xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Με το έτσι θέλω να κατεβάσει 79.7gb??? Ρε δε το έχουμε το expansion ρεεεε!! Τώρα περιμένω να κατέβει για να παίξω....
ilos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Όσοι είστε με amd gpu κατεβάστε 20.1.1 adrenalin για να μην έχετε crashes.
ilos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Πάντως ενώ αρχίζει υπερβολικά εύκολα μετά από λίγο έχει difficulty spikes. Πρώτα το nightshade paolumu που είναι τρολιά και το γύρισα σε IG και φυσικά τον φίλτατο από κάτω που είναι σαν να πολεμάς λιοντάρι με σπιντάκια.😂 Αναγκάστηκα και έβαλα 3 vitality πρώτη φορά γιατί παραήταν ρίσκο.
najinblue3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 @ilos εγω σε το πα οτι ο barioth ειναι το πρωτο παλουκι, επονται κ αλλα 😂 happy hunting!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δεν χρειάστηκε να αλλάξω decos, με έριξε μια φορά και απλά στο camp άλλαξα το γατί να μην παίζει με mewlotov (το είχα αφήσει από πριν με το nightshade) αλλά με shieldspire κι ένα support palico άλλου (not Meowdydoo ). Not a fun fight with GS. Σίγουρα όχι όταν θα πρέπει να αφήσω το Ignition (δεν μπορώ να φτιάξω καλύτερο τώρα) με το health on hit. Γενικά το θέμα είναι να αρχίσει να κουράζεται, μέχρι τότε είναι jumpy-jumpy.
ilos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Εγώ από την άλλη άρχισα ton barioth με DBs και πόνεσε ο πωπός μου. Μετά άλλαξα σε lance που ήμουν κάργα safe αλλά θα έκανα και 100 ώρες και ούτε ξέρω πως δουλεύει το clutch counter. Στο τέλος κατέληξα και εγώ να παίζω wyvern ignition😁 και έκανα focus την ουρά. Αν την κόψεις απλοποιείται σχετικά το fight. Solo με την καμία δε θα τον έπαιζα CB από τη στιγμή που δεν έχω μάθει ακόμα το moveset του. Meowdydoo best palico period.😂
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Όπως έλεγα και στον @Aruil , νόμιζα ότι το πιο anime πράγμα που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι charged (όχι true) slash vs Glavenus tail swipe. Mέχρι που είδα το palico μου να βουτάει στην μούρη του Glavenus (mount and plunder) και να τον ρίχνει κάτω (not expected) και φυσικά να τον μαχαιρώνει αλύπητα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είδα τον Seething Βασίλη και την νέα του "Mother of all bombs" κίνηση (που την πρώτη φορά την απέφυγα χωρίς να κάνω τίποτα περιέργως, αλλά την 2η με κάρταρε ), ο οποίος έκανε turf war με Savage Jho, ξύλο με S. Jho, ξύλο με Brachydius, ξύλο με τα πάντα και δεν ψόφαγε. Πέρασα μέσα από την κόλαση του MR Teostra (expedition, τα 3 carts έφυγαν cinematic, αλλά αφού δεν σε διώχνει, τον κυνήγησα μέχρι τέλους) και τις νέες του κινήσεις (σαν της Kulve που σηκώνεται και κάνει blast στο έδαφος μπροστά, the floor is now FIRE and fires everywhere), μετά στο ηλεκτρικό κλουβί του MR Κirin (these lightnings will take AN HOUR to pop, these will be INSTANT), το χειρότερο για μένα χτες ήταν ο Blackveil Vaal Hazak με το "this area is now FORBIDDEN" move του και να τον πηγαίνω στην φωλιά του με 1 cart ακόμα και να βλέπω πόσο μικρή είναι η περιοχή και να γίνεται ταινία τρόμου το κυνήγι μετά. Ευτυχώς έπεσε κι αυτός και τότε είδα ότι θέλω ένα Acidic Glavenus Hardfang ακόμα για το Acidic Shredder II αλλά δεν άντεχα πια, σήμερα το απόγευμα/βράδυ πάλι, άλλωστε Glavenus / A. Glavenus είναι favorite monster μέχρι στιγμής. Γενικά στο Iceborne έχει πιο fancy fights από το κανονικό, αλλά άπειρες κινήσεις είναι anti-melee. Δεν αλλάζω όμως. Βαριέμαι να μάθω ranged κι ας είναι σίγουρα πιο εύκολο. Εdit: Αυτό το πράγμα στο στόρυ του "παλεύουμε μαζί", αλλά μόνο ο χαρακτήρας σου κάνει τα πάντα, φαίνεται πιο πολύ από ποτέ. Όπως και με τον S. Bασίλη που ο Admiral απλά περπατάει (!!) ενώ εκείνος βομβαρδίζει και σε χαιρετάει ότι "το έχεις μωρέ", αντί να βοηθήσει. Edit 2: Ξέχασα να γράψω για Velkhana siege. Που κλασσικά όλοι στα κανόνια και κάθονται και τα κοιτάνε. Επίσης η Velkhana για κάποιο λόγο δεν μπορεί να πετάξει πάνω από το (ο Θεός να το κάνει) barrier. Που μιας και είναι σαν κάγκελα, έπρεπε να κάνει freeze blast τους πάντες από πίσω. Και στο τέλος το Dragonrazer που την κάνει impale κανονικά (ή έσπασε πάνω της; ) έπρεπε να την σκοτώσει, αλλά whatevs. "And now we will take the fight to Velkhana's place!" "YEAH!" "GO HUNTER!" ................"?" Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από GhostRiderLSOV 1
ilos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Εγώ από την άλλη με τον Aruil coop χτες κάναμε ez breeze τα πάντα.😂 Ένα fail μόνο στον black veil, κυρίως επειδή βλακωδώς τον yolara και είχα την φαϊνή ιδέα να παίξω με rocksteady + no miasma. 2nd try που ξέραμε το moveset, απλά ήταν για λύπηση ο σιχαμένος.😁 Για όποιον δυσκολεύεται στην αρχή να διαλέξει όπλο που να είναι efficient για farming velkhanna/vaal , η απάντηση είναι uragaan hammer από μένα. Δε χρειάζεται ιδιαίτερα armor pieces/decos και είναι σχεδόν endgame material. Απίστευτα op με το νέο moveset, τρελό buff στο iceborne. Για velkhanna είναι πολύ καλό και το meowlotov cocktail από τα palico tools.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ελπίζω μετά το Shara Ishvalda fight (που ήταν μακράν πιο fancy από Xeno'jiiva) και τα credits να μην έχει άλλο στόρυ χωμένο πουθενά (πλην του "welcome to the Guiding Lands"), γιατί ...είναι χάλι μαύρο. Οκ, ήθελαν να το κάνουν πιο προσωπικό, αλλά με χαρακτήρες που ξέρουμε τόσο λίγο που απλά ήταν φάση..."Sorry, but I don't care για τον παλιό γκόμενό σου, γιαγιά ή για τον παππού σου, handler". Λες και ήταν το βαθύ anime το έκαναν με εκφράσεις, μουσική και όλα, αλλά ήταν τόσο..."εκτός". Επίσης Third Fleet Master που είναι η waifu του game, ξεχασμένη μετά την αρχή. Ένα cutscene και μετά ούτε που την είδατε. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από GhostRiderLSOV
ilos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Από που και ως που η third fleet master είναι η waifu? Οι handler(s) είναι deal with it.😂 // Εκτός από μερικούς "μύστες" που την βρίσκουν να ντύνουν έτσι το palico ή το poogie τους.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, ilos είπε Από που και ως που η third fleet master είναι η waifu? Read it again, slowly.
ilos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όσοι έχετε saves ΠΡΙΝ από το patch του Οκτώμβρη για το Kulve event, MHN ξεκινήσετε το iceborne χωρίς να έχετε κάνει πρώτα backup το save σας. Αλλιώς το πιο πιθανό είναι να κάνετε overwrite το cloud με νέο save και rip progressu. Θα διορθωθεί στο upcoming patch.😂 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από ilos
ilos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Το νέο patch που μόλις βγήκε, εκτός από το παραπάνω πρόβλημα υποτίθεται ότι βελτιώνει και το cpu utilization στις όχι και τόσο απαιτητικές περιοχές (seliana, astera κλπ) για κάποιους γκρινιάρηδες.😎 https://steamcommunity.com/games/582010/announcements/detail/3452506664367505655 Btw για αποδοτικό guiding lands farming κλπ, προτείνω να έχετε farmάρει με investigations από πριν 3 κομμάτια Teostra (για το masters touch) και αν πάτε για raw weapon είτε acidic glavenus (Great Sword, Charge Blade) ή και Shara Ishvalda (Insect Glaive, Long Sword κυρίως αλλά έχει και άλλα καλά όπλα). Το πρόβλημα με τα acidic glavenus όπλα είναι το χάλια sharpness (που στο GS δεν έχει τόσο σημασία) και το level 4 deco slot που στην αρχή δεν έχεις τίποτα της προκοπής να του βάλεις. Η Shara έχει αρκετά καλύτερο sharpness και 2 level 1 deco slots και τη προτιμώ για hammer παρόλο που έχει λιγότερο raw από τον acidic και κατ' έπέκταση λιγότερο DPS. Δύο builds που παίζω τώρα και είναι αρκετά καλά για αρχή guiding lands είναι αυτά. Shara's Insect Glaive με Μaster's Touch και level 5 earplugs. Πολύ καλό για οτιδήποτε ιπτάμενο και πολύ safe build. Shara's Hammer με Master's Touch και σχεδόν max DPS (αν τολμάτε να παίξετε χωρίς vitality).😎 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 I don't even know what vitality is and it's not needed. Επίσης διαβάζω CPU τα ίδια, θα τσεκάρω μετά. Αν είναι τα ίδια, μην περιμένεις να παίξουμε μαζί, potato can't handle MHW + discord. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα