Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Band 3 22.99$ @AliExpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.aliexpress.com/item/2018-New-Original-Xiaomi-Mi-Band-3-Smart-Bracelet-Black-0-78-inch-OLED-miband-3/32885353546.html

Κουπονι 4 δολλαριων για νεους χρηστες οπως φαινεται στην εικονα 

HjdUjxe.png

Τελικη τιμη 22.99$, αρα εντος οριου τελωνειου. Το κουπονι αφαιρειται πριν την ολοκληρωση της παραγγελιας.

Επεξ/σία από teotsi21
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρουμε τι γίνεται με το τελωνείο τώρα τελευταία; ο αδερφός μου κάτι γυαλιά πήρε 13€ kai τον έστειλε mail το ελτά να τους στείλει την αγορά της paypal, τιμολόγιο κάτι τέτοιο αλλιώς σε ενα μήνα το χάνει

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, therion13 είπε

Ξέρουμε τι γίνεται με το τελωνείο τώρα τελευταία; ο αδερφός μου κάτι γυαλιά πήρε 13€ kai τον έστειλε mail το ελτά να τους στείλει την αγορά της paypal, τιμολόγιο κάτι τέτοιο αλλιώς σε ενα μήνα το χάνει

Στέλνεις σκρινσοτ της αγοράς από το PayPal (ή το web banking) , και αν είναι κάτω από 22 ευρώ το ελεύθερονουν άμεσα. Γκουγκλαρε το μέιλ του ΓΕΤΑ γιατί δεν το θυμάμαι. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

ξερουμε τι διαφορα εχει το chinese version απο το  global/eng?

Αν δεν κανω λαθος το Chinese έχει μονο κινέζικα 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, therion13 είπε

Μέχρι 22€ ο,τι και να ειναι δε έχει επιπλέον χρέωση. 

Όσο για την μεταφορά, επειδή κάθε τόσο παραγγέλνω πολλά πραγματακια απο ali, συνήθως κανουν 1.5 μηνα να έρθουν αλλά τα τελευταία πράγματα που πήραν φτάσανε σε δυο βδομάδες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, odystam είπε

Όσο για την μεταφορά, επειδή κάθε τόσο παραγγέλνω πολλά πραγματακια απο ali, συνήθως κανουν 1.5 μηνα να έρθουν αλλά τα τελευταία πράγματα που πήραν φτάσανε σε δυο βδομάδες. 

Δεν ισχύει αυτό. Εγώ (και όχι μόνο) πλήρωσα το 3€ καπέλο για να παραλάβω αντικείμενο αξίας 18 €, παρότι έδωσα τιμολόγιο και paypal screenshot.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, odystam είπε

Εχουν tracking number? Ελτα συστημένο έρχεται;

Δημοσ.

Αν το βιάζεστε το παίρνετε και περνάτε εσείς τα ελληνικά γιατί είναι η κινεζική έκδοση αλλιώς περιμένετε από Σεπτέμβρη που θα βγεί η global. εγώ τότε σκέφτομαι να αλλάξω το (σκυλί) mi band 2 που έχω εδώ και 2 χρόνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, teotsi21 είπε

Στέλνεις σκρινσοτ της αγοράς από το PayPal (ή το web banking) , και αν είναι κάτω από 22 ευρώ το ελεύθερονουν άμεσα. Γκουγκλαρε το μέιλ του ΓΕΤΑ γιατί δεν το θυμάμαι. 

Από πότε δέχονται ππ;

Για το αλι αναφέρομαι.

Επεξ/σία από vrwmiaris
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Από πότε δέχονται ππ;

Για το aliexpress ρωτάς? Γενικά για αγορές από κινεζομαγαζα το είπα. Απο Ali στέλνεις από την ιστοσελίδα της τράπεζας την απόδειξη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...