Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Αν και έχει πέσει προφανώς από την κυκλοφορία του, έχει ακόμα πολύ καλά νούμερα βλέπω στο steamcharts. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Σε κάνα εξάμηνο θα είναι ότι πρέπει βλέποντας ότι τρώει συχνά patches.
najinblue3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Αν και έχει πέσει προφανώς από την κυκλοφορία του, έχει ακόμα πολύ καλά νούμερα βλέπω στο steamcharts. 100k καθημερινα, και θα συνεχισει να εχει, το παιχνιδι εχει τρελη υποστηριξη απο πισω του
ilos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από χτες τρέχει κανονικά το Kulve Taroth event (με το πρώτο wave από τα όπλα στις κονσόλες). Αυτή τη στιγμή έχει πάρα πολύ κόσμο και βαράμε όλοι υπερωρίες (άτιμα drops). Εικόνες από τα layered armor: Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από ilos 2
ilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε Εμείς στην PCMR ακόμα περιμένουμε να σκάσει η Lunastra αχαχαχαχαχα. 1
SPANK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Σκέφτομαι να το τσιμπήσω τώρα που έχει πέσει λίγο η τιμή του ( κοντά στα 30 ) , υπάρχει κάποιο είδος σαν "guilds" για να έχω παρέα να κάνω πράγματα ?
najinblue3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, SPANK είπε Σκέφτομαι να το τσιμπήσω τώρα που έχει πέσει λίγο η τιμή του ( κοντά στα 30 ) , υπάρχει κάποιο είδος σαν "guilds" για να έχω παρέα να κάνω πράγματα ? Έχει squads αλλά απέχει κάπως από τον όρο guild. Άποψη μου, πάρτο, κόσμο θα βρίσκεις πάντα για οτιδήποτε, σε squad discord, flares, public hunts κτλπ. Στο ps4 σφιζει από κόσμο ακόμα και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στο pc.
SPANK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Έχει squads αλλά απέχει κάπως από τον όρο guild. Άποψη μου, πάρτο, κόσμο θα βρίσκεις πάντα για οτιδήποτε, σε squad discord, flares, public hunts κτλπ. Στο ps4 σφιζει από κόσμο ακόμα και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στο pc. Αν το πάρω θα είναι στο pc καθώς έχω καλό μηχάνημα να το σηκώσει και στο ps4 δεν βολεύει πολύ λόγω κονσόλας , ευχαριστώ για την βοήθεια
najinblue3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, SPANK είπε Αν το πάρω θα είναι στο pc καθώς έχω καλό μηχάνημα να το σηκώσει και στο ps4 δεν βολεύει πολύ λόγω κονσόλας , ευχαριστώ για την βοήθεια Και πολυ καλα θα κανεις, αν δεν ειχα ολα τα decorations και 500+ ωρες ηδη θα το παιρνα και εγω για pc. Μονο για τα loading times αξιζει
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Best Cooperative Game - Monster Hunter: World https://www.gamesradar.com/golden-joystick-awards-2018-winners/ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore
ilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Σκέφτομαι να το τσιμπήσω τώρα που έχει πέσει λίγο η τιμή του ( κοντά στα 30 ) , υπάρχει κάποιο είδος σαν "guilds" για να έχω παρέα να κάνω πράγματα ? Εγώ και ο seithan μαζί με κάτι άλλα παλικάρια έχουμε ένα discord που μαζευόμαστε, θα σου το στείλω σε pm.🤩 Nα ξέρετε κύριε moderator δεν είναι ένα game που απλά παίζεις 20-30 ώρες και το βάζεις στην άκρη. Απαιτεί υπερβολικό farming και εμπειρία στα διάφορα όπλα ώστε να αρχίσεις να κάνεις endgame stuff (tempered elders, high rank arena challenges κλπ). Όταν δε αποκτήσει και το υπόλοιπο content από τις κονσόλες (archtempered elders, extreme behemoth κλπ) θα μεγαλώσει ακόμα παραπάνω το skill gap.
firepc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 ειχα ακουσει οτι εχει κανει 12Μ πωλησεις μεχρι τωρα. Τρελο νοουμερο αρα θα χει σιγουρα κοσμο
ilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, firepc είπε ειχα ακουσει οτι εχει κανει 12Μ πωλησεις μεχρι τωρα. Τρελο νοουμερο αρα θα χει σιγουρα κοσμο Είναι το παιχνίδι με συνολικά τις μεγαλύτερες πωλήσεις EVER της Capcom. Αυτό και μόνο λέει αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα