Luciddream Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα είπα αφού είχα το Game δώρο απο την GPU και αφου έχω βαρεθεί ότι άλλο έπαιζα πρόσφατα, να βάλω το MHW ... Εντάξει αν και γενικά δεν έχω πολύ χρόνο βλέπω να πορώνομαι σύντομα φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένο. Το μόνο Monster Hunter που έχω παίξει μέχρι τώρα ήταν στο PSP όταν ήμουν φαντάρος 😛 Προς το παρόν ήθελα να ρωτήσω για τα γραφικά, οκ σε Highest έχει πολύ καλά γραφικά αλλά ζορίζει αρκετά την GPU, οπότε το έχω βάλει με Fidelity CAS τώρα και αν και ρίχνει τα γραφικά αρκετά, νομίζω θα το συνηθίσω. Έτσι έχω 120 FPS κολλημένα και 5-10c κάτω σε θερμοκρασίες. Αν έχει δοκιμάσει άλλος πιθανούς συνδιασμούς που είναι καλύτεροι ας το πει. Απο εκεί και πέρα επειδή μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια, παίζω το MHW και όταν με το καλό (λέμε τώρα) τελειώσω το content του, πάω για το IceBorn? ή υπάρχει λόγος να το αγοράσω απο τώρα ας πουμε? Εν το μεταξύ παίζω με πληκτρολόγιο, νομίζω ότι είναι καλύτερα απο ότι με Gamepad γιατι βλέπω πολλά κουμπιά ότι χρειάζονται, αλλά αν έχει κανεις καμια πρόταση και σε αυτό ας την πει. Και μια τελευταία ερώτηση, αυτα τα Defender gear να υποθέσω μπήκαν με κάποιο patch? Γιατί μου φαίνεται περίεργο που απτην αρχή πρέπει να ασχολούμαι με 2 διαφορετικά τύπου gear. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από Luciddream
Sakiz105 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, Luciddream είπε Παιδιά καλησπέρα είπα αφού είχα το Game δώρο απο την GPU και αφου έχω βαρεθεί ότι άλλο έπαιζα πρόσφατα, να βάλω το MHW ... Εντάξει αν και γενικά δεν έχω πολύ χρόνο βλέπω να πορώνομαι σύντομα φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένο. Το μόνο Monster Hunter που έχω παίξει μέχρι τώρα ήταν στο PSP όταν ήμουν φαντάρος 😛 Προς το παρόν ήθελα να ρωτήσω για τα γραφικά, οκ σε Highest έχει πολύ καλά γραφικά αλλά ζορίζει αρκετά την GPU, οπότε το έχω βάλει με Fidelity CAS τώρα και αν και ρίχνει τα γραφικά αρκετά, νομίζω θα το συνηθίσω. Έτσι έχω 120 FPS κολλημένα και 5-10c κάτω σε θερμοκρασίες. Αν έχει δοκιμάσει άλλος πιθανούς συνδιασμούς που είναι καλύτεροι ας το πει. Απο εκεί και πέρα επειδή μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια, παίζω το MHW και όταν με το καλό (λέμε τώρα) τελειώσω το content του, πάω για το IceBorn? ή υπάρχει λόγος να το αγοράσω απο τώρα ας πουμε? Εν το μεταξύ παίζω με πληκτρολόγιο, νομίζω ότι είναι καλύτερα απο ότι με Gamepad γιατι βλέπω πολλά κουμπιά ότι χρειάζονται, αλλά αν έχει κανεις καμια πρόταση και σε αυτό ας την πει. Και μια τελευταία ερώτηση, αυτα τα Defender gear να υποθέσω μπήκαν με κάποιο patch? Γιατί μου φαίνεται περίεργο που απτην αρχή πρέπει να ασχολούμαι με 2 διαφορετικά τύπου gear. defender gear είναι κυρίως για παίκτες που επιστρέφουν και θέλουν να πάνε γρήγορα στο iceborne. Ναι Gamepad έιναι must, πολύ δύσκολο το kb/mouse θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς καθόλου με defender gear επειδή μετά το game θα σου φανεί ΠΟΛΥ πιο δύσκολο καθώς μερικά monsters είναι "gatekeepers" και αν δεν έχεις βελτιωθεί θα σε σαπίσουν. Εκτός από τον rajang αν παίζεις GS, τότε αυτό θα σε σαπίσει όπως και να έχει 2
ilos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ότι σου είπε ο @Sakiz105. Αν rushάρεις το vanilla με το defender gear για να πας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε iceborn και master rank, θα χάσεις ένα σωρό content που είχε το vanilla γιατί μετά που θα πιάσεις το MR δε θα έχει πια νόημα να ασχοληθείς για το HR gear, παρά μόνο για τα mantles και τα layered ίσως. Αν και κάποια πράγματα όπως HR kulve/behemoth/extremoth σε γενικές γραμμές θες και παρέα και δε ξέρω κατά πόσο θα βρεις παίχτες να παίζουν ακόμα HR. Αν rushάρεις με defender επίσης το πιο πιθανό είναι να μην αποκτήσεις και αρκετή εμπειρία με τα όπλα και τα mechanics που καλό είναι να την έχεις πριν πας στο endgame. Από την άλλη αν rushαρεις, τόσο πιο γρήγορα θα είσαι σε θέση να παίξεις μαζί με τα "cool kids" και να παίξεις το endgame που είναι ο fatalis atm. Το κακό είναι ότι σιγά σιγά πέφτει το playerbase γιατί ο κόσμος τον φάρμαρε πλέον. Και εγώ προσωπικά δε τον παίζω για farm πια παρά μόνο streamαρά κάτι λιγοστές attempts που έκανα για να τον βγάλω solo, αλλά δύσκολο να συνεχίσω με τόσα games που υπάρχουν πια. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από ilos 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, ilos είπε το endgame που είναι ο fatalis atm O Fatalis δεν είναι το τελευταίο τέρας που μπαίνει; Εκτός από AT Velkhana περιμένουμε κάτι άλλο;
ilos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε O Fatalis δεν είναι το τελευταίο τέρας που μπαίνει; Εκτός από AT Velkhana περιμένουμε κάτι άλλο; Θα γίνουν AT MR όλα τα elders λογικά σε νέα events. Αλλά από νέα τέρατα finito. Ο fatalis ήταν το τελευταίο.
Luciddream Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Virus200 said: Welcome to the dark side @Luciddream thanks, απο ότι έχω καταλάβει είναι χάος το Game βλέπω κάτι 1200 ώρες Game time ο καθένας και τρομάζω. Κάτι τέτοια νούμερα είχα χτυπήσει στο Smite όταν έπαιζα με no life τελείως 😛 Η αλήθεια είναι οτι ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είδος είναι το παιχνίδι και πόσα side quests / alternative τρόπους για να παίξεις έχει αλλά σιγά σιγά θα το πιάσω το νόημα. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από Luciddream
Sakiz105 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Luciddream είπε thanks, απο ότι έχω καταλάβει είναι χάος το Game βλέπω κάτι 1200 ώρες Game time ο καθένας και τρομάζω. Κάτι τέτοια νούμερα είχα χτυπήσει στο Smite όταν έπαιζα με no life τελείως 😛 Η αλήθεια είναι οτι ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είδος είναι το παιχνίδι και πόσα side quests / alternative τρόπους για να παίξεις έχει αλλά σιγά σιγά θα το πιάσω το νόημα. σκέψου το σαν pve moba. βλέπω build, θέλω build, παίζω, τελειώνω build, πάιζω τελειωμένο build. Αν θες και 4-5 builds για κάθε weapon class μαζέυονται οι ώρες και σκέψου, εδώ έχουν βάλει και extra rewards από monsters. Πριν το mhw είχα παίξει τελευταία φορά το mhfu2 και εκεί απλά έτρωγες ξύλο και δεν υπήρχαν gold silver bronze rewards ακόμα την θεωρώ την πιο badass armor Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από Sakiz105
ilos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, Luciddream είπε thanks, απο ότι έχω καταλάβει είναι χάος το Game βλέπω κάτι 1200 ώρες Game time ο καθένας και τρομάζω. 1570 and still counting. Lucid btw κάπου σε έχω καταχωνιασμένο στην steam friend list μου. Πρέπει να σε έχω από τις επικές chivalry εποχές με τον greek server που είχε σηκώσει ο @newlynx.😁 Τώρα 16 του μηνός βγαίνει το ghost of tsushima coop update οπότε και θα σταματήσω να ασχολούμαι με το mhw. Αλλά αν θες καμιά βοήθεια για tips κλπ, ρίξε μου κανένα pm στο steam αν είμαι online. 1
newlynx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, ilos είπε 1570 and still counting Θηρίο μεγαλύτερο από αυτά του MHW είσαι!!! Θα τα ξαναπούμε στο chivalry 2 τώρα... 1
ilos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, newlynx είπε Θηρίο μεγαλύτερο από αυτά του MHW είσαι!!! Θα τα ξαναπούμε στο chivalry 2 τώρα... Μπα im done εντελώς με αυτά τα games. Κανένα mount and blade 2 αραιά και που με το ζόρι. Εξάλλου υπάρχει πολύ καλύτερο game από ότι ήταν το chiv ήδη αν θες να ασχοληθείς. https://store.steampowered.com/app/629760/MORDHAU/ 1
Luciddream Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 7 hours ago, ilos said: 1570 and still counting. Lucid btw κάπου σε έχω καταχωνιασμένο στην steam friend list μου. Πρέπει να σε έχω από τις επικές chivalry εποχές με τον greek server που είχε σηκώσει ο @newlynx.😁 Τώρα 16 του μηνός βγαίνει το ghost of tsushima coop update οπότε και θα σταματήσω να ασχολούμαι με το mhw. Αλλά αν θες καμιά βοήθεια για tips κλπ, ρίξε μου κανένα pm στο steam αν είμαι online. Καλά θυμάσαι ναι απο τότε είναι Έχω αρκετόυς στο steam αλλά μόνο όσους είναι με ίδιο όνομα με το insomnia καταλαβαίνω ποιοι είναι. Θυμάμαι είχα ακόμα ADSL με fastpath οπότε κάπως παλευόταν το ping μετά απο κανα μήνα έβαλα VDSL και μετά έφυγα για στρατό και απο όταν γύρισα δεν έχω και πολύ χρόνο για Games 😕 Βρήκα και ένα screenshot αν δω και κολάω κάπου θα στείλω, thanks. Πάντως γραφικάρες το παιχνίδι, αν δεν λυπόμουν την κάρτα μου θα το άφηνα στα highest όλη την ώρα. Το steam για κάποιο λόγο δεν μου δείχνει το play time σας, μόνο του GhostRider μου δείχνει, αλλα good to know 1
ilos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Luciddream είπε Καλά θυμάσαι ναι απο τότε είναι Έχω αρκετόυς στο steam αλλά μόνο όσους είναι με ίδιο όνομα με το insomnia καταλαβαίνω ποιοι είναι. Θυμάμαι είχα ακόμα ADSL με fastpath οπότε κάπως παλευόταν το ping μετά απο κανα μήνα έβαλα VDSL και μετά έφυγα για στρατό και απο όταν γύρισα δεν έχω και πολύ χρόνο για Games 😕 Βρήκα και ένα screenshot Απόκρυψη περιεχομένων αν δω και κολάω κάπου θα στείλω, thanks. Πάντως γραφικάρες το παιχνίδι, αν δεν λυπόμουν την κάρτα μου θα το άφηνα στα highest όλη την ώρα. Το steam για κάποιο λόγο δεν μου δείχνει το play time σας, μόνο του GhostRider μου δείχνει, αλλα good to know Ναι έχω private τα playtime μου για αυτό.😁 Off topic σχετικά με το chiv. Ωραίες εποχές πάντως με pro pugs, επειδή άλλαζα και συνέχεια nick με πέρναγαν όσοι δε με είχαν fl για τον Lakritz ή τον 27 στο απόγειο της cancer (javs) δόξας μου.😁 Αυτό που μου έχει μείνει σαν παράσημο είναι το salt από τον Crushed (ίσως ο πιο γνωστός chiv player και "best knight eu") στο άσχετο που μπήκα μια φορά στον server τους. Παραδόξως δε το συνέχισα (παρόλο που γενικά είμουν πολύ troller και cocky af εκείνες τις εποχές) και έκανα και team switch στο επόμενο round κιόλας γιατί είδα του είχε ανέβει η πίεση.😁 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από ilos 1
Sakiz105 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Luciddream είπε Καλά θυμάσαι ναι απο τότε είναι Έχω αρκετόυς στο steam αλλά μόνο όσους είναι με ίδιο όνομα με το insomnia καταλαβαίνω ποιοι είναι. Θυμάμαι είχα ακόμα ADSL με fastpath οπότε κάπως παλευόταν το ping μετά απο κανα μήνα έβαλα VDSL και μετά έφυγα για στρατό και απο όταν γύρισα δεν έχω και πολύ χρόνο για Games 😕 Βρήκα και ένα screenshot Απόκρυψη περιεχομένων αν δω και κολάω κάπου θα στείλω, thanks. Πάντως γραφικάρες το παιχνίδι, αν δεν λυπόμουν την κάρτα μου θα το άφηνα στα highest όλη την ώρα. Το steam για κάποιο λόγο δεν μου δείχνει το play time σας, μόνο του GhostRider μου δείχνει, αλλα good to know στα ίδια είμαστε. Εγώ πήγα και 14 (ΔΕΑ γιατί δεν είχα ιδέα) μήνες και μετά on/off εργασία (εργάτης μετά δεν είχα ντιπ όρεξη να κάτσω) και φέτος τον χειμώνα θα τα λιώσω μόλις κάνω και monitor+gpu upgrade btw, ξανακατέβασα το mhw και στις ρυθμίσεις έχω dx 12 on, fidelity cas κλειστό όλα μαξ motion bluer, dof, vignette volumetric rendering κλειστά (το τελευταίο αντί να βάζει ομίχλη απλά κάνει την μισή οθόνη ξεθωριασμένη λολ) τώρα μια άλλη επιλογή που βαράει είναι lod bias και ambient occlusion. Την δεύτερη την βάζω τέρμα, χαλάει πολύ τα γραφικά. Η πρώτη την βάζω variable (ανάμεσα σε low και med και στα κοντινά high) καθώς όταν πολεμάς δεν δίνεις και πολύ σημασία στα βράχια ένα χιλιόμετρο πιο πίσω τώρα δεν ξέρω τι ανάλυση και τι φπς θες. Αλλά αυτά είναι για να κερδίσεις fps χωρίς να χάσεις σχεδόν τίποτα σε γραφικά. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Sakiz105 2
Luciddream Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, Sakiz105 said: στα ίδια είμαστε. Εγώ πήγα και 14 (ΔΕΑ γιατί δεν είχα ιδέα) μήνες και μετά on/off εργασία (εργάτης μετά δεν είχα ντιπ όρεξη να κάτσω) και φέτος τον χειμώνα θα τα λιώσω μόλις κάνω και monitor+gpu upgrade btw, ξανακατέβασα το mhw και στις ρυθμίσεις έχω dx 12 on, fidelity cas κλειστό όλα μαξ motion bluer, dof, vignette volumetric rendering κλειστά (το τελευταίο αντί να βάζει ομίχλη απλά κάνει την μισή οθόνη ξεθωριασμένη λολ) τώρα μια άλλη επιλογή που βαράει είναι lod bias και ambient occlusion. Την δεύτερη την βάζω τέρμα, χαλάει πολύ τα γραφικά. Η πρώτη την βάζω variable (ανάμεσα σε low και med και στα κοντινά high) καθώς όταν πολεμάς δεν δίνεις και πολύ σημασία στα βράχια ένα χιλιόμετρο πιο πίσω τώρα δεν ξέρω τι ανάλυση και τι φπς θες. Αλλά αυτά είναι για να κερδίσεις fps χωρίς να χάσεις σχεδόν τίποτα σε γραφικά. Θα τα δοκιμάσω αύριο που θα έχω χρόνο, 1080p παίζω, FPS τι να πω όσο πιο πολλά είναι τα ευχαριστιέμαι στα 120 μου φαίνεται πολύ καλή η κίνηση, απλά με το Fidelity βγάζει κάτι γραμμές περίεργες, θα βγάλω κανα screenshot γιατί ούτε που το σκέφτηκα προχτες που έπαιζα. Εντάξει και πιο κάτω δεν θα έχω πρόβλημα οι οθόνες μου είναι 75mhz δεν έχω πάρει ακόμα Gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα