Panousos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Re pedia prin apo poli kero to HITECH eixe vgali mazi me to periodiko ena DVD pou ekane TEST se Home Cinema....Mipos to exei kanis?H pou mporo na vro kati paromio me afto.....
adams Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Το HITECH εχει βγαλει 2 τετοια dvd ... Λογικα μπορεις να τα βρεις-αγορασεις στα γραφεια του περιοδικου... ή αλλιως digital video essentials απο το http://www.play.com περιεχομενα εδω :arrow: http://www.videoessentials.com/PALindex.htm
polaki Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 ti ennoeis test sto home cinema? Tha me endiefere kai mena pantos afto!! Ego exo sto domatio mou mia 29ara tin opoia tin exo sindesei me to PS2.. Apo kei me optical kalodio pernao ton ixo sto optical in tis soundblaster Extigy kai apo kei meta sta 6700 tis creative. Genika eimai ikanopoiimenos afou ta ixia kai tin extigy ta eixa apo to laptop, opote ousiastika me 30 evro (to kostos tou optical cable) exo esto kai entry level 5.1 ixo.. Not bad! Gia domatio einai POLY kirile! Alla tha me endiefere na do pos apodidei antikeimenika opote an to vreis afto to testaki kapou steile mou ena pm plz!
adams Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Να το βρει δεν ειναι δυσκολο...αλλα αναφερετε περισσοτερο για ρυθμισεις ενισχυτη ηχειων home-cinema και εικονας....εχοντας και καποια trailer γνωστων ταινιων για διαμορφωση.... Τωρα με τα creative το μονο που θα μπορεις να πειραξεις ισως ειναι τη συχνοτητα αποκοπης του LFE (subwoofer) και να βελτιωσεις την εικονα της τηλεορασης για προβολη ταινιων Ειναι must εργαλειο για οσους ασχολουνται με το home cinema αλλα εχουν και εναν πολυκαναλο ενισχυτη και 5,1 ηχεια (περα απο τα ηχεια για pc) Δειτε τα περιεχομενα του dvd essentials για να παρετε μια ιδεα
andr3as Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Εγώ που το έχω το DVD είμαι πολύ ευχαριστημένος όχι μόνο για τις ρυθμίσεις των ηχείων (ειδικά τις διαφοράς έντασης μεταξύ κεντρικού και Front ηχείων), αλλά και για τις ρυθμίσεις φωτεινότητας και contrast της τηλεόρασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.