Luciddream Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Just now, Sakiz105 said: έτσι είναι εμένα με τα settings που σου είπα (λίγο παλιό screen) δοκίμασέ το, σίγουρα θα βγάζεις 100+ fps, εδώ βγάζω εγώ 60 με την 1060 λολ A στα κάνει και εσένα αυτά με τις γραμμές οπότε δεν φταίει το Fidelity. Θα το δοκιμάσω αύριο μπήκα να κάνω ένα quest και ύπνο, εντάξει το Game τα σπάει απλά 😛
ilos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε έτσι είναι εμένα με τα settings που σου είπα (λίγο παλιό screen) δοκίμασέ το, σίγουρα θα βγάζεις 100+ fps, εδώ βγάζω εγώ 60 με την 1060 λολ Αυτό το artifacting στα ξύλα δεν είναι θέμα του fidelity cas. το κάνει και σε native. Εξαλείφεται μόνο όταν παίζεις με TAA, όπως και το texture shimmering σε όπλα κλπ. Γενικά δε γουστάρω TAA/FXAA (λόγω της θολούρας που βάζουν και του sharpness που χάνεται) αλλά σε αυτό το game επιβάλλεται. Να πως είναι σε native 1440p + ΤΑΑ. 1
Sakiz105 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, ilos είπε Αυτό το artifacting στα ξύλα δεν είναι θέμα του fidelity cas. το κάνει και σε native. Εξαλείφεται μόνο όταν παίζεις με TAA, όπως και το texture shimmering σε όπλα κλπ. Γενικά δε γουστάρω TAA/FXAA (λόγω της θολούρας που βάζουν και του sharpness που χάνεται) αλλά σε αυτό το game επιβάλλεται. Να πως είναι σε native 1440p + ΤΑΑ. to artifacting στο κάτω μέρος της οθόνης λέγεται Dithering Transparency είναι τεχνική της μηχανής του παιχνιδιού και δεν εξαλείφετε με τίποτα. Ειδικά αν παίζες σε λάβα είναι πολύ εμφανές
ilos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε to artifacting στο κάτω μέρος της οθόνης λέγεται Dithering Transparency είναι τεχνική της μηχανής του παιχνιδιού και δεν εξαλείφετε με τίποτα. Ειδικά αν παίζες σε λάβα είναι πολύ εμφανές Me ΤΑΑ πάντως μειώνεται πάρα πολύ σε σχέση με FXAA/ No AA.
Sakiz105 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, ilos είπε Me ΤΑΑ πάντως μειώνεται πάρα πολύ σε σχέση με FXAA/ No AA. με TAA ειναι το screen σε 1080p. Πήγαινε σε εκείνο το σημείο στο hub και κάνε την κάμερα για να δεις τι εννοώ. Επίτηδες το είχα εκεί αυτό το σκριν επειδή ήθελα να μάθω τι είναι νόμιζα τα έπαιξε η κάρτα
ilos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε με TAA ειναι το screen σε 1080p. Πήγαινε σε εκείνο το σημείο στο hub και κάνε την κάμερα για να δεις τι εννοώ. Επίτηδες το είχα εκεί αυτό το σκριν επειδή ήθελα να μάθω τι είναι νόμιζα τα έπαιξε η κάρτα Ρε συ το ξέρω ότι το κάνει και με TAA στην Astera (και εγώ το ίδιο νόμιζα ότι έφταιγε η κάρτα όταν πρωτοέπαιξα το game😁), αλλά αν βάλεις fxaa στο ίδιο σημείο θα δεις ότι είναι πολύ πιο τραγικό.
Sakiz105 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, ilos είπε Ρε συ το ξέρω ότι το κάνει και με TAA στην Astera (και εγώ το ίδιο νόμιζα ότι έφταιγε η κάρτα όταν πρωτοέπαιξα το game😁), αλλά αν βάλεις fxaa στο ίδιο σημείο θα δεις ότι είναι πολύ πιο τραγικό. έλα ακόμα δεν ήπια καφέ
ilos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/10/2020 στις 8:11 ΠΜ, Sakiz105 είπε έλα ακόμα δεν ήπια καφέ ότι πρέπει πάμε για fatalis όπως είσαι.😁 Btw halloween event, at velkhana και buff layered + κάτι άλλα ψιλά είναι live. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από ilos
ilos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Η ΑΤ Velkhana πάντως είναι αρκετά ζόρικη, καμία σχέση με τον Namielle που ήταν pushover εντελώς (ειδικά με spread shot build). Βγήκε με την τρίτη προσπάθεια τελικά και κυρίως χάρη στο fatalis gear και το fortify. Σε κάνει καλό zone out συνέχεια με τα AOE της.
Luciddream Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Επιτέλους λίγο Σ/Κ να πούμε ότι κάτι κάνουμε 😛 Έκλεισα τα options που μου είπατε και βλέπω ότι πέσανε οι θερμοκρασίες ακόμα παραπάνω. 58c με Fidelity CAS 65+ χωρίς. Οπότε νομίζω μπορώ να το βγάλω χωρις προβλήματα. 1
Luciddream Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ερώτηση, προσπαθώ να αποφύγω το Guardian / Defender gear, αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω σίγουρα. Μου βγάζει διάφορα που δεν ξερω τι ειναι και θέλω να το πάω σιγά σιγά σαν να έπαιζα πριν βγουν αυτά. π.χ μου έχει ανοίξει τώρα το Harvest Armor και το High Metal Armor... βλέπω είναι με πράσινο χρώμα αυτά ενώ τα άλλα είναι με γκρι. Έχει καμια σχέση αυτό? Υποθέτω το Harvest το αποφεύγω σίγουρα το άλλο δεν ξέρω. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από Luciddream
ilos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Luciddream είπε Ερώτηση, προσπαθώ να αποφύγω το Guardian / Defender gear, αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω σίγουρα. Μου βγάζει διάφορα που δεν ξερω τι ειναι και θέλω να το πάω σιγά σιγά σαν να έπαιζα πριν βγουν αυτά. π.χ μου έχει ανοίξει τώρα το Harvest Armor και το High Metal Armor... βλέπω είναι με πράσινο χρώμα αυτά ενώ τα άλλα είναι με γκρι. Έχει καμια σχέση αυτό? Υποθέτω το Harvest το αποφεύγω σίγουρα το άλλο δεν ξέρω. Οι χρωματισμοί είναι τα rarity/rank μη πολύ κολλάς σε αυτό. Πχ η πιο "rare" στο low rank αν θυμάμαι καλά είναι του Kirin (ο μόνος elder σε LR) και είναι πολύ χειρότερη από guardian/defender. Γενικά με το που πας hr όπως είναι πούλα τες όλες τις LR, ούτε μισό armor stone δεν αξίζουν να κάνεις upgrade.😁 Το ίδιο θα έλεγα και για τις HR, αλλά δε ξέρω πόσο καιρό σκέφτεσαι να κάτσεις στο HR, και το endgame του θα είναι ζόρικο αν δεν αναβαθμίσεις την armor. Ακόμα και σχεδόν όλες οι MR armors έχουν γίνει obsolete στο meta, αφού το 99% των builds είναι 4 piece Fatalis πλέον. Κάποιους θα τους χαλάσει αυτό γιατί πλέον το meta σίγουρα είναι τα decos - αν και πάντα ήταν tbh. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από ilos 1
Luciddream Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 ΟΚ οπότε προχωράω κανονικά με crafting στα υπόλοιπα, I guess. Έκανα κάτι δοκιμές να ρίξω αυτο το monster με το poison αλλά ψόφισα τρεις φορές και το άφησα, οπότε τώρα ψάχνομαι να ανεβάσω λίγο το armor και θα δοκιμάσω το βράδυ πάλι 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα