ethereum Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλο προιον , θα πιασει , στην αγορα που στοχευει Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από ethereum
alextrela172 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Hal9000 είπε Ευρωπαϊκές τιμές €449 για 4GB RAM/ 64GB €599 για 8GB RAM/128GB https://www.microsoft.com/de-de/p/surface-go/8V9DP4LNKNSZ/ZGGF?activetab=pivot:overviewtab Το φθινόπωρο και διμηνο Νοέμβριος-Δεκεμβριος που θα παιξουν στάνταρ προσφορές(ms store,amazon) στα 500 μαζι με πληκτρολόγιο το 8/128 κατι θα γίνεται. Βέβαια οσο βλέπω αυτα τα bezel μου κοβεται και η παραμικρή ορεξη 😛 Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από alextrela172 1 1
Retromaniac Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Hal9000 είπε Ευρωπαϊκές τιμές €449 για 4GB RAM/ 64GB €599 για 8GB RAM/128GB https://www.microsoft.com/de-de/p/surface-go/8V9DP4LNKNSZ/ZGGF?activetab=pivot:overviewtab Μια 600ρα χωρίς πληκτρολόγιο. Δηλαδή 730 ευρώ με το πληκτρολόγιο. Όντως οικονομικό Έχω πετύχει προσφορές με το Pro λίγο πιο πάνω από αυτή την τιμή. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από Retromaniac
whoever81 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Μια 600ρα χωρίς πληκτρολόγιο. Δηλαδή 730 ευρώ με το πληκτρολόγιο. Όντως οικονομικό Έχω πετύχει προσφορές με το Pro λίγο πιο πάνω από αυτή την τιμή. Τσάμπα πράμα! Πάρτε κόσμεεε 😊
dimoskoutr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δεν φταίνε αυτοί που τα βγάζουν φταίνε αυτοί που τα αγοράζουν σε τέτοιες τιμές. 1
AlexK74 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Επειδή δεν γνωρίζω , υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην αγορά ; Με windows δηλαδή. οχι σε lap top σε κάτι αντίστοιχο
Retromaniac Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 50 λεπτά πριν, AlexK74 είπε Επειδή δεν γνωρίζω , υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην αγορά ; Με windows δηλαδή. οχι σε lap top σε κάτι αντίστοιχο https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/f/292255/Windows.html?o=tablet
paparovic Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Δεν φταίνε αυτοί που τα βγάζουν φταίνε αυτοί που τα αγοράζουν σε τέτοιες τιμές. Φταίνε που δεν σε ρωτάνε, πες το απευθείας 1
koulouri Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Κατοχος του surface pro 1 3-4 χρονια μετα που το πηρα 350+50 το πληκτρολογιο νιώθω ακομα χαρούμενος για την τιμια αυτή αγορα… οκ ναι, η μπαταρια είναι για 3 ωρες μονο αλλα τιμια τιμη για ένα τοσο καλο και διαχρονικο μηχανημα!
TheAccountant Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Η συσκευη μου φαινεται ωραια και ενδιαφέρουσα πρόταση... πλην ομως δεν θα επερνα. Προτιμώ anytime την android LTE ταμπλα μου. Τώρα κάποιοι θα βρεθουν στα κάγκελα λέγοντας "μα windowz", "τρεχεις legacy apps", κλπ κλπ. Για οποιον ειναι δεμένος απο το λειτουργικο γιατι αυτα που κάνει, δεν γινονται αλλιως... πάσο. Για μένα οταν μιλάμε για tablet, μιλάμε για ευκολία χρήσης. Δεν ειναι workstation αλλα πιο πολυ companion device για media, information access και πολυ λιγο office work. Τι apps εχει? Τι οικοσυστημα εχει? Σε ταμπλετ περιμένω να ακουμπησω ενα εικονιδιο και να ανοιξω την εφαρμογη που θελω... που δουλευει touch friendly. Δυσκολα θα ανοιξω μια κλασσικη εφαρμογη και θα προσπαθησω να την δουλεψω στις 10 ιντσες, προσπαθωντας να δω και να σημαδεψω με το mouse. Το Windows store παραμένει pathetic σε αυτο το ζήτημα. Δεν υπαρχει καν επαφη με το τι υπαρχει σε android (η εστω iOS για οσους δουλευουν σε iPad) Περι office, δεν θα μου λειψει... εχει φροντισει για την υπαρξη του η MS και στο Android. A! Με τα μισα λεφτά εχω και LTE, δουλευω και ταχυτατα, και αντιστοιχως ικανοποιητικα storage options. H συσκευη τελος παντων μπορει να ειναι λαμπρη, ομως χωλαίνει στο OS σε συνδυασμο με το usage scenario. Οπως ειπα, δεν θα συμφωνησουν ολοι μαζι μου... εξαρτάται τι ζηταει ο καθένας. Αν ποτε αποκτησουν σοβαρα apps και το OS γινει λιγο πιο touch oriented/optimised, σίγουρα θα εχω αλλη αποψη.
NogutsNoglory Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, GrigM είπε Προσωπικα, ποτε δεν καταλαβα τον λογο υπαρξης των tablets κ τωρα δεν τον καταλαβαινω ακομα περισσοτερο. Θα παρει ο μαθητης tablet, το οποιο ομως θα χρειαστει να το κανει laptop αγοραζοντας το keyboard γιατι σημειωσεις με touch ΔΕΝ κανεις. Επισης με 4GB ram, μονο καταλαθος θα το αγορασει καποιος. Και οχι επειδη ειναι λιγα (που ειναι, αλλα τη δουλεια σου στη τελικη την κανεις) αλλα επειδη δεν ειναι future-proof η συσκευη απ τη στιγμη που δεν μπορεις να την ανοιξεις. Στα χρηματα οποτε του 8/128 με keyboard, ο καλος ο μαθητης θα παει για κατι με iΧ 7th-8th gen στις 13ιντσες, οπου το πολυ να χρειαστει να βαλει μια Ram ακομα. Δε ξερω.. Εδώ κάνεις λάθος, φυσικά και για σημειώσεις το πέν και το One note είναι εκπληκτική επιλογή ιδιαιτέρως όταν τα παιδιά έχουν σημειώσεις καθηγητών σε pdf / ή το paper και είναι σε θέση να κρατάνε έξτρα σημειώσεις πάνω στο ήδη υπάρχων pdf. Πιστεύω επιλέγουν πληκτρολόγιο για productivity περισσότερο στο υπόλοιπο office, δεν μπορώ να φανταστώ να γράφω μεγάλο κείμενο με το touch keyboard. Συμφωνώ για τη μνήμη & futureproofing. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, Retromaniac είπε Πολύ αργή cpu. Θα έπρεπε να πάει σε i3 σε αυτή την τιμή (400$ + $130 πληκτρολόγιο, 530$) και με αυτά τα specs, πιστεύω. EDIT: Η 64 gb έκδοση θα είμαι με eMMC και όχι SSD. Ακόμη χειρότερα δηλαδή.... Αν θες δηλαδή SSD πας στα $550 + $130 = $680. $650 αν πας για το απλό πληκτρολόγιο. Και αυτό για PENTIUM.... Τιμή Αμερικής. Εδώ βάλτε μετατροπή 1:1 και ΦΠΑ. Όχι για 10" tablet δεν αξίζει, και ας είναι on the go... Αν σκεφτείς ότι με τα ίδια λεφτά κάποιοι παίρνουν iPad... Τότε αξίζει και με το παραπάνω ... Έχεις full windows εμπειρία και πολύ περισσότερα από το iPad ...ακόμα και από το pro που κάνει κοντά 1000€
gthe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Ζenbook-xps μεχρι να σβήσει ο ηλιος Θέλω link με zenbook ή xps καινούργιο που ανακοινώθηκε day-one στα 500$ για να το πάρω αυριο . Άλλη κατηγορία παιδία μην τα μπερδεύουμε όλα μαζί. Τα surface είναι 2 σε 1 με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και τα xps & zenbook είναι consumer ultrabooks στις 13". Και εδώ μιλάμε για ένα low cost 2 σε 1, ούτε καν για το Pro. 14 ώρες πριν, Retromaniac είπε https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/f/292255/Windows.html?o=tablet Sorry αλλά vero, linx, mls, trnasformer, hp x2 δεν συγκρίνονται με κανένα surface. Ούτε καν με το παλιό απλο surface που τυχαίνει να έχει atom όπως και όλα αυτά και ήταν πολύ καλύτερο. Από το acer switch ίσως να ξεκινάει μια σύγκριση ... αλλά αν τα δεις surface & switch από κοντά θα καταλαβεις ευκολά ότι δεν υπάρχει σύγκριση στην ποιότητα τους απλά. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από gthe
tarantules Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 3 Αυγούστου 2018 , Αγγελίες insomnia : Πωλείται Surface Go σε άριστη κατάσταση , κομπλέ με τη συσκευασία του λόγω αγοράς laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα