Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Το προβλημα ειναι οτι το main story ειναι περισσοτερο σαν tutorial. Ναι σε 20 ωρες ψιλοβγαινει αν το ρασαρεις αλλα δεν αξιζει imho. Εχει παρα πολλα side quests που "πρεπει" να κανεις για quality of life περισσοτερο. Αφου σε αρεσει το ειδος εγω στο προτεινω, προχθες εκλεισα 1000 ωρες στο παιχνιδι και δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος, αλλα το θεωρω με διαφορα το καλυτερο της γεννιας.

Τα raids ειναι end-game αλλα μπορεις να φας κουβαλημα οποτε αν θες απλα να τα δεις γινεται. Γενικοτερα αν το αγορασεις δε θα ξεκολας και δε θα θες να παιξεις τιποτα αλλο😛

Φίλε  μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ ήσουν πολύ ξεκάθαρος και μου έδωσες το έξτρα σπρώξιμο που ήθελα  για να το αγοράσω τελικά.

• Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Virus200 είπε

Απανταχού καμμένοι με το game τα φώτα σας. Το ζαχαρώνω μήνες και γενικά μου αρέσουν αυτου του είδους games και μιας και ψάχνω game να έχω να παίζω για πολλές ώρες και τώρα το βρίσκω το base game στα 15 με προοπτική μετά να πάρω και το iceborn. 

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Θέλει πάρα πολλές ώρες για να πεις ότι ξεκινάς να παίζεις endgame και ενδεχόμενα raids ότι έχει από αυτά δεν γνωρίζω τι έχει το game αυτό η μπορείς να τελειώσεις το main στόρι σε κάνα 20ωρο ?

Η καλύτερη εποχή είναι να το πάρεις τώρα! Τελειώνεις το main story στις 30-40 ώρες max. Άρχισε με το defender armor και κάνε craft όποιο από τα defender όπλα γουστάρεις αφού όλα είναι op af.. Τώρα αν προλάβεις να πάρεις και όλα τα mantles, φας behemoth για τα drachen ή καμια AT Teostra για τα kaiser gamma + ότι decos προλάβεις και είσαι jet και για την αρχή του iceborne. Μετά που θα πάμε master rank όλοι θα φαρμάρουμε από την αρχή και αυτοί που έχουμε 50 ώρες και αυτοί με τις 1000. Οπότε θα είσαι άνετος και θα βρεις σίγουρα παρέα.

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Virus200 είπε

Φίλε  μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ ήσουν πολύ ξεκάθαρος και μου έδωσες το έξτρα σπρώξιμο που ήθελα  για να το αγοράσω τελικά.

Ήσουν και δύσκολος να σε πείσω ρε μπαγασα 😂

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ilos είπε

Η καλύτερη εποχή είναι να το πάρεις τώρα! Τελειώνεις το main story στις 30-40 ώρες max. Άρχισε με το defender armor και κάνε craft όποιο από τα defender όπλα γουστάρεις αφού όλα είναι op af.. Τώρα αν προλάβεις να πάρεις και όλα τα mantles, φας behemoth για τα drachen ή καμια AT Teostra για τα kaiser gamma + ότι decos προλάβεις και είσαι jet και για την αρχή του iceborne. Μετά που θα πάμε master rank όλοι θα φαρμάρουμε από την αρχή και αυτοί που έχουμε 50 ώρες και αυτοί με τις 1000. Οπότε θα είσαι άνετος και θα βρεις σίγουρα παρέα.

Δεν θα σου πω ψέμματα μου φάνηκαν κινέζικα αυτά που μου έγραψες χαχαχα πρέπει να ρίξω αρκετό διάβασμα μου φαίνεται :P

5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ήσουν και δύσκολος να σε πείσω ρε μπαγασα 😂

Χαχαχα ναι ήθελα πολύ αποφασίσει το είχα πάρει απλά ήθελα να το ακούσω και από αλλού 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Virus200 είπε

Δεν θα σου πω ψέμματα μου φάνηκαν κινέζικα αυτά που μου έγραψες χαχαχα πρέπει να ρίξω αρκετό διάβασμα μου φαίνεται :P

Χαχαχα ναι ήθελα πολύ αποφασίσει το είχα πάρει απλά ήθελα να το ακούσω και από αλλού 

Αν πάρεις αυτό το thread από την αρχή θα βρεις θησαυρό γνώσεων.😉

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το main story έφαγα και το xenojiiva έπαιξαν και τα credits και τέλος μου πήρε γύρω στις 30 ώρες να το τελειώσω, δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει και πολλά ότι μου έλεγε να κάνω έκανα. Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Virus200 είπε

Μόλις τελείωσα το main story έφαγα και το xenojiiva έπαιξαν και τα credits και τέλος μου πήρε γύρω στις 30 ώρες να το τελειώσω, δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει και πολλά ότι μου έλεγε να κάνω έκανα. Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε? 

Πρέπει να κάνεις τα HR cap quests για αρχή. Τις 2 tempered beetlejuice στο HR30 και τον tempered Kirin στο HR 50. Αφού τα κάνεις θα ξεκλειδώσεις τα πάντα, και καλό είναι να αρχίσεις να μαζεύεις τα mantles από τώρα. Άρχισε με τα lunastra special assignments για το temporal και μετά φάε 5 διαφορετικούς tempered elders (μετράει και ο Kirin στο HR50 cap quest) για το rocksteady. Χρήσιμα είναι και το apothecary και evasion επίσης. Αν θες και άλλη βοήθεια δες το wiki. Από 9/1 θα ξαναρχίσω το game και στείλε μου pm εδώ για discord αν θες βοήθεια με κάτι.

Για το iceborne σε γενικές γραμμές θα χρειαστείς για αρχή κάποιο defender ή άλλο meta weapon, τα mantles που έγραψα και από armors drachen ή gamma sets (κυρίως της teostra/xeno).

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilos είπε

Για το iceborne σε γενικές γραμμές θα χρειαστείς για αρχή κάποιο defender ή άλλο meta weapon, τα mantles που έγραψα και από armors drachen ή gamma sets (κυρίως της teostra/xeno).

Μπα δε χρειαζεσαι τπτ, εγω πηγα χυμα αν και το 1ο hunt ηταν 15-20 λεπτα. Μετα full jagras αρμορ και switch-axe η οποιοδηποτε weapon. H αρχη ειναι πολυ δυσκολη γενικα, τα hunts ειναι τρομερα κουραστικα γτ θελεις 15 λεπτα το λιγοτερο με το base armor/weapons. Καλυτερα να ρασαρετε ενα easy monster στην αρχη. Αυτα τα defenders δεν νομιζω να ειναι καλυτερα απο τα jagras

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Virus200 είπε

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες

εδω εισαι! Αντε ετοιμαστειτε για iceborne, περιμενω εντυπωσεις απο Barioth 😂 

Δημοσ.

Άρρωστο το παιχνίδι πραγματικά τα τέρατα που εχδουν φτιάξει είναι απίστευτα όταν βγαίνεις για hunt η προεργασία που πρέπει να κάνεις δίνει μια πάρα πολύ ωραία αίσθηση, η αγορά του iceborne είναι σίγουρη όταν φτάσω σε ένα κάλο επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν χαμένος καλά όχι ότι τώρα δεν είμαι άλλα αρχίζω να ψιλό καταλαβαίνω τι γίνεται. Από ότι κατάλαβα το bow το nerfaroun λίγο κρίμα γιατί με το xeno armor που έφτιαξα μπορούσες σπαμαρεις όλα τα coating χωρίς να σου τελειώνουν.

Το χειρότερο monster πάντως μέχρι στιγμής είναι το αναθεματισμενο lunastra τι σπάσιμο νεύρων είναι αυτό το monster δεν το αντέχω καθόλου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...