GREGORYMO Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, argitt είπε Τι σύνταξη περιμένετε 2,5 χρόνια; Σύνταξη χηρείας !!!!! ΥΓ. Παίρνει ΕΝΑΝΤΙ.
argitt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σύνταξη χηρείας !!!!! ΥΓ. Παίρνει ΕΝΑΝΤΙ. Λέγοντας Έναντι εννοείς προσωρινή...Όταν έκανα τα χαρτιά για την χηρειας η υπάλληλος μου συνέστησε να μην ζητήσω προσωρινή γιατί η οριστική θα αργούσε πάνω από 2 χρόνια...Και γι'αυτό τον λόγο δν ζήτησα προσωρινή...Που νομίζω πρέπει να είναι στα όρια του 360-384 ευρώ μέχρι να βγει η απόφαση της οριστικής...
GREGORYMO Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, argitt είπε Λέγοντας Έναντι εννοείς προσωρινή...Όταν έκανα τα χαρτιά για την χηρειας η υπάλληλος μου συνέστησε να μην ζητήσω προσωρινή γιατί η οριστική θα αργούσε πάνω από 2 χρόνια...Και γι'αυτό τον λόγο δν ζήτησα προσωρινή...Που νομίζω πρέπει να είναι στα όρια του 360-384 ευρώ μέχρι να βγει η απόφαση της οριστικής... Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι !!!!!! ΥΓ.Εγώ, δεν σκέφτηκα ότι αν ΔΕΝ ζητούσα προσωρινή, η κανονική θα έβγαινε πιο ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!!!!
argitt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι !!!!!! ΥΓ.Εγώ, δεν σκέφτηκα ότι αν ΔΕΝ ζητούσα προσωρινή, η κανονική θα έβγαινε πιο ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!!!! Που να το ξέρεις.... Και κάτι τελευταίο για να έχω μια ολόκληρη εικόνα...Σε πόσο καιρό βγήκε η προσωρινή??
GREGORYMO Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, argitt είπε Που να το ξέρεις.... Και κάτι τελευταίο για να έχω μια ολόκληρη εικόνα...Σε πόσο καιρό βγήκε η προσωρινή?? Σύντομα. Νομίζω, σε 3-4 μήνες. Τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, στα έδωσαν ???? ΥΓ. Μάλιστα, έκανα τον εξής συλλογισμό: αν ζητήσω προσωρινή, θα ασχοληθούν ΑΜΕΣΑ, που τελικά δεν ίσχυσε στο να βγει η τελική. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από GREGORYMO Συμπληρώμα
argitt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποια αναδρομικά εννοείς;;;Εάν εννοείς τους 6 μήνες που περίμενε μέχρι να βγει η σύνταξη,η απάντηση είναι ναι...Τα έδωσαν μαζί με την πρώτη σύνταξη που ήταν ο 7μος μηνας.Δλδ μπήκαν όλα μαζί σύνταξη+αναδρομικα Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από argitt
GREGORYMO Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, argitt είπε Ποια αναδρομικά εννοείς;;;Εάν εννοείς τους 6 μήνες που περίμενε μέχρι να βγει η σύνταξη,η απάντηση είναι ναι...Τα έδωσαν μαζί με την πρώτη σύνταξη που ήταν ο 7μος μηνας. Αυτό, σε εμάς, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ !!
argitt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Αυτό, σε εμάς, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ !! Θα σας τα δώσουν όταν βγει η οριστική και αφού έχει γίνει συμψηφισμός στα ποσά...
GREGORYMO Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, argitt είπε Θα σας τα δώσουν όταν βγει η οριστική και αφού έχει γίνει συμψηφισμός στα ποσά... Προφανώς, αλλά αργούν πάρα πολύ !!!
johnmadgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 ποσο διαστημα κανει να διακοπει η συνταξη σε περιπτωση θανατου?
argitt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, johnmadgr είπε ποσο διαστημα κανει να διακοπει η συνταξη σε περιπτωση θανατου? Εννοείς η κανονική σύνταξη;
GREGORYMO Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, johnmadgr είπε ποσο διαστημα κανει να διακοπει η συνταξη σε περιπτωση θανατου? ΑΜΕΣΑ. Αφού ενημέρωσεις το ταμείο, εννοείται.
villasg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε ΑΜΕΣΑ. Αφού ενημέρωσεις το ταμείο, εννοείται. ΚΑλημερα και να μην ενημερωσεις εσυ τα η συνταξη κοβετε αυτοματα απο την ΗΔΙΚΑ μεσω ενημερωσης απο το συστημα ΑΡΙΑΔΝΗ αυτοματη αναστολη λογω θανατου και το ταμειο μετα κανει ενεργειες να παρει πισω απο το λογαριασμο του θανοντως ή τους κληρονομους τα "αχρεωσθητως καταβληθεντα ποσα" για την περιοδο που ειχε πεθανει αλλα πληρωθηκε
argitt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, villasg είπε ΚΑλημερα και να μην ενημερωσεις εσυ τα η συνταξη κοβετε αυτοματα απο την ΗΔΙΚΑ μεσω ενημερωσης απο το συστημα ΑΡΙΑΔΝΗ αυτοματη αναστολη λογω θανατου και το ταμειο μετα κανει ενεργειες να παρει πισω απο το λογαριασμο του θανοντως ή τους κληρονομους τα "αχρεωσθητως καταβληθεντα ποσα" για την περιοδο που ειχε πεθανει αλλα πληρωθηκε Ακριβώς...Νομίζω αυτό το εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν βγήκε το 15...Γιατί πριν υπήρχαν κάποιοι που δν ενημέρωναν τα ταμεία και συνέχιζαν να την λαμβάνουν...
villasg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Οπως πλεον υπαρχει αμεση ενημερωση για γαμους - συμφωνα συμβιωσης κλπκλπ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα