Virus200 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, ilos είπε Το νέο patch που μόλις βγήκε, εκτός από το παραπάνω πρόβλημα υποτίθεται ότι βελτιώνει και το cpu utilization στις όχι και τόσο απαιτητικές περιοχές (seliana, astera κλπ) για κάποιους γκρινιάρηδες.😎 https://steamcommunity.com/games/582010/announcements/detail/3452506664367505655 Btw για αποδοτικό guiding lands farming κλπ, προτείνω να έχετε farmάρει με investigations από πριν 3 κομμάτια Teostra (για το masters touch) και αν πάτε για raw weapon είτε acidic glavenus (Great Sword, Charge Blade) ή και Shara Ishvalda (Insect Glaive, Long Sword κυρίως αλλά έχει και άλλα καλά όπλα). Το πρόβλημα με τα acidic glavenus όπλα είναι το χάλια sharpness (που στο GS δεν έχει τόσο σημασία) και το level 4 deco slot που στην αρχή δεν έχεις τίποτα της προκοπής να του βάλεις. Η Shara έχει αρκετά καλύτερο sharpness και 2 level 1 deco slots και τη προτιμώ για hammer παρόλο που έχει λιγότερο raw από τον acidic και κατ' έπέκταση λιγότερο DPS. Δύο builds που παίζω τώρα και είναι αρκετά καλά για αρχή guiding lands είναι αυτά. Shara's Insect Glaive με Μaster's Touch και level 5 earplugs. Πολύ καλό για οτιδήποτε ιπτάμενο και πολύ safe build. Shara's Hammer με Master's Touch και σχεδόν max DPS (αν τολμάτε να παίξετε χωρίς vitality).😎 Καλά ετοιμάσου το βράδυ να με κουβαλήσεις σαν pleb που είμαι.
ilos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε I don't even know what vitality is and it's not needed. Επίσης διαβάζω CPU τα ίδια, θα τσεκάρω μετά. Αν είναι τα ίδια, μην περιμένεις να παίξουμε μαζί, potato can't handle MHW + discord. Όσο αφορά τα προβλήματα από ότι έχω καταλάβει τα γενικά συμπεράσματα είναι μέχρι τώρα ως εξής: 1) To anti-cheat που προσθέσανε στο iceborne (το vanilla δεν είχε), έκανε add ένα cpu overhead της τάξης του 5-10% παραπάνω. Ίσως ευθύνεται και για το stuttering και τα freezes σε αδύναμα cpu. 2) Το stuttering και τα freezes φαίνεται να παρουσιάζονται κυρίως είτε σε άτομα με 4c/4t cpu's ή άτομα που παίζουν με high refresh/uncapped fps με αποτέλεσμα να ζορίζουν τα cpu's τους και να πέφτει thermal throttle. Αν βάλουν το in game cap των 60 λογικά θα σταματήσουν τα freezes. 3) Τα crashes σε amd κάρτες διορθώθηκαν με τους τελευταίους adrenalin 20.1.2. 4) Καλό είναι να μην εγκαταστήσετε το game σε σκληρό δίσκο. Εδώ μερικές φορές το loading αργεί και στον ssd. 5) Κάποιοι έχουν θέματα και με audio glitches/χάνεται ο ήχος.
Aruil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, ilos said: Όσο αφορά τα προβλήματα από ότι έχω καταλάβει τα γενικά συμπεράσματα είναι μέχρι τώρα ως εξής: 1) To anti-cheat που προσθέσανε στο iceborne (το vanilla δεν είχε), έκανε add ένα cpu overhead της τάξης του 5-10% παραπάνω. Ίσως ευθύνεται και για το stuttering και τα freezes σε αδύναμα cpu. 2) Το stuttering και τα freezes φαίνεται να παρουσιάζονται κυρίως είτε σε άτομα με 4c/4t cpu's ή άτομα που παίζουν με high refresh/uncapped fps με αποτέλεσμα να ζορίζουν τα cpu's τους και να πέφτει thermal throttle. Αν βάλουν το in game cap των 60 λογικά θα σταματήσουν τα freezes. 3) Τα crashes σε amd κάρτες διορθώθηκαν με τους τελευταίους adrenalin 20.1.2. 4) Καλό είναι να μην εγκαταστήσετε το game σε σκληρό δίσκο. Εδώ μερικές φορές το loading αργεί και στον ssd. 5) Κάποιοι έχουν θέματα και με audio glitches/χάνεται ο ήχος. Εγώ έχω παρατηρήσει συχνά το τελευταίο. Κυρίως στα roars, άλλες φορές τα ακούω άλλες όχι.
ilos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Όποια ψυχή παρακολουθεί το νήμα και είναι σε φάση να φαρμάρει guiding lands, ας μου στείλει κανένα pm. Συνήθως είμαστε μέχρι 3 άτομα οπότε υπάρχει slot.
SPANK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Βλέπω πάντως οτι σπάει καινούργια ρεκόρ το Iceborn πάρα τα θέματα που έχει για την ώρα στο pc , κατ εμε πάντως και όπως υποστηρίζω και σε άλλα παιχνίδια καλύτερα ειναι να κρατάνε το base game ( εφόσον ειναι επιτυχημένη συνταγή ) και να βγαίνουν expansions όπως γίνεται παρά να πηγαίνουν αργότερα σε λύσεις πχ mhw 2 κτλπ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς υπήρξαν αρκετά θέματα στo PC απ' όσο διάβασα και το Iceborne είναι το μόνο expansion για το παιχνίδι (γενικώς). Τουλάχιστον έχει κάμποσα free τέρατα, κλπ που μπαίνουν. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από GhostRiderLSOV
SPANK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 54 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Δυστυχώς υπήρξαν αρκετά θέματα στo PC απ' όσο διάβασα και το Iceborne είναι το μόνο expansion για το παιχνίδι (γενικώς). Τουλάχιστον έχει κάμποσα free τέρατα, κλπ που μπαίνουν. Θεωρώ πως αν έχουν σκοπό να το υποστηρίξουν ακόμη περισσότερο το παιχνίδι καλύτερα θα ηταν να βγαίνουν expansions , αυτο που θα ήθελα να βελτιωθεί τουλάχιστον απο οτι έπαιξα στο base game ειναι το online κομμάτι του δηλαδή να μπορείς να βρείς πιο εύκολα party κτλπ γιατι τώρα οκ δεν ειναι δύσχρηστο πες αλλα παίρνει πολλές βελτιώσεις να γίνει πιο user friendly οπως και επίσης να υποστηριχθεί το crossplay
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Θεωρώ πως αν έχουν σκοπό να το υποστηρίξουν ακόμη περισσότερο το παιχνίδι καλύτερα θα ηταν να βγαίνουν expansions Είχαν πει ότι το Iceborne θα ήταν το μόνο expansion. Ό,τι βγει από free από εδώ και πέρα. 1
SPANK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Το πήρα τελικά και ειμαι στο πρώτο monster αλλα φεύγω στην κυριολεξία one shot ή μου χάνει το μισό hp με ενα χτύπημα , κανένα tip ?
ilos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, SPANK είπε Το πήρα τελικά και ειμαι στο πρώτο monster αλλα φεύγω στην κυριολεξία one shot ή μου χάνει το μισό hp με ενα χτύπημα , κανένα tip ? Με τι gear παίζεις? Με απλό hr gear έτσι είναι στην αρχή τα πράγματα. Εδώ με meta sets και full augmented kaiser/drachen gamma hr gear και ο barioth έτρωγε 3/4 χωρίς vitality gems.😂 Φάρμαρε για αρχή τα 2 jagras pieces που δίνουν attack και τίποτα άλλα early κομμάτια πχ kulu γάντια και παίξε με vitality 3. Που να δεις μεγάλα mr τι πόνος παίζει τώρα στα guiding lands. 1
Aruil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, SPANK said: Το πήρα τελικά και ειμαι στο πρώτο monster αλλα φεύγω στην κυριολεξία one shot ή μου χάνει το μισό hp με ενα χτύπημα , κανένα tip ? Σε αυτά που είπε ο ilos να προσθέσω αν έχεις divine blessing decorations, κάνουν θαύματα (ειδικά αν το πας level 3). Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Aruil
SPANK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Εντάξει έφτιαξα λίγο το gear τώρα και το όπλο και έβγαλα και το 2ο τέρας και προχωράμε , μέχρι στίγμης πάντως για τα προβλήματα που διάβαζα στο pc δεν έχω κάποιο θέμα βέβαια ίσως να βγήκαν και patch και να έφτιαξαν 2
ilos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από χτες είναι live το grand appreciation festival για τα 2 χρόνια κυκλοφορίας. Εκτός από όλα τα LR/HR events, έχει προστεθεί και πολύ πράγμα για MR (αν και όχι οτιδήποτε υπάρχει στις κονσόλες). Καταρχάς υπάρχουν 2 ειδών tickets τα gratitude και τα vip gratitude. Τα πρώτα τα παίρνεις κλασικά από τα Limited bounty και χρησιμεύουν για να κάνεις craft το astral armor (more later) και snowmen που είναι για "pvp" μονομαχίες αν και μπορείς να ρίχνεις και στα τέρατα.😂 Τα VIP gratitude tickets είναι πιο ζόρικα γιατί δεν είναι guaranteed. Αυξάνονται πολύ όμως οι πιθανότητες για drop αν κάποιος παίξει με την astral armor. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να μη πεθάνει το LR/HR καθώς MR players μπορούν να αποκτήσουν τέτοια tickets βοηθώντας LR/HR players. Χρησιμεύουν για ένα σωρό πράγματα όπως layered armor, room decorations, palico gear κλπ. Δυστυχώς στο θέμα layered είμαστε πίσω από τις κονσόλες που βάλαν όλα τα HR elder dragon sets και δεν είναι ακόμα available. Το ίδιο και στα events που δεν έχουμε πολλά ακόμα όπως το wyvern ignition part 3. Τα νέα events που πρόσθεσαν είναι: 1)Flora Frostbite. Μαζεύεις iceblooms στο hoarfrost για τα wyverian ears head armor piece. 2)50 shades of white. Πολεμάς έναν barioth στην arena για tickets που χρησιμεύουν για grand palace weapons. Υπάρχει αντίστοιχη armor από τα arena quests. 3)Beef is never a MI-steak. Glavenous και ebony odogaron στο waste για tickets που χρησιμεύουν για αυτό το meme hammer. Είναι ένα τεράστιο μπούτι γαλοπούλας με top tier raw damage, λίγο fire damage για spice από την μαρινάδα και full blue sharpness.😂 Μπορεί και να είναι και meta atm σε συνδυασμό με bludgeoner και minds eye, δεν έχω τεστάρει ακόμα. 4)A Shocking Climax.Zinogre και Namielle στο coral για tickets πάλι για άλλο ένα hammer το space lord super-8. Ψαρωτική εμφάνιση, μέτρια stats όμως. Επίσης τα ίδια tickets χρησιμεύουν και για άλλα forge που κάνουν upgrade παλιά event weapons στα αντίστοιχα master rank (όπως τα witcher weapons). Τέλος το σημαντικότερο. Το steamworks machine dropάρει melding tiickets (steel, silver, gold). Αυτά τα δίνεις στον elder melder που τα κάνει decorations με τα gold να έχουν την καλύτερη chance για κάτι καλό. Τώρα αν αυτό αξίζει τον κόπο για fuel farming, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.😂 Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από ilos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα