dimoskoutr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στο youtube πάντως μιλάνε για τον 4415u και όχι τον 4415y... Έχουν σημαντική διαφορά στις επιδόσεις αυτοί οι δύο... Αν είναι ο u πάντως θα είναι πολύ καλύτερη η τιμή που δίνουν...
nhzt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Πολύ αργή cpu. Θα έπρεπε να πάει σε i3 σε αυτή την τιμή (400$ + $130 πληκτρολόγιο, 530$) και με αυτά τα specs, πιστεύω. EDIT: Η 64 gb έκδοση θα είμαι με eMMC και όχι SSD. Ακόμη χειρότερα δηλαδή.... Αν θες δηλαδή SSD πας στα $550 + $130 = $680. $650 αν πας για το απλό πληκτρολόγιο. Και αυτό για PENTIUM.... Τιμή Αμερικής. Εδώ βάλτε μετατροπή 1:1 και ΦΠΑ. Όχι για 10" tablet δεν αξίζει, και ας είναι on the go... και επίσης για 10 και 12 ίντσες.... δηλ για διαστάσεις ταμπλετ. Βασικά απευθύνεται σε fun και άτομα που δεν τους ενδιαφέρει η τιμή. 1
aris1986 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Surface από τα lidl, τουλάχιστον όλο και κάποιος youtuber θα το κάνει review να το δούμε, γιατί σε αυτά τα λεφτά πας σε καλύτερα πράγματα... 2
hristos1975psi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Γι αυτό η M$ Θα παραμένει μια ζωή τριτη και καταϊδρωμένη… Αυτή η εταιρία είναι καταδικασμένη και μόνη της να αγωνίζεται να έρχεται όχι δεύτερη αλλά τρίτη
nhzt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 26 λεπτά πριν, GrigM είπε Προσωπικα, ποτε δεν καταλαβα τον λογο υπαρξης των tablets κ τωρα δεν τον καταλαβαινω ακομα περισσοτερο. Θα παρει ο μαθητης tablet, το οποιο ομως θα χρειαστει να το κανει laptop αγοραζοντας το keyboard γιατι σημειωσεις με touch ΔΕΝ κανεις. Επισης με 4GB ram, μονο καταλαθος θα το αγορασει καποιος. Και οχι επειδη ειναι λιγα (που ειναι, αλλα τη δουλεια σου στη τελικη την κανεις) αλλα επειδη δεν ειναι future-proof η συσκευη απ τη στιγμη που δεν μπορεις να την ανοιξεις. Στα χρηματα οποτε του 8/128 με keyboard, ο καλος ο μαθητης θα παει για κατι με iΧ 7th-8th gen στις 13ιντσες, οπου το πολυ να χρειαστει να βαλει μια Ram ακομα. Δε ξερω.. Αυτό ακριβώς. Το ταμπλετ έχει πολύ περιορισμένη χρήση. Είναι ένα κινητό (αν και τα κινητά είναι ισχυρότερα) με μεγάλη οθόνη. Σε γενικές γραμμές δεν βλέπω καμία παραπάνω χρήση από σερφαρισμα και παιχνίδια για παιδιά. 2
whoever81 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GrigM είπε Προσωπικα, ποτε δεν καταλαβα τον λογο υπαρξης των tablets κ τωρα δεν τον καταλαβαινω ακομα περισσοτερο. Θα παρει ο μαθητης tablet, το οποιο ομως θα χρειαστει να το κανει laptop αγοραζοντας το keyboard γιατι σημειωσεις με touch ΔΕΝ κανεις. Επισης με 4GB ram, μονο καταλαθος θα το αγορασει καποιος. Και οχι επειδη ειναι λιγα (που ειναι, αλλα τη δουλεια σου στη τελικη την κανεις) αλλα επειδη δεν ειναι future-proof η συσκευη απ τη στιγμη που δεν μπορεις να την ανοιξεις. Στα χρηματα οποτε του 8/128 με keyboard, ο καλος ο μαθητης θα παει για κατι με iΧ 7th-8th gen στις 13ιντσες, οπου το πολυ να χρειαστει να βαλει μια Ram ακομα. Δε ξερω.. Σε βλέπω ιδιαίτερα προβληματισμένο 😊 Συμφωνώ γενικά με το συλλογισμό αλλά την ύπαρξη των tablet την καταλαβαίνω. Την ύπαρξη των λάπτοπ την καταλαβαίνω. Τα 2 σε 1 ποτέ δεν κατάλαβα. Πληρώνεις premium για χειρότερες επιδόσεις. Σίγουρα δεν είναι VFM συσκευή και εγώ προσωπικά δεν θα την αγόραζα ακόμα και αν απειλούνταν η ζωή μου. Το κακό είναι ότι πέρα από τον αδύναμο επεξεργαστή τα Windows 10 S δεν έχουν ακόμα ολοκληρωμένο οικοσύστημα εφαρμογών και τα συμβατικά 10 θα ψιλοσέρνονται. Φαίνεται να έχει πάντως ωραία οθόνη και ποιοτική κατασκευή. Oh well... Μπράβο στη Microsoft! Ακυρώνει το Andromeda και κυκλοφορεί το τρομερό Go. Εχει χάσει επαφή με τον μέσο καταναλωτή και σκόπιμα νομίζω. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από whoever81 2
kanagias13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Αυτή η συσκευή είναι σημαντική γιατί θα δούμε από Oems παρόμοια κ καλύτερα μηχανάκια με σχεδόν μισά χρήματα. Και φυσικά τέτοιες συσκευές έρχονται για να χτυπήσουν αμφότερα chrome books και Ipad. Στην κατηγορία που έχει το πάνω χέρι η μικρομάλακη θα χτυπήσει με όλους τους τρόπους και τα μέσα να περιορίσει πολύ τον ανταγωνισμό. 2
paragontikos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 και τα 399 δολαρια εδω μαγικα μετατρέπονται σε 599 ευρω (χωρις πληκτρολογια κτλ)😅 1 1
marios28 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, whoever81 είπε Σε βλέπω ιδιαίτερα προβληματισμένο 😊 Συμφωνώ γενικά με το συλλογισμό αλλά την ύπαρξη των tablet την καταλαβαίνω. Την ύπαρξη των λάπτοπ την καταλαβαίνω. Τα 2 σε 1 ποτέ δεν κατάλαβα. Πληρώνεις premium για χειρότερες επιδόσεις. Σίγουρα δεν είναι VFM συσκευή και εγώ προσωπικά δεν θα την αγόραζα ακόμα και αν απειλούνταν η ζωή μου. Το κακό είναι ότι πέρα από τον αδύναμο επεξεργαστή τα Windows 10 S δεν έχουν ακόμα ολοκληρωμένο οικοσύστημα εφαρμογών και τα συμβατικά 10 θα ψιλοσέρνονται. Φαίνεται να έχει πάντως ωραία οθόνη και ποιοτική κατασκευή. Oh well... Μπράβο στη Microsoft! Ακυρώνει το Andromeda και κυκλοφορεί το τρομερό Go. Εχει χάσει επαφή με τον μέσο καταναλωτή και σκόπιμα νομίζω. Άσχετα αν ακύρωσε η όχι την andromeda νομίζω πως ισχύει το αντίθετο. Μάλλον προσπαθεί να πιάσει επαφή με τον καταναλωτή. Όσο για την andromeda (δεν ξέρω αν έχει ακυρωθεί) αυτή και αν δεν απευθύνεται/απευθυνόταν στον μέσο καταναλωτή με κόστος όπως αναμενόταν κοντά στα 1000-1500 ευρώ, χωρίς fb και τόσες άλλες δημοφιλείς mobile εφαρμογές. Συμφωνώ με τα παρακάτω (το ίδιο θα ίσχυε/ισχύει και για την andromeda, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα βλέπαμε συσκευές και από άλλους κατασκευαστές). 57 λεπτά πριν, kanagias13 είπε Αυτή η συσκευή είναι σημαντική γιατί θα δούμε από Oems παρόμοια κ καλύτερα μηχανάκια με σχεδόν μισά χρήματα. Και φυσικά τέτοιες συσκευές έρχονται για να χτυπήσουν αμφότερα chrome books και Ipad. Στην κατηγορία που έχει το πάνω χέρι η μικρομάλακη θα χτυπήσει με όλους τους τρόπους και τα μέσα να περιορίσει πολύ τον ανταγωνισμό. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από marios28 1
Retromaniac Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kanagias13 είπε Αυτή η συσκευή είναι σημαντική γιατί θα δούμε από Oems παρόμοια κ καλύτερα μηχανάκια με σχεδόν μισά χρήματα. Και φυσικά τέτοιες συσκευές έρχονται για να χτυπήσουν αμφότερα chrome books και Ipad. Στην κατηγορία που έχει το πάνω χέρι η μικρομάλακη θα χτυπήσει με όλους τους τρόπους και τα μέσα να περιορίσει πολύ τον ανταγωνισμό. Συμφωνώ ότι δημιουργεί νέα αγορά για τους oems όπως έκανε με επιτυχία στα άλλα μεγέθη. Αλλα θα μπορούσε και η ίδια στην τιμή αυτή να βάλει i3, 64ssd και να χτυπήσει τον ανταγωνισμό (Chromebook, iPad) απευθείας και όχι μέσω των oems. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από Retromaniac 2
efkairiakos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Πολύ ωραίο φαίνεται, δεν κατάλαβα γιατί απο 399 πάει για το επόμενο συν 150 δολάρια. νομίζω είναι υπερβολική η ψαλίδα για ένα τσιπ ραμ και μια ρομ...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, vagdesign είπε Όμορφο δείχνει και ίσως να είναι η σωστή τιμή για τέτοιου είδους tablets που αντικαθιστούν laptops για χρήση "on the go" και μόνο. Κάτι σαν σύνδεσμος εργασίας γραφείου και συνάντησης/παρουσίασης. Καλή τιμή για αυτά που προσφέρει και ωραίο video παρουσίασης. ε οχι και καλη τιμη τα 338 ευρω που στην ελλαδα θα ειναι πολυ παραπανω...για αυτα που προσφερει!! μη τρελαθουμε....
whoever81 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, marios28 είπε Άσχετα αν ακύρωσε η όχι την andromeda νομίζω πως ισχύει το αντίθετο. Μάλλον προσπαθεί να πιάσει επαφή με τον καταναλωτή. Όσο για την andromeda (δεν ξέρω αν έχει ακυρωθεί) αυτή και αν δεν απευθύνεται/απευθυνόταν στον μέσο καταναλωτή με κόστος όπως αναμενόταν κοντά στα 1000-1500 ευρώ, χωρίς fb και τόσες άλλες δημοφιλείς mobile εφαρμογές. Συμφωνώ με τα παρακάτω (το ίδιο θα ίσχυε/ισχύει και για την andromeda, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα βλέπαμε συσκευές και από άλλους κατασκευαστές). Προσπαθεί να πιάσει επαφή αλλά δυσκολεύεται ιδιαίτερα. Το software και το οικοσύστημα είναι κυρίως το πρόβλημα και όχι το hardware, όπως μας έδειξε και η πορεία της στα smartphones. Η Microsoft είναι θεμελιακά εταιρεία Software. Εξαιρέσεις είναι η σειρά Surface και βέβαια το Xbox (με δυσκολίες). Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από whoever81 1
gthe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα surface είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Και η προσθήκη ενός φτηνού surface είναι πάντα ευπρόδεκτη. Υπάρχει κόσμος που κάνει συνέχεια παρουσιάσεις και ταξιδεύει συνέχεια και το surface pro είναι το standar μηχάνημα για αυτή τη δουλειά σε όλες τις εταιρίες για αυτούς τους ανθρώπους. Το κόστος είναι μεγάλο γιατί μιλάμε για κοινό που δεν ενδιαφέρεται για το κόστος. Η MS με το απλό surface πριν και το καινούργιο τώρα προσπαθεί να κερδίσει μια μεγάλη μερίδα αγοραστικού κοινού που θέλει ένα απλό μηχάνημα για σημειώσεις και απλά πράγματα, πολύ ελαφρύ. Στην Αμερική μαθητές και φοιτητές κρατάνε σημειώσεις για όλα με το laptop τους ή το tablet τους. Και υπάρχει ο αφανής παίχτης για εμάς που όλοι θέλουν να ανταγωνιστούν, τα chromebooks που είναι μονοπώλειο στα δημοτικά στην Αμερική! Εγώ στα 400$+100$ για το keyboard δεν βλέπω ευκολά τον ανταγωνιστή του με full version windows σε αυτό το βάρος με αυτά τα specs. Για καινούργιο μηχάνημα μιλάμε πάντα. Επειδή έχω chromebook δεν είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο χρηστικότητας. Tablet android & ipad είναι άλλη κατηγορία. Στα τόσα χρήματα, αν θες value for money πραγματικά portable μηχάνημα all-in-1 η μόνη διέξοδο για μένα είναι refurbished 12" thinkpad (Χ σειρά) ή dell latitude (12 σειρά). Που επίσης αγοράζουν οι φοιτητές με το κιλό στο εξωτερικό για το πανεπιστήμιο. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από gthe 2
Hal9000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Ευρωπαϊκές τιμές €449 για 4GB RAM/ 64GB €599 για 8GB RAM/128GB https://www.microsoft.com/de-de/p/surface-go/8V9DP4LNKNSZ/ZGGF?activetab=pivot:overviewtab 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα