firepc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, ilos είπε Είναι το παιχνίδι με συνολικά τις μεγαλύτερες πωλήσεις EVER της Capcom. Αυτό και μόνο λέει αρκετά. Πρωτο ειναι το Street Fighter 2 με 20.48 μετα Monster Hunter World με 13.3 μετα Resident Evil 5 με 12.14 http://vgsales.wikia.com/wiki/Best_selling_Capcom_games
SPANK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Το τσίμπησα τελικά το παιχνίδι για να δούμε αν στο pc θα με τραβήξει περισσότερο 2
firepc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SPANK είπε Το τσίμπησα τελικά το παιχνίδι για να δούμε αν στο pc θα με τραβήξει περισσότερο Μη φοβασε τπτ Με m/k θα το παιξεις ή με controller? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από firepc
SPANK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, firepc είπε Μη φοβασε τπτ Με m/k θα το παιξεις ή με controller? Έχω και τα 2 αλλα θα παω σε mouse και keyboard 1
ilos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Έχω και τα 2 αλλα θα παω σε mouse και keyboard Mouse+Keyboard δε πολύ βολεύει για map traversing και mellee όπλα, αλλά ok γούστα είναι αυτά.😂
k4ts0u Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Σκεφτομαι να το παρω, τι εντυπωσεις εχετε? Παιζει κανενα active groupaki ?
dimus1985 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα σε ολους.Οποιος ενδιαφερεται για κλειδια και εχει nvidia pm me 1
ilos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραία πραγματάκια το event για το pc, φυσικά ξεχωρίζει αυτό: αλλά και αυτό δεν ήταν walk in the park ακριβώς Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από ilos 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 @ilos ποσο πισω ειναι το pc στα events? AT jhiva ελιωσα πραγματικα βασικα μονο αυτο φαρμαρα, και ειπα να παιξω heavy bowgun επιτελους γτ κουραστικα melee. Clustering for days 😛 Τωρα καταλαβαινω γτ ολα τα top speedruns ειναι με deviljho bowgun xD
ilos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε @ilos ποσο πισω ειναι το pc στα events? AT jhiva ελιωσα πραγματικα βασικα μονο αυτο φαρμαρα, και ειπα να παιξω heavy bowgun επιτελους γτ κουραστικα melee. Clustering for days 😛 Τωρα καταλαβαινω γτ ολα τα top speedruns ειναι με deviljho bowgun xD Είναι ακόμα πίσω, δεν υπάρχουν archtempered (τώρα μόλις μπήκε ο Kirin) και φυσικά ούτε και Behemoth. Μερικά πράγματα τα χώνουν με λίγο καθυστέρηση από το ps4 (πχ τα faux/mosshide layered), άλλα τα χώνουν μαζί όπως είναι τώρα το orion layered και άλλα αργούν γιατί τα βάζουν streamlined με την σειρά όπως τα βγάλαν στις consoles αλλά με πιο μικρά διαστήματα μεταξύ τους όπως είναι τα archtempered. Πχ σε 1-2 βδομάδες 8α μπει και ο archtempered Vaal Hazaak μετά τον Kirin. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από ilos 1
ilos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Το παιχνίδι φαίνεται να "κυκλοφόρησε" σε uncle edition. Οποιός θέλει μπορεί να το δοκιμάσει έστω και έτσι για να δει αν του αρέσει γενικότερα (το ζουμί βέβαια είναι το coop και το online μέρος του).
noFEARgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Το δοκιμασα και μπορω να πω πλεον οτι σιγουρα δεν ειναι για μενα. Πλεον εχω σιγουρευτει οτι τα japanese style παιχνιδια μου ειναι τελειως αδιαφορα. 1
logistoulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, noFEARgr είπε Το δοκιμασα και μπορω να πω πλεον οτι σιγουρα δεν ειναι για μενα. Πλεον εχω σιγουρευτει οτι τα japanese style παιχνιδια μου ειναι τελειως αδιαφορα. καλά και αυτά έχουν τις υποκατηγορίες τους και για μένα δεν είναι το συγκεκριμένο (όπως δεν είναι και τα souls, όπως δεν είναι και το last guardian) , αλλά είναι ένα σωρό άλλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα