Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό βάρος για 20.000 . Πολύ όμως για τσαντάκι.

6 λεπτά πριν, spy94 είπε

Ψαχνω μεγαλο powerbank(10.000++)

Ειδα αυτο https://www.skroutz.gr/s/11169611/Adata-P20000D-20000mAh.html

Αξιζει του θεματος το εξτρα κοστος;

Εσύ θα κρίνεις. Η ιντένσο είναι μια φτηνή αλλά καλή κινέζικη εταιρία. Την ADATA δεν την ξέρω. Δοκίμασε ηλιακό φορτιστή ή πάρε δυο μικρά, μιας και το μεγάλο powerbank έχει μειονεκτήματα (βάρος, δεν ισχύει η πραγματική τιμή των μιλιαμπερ κλπ)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, froyd είπε

Εσύ θα κρίνεις. Η ιντένσο είναι μια φτηνή αλλά καλή κινέζικη εταιρία. Την ADATA δεν την ξέρω. Δοκίμασε ηλιακό φορτιστή ή πάρε δυο μικρά, μιας και το μεγάλο powerbank έχει μειονεκτήματα (βάρος, δεν ισχύει η πραγματική τιμή των μιλιαμπερ κλπ)

Για γερμανικη την ειχα την intenso.Η adata ειναι κινεζικη αλλα εχω καλες εμπειριες απο αρκετα προιοντα της.Ρωταω μπας και καποιος εχει εμπειρια με το συγκεκριμενο powerbank η αν εχει δει διαβασει κατι παραπανω να πει μια γνωμη.

• Like 1
Δημοσ.

Το ADATA τα εχω παρει εγω απο προσφορα στο e-shop, τοτε στα 27 ευρω. Πολυ καλό σαν powerbank, οτι υπόσχεται το κάνει. Δεν εχει quick charge ομως!

Δημοσ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το q10000 της intenso.σκυλί μαύρο.εκτός εάν βρεις σε πολύ καλή τιμή κανένα  Xiaomi από Κίνα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοηθεια guys.απο κινα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι πλεον και αν αξιζει αλλα αν εχετε κανα προχειρο λινκ ριχτε κανα πμ.Οποτε βλεπωντας απο Ελλαδα ειδα το xiaomi το 10αρι στα 16€ και λεω για λιγα παραπανω αξιζει θεωρητικα για το 20αρι.

Δημοσ.
54 minutes ago, froyd said:

H Intenso είναι γερμανική εταιρεία.

https://www.intenso.de/impressum_en.php

Intenso International GmbH
Gutenbergstraße 2
49377 Vechta, Germany
T: 04441-9991-0
F: 04441-9991-20
E: [email protected]

Geschäftsführer: Jens Lübbe
Handelsregistereintrag: Amtsgericht Oldenburg, HRB-Nr. 212353
Umsatzsteuer-ID: DE 313506019

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.mymemory.co.uk/anker-powercore-20100mah-usb-c-portable-power-bank-black.html

με 33.94 (μαζι με τα μεταφορικα η τιμη) παιρνεις αυτο εδω απο εταιρια που ειναι απλα κορυφη στον χωρο των powerbanks/φορτιστων. Εξαιρετικη ποιοτητα μπαταριων και γενικοτερα καλοσχεδιασμενες πλακετες με ολες τις απαραιτητες προστασιες. Εχω το φθηνοτερο powercore των 10.000mah και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Διατηρει το φορτιο του για εβδομαδες (πολυ καλυτερα απο το intenso s10000) και φορτιζει αξιοπιστα, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης γενικα. Μονο αρνητικό το οποίο βρίσκω είναι ότι δεν υποστηρίζει QC 2 ή 3. Για μενα αξιζει καθε ευρω παραπανω η συγκεκριμενη εταιρια. Με την θυρα type c φορτιζει και laptop.

Επεξ/σία από teotsi21
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...