Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σύνταξη χηρείας !!!!!

ΥΓ. Παίρνει ΕΝΑΝΤΙ.

Λέγοντας Έναντι εννοείς προσωρινή...Όταν έκανα τα χαρτιά για την χηρειας η υπάλληλος μου συνέστησε να μην ζητήσω προσωρινή γιατί η οριστική θα αργούσε πάνω από 2 χρόνια...Και γι'αυτό τον λόγο δν ζήτησα προσωρινή...Που νομίζω πρέπει να είναι στα όρια του 360-384 ευρώ μέχρι να βγει η απόφαση της οριστικής...

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, argitt είπε

Λέγοντας Έναντι εννοείς προσωρινή...Όταν έκανα τα χαρτιά για την χηρειας η υπάλληλος μου συνέστησε να μην ζητήσω προσωρινή γιατί η οριστική θα αργούσε πάνω από 2 χρόνια...Και γι'αυτό τον λόγο δν ζήτησα προσωρινή...Που νομίζω πρέπει να είναι στα όρια του 360-384 ευρώ μέχρι να βγει η απόφαση της οριστικής...

Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι !!!!!!

ΥΓ.Εγώ, δεν σκέφτηκα ότι αν ΔΕΝ ζητούσα προσωρινή, η κανονική θα έβγαινε πιο ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!!!!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι !!!!!!

ΥΓ.Εγώ, δεν σκέφτηκα ότι αν ΔΕΝ ζητούσα προσωρινή, η κανονική θα έβγαινε πιο ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!!!!

Που να το ξέρεις....

Και κάτι τελευταίο για να έχω μια ολόκληρη εικόνα...Σε πόσο καιρό βγήκε η προσωρινή??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, argitt είπε

Που να το ξέρεις....

Και κάτι τελευταίο για να έχω μια ολόκληρη εικόνα...Σε πόσο καιρό βγήκε η προσωρινή??

Σύντομα.

Νομίζω, σε 3-4 μήνες.

Τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, στα έδωσαν ????

ΥΓ. Μάλιστα, έκανα τον εξής συλλογισμό: αν ζητήσω προσωρινή, θα ασχοληθούν ΑΜΕΣΑ, που τελικά δεν ίσχυσε στο να βγει η τελική.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια αναδρομικά εννοείς;;;Εάν εννοείς τους 6 μήνες που περίμενε μέχρι να βγει η σύνταξη,η απάντηση είναι ναι...Τα έδωσαν μαζί με την πρώτη σύνταξη που ήταν ο 7μος μηνας.Δλδ μπήκαν όλα μαζί σύνταξη+αναδρομικα

Επεξ/σία από argitt
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, argitt είπε

Ποια αναδρομικά εννοείς;;;Εάν εννοείς τους 6 μήνες που περίμενε μέχρι να βγει η σύνταξη,η απάντηση είναι ναι...Τα έδωσαν μαζί με την πρώτη σύνταξη που ήταν ο 7μος μηνας.

Αυτό, σε εμάς, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ !!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αυτό, σε εμάς, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ !!

Θα σας τα δώσουν όταν βγει η οριστική και αφού έχει γίνει συμψηφισμός στα ποσά...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, argitt είπε

Θα σας τα δώσουν όταν βγει η οριστική και αφού έχει γίνει συμψηφισμός στα ποσά...

Προφανώς, αλλά αργούν πάρα πολύ !!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
6 ώρες πριν, johnmadgr είπε

ποσο διαστημα κανει να διακοπει η συνταξη σε περιπτωση θανατου?

Εννοείς η κανονική σύνταξη;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, johnmadgr είπε

ποσο διαστημα κανει να διακοπει η συνταξη σε περιπτωση θανατου?

ΑΜΕΣΑ. Αφού ενημέρωσεις το ταμείο, εννοείται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

ΑΜΕΣΑ. Αφού ενημέρωσεις το ταμείο, εννοείται.

ΚΑλημερα και να μην ενημερωσεις εσυ τα η συνταξη κοβετε αυτοματα απο την ΗΔΙΚΑ μεσω ενημερωσης απο το συστημα ΑΡΙΑΔΝΗ αυτοματη αναστολη λογω θανατου  και το ταμειο μετα κανει ενεργειες να παρει πισω απο το λογαριασμο του θανοντως ή τους κληρονομους τα "αχρεωσθητως καταβληθεντα ποσα" για την περιοδο που ειχε πεθανει αλλα πληρωθηκε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, villasg είπε

ΚΑλημερα και να μην ενημερωσεις εσυ τα η συνταξη κοβετε αυτοματα απο την ΗΔΙΚΑ μεσω ενημερωσης απο το συστημα ΑΡΙΑΔΝΗ αυτοματη αναστολη λογω θανατου  και το ταμειο μετα κανει ενεργειες να παρει πισω απο το λογαριασμο του θανοντως ή τους κληρονομους τα "αχρεωσθητως καταβληθεντα ποσα" για την περιοδο που ειχε πεθανει αλλα πληρωθηκε

Ακριβώς...Νομίζω αυτό το εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν βγήκε το 15...Γιατί πριν υπήρχαν κάποιοι που δν ενημέρωναν τα ταμεία και συνέχιζαν να την λαμβάνουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...