Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με τις ρυθμίσεις. Πάντα κλειστό το volumetric rendering εντελώς. Δίνει +30% fps και κυρίως καθαρίζει όλο το game από την μωβ περίοδο.😁 Κάποιες καινούριες ρυθμίσεις που μπήκαν επίσης με το iceborn είναι και αυτές αρκετά βαριές για τα χιόνια κλπ. Αν έχεις δυνατό cpu (από 6 πύρηνους coffee lake/zen 2 και πάνω), καλύτερα τρέχει σε DX11 από DX12 imo. To fidelity cas το ανοίγεις μόνο αν έχεις αδύναμη κάρτα γραφικών για την native ανάλυση του monitor. Κάνει upscale με βάση τον open source κώδικα της AMD και δεν είναι το ίδιο καλό όπως κάτι DLSS 2.0 κλπ. Αν έχεις 4c/4t cpu είναι σημαντικό να κατεβάσεις και αυτά και να τα κάνεις extract στο game folder. Προσοχή ίσως χρειάζονται ενημέρωση/σβήσιμο με κάθε mhw update.

https://www.nexusmods.com/monsterhunterworld/mods/1982

https://www.nexusmods.com/monsterhunterworld/mods/3473

Το πρώτο είναι ο loader που κάνει enable τα mods και το δεύτερο κόβει ένα σωρό ανούσια memory checks κλπ στον κώδικα που κάνουν συνέχεια fork threads.

Επεξ/σία από ilos
  • Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, ilos said:

Αν έχεις δυνατό cpu (από 6 πύρηνους coffee lake/zen 2 και πάνω), καλύτερα τρέχει σε DX11 από DX12 imo.

Περίεργο, όταν το άνοιξα με DX11 είχα καμια 60άρα FPS με DX12 νομίζω πήγε στα 90 οπότε και το άφησα DX12. Ίσως βολεύει και την κάρτα.

To fidelity cas το ανοίγεις μόνο αν έχεις αδύναμη κάρτα γραφικών για την native ανάλυση του monitor. Κάνει upscale με βάση τον open source κώδικα της AMD και δεν είναι το ίδιο καλό όπως κάτι DLSS 2.0 κλπ.

Τα FPS τα θέλω περισσότερο για το πιο γρήγορο input σε keyboard / mouse. Άσχετα αν δεν τα υποστηρίζει η οθόνη. Με το Fidelity CAS μου ανέβασε απο τα 90 περίπου σε Highest graphics, σε 120 FPS (που είναι το cap που έχω ρυθμίσει στο Game) χωρίς άλλη αλλαγή. Λογικά το κάνει render σε τπτ 720 και μετα το κάνει upscale σε 1080, αλλά φαίνονται λαθάκια - που βέβαια δεν ενοχλούν ιδιαίτερα.

Βέβαια αν παίξω τελικά με Gamepad δεν ξέρω πόσο σημασία θα έχουν τα παραπάνω FPS. Θα κάνω δοκιμές με αυτά που προτείνατε το βράδυ και θα ενημερώσω.

υ.γ Φάση είχε το stream χτες είχα να δω αυτο το game από εποχές CD PC Master 😛

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Luciddream είπε

υ.γ Φάση είχε το stream χτες είχα να δω αυτο το game από εποχές CD PC Master 😛

Σήμερα περιμένω να κάνω coaching mhw με σένα το απόγευμα. Μη με βάλεις πάλι να παίζω obscure games.😁

Επίσης έχεις 5700xt , τρέχει καλύτερα το Dx12 από ότι το DX11. Οι Πασχάληδες γουστάρουν DX11.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ilos είπε

Σήμερα περιμένω να κάνω coaching mhw με σένα το απόγευμα. Μη με βάλεις πάλι να παίζω obscure games.😁

Επίσης έχεις 5700xt , τρέχει καλύτερα το Dx12 από ότι το DX11. Οι Πασχάληδες γουστάρουν DX11.

σε μασχάλη 1060 6gb μετά το hags update είμαι +6fps με dx12 αλλά το κυριότερο είναι πιο smooth. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

σε μασχάλη 1060 6gb μετά το hags update είμαι +6fps με dx12 αλλά το κυριότερο είναι πιο smooth. 

Το έχεις ενεργοποιημένο το hags? Γιατί εγώ που θυμάμαι έκανα safi με hags και DX12, είχα λιγότερα fps από ότι με hags off και dx11.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Το έχεις ενεργοποιημένο το hags? Γιατί εγώ που θυμάμαι έκανα safi με hags και DX12, είχα λιγότερα fps από ότι με hags off και dx11.

ναι κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

ναι κανονικά.

Με τους πρώτους hags drivers που βγήκαν?

Παίζω βέβαια και με το Performance Booster and Plugin Extender.

7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Και στον κόσμο των ταινιών... :P

Απόκρυψη περιεχομένων

Ποιος παίζει fire DBs Black Diablos? 😁 Ειδικά την MR που σπάει μπάλες με τα chain burrows. 🤬 Μέχρι και το μπαζούκα καλά το πήγαινε.😁

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

Με τους πρώτους hags drivers που βγήκαν?

Παίζω βέβαια και με το Performance Booster and Plugin Extender.

Ποιος παίζει fire DBs Black Diablos? 😁 Ειδικά την MR που σπάει μπάλες με τα chain burrows. 🤬 Μέχρι και το μπαζούκα καλά το πήγαινε.😁

Ίσως για αυτό μετά σε ρίχνει δεν έχω κανένα Μοντ 

Black Diablos είναι από τα λίγα που νιώθω God ως GS user σε  party. Οι άλλοι είτε φεύγουν one shot είτε είναι άχρηστοι

Ναι εσάς λέω Lance users που με κάνετε trip όταν το παίζετε δον Κιχώτης 😂

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

πάντως αν η ταινία δεν έχει felynes να μαγειρεύουν ή να σε βαράνε στο κεφάλι για να κουνηθείς δεν αξίζει μία

Βάζω πάλι σε spoiler tags γιατί η ταινία είναι semi off-topic:

Θα έχει Handler (την δείχνει και στο trailer),

Admiral (Ron Perlman), Meowscular Chef, Κλπ.

Αλλά οκ, μιλάμε για τον τύπο που έκανε Mortal Kombat (not bad), MK: Annihilation (total crap) και τις Resident Evil ταινίες που άντεξα να δω την πρώτη και δεύτερη μόνο. 
Τουλάχιστον από designs τα τέρατα φαίνονται 100% πιστά και καλοφτιαγμένα, βλέπουμε και αρκετά όπλα του setting, αλλά έχω βαρεθεί όποτε έχουμε εξωγήινους ή οτιδήποτε άλλο να έχουμε US Armed Forces. Ειδικά το μια squad στην έρημο με το τέρας να έρχεται από την άμμο και να τρελαίνονται, το έχουμε δει και στο πρώτο BayFormers. Sorry κιόλας.
Αnyways, ωραία φαίνεται και η Milla (όπως πάντα), αλλά θα δείξει να γίνει για άλλη μια φορά superhuman και επισκιάσει τους ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες.

Γενικά, κρατάω μικρό καλάθι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους κατάφερα να κάνω login μέσα στην βδομάδα 😛

Ορίστε πως φαίνεται με το Fidelity CAS - θερμοκρασία μένει σχετικά χαμηλά και 120 FPS κολλημένα, δεν εχω χρόνο για  δοκιμές τώρα βέβαια γιατί είναι αργά μάλλον το σ/κ για τα υπόλοιπα που λέγαμε. Αριστερά κάτω στο ξύλο φαίνεται αυτό με τις γραμμές που είναι το χειρότερο "πρόβλημα" που δημιουργεί.

Spoiler

fVzxEgG.jpg

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Επιτέλους κατάφερα να κάνω login μέσα στην βδομάδα 😛

Ορίστε πως φαίνεται με το Fidelity CAS - θερμοκρασία μένει σχετικά χαμηλά και 120 FPS κολλημένα, δεν εχω χρόνο για  δοκιμές τώρα βέβαια γιατί είναι αργά μάλλον το σ/κ για τα υπόλοιπα που λέγαμε. Αριστερά κάτω στο ξύλο φαίνεται αυτό με τις γραμμές που είναι το χειρότερο "πρόβλημα" που δημιουργεί.

Απόκρυψη περιεχομένων

fVzxEgG.jpg

έτσι είναι εμένα με τα settings που σου είπα (λίγο παλιό screen)A8B3ADFFD967E962F6E9C27F87B8370FC49D76FC 

δοκίμασέ το, σίγουρα θα βγάζεις 100+ fps, εδώ βγάζω εγώ 60 με την 1060 λολ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...