{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, najinblue3 είπε @ilos εγω οσα review ειδα, αν και δεν με πολυ-ενδιαφερει το θεμα, και θελω να τα παει εξαιρετικα γτ ειναι ο καλυτερος τιτλος της χρονιας για μενα, ειναι παντου θετικα. Τεσπα, καλο λιωσιμο οποιος το αγορασει, και εδω ειμαστε οι παλιοι για πληροφοριες 😛 Παντού θετικά?! Το review του Karak δεν είναι όλο θετικό. Μπορείς να post τα review που βρίσκουν τα πάντα θετικά?! Το lip-sync για παράδειγμα είναι πιο τραγικό και από τον Σοφοκλή. Overall και εγώ από ότι είδα καταλήγει θετικό αλλα σίγουρα όχι άψογο, γενικά μερικές φορες you go full fanboy Naji, no offence just saying. Από εκεί και πέρα θα το τιμήσω σε κάνα sale αλλα από ότι βλέπω από τα video παίζει πολύ grind και i fuckin hate grinding. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Alastor192 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 προφανως εννοουσε οτι τα reviews ειναι ολα θετικα,οχι οτι δεν εχει αρνητικα το παιχνιδι.
najinblue3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Παντού θετικά?! Το review του Karak δεν είναι όλο θετικό. Μπορείς να post τα review που βρίσκουν τα πάντα θετικά?! Το lip-sync για παράδειγμα είναι πιο τραγικό και από τον Σοφοκλή. Overall και εγώ από ότι είδα καταλήγει θετικό αλλα σίγουρα όχι άψογο, γενικά μερικές φορες you go full fanboy Naji, no offence just saying. Από εκεί και πέρα θα το τιμήσω σε κάνα sale αλλα από ότι βλέπω από τα video παίζει πολύ grind και i fuckin hate grinding. ποιος ειναι αυτος? Μιλαω για ατομα που εχουν πανω απο 1000 ωρες στο παιχνιδι, και το εχουν λατρεψει, gajin hunter, rurikhan, arekz gaming. To lip sync και στις κονσολες ετσι ειναι. Και ποιος δινει σημασια, οταν το μονο που μετραει ειναι το gameplay που δεν εχει αντιπαλο οτι ειμαι fanboy το παραδεχομαι που ναι το κακο? παντα τονιζω οτι ειναι δικη μου αποψη. Μεχρι τωρα εχω γραψει 400 ωρες, οποτε μπορω να πω κατι παραπανω απο ατομα που δεν εχουν ιδεα απο MH. Σιγουρα το παιχνιδι εχει αρνητικα, αλλα αν εισαι αρρωστος με το combat, δε θα βρεις πουθενα καλυτερο Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από najinblue3 1
SPANK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Αν και στο ps4 δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ίσως λόγω κονσόλας μια και παρόμοια παιχνίδια προτιμώ να τα παίζω με mouse + keyboard , στο pc σίγουρα θα το δοκιμάσω και ακόμη καλύτερα αν δώσουν κάποιο free ΣΚ να το δούμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Το lip sync είναι στα αγγλικά το πρόβλημα; (μπορούμε να βάλουμε ιαπωνικά έτσι; ) Είναι σύνηθες να είναι off στο dub. Εδώ στο FighterZ δεν είναι μόνο το lip sync θέμα, αλλά και η σκηνοθεσία, σε παιχνίδι που (μιας και είναι Dragon Ball) μετράνε πολύ οι ατάκες. Εδώ που είναι πιο ΜΜΟ-like και σχεδόν όλο το θέμα είναι το κυνήγι, δεν θα με τρέλαινε τόσο. Και ναι Skull, έχει τρελό grind που έχω διαβάσει, αλλά λένε επίσης ότι αυτό είναι από τα καλά του. Είδα MH του Wii σε φίλο και ήθελε να κραφτάρεις τα πάντα συνέχεια, ενώ το World (αν δεν κάνω λάθος, δεν το έχω παίξει ακόμα) είναι πιο streamlined and fun. Λέω κι εγώ να το τιμήσω στο μέλλον, αλλά πρέπει να φτιάξουν τα όποια τεχνικά προβλήματα που ακούω ότι έχει.
najinblue3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Το lip sync είναι στα αγγλικά το πρόβλημα; (μπορούμε να βάλουμε ιαπωνικά έτσι; ) Είναι σύνηθες να είναι off στο dub. Εδώ στο FighterZ δεν είναι μόνο το lip sync θέμα, αλλά και η σκηνοθεσία, σε παιχνίδι που (μιας και είναι Dragon Ball) μετράνε πολύ οι ατάκες. Εδώ που είναι πιο ΜΜΟ-like και σχεδόν όλο το θέμα είναι το κυνήγι, δεν θα με τρέλαινε τόσο. Και ναι Skull, έχει τρελό grind που έχω διαβάσει, αλλά λένε επίσης ότι αυτό είναι από τα καλά του. Είδα MH του Wii σε φίλο και ήθελε να κραφτάρεις τα πάντα συνέχεια, ενώ το World (αν δεν κάνω λάθος, δεν το έχω παίξει ακόμα) είναι πιο streamlined and fun. Λέω κι εγώ να το τιμήσω στο μέλλον, αλλά πρέπει να φτιάξουν τα όποια τεχνικά προβλήματα που ακούω ότι έχει. Παντου εχει προβλημα. Βασικα δεν ειναι προβλημα, ειναι σαν να μην εχει καθολου lip sync. Τουλαχιστον στο ps4. Το grind ειναι ατελειωτο, 100 ωρες storyline, μετα καιγεσαι, και οχι για armor αλλα για decorations, που το %chance να πεσει κατι καλο ειναι παρα πολυ μικρο. Με 400 ωρες ειναι αρκετα που δεν μου εχουν πεσει ακομα. Στο ρεδδιτ υπαρχουν ατομα με 1000 ωρες που δεν εχουν δει attack decoration
noFEARgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εταιρεια που το 2018 δεν εχει support για 21:9 γιατι ειναι τεμπεληδες προσωπικα τα λεφτα μου δεν θα τα δει . Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από noFEARgr 1
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, najinblue3 είπε ποιος ειναι αυτος? Το ατομο που ανεβαζεις τωρα τελευταια τα video του,κοινως ο Acg Υποτιθεται το λεει συνεχεια το ονομα του στα πρωτα 2 δευτερα καθε video... Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Fulgore 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 31 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το ατομο που ανεβαζεις τωρα τελευταια τα video του,κοινως ο Acg Υποτιθεται το λεει συνεχεια το ονομα του στα πρωτα 2 δευτερα καθε video... Σορρυ δεν το πιανω το αστειο. Το βιντεο το ανεβασα γτ εδω φαινονται αρκετοι να εκτιμουν το συγκεκριμενο καναλι. Δεν το παρακολουθω αυτο το καναλι για να ξερω το ονομα του, αν και φαινεται να κανει σοβαρα reviews 1
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε εδω φαινονται αρκετοι να εκτιμουν το συγκεκριμενο καναλι. Το video φανταζομαι το ειδες ομως γιατι λες οτι το προτεινει για αγορα. Στην αρχη λοιπον του video(οπως και σε ολα του τα video)λεει στην αρχη ''sup everybody this is Karak with Acg '' ,αρα δεν χρειαζεται να παρακολουθεις το συγκεκριμενο καναλι για να ξερεις το ονομα του αυτο λεω(και εγω βεβαια ετσι το μαθα). Οσο για το παραπανω που λες(δεν θα λεγα μονο στο insomnia γιατι ο τυπας εχει μισο μυριο subs)αν δεις 2-3review του(15λεπτα review χωρις major spoilers)πιστευω θα καταλαβεις γιατι ειναι γνωστος εως ενα βαθμο τουλαχιστον. Δεν συμφωνω με ολα του τα review φυσικα,ουτε με ολα οσα αναφερει καθε φορα σαν θετικα και αρνητικα αλλα συνολικα τον θεωρω στο μεγαλυτερο κομματι του πιο αξιοπιστο απο τα περισσοτερα γνωστα site τυπου ign,gamespot και παει λεγοντας. Τελος εχει το καλυτερο συστημα βαθμολογιας σε παιχνιδι που στην ουσια απλα σου λεει αν ενα παιχνιδι αξιζει για αγορα(day one ή σε εκπτωσεις)ή οχι,ουτε βαθμολογιες,ουτε metacritic ουτε τιποτα.Ετσι οπως πρεπει να ειναι ενα σωστο review ενος παιχνιδιου απο ενα ατομο. Προσωπικα δεν χρειαστηκε να δω το video του για να δω αν τ ου αρεσε γιατι θυμαμαι το αρχικο review του για το ps4 που του αρεσε αρκετα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Fulgore 1
ilos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, najinblue3 είπε Παντου εχει προβλημα. Βασικα δεν ειναι προβλημα, ειναι σαν να μην εχει καθολου lip sync. Τουλαχιστον στο ps4. Το grind ειναι ατελειωτο, 100 ωρες storyline, μετα καιγεσαι, και οχι για armor αλλα για decorations, που το %chance να πεσει κατι καλο ειναι παρα πολυ μικρο. Με 400 ωρες ειναι αρκετα που δεν μου εχουν πεσει ακομα. Στο ρεδδιτ υπαρχουν ατομα με 1000 ωρες που δεν εχουν δει attack decoration Αυτό με τα decorations σίγουρα θα με χτυπήσει στο ADHD syndrome μου πάντως και είναι ο κύριος λόγος σε συνδυασμό με το grinding που δε το έχω αγοράσει ακόμα.😍 Όσο κακό και να είναι το port δε νομίζω να έχω θέμα με 8600k στα 4.7 Ghz και gtx 1080 ακόμα και στα 1440p με κάποιες υποχωρήσεις.
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, ilos είπε Αυτό με τα decorations σίγουρα θα με χτυπήσει στο ADHD syndrome μου πάντως και είναι ο κύριος λόγος σε συνδυασμό με το grinding που δε το έχω αγοράσει ακόμα.😍 Όσο κακό και να είναι το port δε νομίζω να έχω θέμα με 8600k στα 4.7 Ghz και gtx 1080 ακόμα και στα 1440p με κάποιες υποχωρήσεις. Εγω δυστηχως με gtx 1060 3gb σε 2κ δεν εχω καμια ελπιδα αρα περιμενω πρωτα τις νεες καρτες
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Εχω μερικες ερωτησεις... Πρωτον το παιχνιδι αν εισαι μονος παιζεται?Βρισκεις κοσμο ευκολα δηλαδη? Δευτερον αξιζει τα λεφτα που ζηταει?Γενικα εχω διαβασει πολυ καλα λογια και εγω. Με το grind δεν εχω τοσο θεμα αν το gameplay ειναι τοσο καλο...Τελος με το συστημα της υπογραφης κανουμε κατι?Η θα σερνομαστε...? fhd αναλυση παντα και πανω απο 30fps να εχω δεν με νοιαζουν τα ακατεβατα 60αρια...
ilos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εχω μερικες ερωτησεις... Πρωτον το παιχνιδι αν εισαι μονος παιζεται?Βρισκεις κοσμο ευκολα δηλαδη? Δευτερον αξιζει τα λεφτα που ζηταει?Γενικα εχω διαβασει πολυ καλα λογια και εγω. Με το grind δεν εχω τοσο θεμα αν το gameplay ειναι τοσο καλο...Τελος με το συστημα της υπογραφης κανουμε κατι?Η θα σερνομαστε...? fhd αναλυση παντα και πανω απο 30fps να εχω δεν με νοιαζουν τα ακατεβατα 60αρια... Από αυτά που βλέπω στο steam λογικά η 290 με τον haswell το έχει to 60ρι σε 1080p medium/high. Τώρα μπορεί να έχει μερικά drops αραιά και που στις μάχες στο ancient forest που είναι και η πιο απαιτητική περιοχή αλλά τίποτα τραγικό. Γενικά δεν έχει κακά frametimes το game, τα minimum είναι στα 45-50 fps, αρκεί να κλείσεις το volumetric rendering. Όσοι έχουν παλιό 4 core / 4 thread cpu (πχ sandy, ivy) και nvidia κάρτα καλό είναι να μην περάσουν τους τελευταίους drivers (398.82) παρόλο που είναι "game ready για το MHW" γιατί για κάποιο λόγο έχει αυξημένο cpu usage το game και τα συγκεκριμένα cpu τανκάρουν. Βασικά και καλύτερο cpu να έχετε μείνετε με τους 398.36 και θα έχετε 10%+ λιγότερο cpu usage. Επίσης με το που κυκλοφόρησε το game δεν έτρεχε καν σε cpu που δεν είχαν το FMA3 instuction set (από haswell/piledriver και μεταγενέστερα) λόγω του denuvo implementation. Για το καλό τους το πάτσαραν άμεσα, αλλιώς θα τους παίρναν με τις πέτρες όσοι κάναν preorder γιατί ο 3770k είναι κιόλας στα recommended specs στο steam page.😍 Για το online αυτή τη στιγμή οι servers είναι λίγο PITA, λογικά θα στρώσουν τα πράγματα τις επόμενες μέρες. Το σημαντικό είναι να μην υπάρχουν bugs και να μην χάνονται rewards/progress στο online. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από ilos
najinblue3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εχω μερικες ερωτησεις... Πρωτον το παιχνιδι αν εισαι μονος παιζεται?Βρισκεις κοσμο ευκολα δηλαδη? Δευτερον αξιζει τα λεφτα που ζηταει?Γενικα εχω διαβασει πολυ καλα λογια και εγω. Με το grind δεν εχω τοσο θεμα αν το gameplay ειναι τοσο καλο...Τελος με το συστημα της υπογραφης κανουμε κατι?Η θα σερνομαστε...? fhd αναλυση παντα και πανω απο 30fps να εχω δεν με νοιαζουν τα ακατεβατα 60αρια... Εχει story line, που μπορεις να το παιξεις μονος σου, η με παρεα/φιλους, μετα απο ενα σημειο (cutscenes). Εγω το εβγαλα solo ολοκληρο, ο κολλητος μου με εμενα αφου το πηρε αργοτερα. Αν αξιζει τα λεφτα του ειναι καθαρα υποκειμενικο. Αν σου αρεσει η σειρα, τα τεραστια monsters, το grinding που ειναι ατελειωτο αξιζει. Το θεμα ειναι οτι αυτα τα παιχνιδια δεν ειναι για ολους. Η σειρα ειναι πολυ δυσκολη, και για να μαθεις το παιχνιδι θες παρα πολλες ωρες. Αναλογα και το οπλο παντα. Καποια monsters ειναι ευκολοτερα, καποια δυσκολοτερα, και καποια θελουν αναγκαστικα party(behemoth, kulve taroth) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα