Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Luciddream είπε

ΟΚ οπότε  προχωράω κανονικά με crafting στα υπόλοιπα, I guess. Έκανα κάτι δοκιμές να ρίξω αυτο το monster με το poison αλλά ψόφισα τρεις φορές και το άφησα, οπότε τώρα ψάχνομαι να ανεβάσω λίγο το armor και θα δοκιμάσω το βράδυ πάλι 😛

Το poison suckάρει άγρια δυστυχώς. Ήταν μόνο meta για κάποιο ελάχιστο διάστημα στο MR με τα gold rathian weapons, πριν την safi. Η μόνη χρησιμότητα του είναι για κάποια τέρατα με πολύ μεγάλα hp που το tic του πάει αναλογικά και σκελάρει καλά. Αλλά και πάλι παίρνεις poison bombs, δε craftάρεις ένα inferior weapon. Σε γενικές γραμμές από status weapons αξίζουν μόνο τα blast και ίσως το paralyze για monsters που είναι weak όπως diablos. Εμένα μου αρέσει να έχω και στο γατί ένα sleep weapon, ειδικά αν παίζω με great sword.😁

Επίσης το poison βγάζει και την σπαστικιά Kushala aura, αν δε γουστάρεις να την σπαμάρεις flashes την κακομοίρα.😁

// Εκτος αν δε κατάλαβα τι εννοούσες και άπλα εννοούσες ότι τον ήπιες από το pukei pukei οπότε περαστικά.😁

Επεξ/σία από ilos
  • Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, ilos said:

// Εκτος αν δε κατάλαβα τι εννοούσες και άπλα εννοούσες ότι τον ήπιες από το pukei pukei οπότε περαστικά.😁

Ναι αυτό εννούσα αλλα είχα κλείσει το Game και δεν θυμόμουν όνομα 😛 αλλά και τα άλλα ενδιαφέρον πληροφορίες να τα ξέρω για το μέλλον. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια τώρα ίσως βοηθήσει το τραγούδι :D

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Λατρης του monster hunter 3 ultimate και τώρα θέλω να ξεκινήσω το world.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να παίξω το game σε ίντερνετ καφέ.Εχω στείλει μήνυμα και μου είπαν ότι πρέπει να περάσω ώστε να τους δώσω το account μου και να κάνουν update.Αυτο σημαίνει ότι πρέπει να το αγοράσω το παιχνίδι;

• Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BaronDavis είπε

Καλησπέρα παιδιά.Λατρης του monster hunter 3 ultimate και τώρα θέλω να ξεκινήσω το world.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να παίξω το game σε ίντερνετ καφέ.Εχω στείλει μήνυμα και μου είπαν ότι πρέπει να περάσω ώστε να τους δώσω το account μου και να κάνουν update.Αυτο σημαίνει ότι πρέπει να το αγοράσω το παιχνίδι;

Έστω ότι σε αφήνουν. Θα πρέπει να κατασκηνώσεις εκεί πέρα.😁 Δεν είναι csgo που πας, παίζεις 1-2 ματσάκια όποτε έχεις όρεξη και φεύγεις. To game έχει αρκετό progress μέχρι να πας endgame master rank (50-100 ώρες minimum αν το rushaρεις) και μετά πολλαπλάσιες για να φαρμάρεις με τα events κλπ. Και όχι μη δώσεις το steam account σου σε κάποιον που δε ξέρεις, ειδικά αν είναι φορτωμένο με μπόλικα games.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Έστω ότι σε αφήνουν. Θα πρέπει να κατασκηνώσεις εκεί πέρα.😁 Δεν είναι csgo που πας, παίζεις 1-2 ματσάκια όποτε έχεις όρεξη και φεύγεις. To game έχει αρκετό progress μέχρι να πας endgame master rank (50-100 ώρες minimum αν το rushaρεις) και μετά πολλαπλάσιες για να φαρμάρεις με τα events κλπ. Και όχι μη δώσεις το steam account σου σε κάποιον που δε ξέρεις, ειδικά αν είναι φορτωμένο με μπόλικα games.

Οκ ευχαριστώ.

Ναι καταλαβαίνω ότι θέλει κάψιμο το game.Στο monster hunter 3 ultimate εχω περίπου 2000 ώρες gameplay και πάλι κάτι θα βρω να κάνω.Να φανταστείς δεν έχω παίξει ακόμα με switch axe και hammer .

Δημοσ.

Ρε φίλε πάρε ένα PC και παιξτο σπίτι. Γιατί να σερνεσαι και να δίνεις λεφτά σε ένα ίντερνετ καφέ; Δεν ζούμε στο 2005.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Artemis Event Stream

Απλά ξεκινά από το 7:15 και μετά γιατί ξέχασα ότι έπρεπε να κάνω update και το strackers loader για τα mods.

Είναι single player αυστηρά και τα 2 με prebuild equipment (όπως ήταν και το witcher event). Από ότι είδα παίρνεις το armor set στο πρώτο και στο δεύτερο το layered. Το layered είναι ξεχωριστά pieces και όχι full set (friendly warning αν έχετε male char).😆

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με έπιασε η νοσταλγία και είπα σήμερα να κάνω το μόνο πράγμα που δεν είχα κάνει ως τώρα. Παρ' όλη την αγωνιστική απραξία μου από το game τελικά τα κατάφερα με την 2ή.😁

Επεξ/σία από ilos
  • Like 3
  • 5 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος αν ειναι online ? Δηλαδη να το παιξουμε με την παρέα μου και να πηγανουμε ολοι μαζι για τα quests ? Επίσης ποια η διαφορα με το Rise ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τo World και το Rise παίζονται co-op online μέχρι και 4 άτομα. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να τα παίξεις.

Είναι όμως παιχνίδια που θέλουν χρόνο για να τα μάθεις.

Όσο για τις διαφορές Rise-World, δες εδώ πχ:

https://gamerant.com/monster-hunter-rise-world-comparison-which-better/

Αλλιώς μπορεί να σε κατατοπίσει καλύτερα ο φίλος @ilos

Επεξ/σία από Despotas
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...