Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Huawei P20Pro το τούμπανο σε τελική τιμή 565€ απο το πλαισιο δυστυχώς μόνο για κατόχους καρτών Eurobank επιστροφη  (έκτπωση 141,59€). Αν κάποιος επαγγελματίας έχει πιστωτικό ΦΠΑ στην εφορία παέι ακόμα πιο κάτω!!!!  Κάπως έτσι ειναι αγορασμένα καποια που πωλούνται εδω μέσα στα 550€ λίγων ημερών.  

p20pro.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προσφορά στο πλαίσιο με επιστροφή ισχύει από χθες, οπότε αυτοί που το έχουν λίγες μέρες και το πουλάνε αποκλείεται να το πήραν με επιστροφή! 

ΥΓ: Και στο public με i-bank pay τόσο βγαίνει! 

Επεξ/σία από samsunglife
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, gerassis είπε

Με καμια άλλη κάρτα οχι Eurobank γινεται επιστροφη ΄φιλος?

Plaisio+Eurobank 

Public + Εθνική ibank pay 

Ίδια τιμή (παρά 1€)

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε. Η Πειραιως που έχω εγώ τπτ δλδ. Την επόμενη βδομάδα που έχω άδεια πάω να την αλλάξω. Yellows και βλακείες. εδω μιλάμε για 23% σε επιστροφη και το ΦΠΑ δώρο.δλδ 100€ απο το Φθηνότερο Skroutzoμαγαζο. Μόλις πήρα το Ρ10 από ένα φίλο βλέπω να το βγάζω αγγελία μετά. (το Ρ10)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά τα λεφτά από το Go4more (i-bank) δεν τα παίρνεις πίσω άμεσα όμως, έτσι δεν είναι; Είναι για επόμενες αγορές. 

Και εγώ με την Πειραιώς δε βλέπω και πολλά οπότε μάλλον θα την αλλάξω όπως πάει. 

Επεξ/σία από crmaris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H επιστροφή τώρα μένει διαθέσιμη προς κατανάλωση σε οποιοδήποτε κατάστημα ή μονο για πλαίσιο; Ισχύει αν κάνεις την αγορά με δόσεις;

Στην ουσία πληρώνεις τα €707,93 όπως και να έχει, σωστά;

Επεξ/σία από Oakenfold_
Δημοσ.

Ακριβώς, τα 707€ θα τα πληρώσεις. Η επιστροφή 20% δεν αφαιρείται αλλά μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε συνεργαζομενη επιχείρηση πχ Σκλαβενίτης, shell κλπ

Δημοσ.

Οι πόντοι που αντιστοιχούν σε χρήματα μπαίνουν αμέσως στο λογαριασμό σου και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε συνεργαζομενες εταιρίες.

Δημοσ.

Πολύ καλό τηλέφωνο, δεν λέω αλλά θα προτιμούσα το mate 10 pro που βγαίνει πιο οικονομικά.

Οι 3πλές κάμερες δεν με συγκινούν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

On topic: πολλή δυνατή προσφορά!

off topic Η Πειραιώς γιατί δεν βγάζει τίποτα εκτός από τα ανύπαρκτα πλέον yellows ? Και όταν λέτε "θα την αλλαξετε" τι εννοείται και πώς θα γίνει αυτό?

Εγώ έχω μόνο Πειραιώς λογαριασμό,  τι μπορώ να κάνω? Λογαριασμοί δεν ανοίγουν απ όσο ξέρω..

Επεξ/σία από MontzOlee
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

On topic: πολλή δυνατή προσφορά!

off topic Η Πειραιώς γιατί δεν βγάζει τίποτα εκτός από τα ανύπαρκτα πλέον yellows ? Και όταν λέτε "θα την αλλαξετε" τι εννοείται και πώς θα γίνει αυτό?

Εγώ έχω μόνο Πειραιώς λογαριασμό,  τι μπορώ να κάνω? Λογαριασμοί δεν ανοίγουν απ όσο ξέρω..

Ανοίγεις κανονικά λογαριασμό πλέον. Δεν υπάρχει περιορισμός!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gerassis είπε

Huawei P20Pro το τούμπανο σε τελική τιμή 565€ απο το πλαισιο δυστυχώς μόνο για κατόχους καρτών Eurobank επιστροφη  (έκτπωση 141,59€).

Η επιστροφή εξαργυρώνεται επί τόπου ή σε επόμενη αγορά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, athanaso77 είπε

Η επιστροφή εξαργυρώνεται επί τόπου ή σε επόμενη αγορά;

Η επιστροφή δεν πιστώνεται καν άμεσα αλλά όταν φανεί και η κίνηση στην κάρτα, άρα σε επόμενη αφορά απο συγκεκριμένα καταστήματα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...