Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Band 3 22.99$ @AliExpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Για κανα μπεμπη να παιζει στην παραλια καλα ειναι :) κανουν και τα 4 pair και μεταφορα δεδομενων; Ή τα φορατε απλα σαν ρολογια;

με την ιδια λογικη ουτε και η δικη σου ειναι. Οπως σου ειπα δεν εχω καει μονο απο τα miband.

Εγώ και άλλα δύο άτομα με τα οποία έχω σχεδόν καθημερινή επαφή είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα mi band μας. Εκτός από το λουράκι που χάλασε σε μένα (1 ευρώ ανταλλακτικό) δεν έχουμε άλλο θέμα. Και ξέρω και τουλάχιστον αλλά 2-3 άτομα που είναι απόλυτα ικανοποιημενα με το δικό τους. Για τα 15 ευρώ που έδωσα του βάζω 10/10, χωρίς αμφιβολία στο τοπ 5 των αγορών που έχω κάνει από Κίνα. Το sleep tracking είναι πολύ χρήσιμο για όλους, ενώ και το ξυπνητήρι του είναι πολύ βολική λύση αν δεν θες να κάνεις φασαρία. 

Για τα κινητά της mi έχω ανάμικτες εντυπώσεις, αλλά η προσωπική μου έμπειρια όσον αφορά mi band είναι εξαιρετική. 

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To sleep tacking οσο λειτουργουσε δεν υπολογιζει με ακριβεια τον υπνο. Ουτε σε πιανει οταν ξυπνας, πρεπει να σηκωθεις απ το κρεβατι. Ουτε καταλαβαινει ακριβως ποτε κοιμασαι. Μονο το deep sleep -ισως- time να μετραει σωστα.

βασικα μπροστα στα mi smartphone ναι καλυτερο το miband.

1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Καλησπέρα, μπορείς να μου προτείνεις ένα άλλο ρολογάκι καλύτερο στα 20 ευρώ τώρα για το καλοκαιράκι;

Οχι. Παρε αυτο. Απλα δεν θα ακολουθησω.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Μέσα απο την εφαρμογή του gearbest (warehouse China) έχει 25,28€. Με 440 ποντους (7.56€) και belgium unregistered (0.50€) τελική τιμή 18.22€. Αν θέλετε επιλέγετε TV unregistered και η τελική τιμή 17.72€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, FKLDS είπε

Μέσα απο την εφαρμογή του gearbest (warehouse China) έχει 25,28€. Με 440 ποντους (7.56€) και belgium unregistered (0.50€) τελική τιμή 18.22€. Αν θέλετε επιλέγετε TV unregistered και η τελική τιμή 17.72€

Που να βρούμε τους 440 πόντους; :P

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, christakos07 είπε

Που να βρούμε τους 440 πόντους; :P

Γράψε κάνα ριβιου ρε συ.

1 ώρα πριν, FKLDS είπε

Έτσι το πήρα.ούτε με κουπόνι τόσο χαμηλά

Δημοσ.
49 minutes ago, vrwmiaris said:

Γράψε κάνα ριβιου ρε συ.

Έτσι το πήρα.ούτε με κουπόνι τόσο χαμηλά

Αργησατε να γραψετε...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zerg13 είπε

με την ιδια λογικη ουτε και η δικη σου ειναι. Οπως σου ειπα δεν εχω καει μονο απο τα miband.

Αυτό, οπότε ελπίζω να κατάλαβες για την κριτική σου.

Δες και τα δεδομένα της αγοράς παράλληλα

screenshot-2017-08-03-19-37-16.png?w=680

https://techcrunch.com/2017/08/03/report-xiaomi-is-worlds-top-wearable-maker-for-first-time-as-fitbit-sales-slide/?guccounter=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...