Acmilangr2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Καλημέρα. Υπάρχει κανένας έμπειρος να ανοίγει οθόνες υπολογιστών; Θέλω να ανοιχτεί και να βγει το panel . Μετά εγώ θα κάνω την διαδικασία να αφαιρέσω το anti-glare coating και ο ίδιος θα την ξανά κλείσει. Θα πληρωθεί για την δουλειά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; γιατί να αφαιρέσεις το anti-glare; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Γραψε και σε ποια περιοχη βρισκεσαι ωστε οι ενδιαφερομενοι να ξερουν αν μπορουν να εχουν προσβαση φιλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; γιατί να αφαιρέσεις το anti-glare; Για να δώ το "φώς" μου το antiglare "κόβει" αρκετά τα χρώματα. Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Γραψε και σε ποια περιοχη βρισκεσαι ωστε οι ενδιαφερομενοι να ξερουν αν μπορουν να εχουν προσβαση φιλε μου... Είμαι απο Νάουσα. Αλλά μπορώ να μετακινηθώ και μακρυά αν χρειαστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Φίλε από Θεσσαλονίκη, μπορώ να σου αφαιρέσω το antiglare film. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Alexandros_D είπε Φίλε από Θεσσαλονίκη, μπορώ να σου αφαιρέσω το antiglare film. Σου στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανένα άλλο έμπειρο χέρι διαθέσιμο; να μας πεί και την γνώμη του Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα