Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, ilos είπε θα ξανακατεβάσουμε 93 GB ??? FFS 😂 Praying for Preload Jesus. Γίνεται preload ποτέ στα DLCs;
ilos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Virus200 είπε Άρρωστο το παιχνίδι πραγματικά τα τέρατα που εχδουν φτιάξει είναι απίστευτα όταν βγαίνεις για hunt η προεργασία που πρέπει να κάνεις δίνει μια πάρα πολύ ωραία αίσθηση, η αγορά του iceborne είναι σίγουρη όταν φτάσω σε ένα κάλο επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν χαμένος καλά όχι ότι τώρα δεν είμαι άλλα αρχίζω να ψιλό καταλαβαίνω τι γίνεται. Από ότι κατάλαβα το bow το nerfaroun λίγο κρίμα γιατί με το xeno armor που έφτιαξα μπορούσες σπαμαρεις όλα τα coating χωρίς να σου τελειώνουν. Το χειρότερο monster πάντως μέχρι στιγμής είναι το αναθεματισμενο lunastra τι σπάσιμο νεύρων είναι αυτό το monster δεν το αντέχω καθόλου. Παίξε ranged, oh wait. 😂 Υπάρχει και η option με IG και ice critical element και aerial spam στα φτερά που είναι τέρμα safe, αλλά too freakin slow. Tbh την ΑΤ και πάλι την παίζω ή με kjarr ice DBs ή με την kjarr ice CB και ας κινδυνεύω να γίνω cartman.😂 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Γίνεται preload ποτέ στα DLCs; Το πιο πιθανό είναι να φάμε άκυρο ναι. 93 GB με 5.7 MB/sec είναι κάπου 4.5~5 ώρες. Πάλι καλά. Αν ήμουν ακόμα με 9Mbps θα έκανα φόνο. 😁 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από ilos
Virus200 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δεν παίζει να υπάρχει πιο αηδιαστική ulti αυτό το βρωμοmonster. Και το χειρότερο είναι ότι με τους randoms είναιότι δεν νιώθουν να τρέξουν μακρυά όταν την κάνει και φτάνω να χάνω όλα τα hunts με αυτό το monster γιατί γίνονται faint όλοι και μένω πάντα εγώ και μιλάμε όλοι με hr πάνω από 70-80 που λες ότι νιώθουν λίγο χαχα
ilos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Virus200 είπε Δεν παίζει να υπάρχει πιο αηδιαστική ulti αυτό το βρωμοmonster. Και το χειρότερο είναι ότι με τους randoms είναιότι δεν νιώθουν να τρέξουν μακρυά όταν την κάνει και φτάνω να χάνω όλα τα hunts με αυτό το monster γιατί γίνονται faint όλοι και μένω πάντα εγώ και μιλάμε όλοι με hr πάνω από 70-80 που λες ότι νιώθουν λίγο χαχα Για την απλή luna λες ή την AT?😂 Γιατί η AT δεν έχει καμία σχέση στα shockwaves το chip damage της είναι over 9000. Σε γενικές γραμμές αν θες να είσαι tanky af. Βάλε gear που έχει καλό fire resisτ. Kaiser set (κυρίως το gamma δηλαδή) 3 piece για να έχεις και το masters touch αν παίζεις κάποιο melee. 3 x vitality gems 3 x fire resist gems (optional) 3 x divine blessing gems Φάε veggies για meal (elemental resist L) + max/ancient potion για τα +50 hp Πιες οπωσδήποτε cool drink be4 the fight. Μαζί με ότι άλλο έχεις και χρησιμοποιείς από buffs. Ειδικά dash juice αν παίζεις bow/DBs. Έχε πρόχειρα και εύκολα προσβάσιμα από το radial menu mega potions/astera jerkies (για το red recoverable chip damage) για όποτε χάνεις ζωή. Αν παίζεις με pubs δεν θα έχετε dedicated healer το πιο πιθανό, βάλε widespread. Με ένα astera jerky μπορείς να κάνεις το αρχι-clutch του αιώνα σε shockwave με κατεβασμένα τα βρακιά και να γλιτώσεις ομαδικό wipe.😁 Καλό είναι να έχεις και life powders πάντως αν δεν έχεις widespread. Οπωσδήποτε fireproof και temporal mantles. Αν έχεις κάποιον από αυτούς ενεργοποιημένους ακόμα και κάτω από την ulti της να είσαι δε θα πεθάνεις. Ακόμα και χωρίς αυτούς δε πεθαίνεις από shockwaves από non ΑΤ luna, αν ξέρεις το timing να κάνεις dive σε κάθε wave. Έχω ζήσει οριακά και από AT luna κιόλας με σωστά dives και ελάχιστο heal από συμπαίκτες μου χωρίς mantles. Φυσικά αν παίζεις καμιά IG Μπορείς να φύγεις σε dt αν πάει να σκάσει shockwave, για αυτό είναι τέζα safe όπλο για την luna. Μπορείτε να κάνετε proc το shockwave με μια flash όσο είναι enraged. Θα αργήσει αρκετά μετά να "μαζέψει" για το επόμενο. Αν είστε όλοι discord συνεννοηθείτε να πάει ένας κοντά να το σκάσει και να φύγει. Μπορείτε και να σπάσετε τα pillars που αφήνει κάτω και με cystalburst με το sling, για να είστε πιο άνετοι. Ειδικά για το τελευταίο special assignment της luna (που παίρνεις το temporal mantle) και είναι μαζί συνέχεια με τον γκόμενο τον Teostra και δε τους χωρίζουν ούτε τα σκατά, υπάρχει συγκεκριμένο strat για να μη τους πολεμάτε μαζί και φάτε join ulti. Βαράτε μόνο έναν από τους 2 μέχρι να γίνει enraged (κόκκινο ματάκι στο minimap) και μετά φύγετε σε διπλανό area. Αυτός που είναι enraged θα σας ακολουθήσει ενώ ο άλλος θα παραμείνει στο προηγούμενο area. ez life.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, ilos είπε είναι μαζί συνέχεια με τον γκόμενο τον Teostra και δε τους χωρίζουν ούτε τα σκατά Out of context ακούγεται τόσο αστείο.
ilos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε Out of context ακούγεται τόσο αστείο. 1
Virus200 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Για να δείξω πόσο noob ειμαι ακόμα τι εννοείς με το AT Luna?
ilos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Virus200 είπε Για να δείξω πόσο noob ειμαι ακόμα τι εννοείς με το AT Luna? Arch tempered lunastra. Είναι event (τα "κόκκινα" monsters). Στείλε μου με pm το steam id sou να σε κάνω add, να με έχεις και για iceborne. Πάμε και τώρα μέχρι το βράδυ αν θες κάποιο πράγμα για craft στα γρήγορα, there will be carry.😁 1
ilos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 80 gb update αν έχεις και το high resolution texture pack. Κλάμα.😂
Aruil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μια περίληψη των αλλαγών στα όπλα στο Iceborne. Δεν είναι ιδιέταιρα λεπτομερής, αλλά εμένα με κάλυψε.
newlynx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Διαβάζω στο steam για πτώση της απόδοσης (fps) του παιχνιδιού. Ισχύει; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από newlynx
ilos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, newlynx είπε Διαβάζω στο steam για πτώση της απόδοσης (fps) του παιχνιδιού. Ισχύει; Και ένα παιδί από εδώ μου είπε τα ίδια στο steam. Εγώ προσωπικά δεν είχα ούτε μισό fps drop μέχρι στιγμής (παίζω capped στα 75). Μάλλον είτε είναι θέμα του DX12 με κάποιες κάρτες ή ανέβηκε πάρα πολύ το cpu usage, που μάλλον ισχύει γιατί και εγώ είδα πρώτη φορά 65ρια βαθμούς στη cpu πλην rendering/transcode. Σε άλλους buggare και ξανακατέβασαν πάλι 80 gb λένε στο steam.😂 Ότι θες ακούς. To game πάντως έχει αλλάξει πολύ όσο αφορά τα options,το νέο hub layout, τα gameplay mechanics και ένα σωρό QoL μικρο-προσθήκες. Είναι λες και παίζεις καραmodded version.😁 Υ.Γ. Τέλος η αρχή του παραείναι ez μη φοβάστε ακόμα και με Pleb hr gear. Ορμάτε καπάκι μετά την xeno. Βγάλαν και ανακοίνωση για τα freezes/lag. https://steamcommunity.com/games/582010/announcements/detail/1692722548349913114 Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από ilos 2
newlynx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, ilos είπε Υ.Γ. Τέλος η αρχή του παραείναι ez μη φοβάστε ακόμα και με Pleb hr gear. Ορμάτε καπάκι μετά την xeno. Εντάξει θα το πάρω...μην με πιέζεις
Virus200 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, ilos είπε Υ.Γ. Τέλος η αρχή του παραείναι ez μη φοβάστε ακόμα και με Pleb hr gear. Ορμάτε καπάκι μετά την xeno. Να τώρα αυτό δεν έπρεπε να το πεις. Το είπες επίτηδες για να με βάλεις σε έξοδα.
seithan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, newlynx said: Εντάξει θα το πάρω...μην με πιέζεις Τον δικαιολογούμε γιατί... MHW! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα