odystam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, s2117 είπε Δεν ισχύει αυτό. Εγώ (και όχι μόνο) πλήρωσα το 3€ καπέλο για να παραλάβω αντικείμενο αξίας 18 €, παρότι έδωσα τιμολόγιο και paypal screenshot. Πάντως εγώ παίρνω ενα κάρο πράγματα καθε τόσο και ούτε λεπτό δεν εχω δώσει για τελωνεία... 1 ώρα πριν, johnnycer είπε Εχουν tracking number? Ελτα συστημένο έρχεται; Έχεις tracking ανάλογα με τα μεταφορικά που έχεις επιλέξει. Το δέμα έρχεται σπίτι σου. 1
therion13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, odystam είπε Πάντως εγώ παίρνω ενα κάρο πράγματα καθε τόσο και ούτε λεπτό δεν εχω δώσει για τελωνεία... Έχεις tracking ανάλογα με τα μεταφορικά που έχεις επιλέξει. Το δέμα έρχεται σπίτι σου. Πιστεύω πως είναι ανάλογα το δέμα. αν είναι κάτι μαγαλο σε σχήμα κινητό/ταβλετ το κουτι μην παραξενευτείς αν δεις γράμμα απο ελτα
paiktaras69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, kamennos είπε Αν το βιάζεστε το παίρνετε και περνάτε εσείς τα ελληνικά γιατί είναι η κινεζική έκδοση αλλιώς περιμένετε από Σεπτέμβρη που θα βγεί η global. εγώ τότε σκέφτομαι να αλλάξω το (σκυλί) mi band 2 που έχω εδώ και 2 χρόνια. Yπάρχει κάπου tutorial για την αλλαγή της γλώσσας ?
mikeser Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Yπάρχει κάπου tutorial για την αλλαγή της γλώσσας ? εχει βγει update στην εφαρμογη mifit που την αλλαζει αυτοματα στα αγγλικα απο οτι διαβασα στο reddit 1
apostolispk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Παω να κανω την αγορα με χρεωστικη καρτα Visa και δεν με αφηνει να προχωρησω στην αγορα!!! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα??
Da1Li5oS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, lefta_yparxoun είπε το τελευταίο εξάμηνο δέχονται στο ali paypal, είχαν κάνει και promotion. Εμένα πάντως δε μου εμφανίζει αγορά με PayPal
dionysg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Σε κανενα δεν εμφανιζει γιατι δεν δεχεται paypal το aliexpress ... 1
koooleeek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Ρε παιδιά και εγώ τόσο καιρό ξέρω ότι δεν δέχεται paypal το AliExpress. Προβληματίζομαι τώρα.... 🤔
vrwmiaris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 20 λεπτά πριν, koooleeek είπε Ρε παιδιά και εγώ τόσο καιρό ξέρω ότι δεν δέχεται paypal το AliExpress. Προβληματίζομαι τώρα.... 🤔 Ποτέ δεν δεχόταν.Έχει αλλάξει αυτό; άντε μπας και βγάλουμε άκρη.
teotsi21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά απλά το αλι δίνει την δυνατότητα στον ΠΩΛΗΤΉ να δέχεται PayPal. Αλλά 9/10 πωλητές δεν έχουν κάνει την μετάβαση, άρα δώρο άδωρο. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από teotsi21
what_if Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 καλο χρυσο το mi band αλλα κατω απο ηλιο οθονη δεν ,τουλαχιστον στο 2 ,δεν ξερω αν στο 3 κανανε κανα κολπο 2
apostolispk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Εκανε κανενας παραγγελια?? Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικες καρτες και δεν δεχεται καμια.
odystam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, apostolispk είπε Εκανε κανενας παραγγελια?? Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικες καρτες και δεν δεχεται καμια. Στις τελευταίες παραγγελίες μου είχα το ίδιο θέμα οπότε έφτιαξα άλλο account :Ρ
DigitalElf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 43 minutes ago, apostolispk said: Εκανε κανενας παραγγελια?? Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικες καρτες και δεν δεχεται καμια. Εγώ έκανα παραγγελία εχθές το βράδυ με prepaid της Πειραιώς. Απλά αγόρασα κάτι άλλο και όχι το αντικείμενο του θέματος.
dionysg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Ποτέ δεν δεχόταν.Έχει αλλάξει αυτό; άντε μπας και βγάλουμε άκρη. Ενα φεγγάρι δεχόταν αλλά ήταν υψηλές οι προμήθειες που ζηταγε και έφτιαξαν το alipay. End of story
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα