{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Κάνα game που δεν χρειάζεται καμια βδομάδα tutorial θα παίξετε ποτε?!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κάνα game που δεν χρειάζεται καμια βδομάδα tutorial θα παίξετε ποτε?! Το tutorial (low rank) βγαίνει τσακ-μπαμ, μετά αρχίζουν τα καλά. έχει και prequel για τα παλιότερα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από GhostRiderLSOV 1
ilos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Το tutorial (low rank) βγαίνει τσακ-μπαμ, μετά αρχίζουν τα καλά. έχει και prequel για τα παλιότερα. newsflash και το high rank tutorial έιναι.😂 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κάνα game που δεν χρειάζεται καμια βδομάδα tutorial θα παίξετε ποτε?! Μπορείς να βγάλεις όλο το hr μέσα σε μια μέρα αν σε μπουστάρουν / ξέρεις να ρασάρεις το game ή πας στο dark side.😎 Βασικά όποιο άτομο έρχεται από ps4 και γνωρίζει ήδη το game, ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να τσιτάρει. Με λίγα λόγια all you have to do is ask bruh. μέχρι και ο Ghost υπέκυψε που ναι warframenerd.😂 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ilos είπε μέχρι και ο Ghost υπέκυψε Όποιο game έχει γάτες για combat companions, είναι καλό.
SPANK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Αισίως έφτασα hr 14 και στρην φάση που ψάχνω track στο Acnient forest και wildspire για να προχωρήσω το story για τους elder dragons , αν θυμάται κάνενας εκει πρέπει μονο να ψάξω για tracks ή αν κάνω και hunt quests στην περιοχή θα γεμίζει το investigation για να προχωρήσει το quest ?
ilos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, SPANK είπε Αισίως έφτασα hr 14 και στρην φάση που ψάχνω track στο Acnient forest και wildspire για να προχωρήσω το story για τους elder dragons , αν θυμάται κάνενας εκει πρέπει μονο να ψάξω για tracks ή αν κάνω και hunt quests στην περιοχή θα γεμίζει το investigation για να προχωρήσει το quest ? Υπάρχουν 3-4 στάνταρ μέρη που θα βρεις τα blue tracks. Μπορείς να κάνεις είτε με expeditions ή ακόμα καλύτερα με τα optionals/investigations σου και να τα μαζεύεις καθώς κάνεις; τα quest. Δεν μεγαλώνει το progress με τα hunts, μόνο με το μάζεμα. 1
SPANK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τελείωσα με το story αλλά τώρα όπως λένε όλοι αρχίζει το παιχνίδι με farming κτλπ , από εδώ και πέρα γενικά τι μπορείς να κάνεις ? Εντομεταξυ δεν ξέρω αν υπάρχουν καλύτερες μάχες / γραφικά / animations με δράκους σε άλλο παιχνίδι απλά εκπληκτικό
newlynx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα το πήρα και εγώ, έκανα καλά; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από newlynx
SPANK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, newlynx είπε Σήμερα το πήρα και εγώ, έκανα καλά; Νομίζω πως έκανες εξαιρετικά
ilos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, newlynx είπε Σήμερα το πήρα και εγώ, έκανα καλά; 3 ώρες πριν, SPANK είπε Μόλις τελείωσα με το story αλλά τώρα όπως λένε όλοι αρχίζει το παιχνίδι με farming κτλπ , από εδώ και πέρα γενικά τι μπορείς να κάνεις ? Εντομεταξυ δεν ξέρω αν υπάρχουν καλύτερες μάχες / γραφικά / animations με δράκους σε άλλο παιχνίδι απλά εκπληκτικό Έφαγες Xeno? Congrats μόλις άρχισες το endgame. Για αρχή χρειάζεσαι boost για να ξεκλειδώσεις τα 2 hr caps. Το hr29 με τα 2 tempered beettlejuice😂 και το hr49 με τον tempered kirin. Αφού είσαι 50+ μετά μπορείς να κάνεις όλα τα ζόρικα events (at elders, ancient leshen και φυσικά extremoth) και να δεις την "γλύκα". Αν είμαι μέσα στείλε pm να σε boostάρω να πάρεις τα mantles (temporal,rocksteady κλπ) που είναι απαραίτητα για το endgame. 1
ilos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Και δυστυχώς σαράκοντα, ενώ είχαν αφήσει να εννοηθεί για 35.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Και ενάντια στον Teostra γιατί μοιάζει του Zodd.
najinblue3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Και ενάντια στον Teostra γιατί μοιάζει του Zodd. εχει απιστευτα comments το video απο κατω No Griffith Handler, 0/10 😂 0/10 not enough *Clang* Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από najinblue3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα