ptheolo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, Το πρόβλημα είναι το εξής: Υπολογιστης έτοιμος χτισμένος από cosmodata κάνει 360€(390€ τιμή καταστήματος) και παρέχει 3 χρόνια εγγύησης. Στον αντίποδα η αγορά και προφανώς το χτίσιμο από μένα βγαίνει στα 325€. Αξίζει τα λεφτά η εγγύηση; Είναι κάτι που θα χρειαστεί;
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Εννοείτε πως θα χρειαστεί η εγγύηση ( αν την τιμήσουν και δεν αρχίσουν τα δικά τους ) κανε και ένα λινκ το PC και πες για τι χρίση το θες να δούμε αν αξίζει 1
ptheolo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Είναι αυτό εδώ. https://www.skroutz.gr/s/12856543/Expert-PC-Business-3-Intel-Core-i3-8100-8GB-RAM-120GB-SSD.html Προορίζεται για χρήση ίντερνετ μέιλ κλπ. Ξέρω ότι για τέτοια λάιτ χρήση γινόταν και με κάποιον pentium gold και ίσως λιγότερη RAM. Αλλά έτσι μου φαίνεται θα είναι ένα πολύ γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα. Απλά και τα ίδια τα εξαρτήματα δεν έχουν εγγύηση αν πάθουν κάτι;
DiaperCh@nger Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Εννοείται ότι έχουν εγγύηση και τα εξαρτήματα ξεχωριστά. Καλύτερα μη πάρεις έτοιμο. Να φτιάξεις δικό σου. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, ptheolo είπε Είναι αυτό εδώ. https://www.skroutz.gr/s/12856543/Expert-PC-Business-3-Intel-Core-i3-8100-8GB-RAM-120GB-SSD.html Προορίζεται για χρήση ίντερνετ μέιλ κλπ. Ξέρω ότι για τέτοια λάιτ χρήση γινόταν και με κάποιον pentium gold και ίσως λιγότερη RAM. Αλλά έτσι μου φαίνεται θα είναι ένα πολύ γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα. Απλά και τα ίδια τα εξαρτήματα δεν έχουν εγγύηση αν πάθουν κάτι; Εχουν και αμα το παραγειλεις απο καπου που να στο συναρμολογουν πχ. eshop θα εχεις και την εγγύηση του καταστηματος που θα στο κοιταξσουν σαν συνολο για να δουν το εχει μπορείς να δει και builds με Ryzen 2200g που είναι πολύ καλύτερα https://www.e-shop.gr/innovator-3-cyber-power-2200g-white-me-windows-10-p-PER.910013 ειναι πιο ακριβο αλλα εχει και windows 10
DiaperCh@nger Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Παναγιά βόηθα 460 ευρώ για 2200g με force τροφοδοτικό και το φτηνότερο m/b σε am4... 4
vins Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Γενικά παιδιά στα έτοιμα builds τα τροφοδοτικά είναι ΣΑΠΙΑ! Μη δεχεστε να κουμπώνει το οποιοδήποτε σύστημα σε ωρολογιακή βόμβα! Προσωπικά από πιτσιρίκος πάντα πρώτα μάζευα λεφτά για το τροφοδοτικό και μετά για τα υπόλοιπα. Όταν με 50-60 ευρώ παίρνεις ποιοτικά τροφοδοτικά με 5 έτη εγγύηση, ουσιαστικά σου βγαίνει 10-15 ευρώ το χρόνο μαξ! Δείτε το έτσι 2
Fotia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στα έτοιμα συστήματα από αλυσίδες βάζουν κάποιο τροφοδοτικό της προκοπής ,γιατί έχουν και εγγύηση συνολικά.
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) To build του eshop το εφερα ως παραδειγμα ποιο πολυ και για το γεγονος οτι εχει 3 χρονια εγγυηση και windows sστην τιμη.... ασε που ισως μπορει να του κανει αλλαγες πριν το παραγειλει και απλα να πληρωσει την διαφορα η απλα να φτιαξει ενα νεο build παρομοιο με αυτο Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από Zengar Zombolt
ptheolo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τελικά κατέληξα σε ένα διαφοροποιημένο build σε κάτι λιγότερο απο 400€ που θα το στήσω εγώ αλλά σίγουρα με μεγαλύτερες δυνατότητες από το αρχικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα