Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Αν και έχει πέσει προφανώς από την κυκλοφορία του, έχει ακόμα πολύ καλά νούμερα βλέπω στο steamcharts.

100k καθημερινα, και θα συνεχισει να εχει, το παιχνιδι εχει τρελη υποστηριξη απο πισω του

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6764B51B117DC1BEF7DBF93F95892D532C2E6D98

Από χτες τρέχει κανονικά το Kulve Taroth event (με το πρώτο wave από τα όπλα στις κονσόλες). Αυτή τη στιγμή έχει πάρα πολύ κόσμο και βαράμε όλοι υπερωρίες (άτιμα drops).

Εικόνες από τα layered armor:

643F7B63D6E19247E31AED582B4412258857D759

302F3854E7E333CADEBBCF508F87680934B30437

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να το τσιμπήσω τώρα που έχει πέσει λίγο η τιμή του ( κοντά στα 30 ) , υπάρχει κάποιο είδος σαν  "guilds" για να έχω παρέα να κάνω πράγματα ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SPANK είπε

Σκέφτομαι να το τσιμπήσω τώρα που έχει πέσει λίγο η τιμή του ( κοντά στα 30 ) , υπάρχει κάποιο είδος σαν  "guilds" για να έχω παρέα να κάνω πράγματα ?

Έχει squads αλλά απέχει κάπως από τον όρο guild. Άποψη μου, πάρτο, κόσμο θα βρίσκεις πάντα για οτιδήποτε, σε squad discord, flares, public hunts κτλπ. Στο ps4 σφιζει από κόσμο ακόμα και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στο pc. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

Έχει squads αλλά απέχει κάπως από τον όρο guild. Άποψη μου, πάρτο, κόσμο θα βρίσκεις πάντα για οτιδήποτε, σε squad discord, flares, public hunts κτλπ. Στο ps4 σφιζει από κόσμο ακόμα και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στο pc. 

Αν το πάρω θα είναι στο pc καθώς έχω καλό μηχάνημα να το σηκώσει και στο ps4 δεν βολεύει πολύ λόγω κονσόλας , ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SPANK είπε

Αν το πάρω θα είναι στο pc καθώς έχω καλό μηχάνημα να το σηκώσει και στο ps4 δεν βολεύει πολύ λόγω κονσόλας , ευχαριστώ για την βοήθεια

Και πολυ καλα θα κανεις, αν δεν ειχα ολα τα decorations και 500+ ωρες ηδη θα το παιρνα και εγω για pc. Μονο για τα loading times αξιζει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Εγώ και ο seithan μαζί με κάτι άλλα παλικάρια έχουμε ένα discord που μαζευόμαστε, θα σου το στείλω σε pm.🤩 Nα ξέρετε κύριε moderator δεν είναι ένα game που απλά παίζεις 20-30 ώρες και το βάζεις στην άκρη. Απαιτεί υπερβολικό farming και εμπειρία στα διάφορα όπλα ώστε να αρχίσεις να κάνεις endgame stuff (tempered elders, high rank arena challenges κλπ). Όταν δε αποκτήσει και το υπόλοιπο content από τις κονσόλες (archtempered elders, extreme behemoth κλπ) θα μεγαλώσει ακόμα παραπάνω το skill gap.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

ειχα ακουσει οτι εχει κανει 12Μ πωλησεις μεχρι τωρα.

Τρελο νοουμερο αρα θα χει σιγουρα κοσμο

Είναι το παιχνίδι με συνολικά τις μεγαλύτερες πωλήσεις EVER της Capcom. Αυτό και μόνο λέει αρκετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...