπει να απολύσει στη Νορβηγία, ξένους θα απολύσει, όχι Νορβηγούς. Λογικό δεν είναι; Σε μια Ελληνική επιχείρηση ο Έλληνας θα κρατούσε τους ξένους και θα απέλυε τους Έλληνες; Το "ολόψυχα" σου δεν το σχολιάζω καν. Αυτό που θα σου ευχηθώ εγώ ολόψυχα είναι καλή υπομονή και μακάρι να βρεις κάτι άλλο εσύ ή όποιος χτυπήθηκε από την κρίση του πετρελαίου που αναφέρεις. Α και συνέχισε να γενικεύεις τα γραφόμενα μου ότι γενικά στην Ελλάδα είμαστε Ουγκάντα ενώ εγώ μίλησα για τηλεπικοινωνίες.  Έχει χαβαλέ! Γράψε κι άλλα! 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Istros είπε

οποτε δεν πρεπει να κοιταμε σιγκαπουρη αλλα την νιγηρια η την ουγκαντα για να μαστε χαρουμενοι!

Όσο και να κοιτάς, με την χαρά θα μείνεις. Μιας και άμα δεν έχεις τα προσόντα... :D :D:D :D 

Επεξ/σία από paparovic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Όπως είπα για αρχείο. Αύριο μπορεί να πάω να πάρω 2 4tb σκληρούς. Μπορεί να πάω άμεσα να κατεβάσω τις ταινίες οι οποίες έχουν seeders ενώ σε 1 2 μήνες να μην έχουν. Τα 3.5tb σε καμία περίπτωση δεν είναι λίγα το ξανά λέω αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που δεν φτάνουν. 

ε οποίος το κάνει αυτό ονομάζεται χαζός. για έναν χαζό δεν μπορούμε να πούμε ότι ένα πακέτο που έχει όγκο χρέωση αλλά καλή τιμή ειναι κακό. 

η περίπτωση που λες δεν υπάρχει. 

Επεξ/σία από karaLRS
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, alex1_kgr είπε

Μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω μόνο και μόνο επειδή λες βλακείες. Και πριν πεις και άλλες να σε ενημερώσω ότι μένω στη Βόρεια Ιρλανδία.

1ον τί σχέση έχει η Νορβηγία με την Ελλάδα σε οικονομικό επίπεδο, όπως και σε μορφολογικό.

Θεωρείς ότι αυτά δεν παίζουν ρόλο;

2ον  Εσύ από που και ως πού ξέρεις ότι η Deutsche Telecom φέρνει σαβούρα στην Ελλάδα;Έχεις κάποια σχέση με το επάγγελμα και έχεις κάποια στοιχεία που εμείς δεν έχουμε;

Είδες εσύ εκτός των αστικών κέντρων πχ της Γερμανίας να έχουν τίποτα τρομερές συνδέσεις;Και αν ναι που;

Στο σπίτι μου έχω Virgin 100/50 και στο μαγαζί μου που είναι στο ΚΕΝΤΡΟ του Μπέλφαστ (πρωτεύουσα) έχω ADSL και πιάνω 14mbps. Εδώ υπάρχουν 3-4 πάροχοι στο μέγεθος του ΟΤΕ και ΜΟΝΟ η virgin έχει κάλυψη στο σπίτι μου και στο κέντρο δεν έχει καμία γιατί τους απαγορεύει ο δήμος να σκάψουν (μιλάω για γρήγορο ίντερνετ).

Θεωρείς ότι Νορβηγία/Βόρεια Ιρλανδία και Ελλάδα έχουν τις ίδιες προτεραιότητες; Φαντάζεσαι τη ζωή σου στη Νορβηγία (όπως κι εγώ άλλωστε εδώ) χωρίς Ίντερνετ με τον καιρό που έχει; Θα αυτοκτονούσαμε!

Μιας και είμαι σε ελληνικό φόρουμ θέλω να ξέρετε ότι αυτά που λένε οι του εξωτερικού είναι άρες μάρες κουκουνάρες.

Ναι υπάρχουν περισσότερες περιοχές με γρήγορο ίντερνετ ειδικά στις βόρειες χώρες αλλά και πολλές περιοχές με τα ίδια προβλήματα που υπάρχουν και στην Ελλάδα.

Θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω.

Για ΟΤΕ - Deutsche Telekom και το πως το 2009 σου σπρώξανε τις VDSL που απέσυραν τότε στη Γερμανία και στο σπρώξανε αντί το FTTH διάβασε εδώ.

Ήμουν Cardiff από 99 έως 2004. Είχα NTL Cable 1-2Mbps όταν ο ΟΤΕ μας έσπρωχνε τις ISDN / PSTN γιατί πληρώναμε μονάδες.

Για τη ζωή στη Νορβηγία προφανώς και δεν έχεις ιδέα. Θεωρούνται σταθερά ως οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι παγκοσμίως και είναι συνέχεια έξω στη φύση τους. Πιστεύεις πραγματικά ότι το Internet είναι τους κάνει ευτυχισμένους;; 

😯

Στο FTTH είμαστε τελευταίοι πανευρωπαϊκά και ορισμένοι πιστεύετε ότι φταίει η κρίση ή το ότι σαν χώρα είμαστε πίσω σε οικονομικό status...

Πάω πάσο...

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, karaLRS είπε

ε οποίος το κάνει αυτό ονομάζεται χαζός. για έναν χαζό δεν μπορούμε να πούμε ότι ένα πακέτο που έχει όγκο χρέωση αλλά καλή τιμή ειναι κακό. 

η περίπτωση που λες δεν υπάρχει. 

Οποτε εσυ προσωπικα θα πηγαινες μετα απο 1 2 μηνες να κατεβασεις τις ταινιες που τοτε θα ειχαν 1 2seeders και θα κατεβαζες 70gb με 100-200kbps. Τελικα ποιος ειναι ο χαζος δεν ξερω. 3.5tb ξανα γραφω σε 4 μερες τελειωνουν. Μετα ταχυτητα στον πατο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paparovic είπε

Όσο και να κοιτάς, με την χαρά θα μείνεις :D :D:D :D 

Πάντα με τη χαρά μενω χρόνια τώρα εδώ στην Ελλάδα με τους άχρηστους που έχουμε.Ελπιζω όμως,όχι ότι θα γίνουμε Σιγκαπούρη γιατί δεν έχουμε ουτε την παιδεία και το υλικό αλλά πάντα κοιτάω το καλυτερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Heybro είπε

Οποτε εσυ προσωπικα θα πηγαινες μετα απο 1 2 μηνες να κατεβασεις τις ταινιες που τοτε θα ειχαν 1 2seeders και θα κατεβαζες 70gb με 100-200kbps. Τελικα ποιος ειναι ο χαζος δεν ξερω. 3.5tb ξανα γραφω σε 4 μερες τελειωνουν. Μετα ταχυτητα στον πατο. 

Προσωπικά δεν είμαι χαζός για να κατεβάζω αρχείο 60 ταινιών 4κ που ίσως να μην δω πότε. 

επίσης το φυσιολογικό έχοντας οικογένεια και δουλεια είναι ότι ο πολύτιμος χρόνος που έχω δεν θα πάει σε 60 χαζό ταινίες 4κ.

θεωρώ ακόμα πιο χαζομάρα να κατεβασω 70gb rip για να δω σε μια φτηνή 4κ τηλεόραση 60 ιντσών που είναι στα 3 μέτρα. 

φαντάζομαι και μουσική αυτός ο χαζος θα κατεβάζει 40mb mp3... 

Επεξ/σία από karaLRS
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, karaLRS είπε

Προσωπικά δεν είμαι χαζός για να κατεβάζω αρχείο 60 ταινιών 4κ που ίσως να μην δω πότε. 

επίσης το φυσιολογικό έχοντας οικογένεια και δουλεια είναι ότι ο πολύτιμος χρόνος που έχω δεν θα πάει σε 60 χαζό ταινίες 4κ.

θεωρώ ακόμα πιο χαζομάρα να κατεβασω 70gb rip για να δω σε μια φτηνή 4κ τηλεόραση 60 ιντσών που είναι στα 3 μέτρα. 

φαντάζομαι και μουσική αυτός ο χαζος θα κατεβάζει 40mb mp3... 

Κανεις δεν ειναι χαζος. Μιλαω για ταινιες κορυφαιες και να κρατησεις αρχειο για πολλα χρονια. Μια 4K 65αρα θα ενθουσιασει με ενα καλο ποιοτικο 4k αρχειο μην το υποτιμας. Προφανως δεν θα δεις 60 ταινιες σε ενα μηνα. Αλλα θα τις δεις σε βαθος 2ετιας. Οπως ειπα σε 1 2 μηνες μπορει να μην τις βρισκεις. Εκει παταω και σου λεω οτι τα 3.5tb ισως περιορισουν καποιον αν θελει να κανει το παραπανω που δεν ειναι χαζο σε καμια περιπτωση. Καταλαβαινεις πως το λεω.Ειμαστε στην εποχη του 4k και των 65" 4k των 800 ευρω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Κανεις δεν ειναι χαζος. Μιλαω για ταινιες κορυφαιες και να κρατησεις αρχειο για πολλα χρονια. Μια 4K 65αρα θα ενθουσιασει με ενα καλο ποιοτικο 4k αρχειο μην το υποτιμας. Προφανως δεν θα δεις 60 ταινιες σε ενα μηνα. Αλλα θα τις δεις σε βαθος 2ετιας. Οπως ειπα σε 1 2 μηνες μπορει να μην τις βρισκεις. Εκει παταω και σου λεω οτι τα 3.5tb ισως περιορισουν καποιον αν θελει να κανει το παραπανω που δεν ειναι χαζο σε καμια περιπτωση. Καταλαβαινεις πως το λεω.Ειμαστε στην εποχη του 4k και των 65" 4k των 800 ευρω.

Οι 60 κορυφαιες ταινιες σε 12 μηνες δεν θα εχουν seeders; Τι σκατα κορυφαιες ειναι τοτε;
Αυτος που περιγραφεις εχει την επιλογη να μεινει στο VDSL που μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει καποιος περιορισμος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, orck είπε

Οι 60 κορυφαιες ταινιες σε 12 μηνες δεν θα εχουν seeders; Τι σκατα κορυφαιες ειναι τοτε;
Αυτος που περιγραφεις εχει την επιλογη να μεινει στο VDSL που μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει καποιος περιορισμος.

αυτός που περιγράφει είναι για το Δαφνί 

4 λεπτά πριν, Heybro είπε

65κ 4κ 800€ πρέπει να παίζει καλύτερα με yify 720p

Δημοσ.

πολυ γκρινια και μπλα μπλα για το τπτ, ισα ισα δινουμε αξια στο θεατρο του καραγκιοζη που πεχτηκε, που οι δρομοι εχουν γινει χωραφια για να περαστουν οι οπτικες ινες και εχουν γεμισει ενα καρο μπαλωματα.  ωραιες οι ταχυτητες αλλα ακομα μη αξιοποιησιμες για οικιακους χρηστες και βεβαια το κοστος ακομα και με επιδοτηση ειναι αρκετα ακριβο με βαση τον κατωτατο μισθο της χωρας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karaLRS είπε

αυτός που περιγράφει είναι για το Δαφνί 

65κ 4κ 800€ πρέπει να παίζει καλύτερα με yify 720p

Οπως το λες ναι

https://www.skroutz.gr/s/11757752/LG-65UJ634V.html

https://www.skroutz.gr/s/12359538/Philips-65PUS6162.html

Με τα αθλια rip του yifi στα 2mb bitrate θα παιζει καλυτερα απο τα 4k των 40mb bitrate. Οκ τσαμπα ο κοπος τοση ωρα.

1 ώρα πριν, orck είπε

Οχι δεν θα εχουν. Προφανως και θα μεινει στο vdsl 18gb την ωρα κατεβαζω 400 τη μερα δηλαδη σε 10 μερες 4tb. Αν καποια στιγμη κρατησω αρχειο σε 4k δεν θα ηθελα να εχω τον περιορισμο της inalan.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Paladin-}LoA{- είπε

Θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω.

Για ΟΤΕ - Deutsche Telekom και το πως το 2009 σου σπρώξανε τις VDSL που απέσυραν τότε στη Γερμανία και στο σπρώξανε αντί το FTTH διάβασε εδώ.

Ήμουν Cardiff από 99 έως 2004. Είχα NTL Cable 1-2Mbps όταν ο ΟΤΕ μας έσπρωχνε τις ISDN / PSTN γιατί πληρώναμε μονάδες.

Για τη ζωή στη Νορβηγία προφανώς και δεν έχεις ιδέα. Θεωρούνται σταθερά ως οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι παγκοσμίως και είναι συνέχεια έξω στη φύση τους. Πιστεύεις πραγματικά ότι το Internet είναι τους κάνει ευτυχισμένους;; 

😯

Στο FTTH είμαστε τελευταίοι πανευρωπαϊκά και ορισμένοι πιστεύετε ότι φταίει η κρίση ή το ότι σαν χώρα είμαστε πίσω σε οικονομικό status...

Πάω πάσο...

Λοιπόν είσαι παραμυθάς. Φίλος που είχα και έμενε Νορβηγία μου έλεγε για τους 6 μήνες σχεδόν νύχτα. Ναι έπαιρνε καλά λεφτά αλλά τώρα μην συγκρίνουμε την φούστα Νορβηγία με την Ελλάδα. 

Η Νορβηγία είναι 35η στις αυτοκτονίες παγκοσμίως και η Ελλάδα 165η, κοντά στον πάτο. 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_suicide_rate

Προφανώς λόγω πετρελαίου έχουν περισσότερο κατά κεφαλήν εισόδημα από εμάς. Αλλά money can't buy you love. Κρύο, νύχτα και μιζέρια τον περισσότερο καιρό σε αντίθεση με ήλιο, διασκέδαση και χαρούμενη διάθεση εδώ πέρα. Και ας πιάνουμε μόνο 100mbps, φτάνουν και περισσεύουν εκτός αν είσαι ανώμαλος με τις ταινίες. 

Επεξ/σία από possiz
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, possiz είπε

Προφανώς λόγω πετρελαίου έχουν περισσότερο κατά κεφαλήν εισόδημα από εμάς. Αλλά money can't buy you love. Κρύο, νύχτα και μιζέρια τον περισσότερο καιρό σε αντίθεση με ήλιο, διασκέδαση και χαρούμενη διάθεση εδώ πέρα. Και ας πιάνουμε μόνο 100mbps, φτάνουν και περισσεύουν εκτός αν είσαι ανώμαλος με τις ταινίες. 

Οι ευτυχισμένοι Ελληνες έφευγαν κατα μέσο όρο το 1% του γενικου πλυθησμού ετησίως τα τελευταία χρόνια

Οι δυστηχισμένοι Νορβηγοί κάθονται στην χώρα τους και είναι οι μοναδικοί που δέχονται ακόμη και πλούσιους βοριοευρωπαίους μετανάστες (π.χ. Σουηδούς)

Παρακαλώ κάποιος να ενημερώσει τους Σουηδούς ότι είναι προτιμότερο να μεταναστεύουν Ελλάδα γιατί ο POSSIZ είπε ότι θα είσαστε εδώ θα είναι ευτυχισμένοι.  

ΥΓ1 Οσον αφορά το πετρέλαιο η Βενεζούελα έχει 50 φορές περισσότερα αποδεδειγμένα πεδία αλλά δεν τους βλέπω να είναι πλουσιότεροι.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_proven_oil_reserves

ΥΓ2 Οσον αφορά το ΑΕΠ/κάτοικο είναι σχεδόν τριπλάσιο , τώρα θα μου πεις σιγα την διαφόρα απλά το λέω για την ιστορία.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sovereign_states_in_Europe_by_GDP_(PPP)_per_capita

ΥΓ3

Μην σβήνεις αυτά που λές αφού σου έχει απαντήσει κάποιος

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...