gabriel1981 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Υπάρχει tutorial στο YouTube που δείχνει πως αλλάζεις την κινεζική γλώσσα. Είναι πολύ απλό. Το έκανα χθες. Επίσης, η κακή φωτεινότητα λύθηκε στο mi band 3.
siegfried_gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Προσοχή αναφορικά με το Chinese version. Γνωστός Unboxer που το έκανε review είπε-έδειξε ότι και να περάσεις αγγλικά κάποιες ειδοποιήσεις που είναι ελληνικά έχουν θέμα.
kamennos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Yπάρχει κάπου tutorial για την αλλαγή της γλώσσας ? https://youtu.be/eLDhX37gRpI σε αυτό το review το είδα! 1
gabriel1981 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μη τρομάζετε . Όλοι οι Ελληνικοι χαρακτηρες ειδοποιήσεων φαίνονται σωστά αν ακολουθήσεις τα βήματα ( εκτός από τα τονισμενα γράμματα- που δείχνει Ένα αγγλικό ερωτηματικό) πχ ο καιρ?ς σ?μέρα Φυσικά το αφήνεις στα αγγλικά και τελειώνει η υπόθεση.. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από gabriel1981
stark Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Έχοντας το Xiaomi / Huami Amazfit Cor (που ουσιαστικά είναι κάτι μεταξύ του Amazfit BIP & του Mi Band 3 και τα firmwares τους είναι κατά ένα τρόπο "παρόμοια"), να καταθέσω τα εξής: Ειχα αγορασει την κινέζικη version και με κάποιο update του Mi Fit, το μενού έγινε αγγλικό, καθότι έβλεπε ότι το κινητό μου δεν είχε κινέζικο interface, κλπ. Το πρόβλημα με τα special characters (τελικό "ς" και τονισμένοι χαρακτήρες) που φαίνονται σαν "(?)" το είχα κι εγώ από την αρχή και συνεχίζω να το έχω, παρόλο που έκανα ΚΑΙ την μετατροπή του Hardware ID από κινέζικο σε international / global (υπάρχει guide στους XDA Devs). Μεγάλο ξενέρωμα που έχει κυκλοφορήσει πάνω από 6 μήνες και η υποστήριξη των UTF χαρακτήρων είναι προβληματική. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Το Mi Band 2 είχε ποτέ πρόβλημα με αυτούς τους χαρακτήρες (το οποίο διορθώθηκε αργότερα) ;;; !
AccountSaver Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις το παρήγγειλα ,ευχαριστώ για την ενημέρωση *Update* ΏΡΑ : 12:09 : Μου ακύρωσαν το Order ,automatically με closed case,αμέσως χωρίς ενημέρωση.Σε e-mail που μου ήρθε έχει να κάνει με coupon violation. Μίλησα και με το chat engine τους, και λέει ότι κάνει την ΙΡ Monitor ,για να δεί αν χρησιμοποιηθεί κτλ. Οπότε δεν παίζει ρόλο μόνο το νέο account αλλά και ΙΡ ,και όνομα/επώνυμο να μην είναι ίδια και κάρτα τράπεζας. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από AccountSaver
Dinoel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) από θέμα μενού δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί αν το κινητό σου είναι στα αγγλικά κάνει update μόλις το συνδέσεις και γυρνάει σε αγγλικά. Αυτό έγινε πριν 3 βδομάδες περίπου δεν υπήρχε πριν. Το θέμα με τους χαρακτήρες υπάρχει όντως όταν σου στέλνουν Ελληνικούς χαρακτήρες αλλά το νόημα μπορείς να το βγάλεις. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Dinoel
Da1Li5oS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Έριξα και εγώ μια παραγγελία. Ελπίζω να είναι καλής ποιότητας.
s2117 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Για πείτε οι γνώστες τι μπορούμε να κάνουμε με αυτό το μαραφέτι? Για οτιδήποτε, πρέπει να συνδέσουμε το κινητό μας, ή κάποιες (ποιες;) λειτουργίες παίζουν αυτόνομα;
Zerg13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλικη συμβουλη. Μεινετε μακρυα απο κινεζικες εκδοσεις. Μπλεκετε σε διαδικασιες. 2) αποφυγετε τα xiaomi. Η εταιρεια ειναι overated , μια μεσαια εταιρεια σε ποιοτητα ειναι, τιποτα παραπανω. Δεν ειναι ολα τα προϊοντα της καλα. Επισης ποιος μας ρωτησε οτι θελουμε να αφιερωσουμε χρονο για να τα κανουμε να δουλευουν; ενα mi band 2 μου καηκε, και 2 διαφορετικα μοντελα smartphone redmi εχουν προβλημα στις κλησεις. Το ενα και global/global κιολας. Στις 12/7/2018 στις 11:30 ΠΜ, s2117 είπε Για πείτε οι γνώστες τι μπορούμε να κάνουμε με αυτό το μαραφέτι? Για οτιδήποτε, πρέπει να συνδέσουμε το κινητό μας, ή κάποιες (ποιες;) λειτουργίες παίζουν αυτόνομα; Παιζουν αρκετα αυτοματα. Για παραπανω συνδεεις με το κινητο με bluetooth pair. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από Zerg13
Μακιαβέλλι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Φιλικη συμβουλη. Μεινετε μακρυα απο κινεζικες εκδοσεις. Μπλεκετε σε διαδικασιες. 2) αποφυγετε τα xiaomi. Η εταιρεια ειναι overated , μια μεσαια εταιρεια σε ποιοτητα ειναι, τιποτα παραπανω. Δεν ειναι ολα τα προϊοντα της καλα. Επισης ποιος μας ρωτησε οτι θελουμε να αφιερωσουμε χρονο για να τα κανουμε να δουλευουν; ενα mi band 2 μου καηκε, και 2 διαφορετικα μοντελα smartphone redmi εχουν προβλημα στις κλησεις. Το ενα και global/global κιολας. Παιζουν αρκετα αυτοματα. Για παραπανω συνδεεις με το κινητο με bluetooth pair. Καλησπέρα, μπορείς να μου προτείνεις ένα άλλο ρολογάκι καλύτερο στα 20 ευρώ τώρα για το καλοκαιράκι;
GeorgeAl92 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Φιλικη συμβουλη. Μεινετε μακρυα απο κινεζικες εκδοσεις. Μπλεκετε σε διαδικασιες. 2) αποφυγετε τα xiaomi. Η εταιρεια ειναι overated , μια μεσαια εταιρεια σε ποιοτητα ειναι, τιποτα παραπανω. Δεν ειναι ολα τα προϊοντα της καλα. Επισης ποιος μας ρωτησε οτι θελουμε να αφιερωσουμε χρονο για να τα κανουμε να δουλευουν; ενα mi band 2 μου καηκε, και 2 διαφορετικα μοντελα smartphone redmi εχουν προβλημα στις κλησεις. Το ενα και global/global κιολας. Παιζουν αρκετα αυτοματα. Για παραπανω συνδεεις με το κινητο με bluetooth pair. Φιλική συμβουλή όταν αναφέρεσαι στο πιο πετυχημένο wearable gadget στον κόσμο (mi band 2) καλύτερα να έχεις επιχειρήματα για αυτά που λες. 1 3
kmarios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Φιλικη συμβουλη. Μεινετε μακρυα απο κινεζικες εκδοσεις. Μπλεκετε σε διαδικασιες. 2) αποφυγετε τα xiaomi. Η εταιρεια ειναι overated , μια μεσαια εταιρεια σε ποιοτητα ειναι, τιποτα παραπανω. Δεν ειναι ολα τα προϊοντα της καλα. Επισης ποιος μας ρωτησε οτι θελουμε να αφιερωσουμε χρονο για να τα κανουμε να δουλευουν; ενα mi band 2 μου καηκε, και 2 διαφορετικα μοντελα smartphone redmi εχουν προβλημα στις κλησεις. Το ενα και global/global κιολας. Παιζουν αρκετα αυτοματα. Για παραπανω συνδεεις με το κινητο με bluetooth pair. Το mi band2 πουλάει ακόμα σαν φρέσκο ψωμάκι. Στην οικογένεια έχουμε πλέον 4 και δεν έχει πάθει κανένα τίποτα. δεν νομίζω ότι η κριτική σου είναι αντικειμενική. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από kmarios 3
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 2 hours ago, Zerg13 said: Φιλικη συμβουλη. Μεινετε μακρυα απο κινεζικες εκδοσεις. Μπλεκετε σε διαδικασιες. 2) αποφυγετε τα xiaomi. Η εταιρεια ειναι overated , μια μεσαια εταιρεια σε ποιοτητα ειναι, τιποτα παραπανω. Δεν ειναι ολα τα προϊοντα της καλα. Επισης ποιος μας ρωτησε οτι θελουμε να αφιερωσουμε χρονο για να τα κανουμε να δουλευουν; ενα mi band 2 μου καηκε, και 2 διαφορετικα μοντελα smartphone redmi εχουν προβλημα στις κλησεις. Το ενα και global/global κιολας. Παιζουν αρκετα αυτοματα. Για παραπανω συνδεεις με το κινητο με bluetooth pair. Εγώ πάντως έβγαλα το συμπέρασμα πως είσαι απλά γκαντέμης η δεν προσέχεις τα πράγματα σου
Zerg13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kmarios είπε Το mi band2 πουλάει ακόμα σαν φρέσκο ψωμάκι. Στην οικογένεια έχουμε πλέον 4 και δεν έχει πάθει κανένα τίποτα. δεν νομίζω ότι η κριτική σου είναι αντικειμενική. Για κανα μπεμπη να παιζει στην παραλια καλα ειναι κανουν και τα 4 pair και μεταφορα δεδομενων; Ή τα φορατε απλα σαν ρολογια; με την ιδια λογικη ουτε και η δικη σου ειναι. Οπως σου ειπα δεν εχω καει μονο απο τα miband. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα