najinblue3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 An Arch-tempered Lunastra bursts onto Steam! QQ inc
ilos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, najinblue3 είπε An Arch-tempered Lunastra bursts onto Steam! QQ inc Έχω ακούσει ότι γενικά δίνει πόνο. Αλλά εντάξει ότι και να ναι μετά από extremoth δε συγκρίνεται.😎 Να σου πω την αλήθεια πιο πολύ θα μου σπάσει τα νεύρα η AT Kushala (βλέπω να τη φαρμάρω με το LBG).
najinblue3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, ilos είπε Έχω ακούσει ότι γενικά δίνει πόνο. Αλλά εντάξει ότι και να ναι μετά από extremoth δε συγκρίνεται.😎 Να σου πω την αλήθεια πιο πολύ θα μου σπάσει τα νεύρα η AT Kushala (βλέπω να τη φαρμάρω με το LBG). για μενα ειναι το δυσκολοτερο mon στο game. Εντελως επιθετικο, δε δινει ανοιγματα, ειναι μια σκετη αηδια. Κushala ειναι γελοια μπροστα την Luna
ilos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, najinblue3 είπε για μενα ειναι το δυσκολοτερο mon στο game. Εντελως επιθετικο, δε δινει ανοιγματα, ειναι μια σκετη αηδια. Κushala ειναι γελοια μπροστα την Luna Το θέμα ποιο είναι το γενικό fight επειδή δεν έχει blind spot όπως η teostra ή τα shockwaves? Της procάρεις με flash τα shockwaves όταν είσαι σε tight space και το έχει γεμίσει pillars (αν και 2 φορές μόνο λογικά στην AT). Επίσης ακόμα και αν το ρουφήξεις δίπλα στην tempered μπορείς να επιζήσεις κάνοντας σωστό timing στα dive σου και μένοντας όσο πιο πολύ ώρα κάτω (δε χρειάζεται ούτε temporal δηλαδή). Τώρα στην AT δεν γνωρίζω αν το chip damage από το heat είναι over 9000 οπότε αυτό το strat δε δουλεύει και θα πρέπει να κάνω farcaster ASAP.😎 Εννοείται πάντα με 3 health boost, καλό fire resist armor, veggies και cool drink.
ilos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 High Resolution Pack DLC και AT Xeno στις 5 Απρίλη. Κάτι είναι και αυτό, θα έχουμε τελιώσει και το sekiro λογικά.😍
najinblue3 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) [PC] Event Quest "Undying Alpenglow" is now available on Steam. 🌋 Work together to repel the Arch-Tempered Zorah Magdaros and craft the Zorah γ armor and Origin layered armor! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από najinblue3 1
ilos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, najinblue3 είπε [PC] Event Quest "Undying Alpenglow" is now available on Steam. 🌋 Work together to repel the Arch-Tempered Zorah Magdaros and craft the Zorah γ armor and Origin layered armor! Done την ίδια μέρα λίγο πριν βγει το sekiro.😁 Γενικά δεν είμαι fan του Zorah και των scripted events (αν και τον AT τον καβαλάς για να του σπάσεις το κέρατο). Η armor από την άλλη ίσως κάνει δουλειά σε Blast builds (δεν υπάρχουν rainbow kulve όπλα στο pc).
jerry banana Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, ilos είπε AT Xeno + HD Texture Pack live στο steam.😎 λιγο ακυρο αλλα το sekiro τελικα το ξεκινησες?
ilos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, jerry banana είπε λιγο ακυρο αλλα το sekiro τελικα το ξεκινησες? Το τελείωσα στις 3 μέρες man, αλλά δεν έπαιξα ng+ κλπ.
jerry banana Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, ilos είπε Το τελείωσα στις 3 μέρες man, αλλά δεν έπαιξα ng+ κλπ. γερος παιχτης .Εγω σημερα το κατεβαζω αντε να δουμε.
ilos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, jerry banana είπε γερος παιχτης .Εγω σημερα το κατεβαζω αντε να δουμε. Όχι απλά ήταν ΣΚ και 25η Μαρτίου και είχα άπειρο ελεύθερο χρόνο.😎
jerry banana Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ilos είπε Όχι απλά ήταν ΣΚ και 25η Μαρτίου και είχα άπειρο ελεύθερο χρόνο.😎 φαντασου και η πλειοψηφια ακομα να το τερματισει.Εαν γινεται στειλε μου προσωπικο μηνυμα μην τυχον παρεξηγηθει κανας mod και με στειλει για bannaki επειδη εφυγα εκτος θεματος.
ilos Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 19 Απρίλη RIP lyfe σκάει επιτέλους μύτη AT Kulve στο PC και το farming για τα rainbows θα είναι over 9000. Btw η ΑΤ xeno με charged blade είναι μακράν το πιο ωραίο fight στο game imo με καλό groupάκι και αν δε την cheesάρουν όλοι με ranged ή IG aerial spam. Πιο challenging από απλό behemoth, αλλά απέχει παρασάγκας από την σαδιστική δυσκολία του extremoth που όλη η ομάδα πρέπει να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι και να παίξει συγκεκριμένα builds. Πολύ καλό balance για end game builds και ενδιαφέρον καινούριο moveset. Πολλά μπράβο στην capcom μόνο και μόνο για αυτό το event.
najinblue3 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 [PC] The otherworldly Arch-Tempered Xeno'jiiva is live now through April 18th. Complete the Event Quest "Like a Moth to the Flame" to forget the Xeno γ armor set and Commission layered armor. 🔥🔥🔥🔥
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα